Beställt!

Har beställt en kjol från ASOS. En grön. Så här ser den ut:



Vet precis hur jag ska matcha den! Kommer vara snyggt i sommar till brunbränd hud! Oj oj oj!

Hittade även en klänning jag verkligen skulle vilja ha. Dock fanns den självklart inte i min storlek. De tre minsta storlekarna var slut... Så typiskt. Har sparat klänningen i hopp om att min storlek ska komma in igen. Ibland gör det ju det. Håll tummarna!!

31 januari 2012 - Varför fungerar det inte?

Hej! Ska in till skolan idag så sitter och äter frukost och ska väl börja fixa mig snart. Är trött.

Tittade på inläggen igår som jag skrev från Blogg.se's app för att Blogg.se inte vilja fungera på datorn. De inläggen går inte heller att kommentera fast jag gjorde precis tvärtom mot hur jag gjorde på de andra inläggen. Varför går det inte att kommentera inläggen?? Jag har ju provat de två sätt som går att välja på appen, men det går inte att kommentera på något av sätten. Blir lite smågrinig...


Bild från Google.se

Pluggdags...

Kom hem från farmor och farfar för ett tag sen. Nu ska jag skriva av föreläsningsanteckningarna från de två föreläsningarna jag missade när jag var i Åre. Ska även äta smörgåstårta som jag fick med mig hem och titta på Seinfeld. Har tänt lite ljus också så pluggandet blir lite mysigare :-)



[Går ej att kommentera]

30 januari 2012 - Iväg!

Hej! Ska till farmor och farfar, ska hjälpa farmor lite igen. Idag kommer deras syskon och grattar henne. Så idag blir det smörgåstårta minsann!



[Går ej att kommentera]

Sovdags

Vi ska lägga oss i sängen och titta film nu snart, jag väntar bara på att Andreas ska bli klar. Ska kolla lite i Drömhem & Trädgård medan jag väntar.

Idag har pappa och lillebror varit här. Andreas hjälpte pappa med lite grejer och sen åkte vi och käka på Chopchop.



[Går ej att kommentera]

29 januari 2012 - Emma, en present från Tidningskungen

Jag beställde pappas julklapp från Tidningskungen.se. Beställde några nummer av en biltidning som skriver om klassiska bilar. Anyway... Nu har jag fått en film från Tidningskungen. Gulligt av dem, hade ingen aning om att jag skulle få det. Är väl som tack för att jag köpte en julklapp där. Filmen jag fick heter Emma, från 1996. Har själv inte sett den. Den är baserad på Jane Austens mest älskade roman och är en romantisk komedi med Gwyneth Paltrow i huvudrollen. Den ska det nog tittas på någon dag här.

Home and alone!

Jessica åkte precis. Vi har druckit lite hos Linus, sen drog vi ut på krogen och sen gick jag och Jessica hem till mig. Egentligen skulle hon sova här var det tänkt, men sen lyckades hon hitta någon som kunde hämta henne. Alltid skönast att komma hem. Jag har ätit spaghetti och köttfärssås och nu ska jag ta bort sminket, byta om till sovkläder och lägga mig i sängen och titta på film. Eventuellt ska jag äta lite chips också.



Jag just nu.

28 januari 2012

Igår blev det en lugn kväll. Jag hade Pringles Hot & Spicy, Coca Cola, Schweppes Tropical och en massa Seinfeld-avsnitt. En som hade mysigt med mig var Kuzco:




Idag ska jag till farmor och farfar. Vi ska fira farmor, hon fyller på måndag. Det ska bjudas på lite mat och så. Kommer nog bli väldigt trevligt. Måste storhandla idag också, så det får vi göra så fort Andreas vaknar. Han har jobbat natt i natt. Ikväll får vi se vad som händer, inte säkert att jag hinner göra något mer än vara hos farmor och farfar. Vi ska vara där till kl. 17 och jag har ingen aning om hur länge vi kommer vara där. Hur ser era planer ut för denna lördag? :-)

27 januari 2012

Kom hem igår natt. Eller vi var framme ca 23.00 i Västerås. Andreas hämtade mig. Sen blev det lite The Big Bang Theory och sen sängen. Idag har jag inte gjort så mycket, har kollat lite hur det ser ut i skolan och så. Anmält mig till en tenta.

Såg idag att de inlägg jag skrev i Åre inte går att kommentera. Vet att man kan välja det när man publicerar inlägget genom Blogg.se's app, men det jag trodde betyder att man kan kommentera betyder tydligen att man inte kan det. Går ju inte att ändra efteråt heller. Haha. Jaja, ni fick ju lite uppdatering trots allt. Allt som allt har resan varit lyckad!


Mina två nya tröjor användes i Åre. Är supernöjd med dem! Även mina nya svarta byxor användes.


Ikväll händer det nog inte så mycket. Känns som måndag idag. Gårdagen kändes som söndag. Känns som jag har haft en lång helg, och så är det helg igen. Blir lite fel. Dock väldigt skönt, blir som en veckas helg. Sweet!
Ska ni göra något kul ikväll?? :-)

25 januari 2012 - GRATTIS ÄLSKLING!!

Idag fyller min underbara pojkvän och sambo år. Grattis, grattis, GRATTIS på dig min älskling!! Vi ses imorgon kväll/natt när jag kommer hem! <33

 

[Går ej att kommentera]

24 januari 2012

Idag har jag, Sara, Sofie, Daniella och Oscar varit på spa hela förmiddagen. Nu ska vi tjejer åka upp till toppenstugan (?) och äta våfflor om det finns. Annars får vi äta något annat gott.

 

[Går ej att kommentera]

23 januari 2012

Nu kör vi! Puss!

 

[Går ej att kommentera]

22 januari 2012

Halloj!
Ligger i sängen och ska sova nu. Blev en tidig kväll i kväll. Tar igen det imorgon. Trött som ett svin efter bussresan. Sov rätt mycket men ingen djup sömn direkt, vaknade massa gånger. Lite festande har det självklart blivit ändå ;-) Hoppas ni har det bra, ska försöka slänga in ett inlägg åtminstone imorgon också. Puss!

(Förlåt för bildlöst inlägg, är emot sånt, men har ingen bild på telefonen och vill inte störa min rumskamrat som försöker sova)

 

[Går ej att kommentera]

Svarta naglar

Sitter hemma hos pappa och dem, blev hitbjuden på tacos. Pappa ska skjutsa mig till Västerås sen (där bussen till Åre avgår). "Syster" Jenny är också här med sin lilla valp. Målar naglarna inför Åre-resan. Svart blir det. Då passar det till allt. Använder Blogg.se's app för första gången... Yay!

 

[Går ej att kommentera]

21 januari 2012 - Hopplös man är!

Igår packade jag ingenting, haha. Men jag har ju hela dagen på mig idag så det är ingen fara. Jessica och jag hade det mysigt igår med en massa film och nya Vampire Diaries-avsnittet.

Nu snart tänkte jag gå ner till Coop och köpa lite mat till resan. Dels kommer jag garanterat bli hungrig under resan ner och sen så har vi ingen frukost bokad för när vi kommer fram. Man kunde boka om man ville men det kostade typ 125 kr eller något sånt. Inte värt kände jag.



Dagens To-Do-List
› Köpa mat till resan ‹
› Packa ‹
› Uppdatera Ipod med musik ‹
› Duscha ‹
› Måla naglarna ‹
› Ta ut pengar ‹
› Eventuellt sola ‹
› Träna om jag hinner ‹

Besök!

Precis varit ute med Kuzco på kvällspromenad. Min kära vän Jessica är på väg hit. Vi ska bara umgås och prata och så. Eventuellt packar jag väl lite under tiden. Inte packat något än. Ops. Får se om vi kanske tar oss någon grogg/cider/drink också. Blir vi sugna så! Hon ska sova här också, trevligt!





Gör ni ikväll då? :-)

20 januari 2012

Jag känner mig väldigt duktig just nu. Jag har kört Zumba tre gånger den här veckan och har planerat att köra ikväll igen.
Yay på mig!

Imorgon åker jag som sagt till Åre. Visserligen ska vi inte mötas förrän kl 23 men...
Idag är det alltså packa som gäller. Kommer ta väldigt lång tid för jag måste planera och prova en massa outfits. Tror jag kom fram till att jag behöver ha 4 festoutfits med mig och så kanske 5 vardagsoutfits. Mycket att prova! Jag har ju i stort sett hela dagen på mig imorgon med, men skönt att ha så mycket klart som möjligt så kan jag koncentrera mig på att fixa mig själv imorgon istället. Får se om jag hittar på något ikväll eller inte, beror på hur klar jag känner mig med allt och om det händer något värt. Så taggad!

Our Idiot Brother

Jag och Andreas har lite helg idag eftersom han jobbar imorgon och på lördag åker jag till Åre. Vi har B&J's, marabou, lite godis och Coca Cola. Mys!

Vi har nyss tittat klart på filmen Our Idiot Brother, från 2011. Genren är komedi och drama. Jag rekommenderar den verkligen om du inte redan sett den. Den var bra och rolig! Främst komedi. Många bra skådisar. Se den!


Bild från Google.se


Nu ska vi fortsätta våran film- och myskväll! Hoppas ni har en bra torsdagskväll!

19 januari 2012 - Gör din egen lampa med loppischarm!

För ganska många månader sen läste jag i ELLE Interiör om hur man kunde göra en egen lampa av några virkade dukar, tapetklister och en ballong. En idé jag gillade väldigt mycket. Jag frågade farmor om massa virkade dukar och fick hur många som helst. Dock har vi inget ställe att ha fler lampor på just nu, så får väl bli ett projekt när vi bor större eller om vi vill byta lampa någonstans.

Anyway... När vi fick Uppslaget för några dagar sen så fanns den här idén med där. Det var en väldigt enkel förklaring. I ELLE Interiör förstod man, men det var inte riktigt lika simpelt och grundligt förklarat som i Uppslaget. Tänkte visa er också hur man kan göra en underbar lampa med loppischarm:



Du behöver
Några virkade dukar, tapetklister och en stor ballong

Gör så här
1. Blås upp ballongen till den storlek du vill att lampan ska ha.

2. Doppa dukarna i tapetklistret och låt dem suga åt sig ordentligt. Lägg sedan ut dem i de mönster du önskar på ballongen och låt torka ett dygn.

3. Stick hål på ballongen och pilla bort den från dukarna. Dra sedan en lampsladd genom valfritt hål och häng upp den i taket. Se till att det är avstånd mellan dukarna och glödlampan för att minimera brandrisken.

Shoppat!

Var in till Tuna Park idag för skulle köpa en mascara. Passade även på att titta in på H&M där jag har/hade presentkort. Hittade tre grejer. Har 103 kr kvar på ena presentkortet nu.



18 januari 2012 - Lite extra lockigt

Idag har mitt hår bestämt sig för att vara lite extra lockigt. Gick och la mig med lite fuktigt hår igår och då blir det lätt så.



Jag sitter och funderar på om jag ska köra en snabb träning nu innan frukost. Har inte blivit hungrig än så jag har ju helt klart chansen. Tror att jag ska göra det. Passa på när jag ändå känner mig lite sugen. Jo men jag kör på det! Vi hörs senare!

Limevatten

Gud vad jag är sugen på limevatten. Skulle vara otroligt gott! Meeen, har inge lime hemma...


Gott va?

Jag har en ny pluggplan nu:
Strunta i Makroekonomin för stunden.
Såg igår att Statistiken går att skriva i februari,
så jag ska skriva den istället.
Jag ska plugga lite Statistik varje dag så jag slipper tokplugga sen,
och så skriver jag tentan 21 februari.

17 januari 2012 - Läppstift



När vi var hos mamma och dem så fick jag med mig några läppstiftsprover hem från Oriflame. Mamma hade fått hur mycket som helst, så vi fick ta de vi ville ha. Jag hittade nio färger som jag ska prova. Några av dem har jag verkligen höga förväntningar på.

Ni får ursäkta den suddiga bilden. Jag har verkligen försökt med alla få inställningar som min kassa kamera har och det blir inte bättre än så här.

16 januari 2012

Hej!
Vi åkte till mamma och dem igår. Vi var där lagom till lunch. Det blev god lunch, massa prat, pizza till middag och sedan lite kortspel på det. Mycket trevligt. Vi var väl hemma runt kl. 22 nångång kanske. Vad gjorde ni igår? :-)

Jag har ett nytt samarbete på gång som jag hoppas ni kommer tycka om.

Idag ska jag försöka plugga en del. Har tenta på torsdag. Helt ärligt vet jag inte om jag ska göra den eller inte. Har inte haft tid att plugga till den här tentan. Får se hur det känns dagen innan. Annars är det bra att jag pluggar ändå, för nångång ska jag ju göra den. Förhoppningsvis passar första bästa omtenta-tiden så jag kan göra den så snart som möjligt.

15 januari 2012 - Gårkvällen!

Blev lite stressigt igår därför ingen bloggning. Hade faktiskt tänkt skriva ett inlägg till. Men men, så kan det gå ibland.

Igår så var vi några som drack hemma hos Emilie. Det var trevligt. Mycket sång och ful dans. Jag hade ett par jeans och en vid, lite kort t-shirt. Sen hade jag även mina fjäderörhängen, två svarta armband och ett vanligt litet silverhalsband med ett hjärta på. Sminkningen var en 3-minuters-sminkning så ni behöver inte vara ledsna att det inte blev någon bild på det.


T-shirten (hade inte de där jeansen) och örhängena.


Vad gjorde ni igår då???

The Ting Tings - That's Not My Name

Åh, hittade den här låten på min externa hårddisk. Tyckte den var så skön när den kom! Nu är den ju bra igen när man inte hört den på hundra år.

14 januari 2012 - Samsung Galaxy S2

Andreas har beställt och fått hem min önsketelefon; Samsung Galaxy S2. Inte alls avis. Han fick hem den i torsdags. Han förlängde sitt abonnemang och valde den telefonen på avbetalning i själva abonnemanget. Ja, ni förstår. Mitt går inte ut förrän i sommar, så kan inte göra så förrän i kanske april (ledsen gubbe). Man får ju inte förlänga förrän det bara är tre månader kvar som ni med abonnemang vet. Riktigt surt.

Han har i alla fall varit snäll och gett mig sin Iphone 3GS så länge. Har inte stoppat i mitt SIM-kort i den men den fungerar ju ändå. Så kan roa mig med spel och internet och såna grejer. Har internet på min med, men det är en Windows-telefon jag har så den har inga roliga eller bra appar. Har varit en liten Wordfeud-nörd i två dagar nu, haha. Spelade på hans telefon förut och tröttnade, men nu blev det lite kul igen när jag kan spela på en "egen" telefon.


Bild från Google.se

Fredagsmys med Andreas!

13 januari 2012

I morse när jag vaknade var det sol ute. Underbart! Vet ni vad det gör nu, nu snöar det? Vädret är bra skumt just nu alltså. Det är inte vinter, det är inte höst, det är inte vår. Det är någon blandning av alla tre...



Idag vet jag inte riktigt vad som händer än. Det får visa sig. Under dagen ska jag i alla fall göra det sista på och skicka in en inlämning. Ikväll får vi se. Just exakt nu är jag inte så sugen på fest, men det kan alltid ändra sig. Det vore inte första gången. Men eftersom det är fredag den 13e så kanske man gör klokast i att stanna hemma? Hm. Har ni några planer för denna fredag? :-)

Åre 2012

Något jag inte har berättat än är att jag ska till Åre nu i januari. Det är med de från skolan. Väldigt många av dem som var faddrar och så är det några nollor. Jag ska dock inte åka nånting, men jag är inte ensam om det. Vi är några tjejer som inte ska åka. Vi ska bo på Tott, så det kommer finnas spa och gym för oss som inte åker. Sen på kvällarna är det fest som gäller! Det är därför vi andra följer med ändå, vi kommer ha grymt kul på kvällarna med alla andra och på dagarna passar vi på att bara ha det underbart i spa:t. Vi kan ju även leka lite i snön med dem andra ;-)

Tror det kommer bli grymt kul! Ser verkligen fram emot det! Vi åker på kvällen 21 januari som det ser ut just nu. Vi ska åka buss dit och hem. Sen är vi hemma på eftermiddagen/kvällen den 26 januari. Missar Andreas födelsedag, men jag får gratta honom extra när jag kommer hem sen. Han fyller 25 januari nämligen.

12 januari 2012 - Nyklippt och nyfärgad!

Igår hade jag frisörtid. Klippning och färgning. Som alltid. Jag har ju en ljus och en mörk nyans i mitt hår. Igår körde vi bara på den ljusa eftersom vi bara körde på den mörka sist. Vi kör varannan. Så kommer färga med den mörkare i början av april och så kan den solblekas lite snyggt under sommaren sen. Blir perfekt! Vill inte bli för ljus.

Så här blev det:


Tycker inte om när man ser så färgad ut, men brukar bara behöva gå ungefär en vecka så ser det toppen ut!

11 januari 2012 - Mina nya örhängen




Dessa örhängen köpte jag för mitt presentkort jag hade på JEMP Guld. Fjäderörhängena kostade 79: - och var av märket I♥PUSS. Sen Snö of Sweden-örhängena kostade 199: -
Är supernöjd med båda paren. Tack så mycket pappa och Anne för presentkortet!

10 januari 2012

Godmorgon!
Skulle gå upp kl 5 var tanken men sen när klockan väl ringde kom jag på en massa bra anledningar att sova först en kvart till. Sen när klockan ringde då så kom jag på en massa bra anledningar till att sova ännu en kvart till, haha. Hopplös man är. Så kl 5.30 gick jag upp. Det är verkligen ingen tid jag vill göra till en vana precis. Usch så tidigt det är!

Har tenta idag som sagt. Börjar kl 8.10. Måste gå hemifrån ca 7.30. Är uppe så här tidigt så jag hinner plugga lite. Känner mig inte alls redo för den här tentan. Haft annat att plugga till så har inte kunnat plugga riktigt så mycket som jag velat. Hade nog behövt en dag till. Men men, bara att göra mitt bästa...



Wish me luck!

Vinnaren av tävlingen i samarbete med Glittersten.se!



Den lyckliga vinnaren av ett valfritt smycke blev den här tjejen! Grattis, grattis till henne!


→ Fler tävlingar kommer dyka upp så håll utkik! Nästa gång kanske det blir just du som vinner! ←

9 januari 2012

Från och med idag ska jag försöka äta så gott det går utifrån GI-metoden. Inte för att banta, utan för att det är bra för väldigt mycket; hjärta, hjärna... Man ska bli piggare (vilket jag skulle behöva). Ska inte vara superhård och superstrikt men så lite pasta, potatis, bröd och så vidare som möjligt.

Till frukost idag åt jag bär och frukt med laktosfri jordgubbsfil från Arla:


Hallon, blåbär, äpple och banan.



♥♥♥
♥ Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 2 ½ år! ♥
♥♥♥

Torsdagskvällens outfit + naglar!

I torsdags drog jag och Andreas över till Jessicas mosters hus (Jessica var husvakt). Där var vi lite folk som drack och hade trevligt. Tänkte inte på att ta en outfit-bild i torsdags så la ihop outfiten på golvet och tog kort. Sen hade jag ett silvrigt nagellack som ni ser. Hade även några armband och ett par nya örhängen. Köpte två nya i torsdags för mitt presentkort på JEMP Guld. Ni ska få se imorgon!


Vad tycks?




IDAG ÄR SISTA DAGEN DU KAN ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN DÄR DU KAN VINNA ETT VALFRITT SMYCKE FRÅN GLITTERSTEN.SE! VINNAREN UTSES IMORGON! MISSA INTE CHANSEN! TÄVLAR GÖR DU HÄR!

8 januari 2012

Hej på er! Återigen får bloggen vila lite på grund av plugg. Har tenta på tisdag så måste verkligen satsa!
Nu på morgonen har jag tränat lite grann, druckit en enorm smoothie till frukost och kört på ansiktspeeling och ansiktsmask. Känner mig superfräsch!

Det som ska göras idag:
◊ Göra klart inlämningsuppgiften i Introduktion till arbetslivspsykologin (är nästan klar)
◊ Plugga till ekonomistyrningstentan som är på tisdag
◊ Storhandla. Har inte gjort det denna månad eftersom både jag och Andreas har bott borta.

Det ska nog gå bra. Var duktig och pluggade lite igår trots att det var lördag. Känner mig väldigt stolt, haha. Kändes som söndag igår i alla fall. Blir så när man börjar helgen i förtid. Då försvinner allt tids- och dagsbegrepp...



Hoppas alla har haft en grym helg!! Vi hörs lite senare. Då kommer torsdagens outfit som jag skrev att jag skulle lägga upp i fredags (a)

7 januari 2012 - Water for Elephants


Igår tittade jag som sagt på Water for Elephants, från 2011. Det är ett romantiskt drama. Jag tyckte den var riktigt bra. Definitivt en film jag kommer se igen! Bra skådespelare. Reese Witherspoon har jag alltid tyckt om och Robert Pattinson är också väldigt duktig. Kul att se honom i lite andra filmer ibland (även om jag älskar honom i Twilight som vampyr). Lite kul att han heter Jacob i den här filmen.




Bilder från Google.se

6 januari 2012 - Sliten...

Hej! Har inte bloggat idag för har inte varit så pigg. Ibland blir det så när man häller i sig. Men trevligt hade vi! Idag packade jag ihop och åkte hem. Så ni är vi hemma igen allihop efter en vecka hos pappa och dem. Är glad att vi städade innan vi åkte, var otroligt skönt att komma hem till ett städat hem.

Ikväll blir det lugnt. Mår fortfarande inte helt hundra. Ska titta på lite filmer och bara slöa. Ska bli skönt faktiskt. Kuzco ligger helt utslagen i soffan och snarkar. En vecka med bus har nog tagit på hans krafter, haha. En film jag tänkt se är Water for Elephants. Har haft den hemma jättelänge men inte blivit av att se den. Men nu så! Vad ska ni hitta på ikväll? :-)



Kanske man ska lyxa till det med såna här ikväll??



GLÖM INTE TÄVLINGEN DÄR DU KAN VINNA ETT VALFRITT SMYCKE! TÄVLA HÄR!

Nu dricks det och spelas en massa trevliga...

pic-00001 (MMS)

Nu dricks det och spelas en massa trevliga ölspel. Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! Ni får bild på outfit och naglar imorgon! Puss!

5 januari 2012 - Nattbesök!

Tjenis! I natt efter kl 3 nångång så kom Andreas hit. De kom hem från Åre i natt nämligen. De andra skulle av i Eskilstuna bara, sen kom han hit. Väldigt trevligt. Har saknat den lilla parveln!♥

By the way... Har tagit lite kort på mig själv med min underbara webcam bara för er skull ;-)




Osminkad och allt...

Så här mysigt har vi det!

Som jag nämnde för ca en vecka sen så bor jag nere i lägenheten vi har i källaren här hos pappa (haha, säger fortfarande vi). Nu när jag hälsar på alltså. Mitt gamla rum är ju omgjort till spelrum/gästrum och det var upptaget när jag kom hit. Orkar inte flytta runt grejerna nu. Hur som helst. Tänkte bara visa er hur mysigt vi har det här nere alla tre; jag, G.T, och Kuzco!


Jag har min säng...


... och Kuzco har sin säng...


... och G.T har sin "säng" (min gamla fåtölj).


Det eldrivna elementet som håller oss varma och goa.


Lite bus innan läggdags (G.T har gömt sig under stolen).

Fråga till er läsare!

Vilka är era största intressen?

-Mina är helt klart mode & inredning!

Gula naglar...

Tog bort nagellacket jag hade på nyår igår. Hade ett guldglittrigt. Nagellacket har färgat av sig så mina naglar är helt gula. Skitsnyggt. Verkligen...



Tänkte försöka fila bort det. Har ju såna där filar man filar på nageln med. Hoppas verkligen det går bort! Visst, det är väl bara att måla naglarna i något annat så det inte syns men har inte med mig något hit till pappa och dem. Har med ett i silver bara och det vill jag egentligen inte ha.


Hoppas på er nu!

4 januari 2012

Hello sunshines! Har ni sovit gott? Det har jag. Vill bara säga att jag tycker ni är underbara med alla era fina kommentarer. Blir lika glad för allihop! Det uppskattas verkligen!

Imorgon är det eventuellt lite kalasande som gäller. Min vän Jessica är husvakt och funderar på att dra ihop något. Blir nog kanske inte festfest, eftersom det trots allt inte är hennes hus, men några härliga människor som dricker något gott och har väldigt trevligt blir det nog! Hoppas på det. Imorgon kommer Andreas hem också, yay!


Tur att man inte ser dum ut i alla fall :-)


GLÖM INTE TÄVLINGEN DÄR DU KAN VINNA ETT VALFRITT SMYCKE! TÄVLA HÄR!

Bästa respektive sämsta under året + förhoppningar inför år 2012

Många andra har gjort en årsresumé på sina bloggar. Det har jag inte tänkt göra, utan jag tänkte kort och gott bara nämna det bästa respektive sämsta som hänt under året. Jag tänkte även skriva vad jag har för mål, önskningar, förhoppningar eller vad man nu vill kalla det för 2012. Jag har alltså inga nyårslöften (många som frågat), har aldrig haft några vad jag kan minnas.

Bästa
♥ Jag och Andreas blev sambos
♥ USA-resan med mamma, Erik, Becca och Elin
♥ Jag och Andreas köpte Kuzco

Sämsta
♦ Morfar dog



Mina mål/önskningar/förhoppningar för det här året
• Att det blir tusen gånger roligare än 2011, har varit ett lite småsegt år till och från
• Att det går bra i skolan

Lite från juletid.

Har inte visat så mycket bilder på hur det har sett ut hemma hos oss under julen. Ni har fått se vår fina julstjärna i vardagsrummet, ljusstaken i köksfönstret, ljusslingan på balkongen och julduken på köksbordet i alla fall. Alltid något, hihi. Har inte haft så mycket pynt heller så har inte funnits så mycket att visa. Dock så har jag haft lite julpynt på vardagsrumsbordet också, och i sängen. Så här har det sett ut (och ser ut fortfarande):


Litet hudlotiontips!

Tänkte bara tipsa om en hudlotion som jag tycker luktar underbart! Luktar nog blommor skulle jag gissa. Den är dessutom bra och den räcker länge. Vet tyvärr inte vad den heter, men den är köpt på Oriflame och ser ut så här:


Att den är rosa skadar inte heller (a)

3 januari 2012

God morgon! Plugga som en galning är det som gäller idag. Kul. Så trött på det. Får hålla ut till 19 januari. Då har inlämningen varit och jag har gjort de två tentorna. Inte säkert att jag klarar dem men då behöver jag i alla fall inte plugga mer på dem tills jag får resultaten (vilket är en månad senare). Självklart börjar nya kurser men tror de är roligare eftersom vi börjar med våra inriktningar då. Vad har ni för planer idag? Roligare än mina hoppas jag? :-)





GLÖM INTE TÄVLINGEN DÄR DU KAN VINNA ETT VALFRITT SMYCKE! TÄVLA HÄR!

Min lilla inspirationsbok!

Jag älskar inredning som många säkert har märkt och förstått. Jag älskar att bläddra i inredningstidningar och bli inspirerad. Något jag också gör är att hittar jag något bra i någon tidning som jag inte tänkt behålla, så klipper jag ut det och klistrar in i min lilla inspirationsbok som jag har. Den är full med inspiration till sen när jag får hus och trädgård till exempel. Även lite smågrejer som jag kan göra när jag känner för att göra om lite i lägenheten. Älskar den!


Tidslinjen på Facebook...

Idag när jag loggade in på Facebook och kollade på min egna sida idag blev jag lite irriterad. Då helt plötsligt har jag sån där tidslinje på min sida. Jag har inte aktiverat den eller klickat nånstans där det har stått att jag skulle vilja ha den. Det enda jag gjorde för några dagar sen var att jag läste runt lite vad det innebar att ha den osv. Men nu så publiceras minsann min tidslinje den 6 januari(??) Googlade runt för att hitta hur man tog bort den. Det går inte! Det finns inget sätt att ta bort den på, när den väl är aktiverad så är den. Vad är det för skit? Man måste väl kunna ändra sig? Speciellt eftersom jag verkligen inte har aktiverat den egentligen. I så fall i sömnen... Stod även att Facebook struntar i att svara på väldigt många frågor angående det här. Majoriteten vill ta bort tidslinjen efter att de har aktiverat den. Hoppas verkligen att någon superdatanörd hittar ett sätt att ta bort tidslinjen på och delar med sig!



Är du redo att publicera din tidslinje? NEJ!

H&M Spring Season 2012



Som säkert väldigt många andra så fick jag hem den här katalogen i onsdags. H&M Spring Season 2012. Jag hittade massor jag vill ha. Dock kände jag inte att "Vårens måste!" var något vårens måste.

Jag längtar otroligt mycket till våren och alla fina klädesplagg som kommer då. Kommer nog bli ett awesome modeår känner jag! Hoppas att de andra klädkedjorna också får hem en massa fint. De borde ju få det såklart men man vet ju aldrig. Hoppas MQ fortsätter göra mig nöjd till exempel. Senaste tiden har de haft en massa snyggt, men det var någon period när de bara hade fula kläder... Längtar efter TopShop och Monkis vårkollektioner också!

Vill ha vår nu!

2 januari 2012 - Nya kuddar i soffan



Köptes för ca en vecka sen kanske. Skulle egentligen ha köpt nya när det blev höst/vinter men de jag hade tittat ut kostade rätt mycket. Så först fick jag skjuta upp det för den sakens skull och sen när jag väl kände att jag hade råd att lägga de pengarna så hade de försvunnit ur sortimentet (kom ju nyss?). Så typiskt. Jag hade hittat superfina fuskpälskuddar. Men men, det var bara att leta nya och då hittade jag de här på Rusta av alla ställen. Ca 60 kr styck. Billigt och bra. Tänkte dock inte på att det är EXTREMT lika mönster på dem som vi har på tapeten, haha. Det får gå! Har två i andra hörnet på soffan också så klart.

Några outfits under året som gått!

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.



11.


12.


13.



14.



15.



16.



17.



18.



19.



20.



Har ni någon favorit? :-)

TÄVLING I SAMARBETE MED GLITTERSTEN.SE!

Detta var min lilla överraskning åt er för en bra start på det nya året. Hoppas ni gillar det!


Klicka på bilden för att komma till deras hemsida och titta på alla fina smycken som finns!
Passa på att titta ut det DU skulle vilja ha om du vann!

1 januari 2012

God morgon sunshines! Årets första inlägg. Sweet. Hoppas att alla hade ett riktigt underbart nyår igår! Själv åkte jag lite fram och tillbaka igår, men allt som allt var det väldigt bra. Trevligt sällskap.

Accessoarerna för nyårskvällen:


Gott under nyårskvällen:




Om några timmar kommer min fina överraskning åt er upp! MISSA INTE!




... Nu ska jag ut med bushunden!
RSS 2.0