30 augusti 2012 - Shopping med mamsen!

Idag så har jag och min kära mamsing shoppat lite. Hon bjöd, hihi. Är nöjd med mina saker, dock lite missnöjd att jag inte hittade några nya svarta jeans. Mina är ju helt trasiga nu. Men men, får leta efter det någon annan gång. Efter shoppingen åt jag, mamma och Erik lunch. Vi åt Chop chop, mums!

Detta fick jag med mig hem:

25 september 2012 - Nya kuddfodral!

Hej mina små kycklingar! Hoppas allt är bra med er! Har extremt mycket att göra i skolan, så bloggar när tiden finns. Hoppas ni förstår.

För en liten stund sen åkte jag och köpte nya snygga kuddfodral till soffan. Gillar verkligen färgerna, och de gör sig otroligt bra till vår mörka soffa. Har alla tre nu, men sen har jag tänkt matcha dem två och två, som på bilderna. Vad tycks? :-)

15 september 2012 - Outfit

Torsdagens outfit har ni här. Lite sent, men glömde totalt bort att lägga in det här i torsdags. Och igår. Får ju skämmas.

Igår var vi några och drack och umgicks lite hemma hos Jesper och Emma. Det var trevligt. Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos en vän. Då ska jag nog ha min nya skinnkjol och en guldtröja. Har/ska ni hitta på i helgen då?? :-)

3 september 2012 - Nyss köpt

Köpte detta fina armband nyss för 12 euro:

RSS 2.0