Owl City - Vanilla Twilight





Igår blev det inte mycket skrivande men jag var med Jessica igår i alla fall. Vi umgicks och bara tog det lugnt. Skönt. Trevligt. Jonas, Robin och Matte kom förbi en sväng utanför huset också så vi gick ut och pratade lite.

Idag ska jag antagligen vara med älsklingen. Det var tänkt att vi skulle till Västerås och umgås och dricka lite med folk men nu verkar det lite tveksamt. Allt blev jobbigt. Älsklingen är också sjuk så han känner sig väl inte så himla pigg. Han skulle kolla nu hur vi ska göra och hur det blir. Ska vi inte till Västerås så kanske bara han och jag ses och bara tar det lugnt :-)

30 januari 2010

God morgon! Blev precis väckt av pappa som frågade om jag ska med och gratta farmor som fyller idag. Självklart måste jag med och säga grattis!
Så nu måste jag fixa iordning mig lite grann så jag inte kommer och ser ut som ett spöke.
Lika bra att gå upp nu också känner jag. Jag har lite grejer jag måste göra idag innan jag drar iväg senare ikväll så det är inte så bra om jag sover bort hela dagen.



Grattis farmor!

29 januari 2010

Idag blev jag medlem på Gratisbio.se. Jag har hört talas om den förut men inte tänkt så mycket mer på det sen slog det mig bara att jag älskar ju att gå på bio så för mig är det en perfekt sida! Skulle inte vara några som helst fel att samla ihop till en biobiljett. Tänkte därför rekommendera denna sida till alla er andra. Säkert många som vet att den finns men finns säkert dom som inte vet :-)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=273716

Du kan som sagt få biobiljetter men du kan även välja att byta poängen mot presentkort på en massa olika affärer, t.ex: Guldfynd, Gina Tricot, H&M, Carlings, MQ, Dressman, JC, Hemtex, Expert och mycket mycket mer!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=273716

Det är väldigt lätt att få ihop poäng så det går fort att samla ihop till biobiljett, presentkort eller vad man nu vill ha :-)

Kul grej

Igår gav jag älsklingen hans födelsedagspresent förresten. Han fyllde ju i måndags och vi kunde ju inte ses då. Nu har han ju fått den så nu kan jag säga vad det var om det finns någon mer som har en lite smått tekniktokig karl som tycker såna här saker är lite kul. Jag själv tyckte faktiskt att den var lite rolig, haha.

Man köper då alltså själva duschgrejen där vattnet kommer ut så byter man sin gamla mot den. Sen om vattnet är kallt lyser vattnet grönt, lagom/helt okej varmt lyser blått och ännu varmare så lyser det rött som ni kan se på bilden. Vi var ju såklart tvungna att prova och se hur det såg ut så vi tog oss en dusch där på kvällen. Vi släckte också för den där lyser upp som värsta lampan :-D                                Köpt på coolstuff.se

28 januari 2010

Hejsan! Sitter hemma hos älsklingen i Västerås. Han är över hos Jesper och steker hamburgare som ska bli våran frukost. Är superhungrig.

Idag måste jag till praktikplatsen som jag vill ha och fråga om dom tar emot praktikanter. Hon jag pratade med i telefon för ungefär två veckor sen sa att hon skulle fundera. Dom har inte haft praktikanter där förut så hon blev väl lite osäker på hur det ska fungera. Men nångång måste ju vara den första anser jag ;-) Skulle vara perfekt om jag fick där och sen försöka smöra in mig så jag får sommarjobb där. Då får jag jobba på en uteservering så kan ju i alla fall få lite sol i ansiktet även om jag jobbar hela sommaren. Känns sådär måste jag säga. Har aldrig jobbat en hel sommar i hela mitt liv. Låter ju kanske inte heller bra men så är det i alla fall. Har inte känt mig tillräckligt fattig. Har jobbat två veckor sen tyckt att det räcker gott och väl. Jag gör inte av med så mycket pengar om jag inte har några. Skulle väl vara roligt att ha mycket pengar att köpa kläder för i och för sig. Det som lockar plus att jag känner att det är dags att få lite arbetserfarenhet. Ser lite bättre ut då om man ska söka jobb så småning om ;-O



Rösta gärna på mig i Månadens Blogg: http://bloggande.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=77d44090-d7e2-4231-b950-fc0ac7f8ca19&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup Jag är nummer 1 :-)

Nagellacksborttagning

Tänkte slänga in ett snabbt litet tips innan pojken min kommer och hämtar mig!



Oriflames nagellacksborttagning.
Jag tycker dels att den tar bort nagellacket väldigt bra plus att den luktar gott också! Inte om du luktar ner i flaskan för då luktar det för starkt, men några minuter efter att du har tagit bort nagellacket så luktar det gott. Många nagellacksborttagningar luktar ju verkligen illa.
(Ursäkta dålig bild)

27 januari 2010

Kom hem från Vårdcentralen för en stund sen. Gick dit direkt efter skolan. Jag har i alla fall inte halsfluss, utan det är någon sorts virusinfektion så dom kan inte göra något åt det. Jag får härda ut det. Dricka några liter te om dagen för det är det enda som gör det lite lindrigare. Great...

Nu ska jag sätta mig och titta på en film, för det fanns inget på teve, och äta. Ska inte till skolan imorgon förresten. Min lärare förstod för hon hade tyckt synd om mig hela dagen. Hon tyckte jag gjorde rätt i som stanna hemma och försökte bli frisk. Älsklingen ska antagligen hämta upp mig och ta med mig till Västerås efter han har varit hos sin farmor och farfar. Jag ska försöka lura honom till att ta hand om mig idag då sen. Fast jag måste ta med te och mjölk och sånt för det har han inte hemma ;-O



Rösta gärna på mig i Månadens Blogg: http://bloggande.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=77d44090-d7e2-4231-b950-fc0ac7f8ca19&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup Jag är nummer 1 :-)

Dagens outfit 100126


Långt vitt linne - Gina Tricot → Lila skjorta - Pappas → Svarta leggings - H&M → Silvrigt skärp - Ingen aning



Idag har mamma varit här, som hon brukar på tisdagar. Vi handlade, åt och umgicks :-) Sen tittade vi på Navy CIS som började igen idag. Tycker om det programmet. Hon åkte hem runt 9 och då hoppade jag in i duschen. Skönt. Tänkte gå och lägga mig så fort håret har torkat lite grann. Börjar halv 9 imorgon så vill hinna få lite sömn. Helst mer än lite. Hoppas att halsen inte har blivit ännu värre imorgon, tycker det räcker nu. Har hostat nästan hela kvällen. Helt galet.

Min lilla knasboll!

Haha, ursäkta men GT har börjat lägga sig på lite konstiga ställen. Han var spårlöst försvunnen, vilket är väldigt konstigt när man bor i en 1:a. Jag började leta runt på ställen jag vet att han brukar kunna lägga sig men jag hittade honom ingenstans. Sen av en ren slump så tittade jag in i ena garderoben för den stod lite öppen. Tror ni inte han ligger där? Haha. Kändes ungefär som förut när jag hörde en smäll i hallen så hade han hoppat upp på en hylla ganska högt upp i en av de andra garderoberna^ Han är knäpp han :-D


26 januari 2010

Hej! Ska gå till skolan om någon minut och ha min lilla lektion. När jag kommer hem ska jag dels lägga till varför ska man inte ta/peta sig i ansiktet? på inlägget "Svar på varför" för det glömde jag igår och så tänkte jag slänga in dagens outfit.

Halsen blir bara värre och värre men tror däremot att febern har gått ner lite grann i alla fall man det kanske bara är inbillning. Vem vet.

Ni får ha en bra dag så länge! Skriver när jag kommer hem sen :-D



Rösta gärna på mig i Månadens Blogg: http://bloggande.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=77d44090-d7e2-4231-b950-fc0ac7f8ca19&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup Jag är nummer 1 :-)

Svar på varför

Tänkte göra ett inlägg med lite svar på varför man ska göra vissa saker. Några av sakerna är ganska basic och många vet det säkert redan men det finns nog även många som inte vet. Plus att många kanske bara vet att man ska göra så men inte varför och då blir det lätt att man struntar i det.

Varför ska man tvätta ur schampoo noga?
- Jo för tvättar man inte ur det ordentligt kan håret se fett ut. Plus att schampoo egentligen inte är bra för håret. Det tar bort smuts och så men tar ju samtidigt, som de flesta vet, bort hårets naturliga renande ämnen. Skölj därför alltid lite längre än vad du tror behövs. Man kan inte skölja för mycket. Många tar även för mycket schampoo, vilket håret heller inte mår bra av. Det räcker med en liten klick. Man brukar säga att det räcker med en klick stor som en femtioöring.

Varför ska man tvätta ur balsam noga?
- Balsam är bra för håret så det är inte för hårets skull man ska skölja ur noga utan det är mer för din egen skull. Balsam har en förmåga att "tynga ner" håret. Så för att få lite mer volym så gäller det att skölja ur balsam noga eller till och med ta balsam innan du tar schampoo.

Varför ska man inte borsta håret när det är blött?
- Borstar man håret när det är blött är det stor risk att hårstrån går av. Håret blir "elastiskt" när det är blött så man ska helst vänta med att borsta håret tills det har torkat. Plus att borstning av håret faktiskt sliter på håret så man ska inte borsta håret i onödan. Nästan alla gör det efter att man har duschat, vilket är fullt normalt, men sen finns det vissa som kan borsta håret flera, flera gånger om dagen, vilket alltså inte är bra.

Varför ska man vara noga med att tvätta bort smink?
- Jag kan själv vara väldigt lat när det gäller att ta bort sminket. Speciellt om jag bara har mascara. Men nu är det ju så att har du mascara under natten kan fransarna gå av eftersom dom blir så stela. Plus att man tyvärr måste tänka på hur man tar hand om sig själv nu för att inte behöva ångra det senare. Är du noga med att ta bort sminket så är chansen väldigt stor att du har fin och ung hy längre än om du slarvar.

Varför ska man smörja in sig?
- Det kan man också säga är för "framtiden". Smörjer du in dig regelbundet nu så håller sig din hud ung, len och fräsch längre. Plus att det knappast är några fel att gå runt och vara mysigt len nu heller, eller hur? ;-) Att smörja in sig med hudlotion mår huden bra av, det är för hudens skull.

Varför ska man dricka mycket vatten?
- Vatten är bra mot det mesta. Det är nyttigt och dessutom riktigt gott, tycker i alla fall jag. Vatten är bra för kroppen. Det är bra för huden. Man kan få mindre finnar. Allting. Man ska helst dricka 2 liter om dagen. För vissa blir det som ett måste medan andra häller i sig det utan att dom ens tänker på det. Tyvärr är det ju så att alla är olika men alla ska som sagt helst dricka 2 liter om dagen.

Varför ska man sova tillräckligt?
- Även att sova är bra för huden. Helt otroligt egentligen men så är det. Sova är även bra för hjärnan och kroppen. Dom hinner återhämta sig och samla krafter till den nya dagen. Huden mår bra. Man slipper svarta ringar under ögonen och får ofta mindre finnar.

Varför är det bra att träna?
- Förutom att man kan få riktigt fin och vältränad kropp så finns det så många fler anledningar till att träna. Jag är själv inget träningsfreak. Jag är nog en av dom lataste människorna i denna lilla värld men jag tänkte som sagt försöka träna 30 min 2-3 gånger i veckan. Träning är bra för kroppen, hjärtat, hjärnan, humöret. Allt möjligt. Du orkar mer, du blir gladare, du får kondition och ett starkare hjärta som klarar mer påfrestningar, vilket kan vara bra senare i livet. Så även om du känner att du inte behöver träna för du är nöjd med utseendet (vilket alla borde vara) så kan man träna av de orsaker jag nämnde ovan.

Varför ska man inte ta/peta sig i ansiktet?
- Händerna är den kroppsdelen som det samlas flest bakterier (och fötterna men dom har ni inte i ansiktet hoppas jag) Tänk er då själva om ni tar er i ansiktet med era bakteriefyllda händer. Bakterierna överförs till huden. Huden blir smutsig. Vi vet alla att smutsig hud kan ge upphov till finnar.
Till ansiktet hör även ögon, näsa och mun och petar du i någon av dessa så riskerar man att man får bakterier i kroppen som sedan gör att man blir sjuk.

Trött så trött

Tog en liten powernap på ungefär en timme. Höll på att somna sittandes. Man blir så seg när man är sjuk. Ingen energi någonstans. Jag har i alla fall kommit igång lite med matte c nu. Inte börjat räkna några tal än, men har läst igenom och börjar fräscha upp minnet lite på hur man räknar ut saker och så vidare. Kändes som att jag kom ihåg lite grann i alla fall. Skönt det.

Nu tänkte jag börja laga mat. Vet inte vad jag ska laga bara. Blir något som går fort för jag är jättehungrig. Sen tänkte jag mysa ner mig i soffan med en film. Skulle behöva läsa lite i boken vi har i svenska men jag orkar faktiskt inte. Är trots allt sjuk (a) Kan göra det någon annan gång. Är lite sugen på att bara be pappas fru återberätta den, för hon har läst den, så slipper jag läsa den. Känner mig lite stressad just nu så skulle vara skönt att slippa ett stressmoment.


GT har en förmåga att alltid vilja lägga sig där man håller på så han lägger sig ofta på skrivbordet så jag får sätta mig med tangentbordet i knät^



Rösta gärna på mig i Månadens Blogg: http://bloggande.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=77d44090-d7e2-4231-b950-fc0ac7f8ca19&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup Jag är nummer 1 :-)

25 januari 2010

Kom hem från skolan för en stund sen. Tänkte äta frukost nu för jag orkade inte i morse. Jag valde att sova lite längre istället. Har blivit mycket sämre. Febern blev högre och högre i natt och jag hostar mycket mer och har ont i halsen. Ska satsa på att hälla i mig några liter te idag och hoppas på det bästa. Måste börja med matte c också. Ska läsa det på distans nämligen för den låg på samma lektionstider som min engelska b och jag måste ha båda för att läsa den linje jag vill läsa på högskolan sen. Känns sådär. Jobbigt, men jag måste. Har till april på mig. Blir stressigt eftersom det är en 100 poängskurs, men borde klara av det bara jag verkligen sätter mig och gör det jag ska.



Idag fyller min lilla älskling år! Grattis grattis grattis. Önskar att jag fick träffa honom, men man får inte alltid som man vill tyvärr. Älskar dig mest! 


Sjukling

Ligger i soffan och tittar på filmen som är på 3:an. Har sett den förut och tyckte den var bra så passar på när den är på teve.
Verkar bara bli sjukare och sjukare känns det som. Ligger och fryser som en gammal bäver i soffan. Har dubbla filtar, t-shirt, mjukiströja, mjukisbyxor, strumpor OCH sockor men det hjälper inte. Tänker sno med mig täcket när jag går tillbaka. Det är nämligen reklam nu. Funderar på att göra en till kopp te. Jag vill verkligen inte bli sjuk. Orkar inte. Min röst har typ gett upp och jag hostar. Hostan är det värsta. Hatar att hosta.

Nu ska jag göra te och krypa ner i soffan igen. Tänkte slänga in bild på mitt hår för jag har fått förfrågningar om bild efter att jag klippte mig. Är ju ingen stor skillnad eftersom jag bara toppade men :-) Blir bara bild bakifrån för jag tog dom idag och jag är inte fixad överhuvudtaget. Nu låter jag lite känslig kanske, haha, men det får ni leva med för det är för eran skull jag inte tog framifrån ;-D

Gratismakeup/gratiskläder

Idag kommer min mamma hit och hämtar mig så jag får umgås lite hemma hos dom. Skönt med sällskap. Lägenheten kan kännas väldigt tom ibland, speciellt när man har varit med älsklingen hela helgen. Men nog pratat om det! Eftersom jag kommer vara hos mamma och dom så lär jag inte blogga förrän ikväll och jag tänkte att alla ska slippa att det långa tråkiga inlägget blir det första dom ser när dom kommer in på bloggen, haha. Så därför tänkte jag att jag slänger in två länkar till två sidor som jag är medlem på, så ni har något att roa er med så länge. Väldigt bra sidor tycker jag. Säkert många som redan är medlem, men för er som inte är det och/eller inte visste att dom fanns :-)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?=222223
-Den här sidan samlar man ihop poäng och kan sedan få presentkort på H&M, Kicks, Nelly och/eller Åhléns.
Jag tycker att det är väldigt lätt att få poäng. Får t.ex. poäng bara av att logga in och svara på "Dagens fråga".

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=189143
-Det är samma med den här sidan. På denna får man presentkort på H&M, JC, Jysk, Nelly, Stadium och/eller Twilfit.

24 januari 2010

God morgon, eller nånting. Är väl mer god middag kanske. Strunt samma. Älsklingen åkte för snart en timme sen. Tycker det är jobbigt när han måste åka så tidigt, men ibland måste han. Han åker ju med några andra till Västerås på söndagar så det är inte han som bestämmer när. Plus att dom har skolarbeten att göra idag tror jag. Kändes extra jobbigt idag, vet inte varför. Nu får ingen tro att jag är en sån där som inte klarar mig utan min pojkvän för det gör jag. Det är jobbigt när det känns som att vi inte har setts så mycket bara. Att vi precis hunnits träffats sen måste han åka. Nu har vi varit hela helgen men han var ju borta hela förra helgen och jag tror inte vi kommer ses så mycket nästa helg. Då blir det lite tråkigt. Nästa helg har han israce igen. Plus att jag ville åka med idag för han fyller imorgon så jag hade tänkt vara "sjuk" för vi har ändå bara en lektion men jag vet inte hur jag skulle komma hem imorgon sen så det gick inte. Jag orkar verkligen inte stå och vänta på ett tåg i en timme när det är sånt här väder ute... Vilket gjorde det lite extra tråkigt. Hur kul är det att ringa och säga grattis?
PLUS att jag är stressad och börjar bli sjuk, vilket gör mig lite överkänslig.

Jaja, nu ska jag ta en lång, lång dusch! Förlåt om inlägget blev lite långt, behövde klaga lite. Blir roligare inlägg senare, jag lovar.

23 januari 2010

God kväll! Är med älsklingen idag med. Vi hamnade hemma hos mig till slut idag och har bara haft det mys framför teven med lite filmer och så. Nu sitter han och gör lite skolgrejer på bärbara så jag passade på att sätta mig vid min och slänga in ett inlägg. Vill be om ursäkt för att det har blivit så få inlägg, men det är ju trots allt helg. Jag har en förmåga att åka omkring väldigt mycket på helger. Plus att man inte gärna sätter sig vid datorn när man är med pojkvännen eller vännerna. Känns lite otrevligt. Jag tar igen det i veckorna sen :-)

Hoppas alla har/har haft en trevlig lördag! Det har i alla fall jag :-D

Festligheter

Sitter hemma hos min pojkväns bror. Dom håller på och leker med nå tekniska grejer så jag passar på att blogga lite. Ikväll så ska vi iväg till en vän och festa lite. Sofia och Mattias ska också dit. Trevligt. Vi ska snart hem till mig först så jag får fixa mig och så där. Hade inga såna grejer med mig. Plus att jag vill mata min stackars katt. Tycker verkligen inte om att lämna honom så här mycket. Får så dåligt samvete. Alla andra bara tjatar om att det är en katt så den klarar sig men jag känner mig elak ändå. Så imorgon lär jag definitivt vilja sova hemma så då får vi hitta på något i dom trakterna.
Om jag hinner så slänger jag in kvällen outfit när vi är hemma hos mig. Lär bara bli jeans och någon tröja men i alla fall. Är ju ingen fancy fest på det sättet. Tänkte ha en av dom nya jag köpte när jag var iväg med mamma förut om jag känner att det passar.

Om jag inte skriver något mer så önskar jag alla en trevlig och bra kväll!

22 januari 2010

Hejsan allihop! Sitter hos älsklingen i Västerås fortfarande. Sitter på storbildskärmen. Skumt att se sin blogg så jäkla stort, haha. Vi ska snart åka för jag har klipptid idag. Så skönt! Älskar att klippa mig. Går och längtar tills det är dags. Jag klipper mig med ungefär 10-12 veckors mellanrum. Bokar en ny innan jag går ifrån min älskade frisör. Den här gången ska jag boka klipp+färg till nästa gång. Spännande. Är inte helt hundra på hur jag ska färga, men har lite idéer. Kommer säkert hinna ändra mig tills det är dags, haha. Jag är ju som jag är :-D

Nej nu är det dags att fixa till sig lite grann, sen åka! Hörs senare!

Ben & Jerry's

Sitter i Västerås, är hos älsklingen. Vi åkte hit och fixade lite. Det finns ju lite kvar att göra eftersom han inte bott här så länge. Vi har tagit en paus i vårat Californication-tittade för han kom på att vi skulle sätta upp lampor och lite sånt. Fast han har gjort det mesta själv. Själv passar jag på att blogga lite och svara på kommentarer :-D

När han är klar, vilket han verkar vara nu, så ska vi ta fram våra Ben & Jerry's som vi köpte tidigare idag. Jag köpte Strawberry Cheesecake och han köpte Cookie Dough. Gott gott. Fast min absoluta favorit hittills är:

Dagens outfit 100121



Vit/blå randig tröja - H&M → Halvljusa stuprör, Diesel - JC

21 januari 2010

Hej hej! Kom precis hem... igen. Hann lagom komma innanför dörren så kom jag på att kattmaten tog slut imorse, så det var bara att gå till affären. Den ligger, som tur är, precis bakom mitt hus så det är inte så långt. Slipper ner på stan och hålla på.
Marcus var för övrigt snäll och skjutsade hem mig efter skolan. Har superont i fötterna, så det var skönt.

Nu tänkte jag nog träna så jag har det gjort. Sen ska jag äta äta äta. Börjar bli hungrig så det är bäst jag tränar på en gång. Går inte så bra att träna om man hinner bli hungrig på riktigt. Svarar därför på alla trevliga kommentarer efteråt :-)

Just Like Heaven

Har precis tittat på film. Jag tittade på Just Like Heaven från 2005. En film med Reese Witherspoon, som jag tycker är en bra skådespelerska, och Mark Buffalo. Kan inte komma på någon mer film han har varit med i. Jag känner inte igen honom, men han är helt okej i den här filmen. Jag tycker om den här filmen för den är så gullig. Kanske lite töntgullig till och från men det gör inte så mycket. Den är lite smårolig ibland också. Tycker absolut att den är värd att se om man inte redan har gjort det. En kille i filmen är hur skön som helst och säger 'righteous' till det mesta, haha.


Bild från Google.se

Önskeinlägg

Har fått önskemål om att göra ett inlägg om våran Lagotto Sigge. Han är strax över ett år. Här är några bilder.



Han ser livrädd ut, haha. Plus att han är ganska nyklippt. Tycker personligen att han är mycket finare när han har mer hår men han får ofta tovor som gör att vi måste klippa honom.


Det här är nog från första/andra veckan vi hade honom, så han var väl 9-10 veckor :-)


Tyckte synd om våran andra luffs så slänger in en bild på honom också.
Han blir 11 i mars, så han börjar bli en gammal gubbe :-O

20 januari 2010

Hejsan! Hann inte skriva imorse som vanligt på onsdagar och torsdagar. Går som sagt upp så jag precis hinner klä på mig och borsta tänderna.
Sitter och pratar med Jessica i telefon om allt och inget. Bara babblar av oss lite. Trevligt. Hade tänkt skriva ett inlägg när jag kom hem, som var för ungefär två timmar sen, men jag svarade på kommentarer först vilket har tagit tills nu. Visserligen har jag väl inte hetsat men inte supersölat heller. Måste säga att det är kul med mycket kommentarer så jag klagar absolut inte :-)

Nu har jag väl tänkt lägga på snart så jag kan träna innan jag blir för hungrig. Blir en halvtimme precis som igår. Orkar inte mer som sagt, haha. Sen efter det blir det dusch och sen mat. Blev sugen på pannkakor för såg det på någons blogg, men orkar inte gör det. Tar sån tid. Lutar åt att äta pastasalladen som blev kvar igår. Fast det finns inte tillräckligt mycket för att jag ska bli riktigt mätt så måste komma på något er till. Vilka problem jag har ;-)

Huset Vid Sjön

Jag tittade, som säkert många andra, på Huset Vid Sjön som gick på 3:an idag. Jag tyckte den var rätt mysig på något sätt. Plus att det var bra skådespelare. Har alltid älskar Sandra Bullock. Tycker hon är hur bra som helst. Och snygg. Kan inte komma på en enda film med henne som är dålig. Inte för tillfället i alla fall. Har en känsla av att det inte finns någon.


Bild från Google.se

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Upp ganska tidigt imorgon, börjar halv 9. Hoppas alla har haft en trevlig kväll!
God natt på er!

Switchfoot - Only Hope



Riktigt skön låt :-)



Sen jag skrev sist så har jag sprungit, eller vad man gör, på min crosstrainer i en halvtimme. Orkar inte mer, haha. Är en av dom lataste personerna i denna lilla värld. Men det står jag för :-) Har bestämt mig för att köra en halvtimme några gånger i veckan. Tänkte att det är bättre än ingenting. Träning är ju bra för så många saker; hjärtat, skelettet, hållningen, humöret osv. Plus att lite kondition aldrig är fel.
Efter tränandet så duschade jag (såklart) sen så gjorde jag en stor och supergod pastasallad med alla möjliga goda saker i. Gott gott.

Tittade på The Biggest Loser medan jag åt. Jag blir ledsen när jag ser såna program. Inte för att dom är tjocka utan för att folk åker ut, haha. Jag vet att det funkar så men i alla fall. Som nu när jag kollade så förlorade ju ett lag så dom fick rösta ut någon i laget. Då är det tre vänner som går ihop mot en som typ var bra för laget. Han gick alltid ner skapligt mycket och hjälpte till massor att slå det andra laget. Men bara för att dom var vänner så ville dom ju att dom själva skulle vara kvar. Jag, personligen, trodde att vuxna människor hade växt ifrån sånt där. Man ska väl låta dom som förtjänar det vara kvar? Det trodde jag i alla fall... Blir irriterad. Tyckte så synd om han som åkte ut. Hoppas verkligen att hans familj och vänner hjälper honom nu när han är hemma!

Dagens outfit 100119


Oversize/lång t-shirt - H&M → Svarta strumpbyxor - Lindex → Svart 'kofta' - Gina Tricot



Vi fick sluta en halvtimme tidigare idag, skönt. Jag och Sofia gick hem till henne då för dom hade varit snälla att spara lite tårta till mig som dom åt igår när hennes pappa fyllde. Gulligt tycker jag. Sofias mamma gör en tårta som jag tycker är supergod så Sofia/dom tänkte på mig och sparade lite. Till fikat så tittade vi på film och babblade av oss. Trevligt. Jag passade på att låna med mig fönsterputs hem av henne, så när jag kom hem så gjorde jag rent min spegel. Tänkte så jag kan ta lite bra Dagens outfit-bilder. Fast bilderna ovan tog jag hemma hos Sofia.

19 januari 2010



Hej och god morgon! Fick en väldigt trevlig nyhet när jag vaknade; Sofias pojkvän skjutsar oss till skolan. Underbart! Så skönt att slippa gå. Vi slapp gå igår med. Först skjutsade min älskling mig till Sofia, för han skulle åka lite för tidigt, annars hade han skjutsat oss. Sen så skjutsade Sofias pojkvän oss från henne. Vi är inte alls bortskämda ;-)

Måste bara säga att jag tycker att det är superkul att så många fler läser min blogg. Hoppas att ni trivs och att ni stannar! Lovar att göra er nöjda ;-D

Dorian Gray

Har precis tittat klart på filmen Dorian Gray från 2009. Vet inte vad jag ska säga om den. Den var sådär, lite seg. Den var ganska skum och hemsk. Inte hemsk som en skräck utan bara hemsk. Han var verkligen en hemsk människa. Eller han blev rättare sagt.


Bild från Google.se

Kan inte bestämma mig om jag ska gå och lägga mig nu, för jag är trött, eller om jag ska kolla på en film till eftersom jag trots allt inte börjar förrän 12 imorgon. Samtidigt kanske man ska passa på att sova ut lite. Tror det blir till att sova nu. Ska bara svara på kommentarer först. Säger godnatt i alla fall! Hörs imorgon!

Mitt nya schema

Vi började med nya schemat för vårterminen idag. Visste redan hur det skulle se ut. Tänkte att ni också skulle få så hur mina dagar ser ut ungefär. Det är ganska skönt måste jag säga. Plus att jag går ju bara fram till v.11, det är andra eller tredje veckan i mars, sen går jag ut på praktik och sen är det i stort sett dags att ta studenten. Underbart! :-D

Dagens outfit 100118

Outfit för dagen:


Vit/Grårandigt vanligt linne - H&M → Mörkblå stickad tröja - H&M → Halvljusa stuprör, Diesel - JC

Är med Sofia just nu och vi tittar på film. Har tagit en liten paus för att fixa glass. Vi ska göra glasstrutar. Lyxigt, eller hur? ;-)

18 januari 2010

God morgon! Sitter och borstar tänderna, haha. Ska snart väcka älsklingen. Vi ska bära upp en dörr som hör till lägenheten innan han åker. Dom kommer nämligen och inspekterar lägenheten på tisdag och då skulle allt som hörde till lägenheten vara uppe, ink. borttagna dörrar stod det. Bara att bära upp den...
Jag har två lektioner i skolan idag. En som börjar halv 9, sen har vi håltimme och lunch och sen börjar nästa kl. 12 sen slutar jag. Skönt :-) Slänger in dagens outfit i första inlägget jag skriver när jag kommer hem sen, hinner tyvärr inte nu.

Ha en bra dag allihopa!

Lyser upp min annars sega söndag

En stor skillnad på den här söndagen mot andra är att min älskling är här idag. Han ringde och frågade om jag ville att han skulle komma idag, vilket jag självklart ville! Vi brukar inte ses på söndagar egentligen eftersom båda har skola på måndagen sen och vi pluggar i ganska skilda städer. Men han har ju varit borta från torsdag till idag så han kom hit i alla fall för han saknade mig. Han får åka ganska tidigt imorgon, men han offrar sig. Min sötnöt!
Nu ska vi iväg och köpa lite att äta och sen blir det film och mys :-D


Blir nog inge mer inlägg idag när han är här (känns oartigt) så alla får ha en underbar kväll!

Tvätt, städ, fix

Håller på och tvättar just nu. Eller håller på och håller på. Jag har slängt i en maskin tvätt helt enkelt. Brukar passa på att tvätta lite när jag är hos pappa så jag slipper boka tvättid. Tycker nämligen att det är väldigt jobbigt. Jag är ju en riktig liten latmask. Sen tänkte jag väl städa och fixa till lite på mitt rum här innan jag åker tillbaka hem till mitt. Trevligare att komma tillbaka om det ser lite städat ut. Ikväll när jag kommit hem blir det till att titta på någon film på tv. En väldigt typisk söndag alltså. Men gör ju nästan alltid samma sak, i alla fall jag. Gör lite nyttiga saker, åker hem till mitt (åker oftast iväg på helger, till t.ex. pappa och så...) och på kvällen samlar man energi till skoldagen på måndag.





Hur ser era söndagar ut?
Har ni något speciellt "mönster"?

17 januari 2010

God morgon! Hoppas alla har sovit gott. Det har jag.
Sitter och äter frukost just nu. Mackor och O'boy. Gott. Jag dricker alltid O'boy till frukost här hos pappa men nästan aldrig hemma hos mig. Det är lite konstigt. Plus att här finns det bara vanlig mjölk (jag är laktos) så det är inte så bra att jag alltid dricker O'boy här. Men men. Gott är det.

Efter frukosten måste jag väl jobba med projektarbetet igen... Har gjort det varje dag den här helgen nu. Tråkigt. Så går det om man ligger efter. Men behöver bara fixa 5-6 dagar idag, så det borde kunna gå ganska fort. Sen räcker det för den här gången. Då har jag kommit ifatt och ligger där jag borde.

Avatar

Jag var ju som sagt på Avatar, från 2009, på bio idag med Jessica. Jag förstår mig inte på folk som har sagt att den inte har någon handling eller att den har dålig handling. Hade väl visst en handling och en helt okej sådan. Plus att Avatarerna är ju så fina! Visserligen så tycker jag om såna här sorts filmer. Lite overkliga så där. Fast de ska ju vara overkliga på rätt sätt eller vad man ska säga. För andra overkliga blir jag bara trött på, haha. Jag är ju som jag är. Jag tycker definitivt att alla som tycker om den här sortens film ska se den. Jessica tyckte också om den för övrigt, hon tycker också om såna här sortens filmer. Jag tycker helt klart den är sevärd. Men tycker man inte om "övernaturliga" filmer, titta inte på den då. Inte konstigt att man inte tycker om den då.
Oj, världens längsta inlägg med typ samma åsikter om och om igen, men ibland kan det bli så. Jag har en förmåga att babbla bort mig :-)


Bild från Google.se

Dagens outfit 100116

Min outfit idag är enkel, skön men samtidigt rätt.


Oversizetröja - H&M → Svarta strumpbyxor - Lindex, tror jag

Ena hundens huvud blev med på bilden också, haha. Han vill ju verkligen vara med överallt hela tiden så är inte förvånad.

Klippte, filade och målade mina naglar för en liten stund sen också. Så här blev det:

Ljusrosa Depend


Ikväll ska jag och Jessica på bio. Vi ska titta på Avatar. Kände att det var dags nu. Ska man se den så ska det ju vara på bio. Har hört att vissa tyckte att den hade dålig handling, eller att den typ inte handlade om nånting. Men jag resonerade så här: Avatarerna är ju snygga så man kan ju alltid sitta och imponeras av dom även om själva filmen i sig inte är så imponerande ;-D Ni får höra mina åsikter när jag kommer hem!

Daughtry - Poker Face (Acoustic)

Låten säger allt. Underbar. Älskar den.

16 januari 2010

God morgon! Väcktes av att Nettan ringde, så vi pratade lite. Sen fick jag starta om datorn idag igen innan jag fick skriva. Fast det var ett annat fel idag, haha. Min dator alltså... Herregud.
Nu kommer lite bilder från igår. Det är bara bilderna från min lilla digitalkamera. Systemkamerabilderna får jag kanske senare, om jag och Jessica orkar sätta oss och skicka emellan. Dom bilderna är ju kanske lite bättre eftersom det är med en bättre kamera.



Nu är det dags för frukost! :-D

Kallt kallt kallt + Dagens outfit 100115

Nu är jag hemma. Så jäkla kallt ute nu. Var inte så farligt när jag gick. Vi tog ju då som sagt lite kort. Vet inte hur dom ser ut än. Vi tog några med min digitalkamera och så tog vi några med en systemkamera som Jessica har lånat från skolan. Lägger in bilderna med första inlägget imorgon.
Robin, Jonas, Matte och Wille kom förbi en sväng med bilen också när vi var ute. Så vi pratade lite med dom och försökte få ihop något till imorgon kväll. Försökte få Jonas att gå med på att ha fest. Han skulle fundera på saken.

Nu ska jag äta och sen tänkte jag faktiskt spela lite tv-spel. Får se om min plastsyster vill spela med mig. Lite roligare då.

Dagens outfit 15 januari 2010

Grått linne - JC → Rutig skjorta - H&M → Svarta stuprör, Crocker - JC

Ut och ta vinterbilder

Jag och Jessica tänkte gå ut idag nu snart och ta lite fina härliga vinterbilder. Även om jag inte tycker om vintern så tycker jag att det är väldigt fint ute när snön är överallt. Annars tycker jag mest att vintern är jobbig och jag sitter bara och längtar till sommaren och all sol och värme. Båda ansåg att vi behövde lite nya och, förhoppningsvis, fina bilder på oss. Ska bli trevligt. Plus att det är bara runt 2 minusgrader ute idag så man behöver inte frysa ihjäl, vilket jag är väldigt glad och tacksam över.

Sätter in lite bilder senare så det får ni hålla utkik efter. Om det blir några bra vill säga.
Skulle vara typiskt min otur att alla ser ut som en påse skridskor^

Tacos

Nu är det mat. Tacos blir det. Det är ju så gott. Älskar tacos. Tacosås är ett måste och helst hot, men medium funkar också. Gott, gott.

Hur äter ni tacos? Hårt eller mjukt bröd? Eller kanske med tacochips? :-)




Vet inte riktigt vad det är på bröden i bilderna (tog från google) men enda bra jag hittade när jag sökte på tacos^

Någon annan som ska äta något annat smaskigt? :-)

Veckans blogg! nr 3

Vill börja med att säga HAHA och att jag inte vet vad som hände. Inte beredd på den här situationen. Orkar inte ta upp diskussionen eller ens fundera över saken. Jag fick i alla fall precis veta att jag är finalist i Veckans Blogg-tävling på ÄNNU EN SIDA.
http://bellyy.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-rosta.html#comment 
Jag är nummer 1 :-)

Återigen så skulle det vara gulligt av er som orkar/vill rösta på mig (igen) haha. Rolig situation.
Men men. Tack på förhand helt enkelt!

15 januari 2010

Hejsan! Försökte skriva ett inlägg för någon timme sen men då ville inte min dator det. Jag fick starta om den och hålla på. Min dator mår inte så bra. Älsklingen ska fixa den någon dag.

Sitter i köket och arbetar med projektarbetet. Ligger lite efter med timmarna så jag ska försöka få ihop några stycken. Dricker lite te samtidigt. Det är samma sort som det jag skrev om på lovet nångång. Det där goda. Det här är svart te med smak av passionsfrukt, mango, grädde och karamell. Mycket gott. Och lite mjölk i som alltid. kan knappt dricka te utan mjölk nuförtiden. Finns det inte mjölk måste jag ha honung i, men det är inte riktigt lika gott tycker jag.

 
Ville ha någon bild men har lite bildbrist på den här datorn som sagt så det blev den här. Bilden är 2-3 år gammal. Älskade mina gigantiska solisar, men dom gick sönder sen :-( Ser ut som en mygga :-D haha.

ITALIEN

En resa bokad till Italien! Ska åka med Sofia och hennes föräldrar. Det är deras studentpresent till henne och hon frågade om jag ville följa med. Precis innan studenten, perfekt. Kommer vara superbruna. Plus att jag aldrig har varit i Italien så det ska bli kul. Lägga till ett nytt land på "listan".
Det lär bli sola, sola, sola, äta, sola, bada, sola, äta, sola! :-D

Veckans blogg! nr 2

Ojdå, fick nyss veta att jag är med och tävlar om att bli Veckans Blogg på ett ställe till. Så kan det gå.
Så alla som vill/orkar får jättegärna rösta på mig där med :-D haha.
http://voffsen.blogg.se/2010/january/-veckans-blogg-finalister-1.html#comment
Jag är nummer 4 :-)

Nu kommer pappa och hämtar mig!

Han är ju knäpp

Hörde värsta smällen ute i hallen så jag tittar ju. Då har G.T. hoppat upp och in i ena garderoben, haha. Sprang och hämtade kameran. Kolla på knäppot:



Varför
hoppa upp mitt i? Det är typ högt. Om inte annat väldigt osmidigt. Haha, han är rolig han ;-D
Det är inte garderoben som är liten, det är han som är stor för er som inte vet :-)

Fixar & trixar

Jag fick ett ryck att göra om min blogg. Så har fixat lite här och där som ni kanske ser :-) Är inte riktigt klar än. Den känns lite för vit, men det såg inte bra ut med svart bakgrund längre när jag hade fixat svart på rubrikerna. Ska definitivt försöka göra en ny header, som jag har tänkt länge. Den var ju som sagt bara tillfällig. Ska göra en header som passar bättre till vit bakgrund. Vet däremot inte om jag har några bilder just nu som jag vill ha på den nya. Kanske får vänta ett tag med att göra en ny. Vi får se.

Vad tycks än så länge? :-)

Veckans blogg!

Såg idag att jag är med och tävlar om att bli Veckans Blogg. Kul :-)
Så rösta gärna på mig. Nummer 5 om jag inte minns helt fel.
http://sodsh.blogg.se/2010/january/rosta-pa-veckansblogg-finaliisterna-.html#comment
Skulle vara supergulligt :-)

14 januari 2010

Slutade runt halv 11 idag. Började halv 9 som vanligt. Skön dag igen. Fast vi hade prov i alkoholhantering idag, så får se hur det gick. Däremot blev det ingen vinprovning som dom sa igår. Tror dom glömde bort det om jag ska vara ärlig. Våra lärare är rätt virriga, haha. Gjorde inte så mycket för jag är som sagt inte så förtjust i vin plus att vi fick komma hem tidigare. Sitter och väntar på att få veta om pappa eller farmor kan komma och hämta mig snart. Ringde pappa i panik och frågade (var lite ledsen p.g.a. en grej som hänt) och då blev ju han orolig så klart. Han tycker inte om när hans dotter är ledsen. Han frågade till och med om han skulle komma och hämta mig på en gång fast han jobbar, men då kände jag mig elak. Även om jag egentligen hade velat säga ja. Sen sa han att han skulle kolla med farmor, eftersom hon trots allt är hemma på dagarna, så skulle han höra av sig sen. Det var ett tag sen så tycker det är dags att höra av sig. Vill hem till familjen känner jag.

Sovdags

Tänkte nog sova nu. Kanske bara blir tillfälligt om min pojkvän skulle dyka upp idag. Han får ringa och väcka mig i så fall. Är supertrött. Sov inte så många timmar i natt och sen upp tidigt på morgonen. Om han inte kommer måste jag upp ännu tidigare i morgon bitti. Känns sådär. Men men.

Sov så gott allihopa!

Känns som en riktigt slö dag

Har tittat på SATC sen jag skrev det sist, haha. Hur länge som helst. Liten paus till att svara på kommentarer. Sen har jag gjort lite te och mackor i ugn, så nu ska jag fortsätta titta på SATC! Så bra!

Sex And The City + Pastasallad

Nu tänkte jag göra i ordning en stor pastasallad.  Ska lägga upp på tallrik som jag brukar; se bilden.
Sen ska jag hämta täcke och kudde och lägga i soffan, sätta på Sex And The City och äta. När jag ätit ska jag mysa ner mig med täcket och kudden och fortsätta titta på Sex... Har ju hela boxen, som jag tror ganska många har? :-) Älskar Sex... Även om jag inte riktigt kan förstå mig på Carries klädval ibland. Ibland har hon assnygga kläder och ibland ser hon helt hemsk ut. Skumt det där.

13 januari 2010

Hann inte skriva imorse. Gick upp precis så jag hann klä på mig och borsta tänderna. Älskling var snäll och skjutsade mig och Sofia till skolan så vi slapp gå och sen fick vi åka med Ulrica hem. Superskönt. Så jobbigt att gå för det är så tråkig och jobbig väg och det känns som jag aldrig kommer hem. Plus att det är kallt.
Vi hade bara teori i skolan idag. Dryckeskunskap eller vad det heter. Började halv 9 och slutade för kanske 10-15 minuter sen. Det är en lagom lång skoldag. Imorgon har vi prov i alkoholhantering sen skulle vi tydligen ha vinprovning. Tycker inte om vin. Men men. Kan bli kul ändå. Inte så många som får göra sånt i skolan :-)

Äntligen

Mamma åkte hem för snart en timme sen ungefär. Maten var supergod, som vanligt.

Pratade nyss med min lilla älskling och han kommer och hälsar på idag. Han skulla åka snart. Äntligen säger jag bara. Har saknat honom. Blev aldrig att vi träffades i söndags heller. Så har inte träffat honom sen i torsdags. Åkte ju så tidigt på fredagsmorgonen där för att jag skulle lämna tillbaka bilen så då låg han ju och sov. Man kan säga att det är dags att träffas nu. Speciellt eftersom han ska åka bort torsdag-söndag. Tråk.
Han hade ju sagt att han skulle komma imorgon först så jag sa att jag inte träffar honom idag istället för imorgon utan att jag ska ha båda i så fall, haha. Vilka krav jag har ;-) Nej men klart jag måste träffa honom dagen innan han åker, det säger ju sig självt?

Så ikväll blir det mys. Hur ser eran kväll ut? :-)

Mamsen på väg

Nu har han, den ena som skulle komma och titta på lägenheten, varit här.
Mamma åker från jobbet nu, så hon är väl här om ungefär 40 minuter. Sitter och skriver en inköpslista. Vi åker alltid och handlar mat när hon kommer och hälsar på, vilket hon gör en gång i veckan. Nästan alltid tisdagar om inte något annat dyker upp. Har nästan ingenting i kylen eller frysen eftersom det har varit lov. Men nu så! Ska äntligen få köpa grönsaker. Då kan jag göra pastasallad imorgon. Gott!

Mamma ska laga spaghetti och köttfärssås idag. Jag ville ha det. Älskar när hon lagar det. Supergod köttfärssås. Har saknat den under lovet, haha. Brukar passa på att låta henne stå för matlagningen när hon hälsar på så jag får ta en paus (a)

Dags att städa lite

Kom hem för någon halvtimme sen. Tar så mycket längre tid att komma hem när man går. Superjobbigt. Fast det var ganska skönt ute idag. Kunde ta av mig vantarna och ändå tycka att det var skönt. Det gillar jag! Vill att det ska bli varmare nu! Vill ha vår/sommar!

Drack typ ½ liter vatten när jag kom hem. Så törstig! Blev törstig redan på vägen till skolan. Riktigt gott med vatten måste jag säga.
Väldigt onödig information där kände jag. Men men.

Måste städa lite nu. Det ska komma två och titta på min lägenhet idag och den första kommer om ungefär 1-2 timmar. Ser förjävligt ut här hemma efter lovet. Jag bodde ju som sagt hos pappa under lovet, vilket betyder att jag hade all världens packning med mig och när jag kom hem slängde jag bara allt på golvet. Orkade inte ta reda på det när jag kom hem. Men nu är det nog dags. Ligger grejer överallt.


Tog en bild på vägen hem från skolan. Tycker det är så fint när snön ligger sådär :-)

12 januari 2010

God morgon! Ska snart äta frukost tänkte jag. Blir nog rostisar. Gott. Sen är det väl dax att fixa sig och sen börja förbereda sig för den kalla vägen till skolan. Tror faktiskt att jag satsar på mjukisbyxor idag. Vi har ju som sagt bara en lektion så jag orkar nog inte klä på mig ordentligt. Känns onödigt. Kommer ändå vilja byta om till mjukisbyxor när jag kommer hem. Man får ha mjukisbyxor ibland. Till exempel tillfällen som det här.

Nej nu är det frukost!

Ronan Keating - When You Say Nothing At All

Måste slänga in låten också bara för det. Den är ju så fin! :-)

Notting Hill

Ännu ett filminlägg, haha, men tycker om film så... Hade tänkt gå och lägga mig först men sen kom jag på att jag inte börjar förrän kl 12 imorgon. Blev sugen på att titta på en film innan jag går och lägger mig. Jag bestämde mig för Notting Hill, från 1999. Helt underbar film. Så mysig. Blev sugen på den för några dagar sen när jag hörde Ronan Keating - When You Say Nothing At All. Den låten passar så bra i filmen.


Bild från Google.se

Bara jag som tycker att hans inneboende är så jävla skön? Haha. Älskar den killen. Helt sjukt!

P.S. I Love You

Jag tittade på P.S I Love You, från 2007, till maten. Finns det någon sorgligare film?! Det finns det säkert men... Jag gråter verkligen som ett litet barn när jag ser den. Jag fick den i julklapp. Hade sett den en gång tidigare hos en kompis helt ovetandes om att det var en supersorglig film. Kom dit och trodde vi skulle kolla på någon gullig film, för man kan ju tro det på namnet, men nehehedå. Älskar den. Såg den strax efter julafton, tror jag, men var tvungen att se den igen. Jag och Sofia pratade om den i skolan idag så blev sugen. Ojojoj. Mycket tårar. Och min älskade Gerard Butler är med. Hur charmig är han inte i den här filmen??! Älskar honom!



Ska inte träffa pojken idag by the way. Vi ska kanske ses på onsdag istället. Han hade skola tidigt imorgon så det blev lite jobbigt. Plus att han inte är klar med det han håller på med och det ska väl redovisas snart tror jag. Passade på att läsa lite alkoholhantering istället eftersom det är prov på torsdag... Ser inte fram emot det. Träffade läraren lite snabbt idag. Hon sa att det var ett jättestort prov och att det kommer komma massa tänka-själv-frågor. Orkar inte.

Matlagning

Nu tänkte jag göra lite mat. Det blir nog bara makaroner och köttbullar. Väldigt simpelt. Har inte så mycket hemma nu eftersom jag inte köpte hem nånting innan lovet. Det skulle ju bara bli gammalt tills jag kom tillbaka. Men ska handla med mamma imorgon. Då kommer ALLT finnas i mitt hem :-D

Förresten så gick det inga bra tågförbindelser alls. Först skulle jag få åka till Eskilstuna, vilket jag visste, och sen få vänta på tåget till Västerås I EN TIMME (!!), vilket jag inte var beredd på och som jag vägrar. Tänker inte vänta på ett tåg en timme i den här kylan. Hade det varit sommar hade jag kunnat satt mig på en bänk och solat eller vad som helst men nu är det vinter och supertråkigt väder. Så älsklingen skulle titta om han kunde låna någon bil så får han komma hit istället helt enkelt. Antar jag. Han lär inte ha menat att han ska hämta mig för det är ju lika dåliga förbindelser imorgon när jag ska hem. Får se om han dyker upp. Han skulle höra av sig senare efter han pluggat klart.

Jaja, nu är det dags att laga mat! Superhungrig! Som vanligt :-D

Dagens outfit 100111

Det här har jag då på mig idag, inte så himla kul men jag satsade på värme idag. Inte världens bästa bild (igen) men det får duga :-)


Svart tröja - H&M → Grått linne (syns inte) - JC → Mörkblåa stuprör, Crocker - JC

Gick hem lite tidigare

Kom hem för någon halvtimme sen. Två lektioner inställda efter lunchen så orkade inte sitta kvar och vänta i skolan på sista lektionen som börjar efter 2 nångång. Skönare att gå hem när det fortfarande är ljust ute också. Inte lika kallt nu heller. Imorgon har vi bara en lektion, för de som var inställda idag är även inställda imorgon. Så jag börjar kl 12. Det är lagom. Blir kanske till att åka till Västerås idag. Skulle fundera på saken. Får se hur jag gör, är så jobbigt att byta tåg som man måste göra när man åker härifrån, går inget direkt. Ska typ ha kommit fram till något om en halvtimme, så bäst att fundera.

11 januari 2010

God morgon! Har precis ätit frukost och klätt på mig. Gick upp halv 7 idag. Kan helt allvarligt och seriöst inte komma på när jag var upp så här tidigt sist. I alla fall inte i skolsammanhang. Brukar gå upp tidigast 7, och ja kanske inte är så stor skillnad, men det är verkligen tidigast 7. En halvtimme kan göra mycket på morgonen. Men jag var förvånansvärt pigg.
Anledningen till att jag gick upp helt sinnessjukt tidigt är för att jag och Sofia ska gå till skolan idag, vi brukar cykla. Så jag måste gå hemifrån ungefär 45 minuter innan vi börjar, när jag cyklar behöver jag åka typ 20 minuter innan, så det är stor skillnad.
Lyssnar på musik så jag kommer igång lite ;-D Tänkte lägga in en "Dagens outfit" när jag kommer hem sen, hinner inte nu.

Ha en bra dag!

Där fick du

Skjutsade precis hem Jessica. Tänkte borsta tänderna nu och sen somna till Där fick du. Brukar sätta på den när jag ska sova när jag är hos pappa. Vet inte varför, men det har blivit en vana. Min sovfilm här helt enkelt. Ganska skönt att ha den på för då ligger man inte och tänker en massa när man ska sova, vilket jag gör annars. Börjar alltid tänka på allt möjligt när jag lagt mig. Ganska irriterande för då kan man inte slappna av. Typiskt mig att börja tänka på vad jag ska ta mig till efter gymnasiet, att jag måste sommarjobba i sommar, att jag måste fixa praktik snart nu och massa såna saker. Stressigt. Inte konstigt att jag ofta är överstressad, haha.

Men men, godnatt på er! Sov så gott!

Mando Diao - Gloria

Guitar Band Hero

Vet inte alls vad det heter, haha. Men något sånt :-)
Jag och älsklingen bestämde att vi ska ses imorgon istället. Han har något skolarbete som måste bli klart så om han kom till mig senare idag skulle han vara tvungen att åka tidigt imorgon och göra klart det. Andra alternativet var att han åker och gör klart det idag istället och tar ett tidigt tåg till mig imorgon, vilket lät lite bättre. Blev lite besviken först (såklart) men samtidigt känns det bättre att få honom hela imorgon än typ 2 timmar idag (för han lär somna tidigt efter allt åkande idag) och sen måste han ju åka typ så fort vi vaknar imorgon annars. Så det blev nog till det bästa till slut.

Istället ska jag träffa Jessica idag och vi ska spela Guitar Band Hero, som jag har bestämt att det heter. Hon lär väl ta sången och jag gitarren. Fast jag brukar sjunga med i alla fall. Det kommer nämligen inte vara någon hemma här senare så då kan vi ha högt ljud och köra på ordentligt, haha. Usch så det kommer att låta :-D
Jag och Jessica nyår 2008-2009. Vet att bilden är suddig, men vi tyckte det var charmen med det hela när vi såg den första gången :-) För dom som inte vet så är jag den blonda och Jessica brunetten.

Ett halvår

Idag har jag och min pojkvän ett halvår. Har gått fort tycker jag. Träffades ju nyss, tihi. Samtidigt känns det som vi har känt varandra superlänge.
Ska träffas senare, för han kör ju som sagt idag. Han lär vara väldigt trött efter isracet så vi ska nog bara köpa varsin Ben&Jerrys och mysa med film :-)

9 januari 2010

God middag! Sitter nere i vardagsrummet och tittar på någon gammal komedi med Eddie Murphy. Den är väl helt okej. Åt frukost för en stund sen.

Började dagen med att ringa runt lite. Min pojkvän kör israce idag och jag funderade på att åka dit, men sen fick jag veta att det är typ 25 minusgrader ute och då blev jag inte riktigt lika sugen. Så jag struntar i det kom jag fram till. Vi ska ses senare i alla fall så är ju ingen panik. Skulle varit kul att titta när han kör bara tänkte jag. Jag får titta någon annan gång helt enkelt :-)

Horton

Jessica åkte hem för ett tag sen och jag satte mig och spelade lite Guitar Hero med pappa och min lillebror. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på Horton. Det var så längesen jag såg den. Den är ju så jäkla bra! Håller på och dör när han ska ta sig över den där bron. Finns inga ord! :-D Haha. Underbar. Asskön.
Tänkte lägga in en bild på söta Katie. Hon är ju verkligen urgullig!


Kommer inte skriva efter filmen så jag säger godnatt nu... Godnatt! :-)

Praktikplats

Sitter och kollar upp praktikplatser medan jag väntar på att Jessica ska komma hit och hälsa på. Inte helt lätt. Vet inte vart jag vill praktisera överhuvudtaget. Vet inte ens i vilken stad. Lutar åt Västerås just nu för då kan jag bo hemma hos min lilla älskling, vilket är väldigt lockande. Vi har praktik fr.o.m. tredje veckan i mars fram tills vi tar studenten ungefär. Ingen skola alls under den tiden (SÅ SKÖNT) Förutom att jag och Sofia måste åka in och göra nationella prov i engelska b under den tiden. Att få bo hos min pojkvän i 10-11 veckor skulle vara supermysigt! Så jag sitter alltså och kollar på lite ställen i Västerås som inte ligger för långt bort ifrån där han bor för jag kommer antagligen vara tvungen att cykla. Trist. Men men.
Jag har hittat två som jag tror att jag ska ringa till. Det ena är ett café och det andra är en restaurang. Vet inte vilket jag vill helst faktiskt. Egentligen inget av det, men jag har inget val. Måste ha med restaurang att göra. Lär ringa nästa vecka nångång och fråga lite. Lutar åt restaurangen för tillfället.

Ice Age 3

Igår så spelade vi Guitar Hero en bra stund, sen så kollade vi film. Först tittade vi på en actionfilm från 2009 som jag absolut inte kan komma på vad den hette, haha. Men den var helt okej, lite förutsägbar och lite seg, men annars. Sen efter det så tittade vi på Ice Age 3, från 2009. Den var väl som alla andra Ice Age-filmerna. Rolig. Sid är ju så skön. Den var bra helt enkelt :-)

8 januari 2010

Hallå! Körde ju hem bilen imorse till farmor och farfar, så körde farmor hem mig. Jag gick och la mig direkt och har sovit till typ nu. Behövde nog sova ut lite.

Fick veta att min plastsyster var med om en bilolycka idag. Dom sladdade över på andra sidan vägen och krockade med en bil som kom på den sidan. Hon klarade sig utan skador SOM TUR VAR. Läskigt!

Sen kom min lillebror upp ooch frågade om jag ville ha hemmagjord hamburgare, vilket jag tackade ja till. Sen kom han upp och frågade vad jag ville ha på och rätt som det var kom han upp med en färdig hamburgare. Det var jag inte beredd på. Trodde jag skulle få göra den själv, som vi brukar. Han har verkligen sina snälla stunder.

Snart iväg till Västerås

Får låna farfars arbetsbil tills imorgon, så allt är löst. Ska snart få den, han skulle tanka den först. Så det blir till att åka till Västerås idag. Jag ska åka till älskling och plocka upp honom. Sofia och Mattias kommer utanför honom så åker dom efter oss till Västerås eftersom dom inte vet vart lägenheten ligger.
Det lär bli till att titta film idag. Trevligt. Vet inte om vi sover kvar eller inte, det får vi se. Farfar behövde bilen runt halv 10 imorgon. Så antingen åker vi hem ikväll/inatt eller så åker vi hem imorgon bitti. Det visar sig :-)

Kommer nog inte skriva mer idag, men alla får ha en underbar dag/kväll/natt!

7 januari 2010

God morgon! Har precis ätit frukost.
Blev väckt av telefonen, det var älsklingen som ringde. Vi pratade om idag. Vi ska ses idag och ska ju som sagt kanske träffa Sofia och hennes pojke så han undrade om jag hade hört något mer om det, vilket jag inte har eftersom jag precis gått upp. Men ska ringa Sofia snart tänkte jag. Älsklingen skulle plugga lite sålänge.
Sen, även om vi ska träffa Sofia och Mattias (som hennes pojke heter) eller inte, så måste vi lösa det med bil. Jag måste kolla om jag kan låna våran bil. Det blir egentligen lättare om vi inte ska träffa dom för då behöver jag bara låna bilen och hämta min lilla man, ska vi träffa dom så måste jag låna bilen över natten vilket kan bli lite svårare. Men det löser sig :-)

Bridget Jones Diary

Jag tittade då på Bridget Jones Diary från 2001. Älskar den filmen. Man har ju sett den typ tusen gånger, men man tröttnar inte, i alla fall inte jag. Helt galet. Hon är ju SÅ pinsam! Sitter och skäms medan man tittar på den.

Har gjort mig i ordning för sängen så tänkte sova nu. Hoppas alla har haft en bra dag!
Godnatt!

Hann inte bli så många inlägg idag

Idag hann det inte bli så många inlägg. Men det kan lätt bli så när man kommer hem lite sent.
Sitter och tittar på Lejonkungen 2 just nu. Den är bra, fast 1:an är ju bättre. Den här är inte lika sorglig dock vilket är bra på ett sätt. Fast det sorgliga i 1:an är ju viktigt så det är bra på ett annat sätt.
Jaja, haha.
Jag kan inte bestämma om jag ska titta på en film, efter lejonkungen då såklart, eller om jag ska gå och lägga mig. Blir säkert en film till. Är riktigt sugen på Horton.

Måste bara säga att det är kul att det har kommit ännu fler läsare hit, hoppas ni stannar :-)

Bilder från shoppingen

Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte igår när jag var iväg och shoppade med mamsen :-)


T-shirt från MQ, underbar på!


Tröja från MQ, tyckte om halsen på den för jag brukar ha svårt för polokrage men den var mer öppen:


Tröja från H&M, superskön!


Väst från H&M, tyckte den var så söt med blomdetaljen.


Shorts från H&M, älskar knapparna högst upp. (Är shortsgalen!)


Jeans t-shirt från Gina Tricot.
(Brukar kännas sådär att köpa därifrån för det finns stor risk att alla har samma då, men tänkte att det gör inte så mycket med en jeans t-shirt)

6 januari 2010

Kom hem för en liten stund sen, sitter och äter pizza nu. Gott!
Hade liten pratstund med Sofia i telefonen. Trevligt. Hon är hemma från Fjällen nu. Vi ska kanske ses imorgon hon, jag och våra små karlslokar. Vi tänkte ses i Västerås i så fall så dom kan kolla in nya lägenheten.

Haha, nu drack G.T. ur mitt glas med vatten också. Mysigt. Får nog gå och hämta ett nytt känner jag. Även om han är min lilla bäbis så vill jag nog inte dela glas med honom.



Nu välte han det också...

Up

Sitter i Västerås hos älsklingen och tittar på den animerade filmen Up, från 2009. Har inte kommit så långt, men det har varit några roliga stunder. Han är över och berättar nånting om internet för Jesper som bor några dörrar bort. Tänkte passa på att slänga in ett inlägg sålänge. Imorgon tänkte jag lägga in bilder på det jag köpte idag :-)

Ska fortsätta titta nu!

Liten shoppingrunda

Ska iväg och shoppa nu. Mamma ringde igår och saknade mig och frågade om jag ville shoppa med henne någon dag, hon ska sponsra med 1000 kr för att jag inte har några pengar nu efter jul och sådär. Så snällt! Så nu jäklar ska det handlas för dom pengarna! :-D

För hungrig för att somna

Det gick inte så bra att sova, var alldeles för hungrig så det blev till att äta frukost. Nu sitter jag och dricker svart te med smak av Kvitten (ingen aning om vad det är), persika och grädde. Luktade gott och smakade väldigt gott. Dricker på det engelska viset (mjölk i teet) Haha, försökte låta lite fancy där ;-)

Vi slapp sova på madrass inatt förresten, han och hans vänner impulshyrde ett släp och åkte och hämtade soffa och säng och det innan jag hann komma dit. Rätt skönt måste jag säga.
Jag och boysen roade oss med Guitar Hero större delen av kvällen, jag och Fredrik spelade mest. Pojken min spelade när han tog paus från allt han höll på att fixa i lägenheten och de andra titade mest på, körde nångång bara. Efter det så tittade vi på Pulp Fiction från 1994, fast jag och pojken min gick och duschade mitt i, haha. Men den var faktiskt helt okej. Ganska rolig. Missade nog några viktiga delar när vi gick och duschade för jag kände att jag inte riktigt hängde med i slutet när vi kom tillbaka.

5 januari 2010

God morgon! Kom precis hem från Västerås. Pappas fru var tvungen att ha bilen runt 10, därför åkte jag hem så tidigt. Trodde det skulle ta typ en timme att åka hem, men tog typ 35-40 minuter bara så åkte lite för tidigt. Kunde ha legat kvar i sängen och myst lite, men men. Jag stannade till och köpte kattmat också för det var helt slut. Nu tänkte jag nog faktiskt lägga mig igen. Är supertrött. I alla fall någon timme. En liten powernap :-)

Svarar på kommentarer senare! Godnatt sålänge!

Dagens outfit 100104, med väldigt dålig bild

Tänkte slänga in "Dagens outfit" innan det är dags att åka. Jag vet att bilden är superdålig, men jag hittade ingen bra spegel att ta kort i i det här huset så blev tvungen att ja, ni förstår. Inte helt enkelt att ta helkroppsbild när man måste hålla i kameran. Men här är den i alla fall:


Grön/vitrandig t-shirt - Indiska  →  Svart väst - ärvt  →  Svarta stuprör, Crocker - JC

Västerås

Ska till Västerås snart, min pojkvän fick sin lägenhet idag. Blir första natten där för oss båda. Spännande. Har inte sett den än, men jag har varit inne i hans kompis lägenhet och den är likadan fast spegelvänd så vet ju ungefär hur den ser ut. Vi ska köra över sängen och det imorgon så inatt blir det till att sova på madrass, haha. Han har tv och dator och alla andra elektriska prylar som han vill ha där i alla fall, för dom hade han stod inne hos ena kompisen som bor i samma hus.

Jag ska få låna bilen dit, underbart skönt. Annars hade jag fått åka tåg. Bad pappa skjutsa in mig till Eskilstuna så jag kunde ta tåget därifrån, för det gick inga bra förbindelser härifrån, och jag tror det är därför jag får låna bilen om jag ska vara ärlig; så att han slipper skjutsa mig, haha. Men inte mig emot ;-D

Nu börjar det ordna upp sig

Har suttit och fixat enda sen jag skrev sist. Jag valde ett nytt tema och började ändra lite smått för att se om det fungerade (eftersom det inte gjorde det igår). Allting fungerade, jag kunde ändra och fixa hur mycket jag ville. Igår när jag bara försökte ändra bakgrunden blev det ju sådär konstigt igen. Så nu ser min blogg nästan ut som vanligt igen, TACK GODE GUD! Har till och med fixat lite extra småsaker. Enda problemet nu är att min bild i headern drar mot vänster, det gjorde den inte förut. Skumt. Är ju exakt samma bild. Men men, det kan jag stå ut med. Bara glad att allt är som det ska igen! :-D

4 januari 2010

God middag! Fick svar från supporten idag angående problemet med min blogg och dom sa att jag skulle återställa alla mina kodmallar (vilket jag gjort några gånger redan) Visserligen gick det bättre att göra det den här gången, det slutade stå att det var något fel i dom MEN för mig ser min blogg fortfarande likadan ut. Ingen skillnad alls. Fortfarande helt vit med lite tråkig text på. Blir tokig! Ska försöka fixa lite till. Hoppas verkligen att allt blir som det ska. Får väl återställa kodmallarna några hundra gången så kanske det vill fungera...

Kanske sista

Det här kanske blir sista inlägget för dagen. Får se om jag skriver sen. Sidan ser fortfarande konstig ut och fick veta att den ser lika konstig ut för en annan. Det står att det är något fel i mina kodmallar, även efter att jag har återställt dom. Fattar ingenting. Ber om ursäkt i alla fall om det ser konstigt ut för flera. Får se hur det ser ut imorgon, men det verkar ju vara som vanligt för de flesta så...
När jag väl har tagit mig ifrån datorn så blir det väl till att titta på någon film, som vanligt (a)
Börjar bli hungrig också. Hm. Jag som inte tycker att det finns något bra utbud i våran kyl just nu. Brukar finnas ganska mycket att välja på men inte nu. Inte bra.

Blir en bild på mig från förra nyår, tyckte att det såg så himla tråkigt ut utan bilder så det får duga. Är ju inte helt inaktuellt med nyårsbilder heller, även om den nu inte är från det här nyåret :-)

Gud vad rädd jag blev!

Trodde att hela min blogg hade gett upp. Jag ändrade bilden i kommentarsrutan och när jag skulle titta hur det blev så såg den jättekonstig ut, headern var borta, arkiven och allt var borta, allt man såg var inläggen på en helt vit sida med någon tråkig text. Jag skrev till supporten för att jag kände att jag höll på att dö. Jag provade även att återställa kodmallarna och välja nytt tema, vilket fungerade först, men sen när jag provade att bara ändra bakgrundsfärgen på den så blev det likadant igen. Sen bad jag Rita att titta på min blogg om den såg konstig ut (för tanken att det kunde vara fel bara för mig slog mig) och hon berättade att den såg ut precis som vanligt och att hon själv nyss hade problem med saker på bloggen. SÅ LÄTTAD! Jag hade verkligen ont i hjärtat där ett tag. Såg verkligen förjävligt ut och jag trodde jag skulle behöva göra en ny blogg eller nånting. Nej, usch!

Allting ser fortfarande stört ut för mig.
Men ska försöka fixa kodmallarna igen som jag hade dom, för jag hade gjort ganska mycket i dom. Ändrat lite småsaker här och där.

Vill förändra

Jag vill göra om min blogg, men är som sagt hemma hos pappa på lovet så har inga bilder eller nånting. Bara gammalt. Inge kul. Hur den ser ut nu är som sagt bara tillfälligt för att jag inte orkade titta på den gamla designen. Däremot vet jag inte riktigt hur jag vill att allting ska se ut, men det får jag leka lite med när jag väl kommer hem igen. Nånting bra kommer jag säkert fram till så småningom, får prova mig fram. Men jag är ganska raslös just nu så därför vill jag göra nånting nu, men vet inte vad...
Vill även be om ursäkt för att det är lite dåligt med bilder, men det är också för att jag inte har så många på min bärbara. Allting kommer bli bättre när jag kommer hem till datorn hemma där jag har allt.

Pannkakor

Åt nyss pannkakor. Tre stycken. Två med grädde och sylt och en med bara socker. Kunde inte äta med bara socker förut, är inte så förtjust i socker men nu går det helt okej. Och en av de få gånger jag klarar av att äta grädde är på pannkakor, men det är nog för att man blandar i sylt, smakar inte lika gräddigt då.

Nu sitter jag och dricker ett glas vatten och svarar på lite kommentarer :-)
Haha vilket intressant inlägg.

Alkoholhantering

Nu är det väl tyvärr dags att sätta igång med pluggandet. Orkar inte. Så tråkigt. Hatar fortfarande våran lärare som satte provet direkt efter lovet. Vad är det bra för?
Tänker i och för sig bara läsa igenom de två häftena vi fick en gång så får det räcka för idag, men det är jobbigt i alla fall. Handlar om alkoholhantering och sånt där. Inte så himla spännande måste jag säga.

3 januari 2010

God morgon! Ligger i sängen och samlar kraft till att gå ner och fixa frukost. Är supertrött. Skulle nog kunna sova några timmar till utan problem, men vill inte sova bort hela dagen. Visserligen vet jag inte vad jag ska göra idag men. Har massa saker jag måste och borde göra men är inte speciellt sugen. Typiska söndagsgrejer känns det som. Till exempel pugga och städa (har ju fortfarande inte städat något mer sen sist och det var väldigt längesen jag påbörjade min stora jullovsstädning nu) Plugga borde jag verkligen göra för har prov två dagar efter vi börjar skolan igen. Hatar våran lärare för att hon satte ett prov där, man ska inte behöva plugga på lov...

Jaja, hungrig! Frukost!

A Perfect Getaway

The Ugly Truth var spårlöst försvunnen så det gick inte så bra att titta på den. Det fick bli A Perfect Getaway från 2009 istället. Jag och älsklingen tittade nämligen på den för några månader sen men jag somnade efter ungefär en kvart så jag har tänkt titta på den någon kväll när jag är själv så han slipper se den igen.
Den var faktiskt rätt så bra, ganska svårt att komma fram till vilka man ska misstänka. Sånt tycker jag om. Man ska inte kunna lista ut det redan i början. Det ska inte vara som man tror.

Har gjort mig iordning för sängen så tänkte väl försöka sova nu. I alla fall lite tidigare än det blev igår, så det känns bra.

Godnatt!

Film, chips och Gerard Butler

Nu har Jessica gått hem och jag tänkte mysa ner mig med en film och lite chips i sängen. Min lillebror kom in med chips när vi satt och spelade Guitar Hero förut nämligen så jag blev lite sugen. Egentligen är jag hungrig, men hittade ingenting som lockade/som jag orkade laga till. Det fanns lite fläskfilé kvar från när vi åt det idag med potatisgratäng, men kände mig inte sugen. Fast jag tog en köttbit medan jag rotade igenom kylen. Kött är ju bara så otroligt gott. Jag accepterar vegetarianer och alla dom där fullt ut, men jag personligen skulle aldrig klara mig utan kött, skulle sakna det alldeles för mycket. Men det är jag det.

Vet inte vilken film jag ska titta på, är sugen på The Ugly Truth, som jag bara ÄLSKAR. Har tittat på den hur många gånger som helst utan att tröttna. Älskar Gerard Butler. Han är en av mina favoritskådisar just nu. Han är så grym i 300 och så charmig i P.S I Love You och så skön i The Ugly Truth och bäst i Gamer osv. osv... Känns som ni förstår vad jag försöker få fram ;-D



Nej nu ska jag ner och hämta chips!

Guitar Hero

Det verkar vara en ganska seg lördag idag för övrigt. Folk som frågat vad som händer och ingen vet något kul. Skönaste var en som skrev att han bara vet skitsaker eller jobbiga grejer som händer idag. Lyckat. Så han tyckte att jag skulle ha något bra att komma med, vilket jag inte direkt hade. Alldeles för trött. Knappt rört mig ur sängen på hela dagen, bara hämtat frukost (a)

Pratade nyss med Jessica i telefon och vi bestämde oss för att ses idag. Hon skulle duscha och äta, sen komma hit och hälsa på. Vi är rätt sega båda två så blir nog en lugn kväll. Tänkte köra lite Guitar Hero Band eller vad det nu heter. Det är faktiskt kul och jag har börjat klara av gitarr på medium (stolt, haha). Förut klarade jag bara av easy. Ändå har jag faktiskt inte kört så många gånger, men man kommer in i det rätt fort.

Tips om bloggar?

Jag tänkte om ni har tips på bra bloggar ni tycker att jag ska kolla in? Det kan vara en väns blogg, en blogg du tycker om att läsa eller varför inte din egen blogg? :-)

2 januari 2010

God morgon! Haha. Nu är jag uppe. Det blev lite senare igår än jag hade tänkt. Fastnade vid datorn för jag kom in på massa sidor jag inte visste fanns så var tvungen att kolla runt lite på dom. Så 5 ungefär gjorde jag mig i ordning för sängen. Herregud. Men nu är jag uppe i alla fall så jag ska ner och titta vad jag kan hitta till frukost, sen är det dags att titta vad som händer idag/ikväll :-)

Flirting With Forty

Det blev till att äta mackor med Philadelphiaost (som jag älskar) och sen ett glas O'boy till det. Det var gott. Inte så matigt, men det duger gott och väl.

Filmen som jag valde att titta på hette Flirting With Forty från 2008. Den var väl sådär. Trodde det skulle vara mer av en komedi. Visst hände det något roligt nångång men inte så mycket som jag trodde. Sen tyckte jag att ljudet lät konstigt, som att replikerna är inspelade i förväg och dom bara mimar. Har märkt det i andra filmer också. Det förstör lite för det känns så orealistiskt. Det ser konstigt ut, stämmer inte med scenerna och vissa skratt låter bara skumma. Tyckte den var lite småfjollig ibland också måste jag säga. Det blev lite väl känner jag.
Sen måste jag säga att Heather Locklear ser SÅ opererad ut! Främst hennes överläpp. Ser så onaturligt ut och hon har aldrig sett ut så i någon annan film jag sett. Visserligen har jag väl inte sett någon ny film med henne men i alla fall. Såg inte bra ut. Sånt kan jag störa mig lite på. Plus att jag trodde att filmen var ny, såg att den var från 2008 när jag hade tittat färdigt, haha.

Men men.
Nu ska jag borsta tänderna och slänga mig i säng!
Sov så gott! Godnatt!

Liten ändring

Ändrade min header nyss, fast bara själva bilden på mig. Den nya är också en gammal bild, men jag ser inte lika liten ut på den i alla fall. Vet att det ser skumt ut i hörnet på bilden, jag ska fixa det men orkar inte nu. Kände bara att jag inte orkade ha en bild där jag ser ut att vara 12 år, så bytte lite snabbt. Det får duga sålänge. Försöker hitta en bättre och nyare bild, men har de flesta bilderna på datorn hemma hos mig och är ju hos pappa under lovet så har bara min bärbara som nästan bara har gamla bilder.

Nu ska jag gå ner och se om det finns något att äta, har inte ätit sen kebaben. Var nere och tittade innan Nettan ringde och hittade ingenting, men jag gör ett nytt försök. Någonting ska jag hitta! Sen ska jag ta med mig det jag nu hittar upp till rummet och så ska jag sätta på en bra film :-)

Inte så duktiga på det här

Sitter med Nettan i telefon och försöker hjälpa henne hitta en bra vägbeskrivning till ett hotell som hon ska till imorgon med sin pojkvän. Det går väl sådär. Sitter på Eniro och har sökt på stället och har tagit på vägbeskrivning, visserligen är det bilvägen, men det hjälper inte så mycket ändå. Plus att Nettan pratar om en väg hon vet vart det är och så ska jag försöka hitta vägen därifrån till hotellet, men det går inte så bra. Nu ska hon gå in och söka själv och se hur det ser ut så vi förstår varandra lite bättre. Jag känner på mig att vi inte kommer komma fram till så mycket, haha. Jag och kartor är inte den bästa blandningen och känner att det är samma för henne. Får se hur det slutar :-D

1 januari 2010

Första dagen på det nya året är då snart slut. Jag kom hem för en liten stund sen så har inte kunnat skriva förrän nu.
Hur har då den första dagen varit? Jo helt okej. Ganska lugn. Förutom rostade mackor som vi åt runt 4 i natt så var mitt första mål mat en kebabtallrik (finns nog några som inte är alltför förvånade över det xD). Jag och älsklingen gick till kebaben en stund efter att vi hade vaknat. Det var gott. Kebab är nästan alltid gott dagen efter. Efter vi hade käkat var vi hos Filip en stund där hans flickvän och Fredrik var, sen hälsade vi på älsklingens mormor och morfar en liten stund. Det var trevligt. Hans mormor är så himla gullig! Efter vi hade varit där åkte vi tillbaka till Filip och sen åkte vi hem med Fredrik. Jag och älsklingen umgicks lite hemma hos honom innan han till slut skjutsade hem mig, vilket då var för en liten stund sen.

Nu har jag nog bara tänkt kolla på en film och ta det lugnt, är lite trött och sliten känner jag. Hade velat att min lille pojke skulle sova hos mig idag, men han ska iväg till Västerås imorgon och vet inte när för det har de inte kommit överens om och det blev lite strul sist han sov här och de skulle dit. Tråkigt, men jag får klara mig ändå.

Gårkvällen/natten var trevlig förresten. Jag var inte helt nykter, men inte för onykter heller. Lagom helt enkelt. Mysigt att få vara med pojken på nyår och få nyårspuss (a)

Ursäkta om det blev väldigt många "en liten stund" i inlägget, jag märkte det själv. Men ni får klara er ändå ;-D
RSS 2.0