31 augusti 2012

Två och en halv dags solning har vi fått, visst börjar man få lite färg :-)

28 augusti 2012 - SHOPPAT!

Hej och hallå! Hoppas allt är bra med er. Gick inte så bra att blogga med appen i helgen när jag jobbade som ni kanske har märkt, det blev bara avbrutet hela tiden. Igår var jag bara allmänt död och hade väldigt mycket att göra. Åker ju imorgon!!
 
Jag har shoppat lite grann, och tänkte lägga upp lite av sakerna. Shoppade i fredags och igår. I fredags fick jag även en goodiebag från en nyöppnad butik; Bellbox. Sånt är alltid kul.
 


Det var mina saker, här är några av Andreas. Han handlade mer han med, men blev så jobbigt att ta kort på allting så prioriterade mitt, hihi.


→ På tal om shopping; ni får ju inte glömma rabattkoden hos monkeystore.se! Skriv bara in LIIV så får ni 15% rabatt i hela butiken! Gäller t.o.m. 31 augusti, så passa på nu!!

25 augusti 2012 - Jobb

Försökte lägga upp det här inlägget igår, men det ville sig inte. Hoppas det fungerar nu då...

Denna helg ska jag och Jessica jobba i kiosken på gokartbanan i Västerås. Är där nu. Finns en massa godsaker. Farligt, haha. Kom och hälsa på oss vet jag!

Torsdagsmys!

Det är dags för torsdagsmyyys..!

23 augusti 2012 - Shoppinglista!

Har gjort en liten shoppinglista nu till lönen som kommer imorgon. Det är de saker som är prio 1 den här gången.
 
 
Har ni någon shoppinglista nu till löning?? Behöver inte vara just kläder, utan vad som helst.

Nyklippt och nyfärgad!

Kom hem från frisören för en liten stund sen. Så skönt att äntligen ha fått bort den hemska utväxten. Väntade ungefär 1 ½ månad längre än vad vi brukar bara för att slippa ta det mitt i sommaren (kunde ju inte veta vilken pissig sommar det skulle bli vädermässigt), plus att det är ju trevligt att bli fin lagom till skolan börjar igen. Jag är supernöjd, och det känns superfräscht! Håret har ju äntligen börjat komma någonstans också om man tänker på längden. Känns super!!
 
Osminkad och fin.

22 augusti 2012

Halloj! Har precis ätit frukost. Var ute med Kuzco först. Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag.
Dagens planer är klipp + färg hos min älskade frisör kl. 15, och ikväll är det gymmet med Nettis som gäller. Jag ska även bädda rent i sängen innan jag går till frissan. Kanske klippa, fila och måla naglarna? De ser lite tråkiga ut. Hur ser dagens planer ut för er??
 

Mat och godnatt

Efter ett pass på gymmet är det dags att äta lite god mat (köttfärs och potatis i ugn), och titta på ett NCIS-avsnitt. Sen är det nog läggdags. Vill inte sova bort hela dagarna bara för att jag fortfarande är ledig. Godnatt på er, så hörs vi imorgon!

Min fina skrutt!

Tog dessa på Kuzco när vi var hos mamma och dem:

21 augusti 2012 - Outfits Turkiet 2012

Dessa outfits hade jag när vi var i Turkiet. Någon favorit?
 
 

RABATTKOD MONKEYSTORE!

Nu ni mina fina läsare så har jag något åt er; en rabattkod hos monkeystore.se! Hur gött är inte det? Det finns ju så otroligt mycket snyggt där. Skriv bara in LIIV så får du 15% i hela butiken. Koden gäller fram till och med 31 augusti 2012, så in och shoppa järnet nu! Perfekt att många även hinner få lön innan den slutar gälla. 
 
Här själv gjort i ordning ett collage med lite saker jag skulle kunna tänka mig att beställa, och kanske kommer göra sen när lönen kommer. 
 
Klicka på bilden för att komma direkt till monkeystore.se.

20 augusti 2012 - Lördagskvällen!

Det var en grymt lyckad kväll! Vi gick ut och åt gott (3-rätters), tittade på tre spelningar och röjde på dansgolvet! Vimmelfotografen var på oss ett flertal gånger och skulle ta bilder, ska kolla om jag hittar dem.

Update: Hittade två av vimmelbilderna och det är inga någon behöver se, haha.


18 augusti 2012 - RESA BOKAD!

Igår bokade jag och Andreas en resa till Kalabrien, Italien! Så jävla underbart! Vi åker 29 augusti, och är borta en vecka. Även denna resa är med all inclusive. Hotellet vi ska bo på heter Nettuno Garden Resort, och det ligger lite på "landsbygden" kan man säga. Det ligger lite avlägset och man får åka en bit om man vill shoppa och så. Därför har hotellet sett till att ha en massa härligheter på hotellområdet, just för att inget finns i närheten. Ni kan läsa mer här.
 
Vi ska bo i ett dubbelrum classic, vilket betyder att man bor i ett av de mindre husen. Hur härligt är inte det? Det är bara tvåvåningshus och de ligger på hotellets trädgårdsområde. Åh vill åka nu!!
 
Bilder på hotellet. På första bilden ser man tydligt hur hela hotellområdet ser ut. Gigantiskt! Bildkälla.

17 augusti 2012 - Sista dagen för denna gång

Idag jobbar jag sista dagen för denna sommar. Skönt. Lite tråkigt för jag trivs som sagt, men skönt att få vara ledig och slippa gå upp tidigt. Hihi. Slutar dessutom kl. 15 idag för att det är fredag. Slutar kl. 18 de andra dagarna. Älskar att sluta tidigare på fredagar, då behöver man inte stressa om man ska iväg.

16 augusti 2012 - Helgen

För det första hoppas jag att det fina vädret håller i sig och stannar minst hela helgen. Dock sa det på radio igår att det skulle hålla i sig tills på fredag. Typiskt.

På lördag ska jag och Andreas till mamma och dem. De preliminära planerna är att gå ut och äta gott, och sen gå på spelning. Ser fram emot det! Ska även lämna tillbaka mammas bil. Är det fint väder tänkte jag åka dit rätt tidigt och steka vid poolen! Morgondagen är fortfarande oklar. Hur ser eran helg ut? :-)

15 augusti 2012 - Bilder

Idag är det ganska fint väder, och det var det igår också. Känns bra. Känns somrigt. Det gillas! Det fina vädret gav mig lust att slänga in lite bilder som jag tog hemma hos pappa och dem för några veckor sen.
 
 

Ops!

Ops... Bara sådär på en tisdag ;-)

14 augusti 2012 - Look of Today

13 augusti 2012 - Fint från bro

Äntligen fungerar Blogg.se... Hopplöst. Försökt hela dagen, men det har inte velat alls. Varken från app eller dator.

Och så är det redan mitten av augusti. Hur snabbt går det inte?? Läskigt.

Ville bara slänga in två fina bilder jag tog en kväll när jag och Nettis var på väg hem från gymmet. Tagna från en bro.

11 augusti 2012 - The Hunger Games

ÄNTLIGEN har jag sett The Hunger Games, från 2012. Den var riktigt bra. Väntat ett bra tag på att få se den. Alla har ju sagt att den är så bra. De hade rätt. Om ni inte har sett den än så tycker jag absolut att ni ska göra det. Jag rekommenderar den starkt!
 
Den handlar om att en tjej och en kille väljs ut från tolv olika distrikt, och dessa ska slåss till döds. Det visas upp på live tv. När det blir Katniss Everdeens lillasyster som väljs ut så tar Katniss sin systers plats för att rädda hennes liv.
 
Bild från Google.se

3 år & 1 månad

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 3 år och 1 månad. Yay oss!

9 augusti 2012 - Dagens detaljer

På gymmet!

KONDITIONEN AVKLARAD, NU STYRKA

8 augusti 2012 - ELLE x 2

Igår såg jag att om man köpte ELLE Magazine så fick man ELLE Interiör på köpet. Det var jag ju bara tvungen att köpa (eller Andreas fick köpa). Två av mina favorittidningar till priset av en, perfekt!

Dagens outfit 120807

7 augusti 2012

Måste bara säga att jag tycker det går så sjukt bra att gymma. Trodde jag skulle behöva bli peppad och nästan ditsläpad vissa dagar, men jag är själv peppad. Har nästan gått en månad snart. Hoppas verkligen det håller i sig, men det känns verkligen så. Har inte haft EN ENDA tanke på att det är jobbigt eller tråkigt. Tycker bara det är kul. Blir på så bra humör när jag är på gymmet. Rekommenderar det starkt! Bästa beslut jag tagit på länge!

6 augusti 2012 - Vindruvsmums!

Helgen har varit lugn. Jag har gymmat med Nettan och ätit en massa onyttigheter. Hade tänkt dra på å-festen som var i helgen men efter allt som hänt i Eskilstuna den senaste veckan så vågar jag knappt vara ute på kvällarna/nätterna. Helt sjukt. Hade tydligen varit en massa slagsmål också. Förutom alla onyttigheter mumsade jag i mig vindruvor. Det är ju så gott! Synd att de är dåliga för tänderna...

4 juli 2012

Håller på och städar här hemma så det blir fint. Ser förjävligt ut rent ut sagt. Allt hamnar efter bara för att både jag och Andreas jobbar långa dagar och knappt är hemma. Nu är det dock dags för en liten lunchpaus!

Nytt från H&M

Supersöt tröja, 249: -
 
En fin lite genomskinlig blus, 149: - 
Fattar inte varför färgen blev så sjukt missvisande på bilderna. Försökte flera gånger. Det är en rosa blus, inte röd/orange.

3 augusti 2012

Idag är det verkligen inget trevligt väder. När jag vaknade så åskade det. Mycket och högt. Fick gå och dra ut alla sladdar ur eluttagen. Sen på vägen till jobbet så regnade det hur mycket som helst till och från. Usch. Känns som höst. Är inte redo för det än... Hur är vädret hos er??
 
Bild från Google.se

Lunch med Jessica

2 augusti 2012 - Gårkvällen

Igår efter jobbet så bytte jag om och fixade mig lite mer, sen drog jag över till Emilie. Det var lite kalasande för hon fyllde år i tisdags. Det var riktigt kul och trevligt! Vi var 8 tjejer och 1 kille. Vi körde spelet "Förfest" och lite så. Sen när de skulle ner på å-festen runt 12 så fick Andreas komma och hämta mig. Skulle ju trots allt upp och jobba imorse.

Dagens outfit 120801

1 augusti 2012

Hej! Idag är det alltså 1 augusti. Då var juli slut. Hösten närmar sig. Deprimerande. Eller jag har ingenting emot hösten egentligen, men vill inte att sommaren ska ta slut. Vi har ju knappt haft sommar än? Skolan börjar om ungefär en månad. Trist. Kul med nollning, men trist att behöva börja plugga igen. Vilket deppigt inlägg det här blev, haha. Förlåt. Fick en liten deppattack. 
 
 
Till något roligare som pågår här på bloggen:
♥ Vinn en canvastavla med valfritt motiv. Det enda du behöver göra är att skriva att du är med, och mejla det önskade motivet. Tävlingen har du →här
♥ Vinn ett egendesignat iPhoneskal. Det enda du behöver göra är att skriva att du är med, och gilla caseapp.se på facebook. Tävlingen har du →här
RSS 2.0