Bäbis i magen!

Måste bara lägga in en bild på min vän Ann-Sofies (även sambo med min kusin) mage!


Tjockiiiiis :-D (hon vet att jag säger så och hon vet även att hon är snyggt tjock för hon är som sagt gravid)

Hon är i vecka 32, så inte så långt kvar nu. Spännande!
Är det bara jag som tycker att gravida är fina? Dom har that glow om ni förstår? :-)

30 juni 2010 - Festival

Gud vad jag vill se Eclipse.
Tänker inte tjata om det i hela inlägget men ville bara säga det. Jag ska få göra det med älsklingen min (även om han sagt att han inte tänker erkänna att han varit på den, men han ställer upp för lilla mig) MEN vet inte när. Vill se den nu! Han håller nämligen på och flyttar och håller på, plus att den här månaden är han lönlös, lönen kommer nästa månad. Blir väl jag som får bjuda pojken. Fast kanske inte mer än rätt eftersom jag tvingar med honom ;-)
Någon som har sett den? :-)




Usch vad jag hatar min sega dator. Måste köpa en ny så fort jag har pengar till det. Står inte ut längre.



Idag började jag dagen med att titta på filmen Festival från 2001. Vet inte varför men jag har alltid tyckt om den filmen. Är nog för man får sommarkänsla, festivalkänsla och så. Man blir lite glad. Den är lite mysig. Sen har jag tyckt om Ebba Hultkvist sen jag var liten, haha. Det sitter väl kvar fortfarande kanske.


Bild från Google.se


Nej nu ska jag ta och laga lite mat med Jenny. Det blir stuvade makaroner och köttbullar för andra gången den här veckan.

Kesha ft. 3OH!3 - Blah blah blah


En av favoriterna just nu.

29 juni 2010

Underbart väder!
Åt precis frukost. Slängde mig nämligen ut på gräsmattan så fort jag vaknade. Har legat i ungefär tre timmar, sen tog hungern över så blev tvungen att gå in och äta. Jag fortsatte att läsa första Twilight-boken; Om jag kunde drömma. Är rätt fast. Ville inte sluta läsa. Superbra bok!
Något som jag är riktigt sugen på är jordgubbar. Det skulle vara riktigt, riktigt gott.


Bild tagen för någon vecka sedan.

Det ser ju så underbart gott ut. Tycker egentligen inte om grädde, tycker det smakar så fett eller vad man ska säga, men jag hade lite socker på, det tar bort den "feta" smaken :-)

Har ni också superfint väder? :-)

CATHRINE



Jag älskar det här klippet. Har gjort det i flera år. Idag kom jag att tänka på det och kom på att jag inte har sett det på ett tag. Lite mer specifikt så är det en viss del i klippet som är det roliga. Det andra är bara att hoppa över. Kanske är kul det med men inte det jag brukar titta på. Hoppa fram till 3.25. Där börjar det om Cathrine, som spelas av Robert Gustafsson, och det är så bra. Han är så jävla skön! Farbror Barbro, som spelas av Johan Rheborg, är ju också helt lysande. Underbara!

Enskilt samtal här mellan fyra ögon dårå.
Enskilt samtal, fyra ögon...
Sju dubbelhakor och tre bröst dårå.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen;
Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet dårå.

Dödsfall...

Igår ville dumma Blogg.se inte fungera. Därav den inläggslösa dagen. Sidan ville inte ens komma fram när jag sökte på den. Stod att sidan inte kunde hittas osv. Ganska frustrerande.



Idag har det varit en händelserik förmiddag. Jenny kom in och väckte mig strax efter kl. 10 nångång och frågade om jag kunde skjutsa henne till djurkliniken för hennes ena chinchilla kunde inte andas. Så ringer hon till närmsta djurkliniken men dit får hon inte komma för dom tar inte akutfall. Så försöker hon få tag på Strömsholms djurklinik men dom svarar typ inte. Sen så hinner chinchillan dö. Då får vi plötsligt komma in till djurkliniken vi inte fick komma till först, den som låg närmast, så dom kan typ "bekräfta" att hon är död. Kära nån.
Chinchillan födde nämligen för 2 dagar sen och den första ungen var dödsfödd, sen kom det två friska. Antagligen blev det något fel när hon födde den första där på något sätt. Hon kan ha blivit likförgiftad. Så nu är bäbisarna utan mamma. Inte kul. Blir till att mata dom med mjölkersättning och hoppas på det bästa...




28 juni 2010 - Vinnaren av veckans tävling!

Vinnaren av veckans bild-tävling blev Becca med den här bilden:



Grattis Becca! Hon kommer nu bli länkad i en vecka i min meny :-)

25 juni 2010 - Dagens outfit 100625


T-shirt - H&M → Vitt långt linne (under) - Gina Tricot


Röd/orange nagellack, Mavala, Nice - Kicks

Glad Midsommar!

Stugan. Godnatt.

Det blev stugan i alla fall. Pappa fixade fram en bil så jag kunde åka hem ikväll som jag behövde. Trevligt att få komma ut dit. Grilla och umgås. Det är riktigt fint där ute nu. Ska ta bilder nästa gång jag åker ut dit så ni får se :-)

Jag funderar faktiskt på att lägga mig nu. Är trött. Plus att jag tänkte gå upp ganska tidigt imorgon. Är det sol vill jag hinna sola. Är det inte det så kanske jag sover någon timme längre. Har nämligen tänkt platta mitt hår och det tar typ 3 kvart - 14 dar så måste gå upp så jag hinner göra det. Ska ju duscha och hålla på också. Packa. Komma fram till vad jag ska ha på mig upptill. Sminka mig. Måla naglarna. En massa viktiga saker.


Godnatt & sov så sött!

24 juni 2010 - Sol, sol, sol

Kom precis in efter att ha solat. Underbart. Började läsa i första Twilight-boken när jag låg där ute. G.T. fick följa med ut också. Han låg och mös i skuggan av en buske.



Nu ska jag fixa lite frukost. Slängde mig ut i solen så fort jag vaknade så har därför inte ätit frukost än. Är hur hungrig som helst. Legat ute några timmar.
Familjen ska ut i stugan idag med jag kan inte följa med. Dom ska sova där och jag ska ju bort i morgon bitti så det funkar inte för mig. Hinner inte. Tråkigt. Inte varit där ute på jättelänge. Hade varit mysigt. Kan ju i och för sig kolla om jag har sån tur att det finns någon bil jag kan låna så jag kan åka hem ikväll sen.
Hur ser eran torsdag ut? Har ni nå härligt väder? :-)

MIDSOMMAR

I helgen är det då midsommar, vilket jag antar att ingen har missat.
Min ser hittills ut såhär:
Fredag
Grill och fest hos Filip med massa goa människor. Pojkvännen inräknad of course.
Lördag
Kanske fest hos Filip om vi/dom är sugna på 2-dagars. Annars blir det kanske fest med mina andra vänner. Blir det ingen fest så blir det till att åka till mamma och dom och mysa vid poolen och dricka lite gott och bara vara.

Tycker det ser bra ut. Fredagen blir nog superlyckad och även om jag inte vet hur lördagen blir så är ju alla alternativ bra så den kan ju omöjligt bli misslyckad (?).
Hur ser eran midsommarhelg ut? :-)

23 juni 2010 - Dagens outfit 100623

Kom hem för ett tag sen. Har umgåtts med pojkvännen och Filip idag. Nu har jag satt på bra musik och tänkte ta tag i mitt rum lite. Slänger in dagens outfit. Lägg märke till dom snygga detaljerna på t-shirten, älskar dom! 


Ljusgrå t-shirt - Lindex → Vita shorts - Gina Tricot

The Pogues - Love You Til' The End



Den här låten har jag nog fastnat för för att jag tycker så himla mycket om filmen den är med i. P.S I Love You alltså. Låten får mig att tänka på filmen kan man säga. Låten är lite mysig.

Brinnande grejer

Våran torktumlare brann idag tydligen. Pappa ringde och berättade det och sa att jag skulle gå ner och titta lite då och då så den höll sig sval. Det är något med vårat hus och brinnande saker. Vi har haft 2-3 brödrostar som har brunnit. 1-2 mikrovågsugnar som har brunnit och nu torktumlaren. Helt sjukt. Vi ska nog inte ha elektriska saker i vårat hus känns det som.

 


Idag ska jag bara umgås med pojkvännen. Vi är hemma hos hans ena bror och just nu håller han och hans bror på att flyttpackar så jag passar på att blogga lite. Orkar inte hålla på med flytt. Hann ju flytta två gånger under mindre än tre månader för ett tag sedan så jag är rätt trött på det där. Dom får klara sig själva så nördar jag lite så länge ;-)

 

Hur ser eran kväll ut då? :-)

 

22 juni 2010 - Finalisterna i veckans tävling!

Den här veckan blev det två finalister och finalisterna blev:

1.
http://sandralyckejohansson.blogg.se

2. 
http://beccaliinder.blogg.se

Nu är det alltså bara att rösta på eran favoritbild. Det gör ni genom att kommentera siffra/namn i detta inlägg. Tyvärr får man inte rösta på sig själv. En röst/ip-nummer/dag. Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att rösta. På måndag lägger jag upp finalisten som vinner länkning i en vecka i min meny.

21 juni 2010 - Shopping med mamsen!

Idag bjöd mamma mig på den utlovade shoppingrundan. Supertrevligt! Känns som evigheter sen jag träffade min mamma. Saknar henne. Vi sågs kl. 17 sen shoppade vi tills affärerna stängde, vilket var kl. 20. Efter det blev det McDonald's. Vi skiljdes åt kvart i 22 ungefär och mitt tåg hem gick kl. 22. Pappa var snäll och hämtade mig på station när jag kom hem. Nu blir det bilder på dagens fynd :-D


Skor - Skopunkten - 149:- (rea) / 99:-


Svarta tygskor med nitar - Scorett - 599:-


Svart och vitt baslinne - JC - 2 för 199:- eller 99:- (?)


Kofta med snygga detaljer - H&M - 299:-


Sött linne - H&M - 199:-


Linne - H&M - 49.50:-


Bh - H&M - 75:- (rea) & örhängen och ringar - Gina Tricot - 49:- / 89:-


T-shirt - Lindex - 79.50:- (rea)


T-shirt med söta detaljer - Lindex - 199:-


3 par strumpbyxor och 1 par leggings - Lindex - 59.50:-/st / 199:-


Ljusrosa trosor - Lindex - 59.50:-

Det var allt. Det är riktigt mycket rea just nu som ni kanske såg här och där. Så är ni shoppingsugna är det ett bra tillfälle att göra det just nu. Rea och erbjudanden överallt.
Avslutar med en bild på mina snyggt svartmålade naglar ;-)


Svart nagellack, Mavala. Kicks har erbjudande just nu: 3 för 99:-

Snabb åsikt om svarta naglar...
Jag tycker att ska man ha svartmålade naglar så ska man ha korta naglar. Jag klipper alltid av mina naglar om jag ska måla dom svarta. Eller om jag ska måla dom i någon annan mörkare färg överhuvudtaget. Snyggast så. Lite rockchict. Tycker jag alltså.

20 juni 2010 - Gårkvällen

Gårkvällen var lyckad. Trevligt folk, gott att dricka, Twister, dansande, ölspel, sjungande och lite beerpong. Lysande. Hemvägen var lite spännande. Vi fick åka med en kompis och hans tjej fram till ett ställe. Där hoppade vi av och skulle gå. Rätt långt. Skulle nog ta minst någon timme. Sen när vi går där så kommer Becka, en från en av parallellklasserna när vi gick på högstadiet och ser oss. Hon plockar upp oss och kör oss in till "stan". Supersnällt. Blev så glad att slippa gå den långa, långa vägen. Vi var väl hemma efter 3 nångång. Jag fixade mig för sängen och satte på en film. Somnade runt halv 5-5.



Veckans tävling. Vinnaren får länkning i en vecka. Läs mer och anmäl er här.

Göra shorts.

Shortsen jag hade på mig i torsdags hade jag faktiskt "gjort" själv. Tänkte visa/berätta hur man gör för det är väldigt enkelt. Plus att jag själv tycker det är snyggt. Enkla, moderiktiga och populära i sommar. Sett många med den här sortens shorts på stan och även i skvallertidningar.


Jag frågade pappa om han hade ett par jeans han inte använde, vilket han hade. Han hade två par och jag valde dessa. Crocker. Sen klippte jag helt enkelt av byxbenen. Kom ihåg att inte klippa för mycket för du ska rulla upp benen sen. Hur långt får du prova dig fram. Vad du tycker passar. Efter du klippt rullar du som sagt upp benen så det ser bra ut. Jag rullade två gånger eller vad man ska säga.

Resultatet:

Jag hade turen att dom här var naturligt snyggt slitna. Lite fram och lite bak. Är byxorna du får tag på inte slitna så går ju detta att göra själv med antingen rakhyvel eller sandpapper beroende på vilken sorts slitning du vill ha. Rakhyvel blir ju mer håligt och trådigt medan sandpapper mest sliter på "färgen" och dom ser "välanvända" ut.

Hur det ser ut på:

Denna bilden hade jag i torsdags men det syns ganska bra hur det ser ut på. Det blir ju lite häng på byxorna eftersom det är stora byxor. Jag behövde även skärp för att dom inte skulle glida av. Detta är ju även ett tips på hur du kan matcha dina "stora" jeansshorts. Jag har shortsen på höfterna, men det går säkert att ha i midjan istället bara du har tillräckligt "långa" byxor om du inte vill ha baggyshorts. Personligen tycker jag att det är lite det som är charmen men det är ju självklart upp till var och en :-)

19 juni 2010 - Lovely!

Min mamma ringde idag och hade världens nyhet. Hon fick löneförhöjning för ett halvår sen men dom fick typ vänta med att få pengarna. Så nu har hon fått löneförhöjningen gånger sex månader i en klumpsumma. Så nu tänker min lilla mamsing bjuda mig på en shoppingrunda. Bättre nyheter kan man nästan inte få. Seriöst. Jag blev superglad. Shoppa, shoppa, shoppa. Vet inte exakt när, hon skulle kolla hur hon jobbade och om hon kunde sluta tidigare någon dag. Det blir antagligen nästa vecka. Ser verkligen fram emot det. Nya kläder, nya saker. Lovely! Älskar min mamma♥ Inte bara för att hon bjuder mig på en shoppingrunda såklart, men det hoppas jag att ni förstår.



För övrigt så är det födelsedags fest för Robin idag. Trevligt. Han fyllde 9 juni men den helgen var det ju studentfester så han fick snällt vänta en vecka med att ha fest. 20-årig gammal gubbe är han numera. Jag ska dit tillsammans med Jessica och Linda. Superkul. Inte träffat Linda på hur länge som helst. Riktigt kul. Vi ska antagligen fixa oss och smådricka lite hos mig innan vi blir hämtade. Tänkte försöka ta med mig kameran och ta lite kort för en gångs skull. Är ju så dålig på att komma ihåg det där. Men ska kämpa idag. Kul med lite bilder :-)



Hur ser eran lördagskväll ut? :-)

Dagens shopping!

Var på stan med Jessica idag och shoppade lite. Äntligen. Det behövdes. Behövde förnya min garderob lite grann i alla fall. Annars hade jag väl fått någon attack. Shopaholic indeed.

Bilder på mina inköp:


Tröja med rosett - H&M - 199:-


T-shirt med snygga axeldetaljer - H&M - 149:-


Linne med fin flätdetalj - H&M - 99:-


T-shirt - H&M - 149:-


Örhängen och örhängsploppar - Glitter - ca 110:-


3 Mavala nagellack: rosa, svart och röd/orange - Kicks - 3 för 99:- & Pincett - Kicks - runt 50:- tror jag

Blev lite dyrare än jag hade tänkt men nu kan jag i alla fall vara nöjd i någon vecka eller två. Kanske.
Jessica åkte precis hem och jag funderar faktiskt på att gå och sova. Har sovit alldeles för lite alldeles för länge. Behöver lite sömn. Så godnatt på er snyggisar. Sov så sött!



Kom ihåg att anmäla er till veckans tävling där vinnaren vinner länkning i en vecka. Läs mer och anmäl er här.

18 juni 2010 - Remember Me

Igår kväll/natt när älsklingen hade somnat så satte jag på Remember Me, från 2010. Äntligen fick jag se den, har velat se den superlänge. Jag tyckte den var bra. Slutet hade jag inte räknat med. Tårarna bara rann. Jag hade funderat lite på vad dom menade med Remember Me och förstod väl att det skulle hända nånting men...
Den var bra i alla fall och absolut sevärd. En småsorglig film.


Bild från Google.se



Sett den? Vad tyckte du? :-)

Paket + Dagens outfit 100617

Fick mitt paket med Twilight-böckerna idag :-D



Underbart. Får börja läsa nästa vecka nångång tänkte jag.

Dagens outfit:


Vitt linne - JC → Ljusblå skjorta - H&M → Jeansshorts, Crocker - JC → Skärp - Vet inte

17 juni 2010

Idag hade jag tänkt lägga mig och sola när jag såg vad fint väder vi hade. Men återigen så försvann solen precis när jag hade bytt om och var klar för att slänga mig ut. Jag börjar bli lite småirriterad på det här nu. Kan jag inte bara få sola för en gångs skull? Jag börjar bli blek!
Istället får jag göra lite bra saker här inne. Ska till exempel tvätta, städa rummet och lite sånt där. Försöka få lite ordning åtminstone. Ser ju ut som jag vet inte vad. Fortfarande. Senare ska jag åka till pojkvännen min. Blir runt sex. Ska sova där. Han jobbar hela helgen så blir inget träffande då. Men jag ska ändå på födelsedagsfest så det passar rätt bra. 



Påminner om veckans tävling. Länkning i en vecka. Läs mer här.



Är det någon mer än jag som är helt otroligt sinnessjukt shoppingsugen??!

Fråga till er läsare!

Om du fick önska dig vad som
 
helst, vad skulle det vara?

-Jag skulle önska att min morfar får leva i många, många år till.

16 juni 2010

Hallå! Jag håller på och gör mig i ordning. Ska över till Anso och ta en fika i den underbara solen som äntligen tittat fram. Trevligt. Pratar med Jessica i telefon också. Vi kanske ska ses lite senare.
Funderar på om jag ska ta kort på Ansos mage när jag är där :-D Den är ju så stor. Inte långt kvar nu tills ungen ska ploppa ut. Sen får jag ett kusinbarn. De ni. Hon är alltså sambo med min kusin för er som inte vet.
Nej nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så jag kan komma iväg!

Förresten. Jag skrapade lotter från miljonlotteriet nyss. Pappa gav dom till mig och sa att det är dom sista för sen ska vi gå ur det där. På en vann jag 40 kr och på en annan vann jag 400 kr. Det är nog det mesta jag har vunnit nånsin tror jag. 400 kr. Det är ganska mycket i alla fall. Fast det är ju inte mina pengar men ändå. Lite roligt var det i alla fall :-)



Vad ska alla hitta på idag då? :-)

Impulsköp

Idag så fick jag bara för mig att köpa Twilight-böckerna. Har funderat lite på om man ska göra det någon dag eller låna av någon som har sen sökte jag bara lite för att se vad dom kostade och sen slutade det med att jag köpte alla fyra. Så kan det gå. Men riktigt billigt var det. 49 kr/bok. Tillsammans gick allt på 225 kr eftersom frakt tillkommer också. Jag köpte dom på cdon.com. Jag tog pocket. Det finns ju även inbundna men dom var dyrare. Det fanns även böcker som hade olika bilder på Bella, Edward och Jacob istället för "originalbilderna" på framsidan.


Dessa är alltså på väg hem till mig, fast på svenska.
1. Twilight - Om jag kunde drömma
2. New Moon - När jag hör din röst
3. Eclipse - Ljudet av ditt hjärta
4. Breaking Dawn - Så länge vi båda andas

Nu hoppas jag att dom är så bra som alla säger. Jag har ju fått ganska höga förväntningar. Men jag älskar ju filmerna så det är nog ingen fara :-)



Glöm inte bort veckans tävling! Länkning i en vecka. Läs mer här.

Dear John

Innan jag gick och la mig igår så tittade jag på Dear John från 2010. Vilken mysig film! Att Channing Tatum och Amanda Seyfried hade huvudrollerna gör ju inte saken sämre. Tycker om dom. Amanda är så söt och Channing är riktigt jävla sexig rent ut sagt. Ursäkta, men han är det. Jag rekommenderar den absolut. Men det är ju ett drama så förvänta er inget annat för då kan man nog tycka den är lite seg som alla andra dramafilmer.


Bild från Google.se

Har ni sett den? Vad tyckte ni i så fall? :-)

15 juni 2010

Igår var jag över till Jessica en stund. Hon höll på och gjorde rent ett av deras stora akvarium så jag kom och gjorde henne sällskap en stund. Hjälpte faktiskt till lite grann också. Höll i nån slang till exempel ;-)
Till saken... Hon tog fram världens coolaste plastpåsegrej. Dom hade fått dom av hennes farmor och plastpåsförpackningar såg tydligen ut så förut. Jag har aldrig sett såna i hela mitt liv. Jag blev helt fascinerad, haha.

  
(Miniatyrer, klicka för större)



Ska till tandläkaren om ett tag så ska fortsätta fixa lite nu. Passar på att påminna er om veckans tävling. Ni läser mer och anmäler er här. Vinnaren får en länkning i en vecka i min meny.

Americas Next Top Model 13

Nu var finalen i Top Model 13 över. Nicole blev segraren. Personligen tycker jag att rätt person vann. Jag tycker om Nicole. Hon är lite småtöntig men underbart vacker. Hon blir riktigt bra på bild och hon har verkligen kämpat. Hon har gett allt på plåtningarna. Laura har också varit superduktig tycker jag men Nicole var bättre.


Nicole


Laura

Vad tycker du? Var det rätt person som vann?
:-)

14 juni 2010 - Sex And The City 2

God förmiddag! Dålig uppdatering några dagar nu men det har varit mycket. Student, pojkvän ledig för en gångs skull, trött, bio osv. Men nu ska jag blogga som vanligt igen.

Vill bara säga att ÄNTLIGEN var jag och älsklingen på SATC 2 från 2010. Det var på tiden säger jag bara. Gud så länge jag har velat se den men han har ju varit sjuk och sen har han jobbat.
Självklart var den bra, men något annat hade jag inte väntat mig. Den hade några riktigt, riktigt roliga scener. Så himla sköna tjejer alltså. Älskar dom. Den ska köpas så fort den går att köpa. Då har jag hela boxen och båda filmerna. Kan ju inte bli bättre :-D


Bild från Google.se


Rekommenderar den verkligen till er som inte har sett den. Eller kanske inte er som hatar SATC men ni förstår. Den var faktiskt bättre än jag trodde för jag hade läst lite om vad den skulle handla om innan den kom ut på bio och dom sakerna tyckte jag verkligen inte om, men det var inte med som tur var så jag slapp bli irriterad. Vad kan jag inte skriva här eftersom vissa kanske inte har sett den.



Jag håller på och samlar in lite studentbilder så snart blir det nog en bildbomb. Ska prata med pappa idag om alla bilder han tog och sen får jag se när jag får alla som mamma tog :-)

Nu ska jag äta lite, skriver igen senare!
Vad ska alla hitta på idag? :-)

13 juni 2010

foto0310 (MMS)

Jag och älsklingen äter pizza. Jag har fläskfilé, oxfilé, fetaost, ost och tomatsås på min. Och tacokrydda. Världens blandning. Inte smakat än men hoppas den är god. Är jättehungrig. Bloggar mer senare. Nu blir det film och äta! Hur ser eran dag ut idag då? :-)

11 juni 2010

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR JAG HAR TAGIT STUDE-ENTEEEEN
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Igår tog jag då studenten. Jag hade verkligen ASKUL! Stämningen på flaket går inte att förklara. Helt otroligt. Hoppade, drack, dansade, skrek och blåste i tutor. Min mun svullnade av allt blåsande. Blåste ju från morgonen till på eftermiddagen. Den är svullen idag med. Jag har blåsor under fötterna av allt hoppande och dansande på flaket. MEN DET ÄR DET VÄRT! Bilder kommer senare. Det är på mammas kamera och pappas kamera så jag har inte fått dom än. Ska fixa det.

Idag kommer släkten på pappas sida och firar både min student och födelsedag. Trevligt. Tror dom börjar komma alldeles strax. Sen ikväll kanske jag och pojkvännen ska iväg på en av hans vänners studentfirande. Han tar studenten idag nämligen. Får se hur det blir. Jag är hur trött som helst men går nog att komma igång igen. Vi gick upp kl. 5 igår för att hinna göra oss klara och vi höll ändå på att inte hinna. Vi blev några minuter sena.

GRATTIS ALLA STUDENTER!

Får bli på mössan så länge, enda studentiga bilden jag har just nu :-)

9 juni 2010

Kom ut ur duschen för en stund sen. Sitter i sängen. Älsklingen ligger bredvid och snarkar. Han kom hit i morse efter jobbet. Han jobbar ju 18-06.

Idag har älsklingen och jag varit tillsammans i 11 månader

Idag ska jag och Jessica på stan. Jag ska köpa en foundation till studenten och hon ska titta efter skor. Jag kanske råkar hitta något mer det vet man aldrig. Speciellt inte när det handlar om mig. Shopaholic. Efter det ska jag till Strängnäs. Vi ska fixa flaket idag. Sätta på allt som ska vara på och så vidare. Sen efter det ska klassen grilla hemma hos Jimmy. Mycket trevligt. Jag ska sova hemma hos Sofia idag eftersom vi sätter igång med allt rätt tidigt imorgon. Champagnefrukosten och det där. Plus att det är ju kul att fixa oss ihop.
Enda problemet jag kan komma på just nu är att jag inte vet hur jag ska sminka mig. Hemskt. Har ingen aning. Eller jag har en liten idé om hur jag vill ha. Jag vill ha sommarfräscht. Så mycket vet jag. Äsch, det får lösa sig.
Hur ser eran dag ut? :-)




Kom ihåg att anmäla er till veckans tävling! Det gör ni här.

Gossip Girl Fashion

Vet att jag inte är den första som nämner detta men jag älskar skolmodet i Gossip Girl. Inte lika mycket av det i de nya avsnitten eftersom dom har gått ut skolan men.



Riktigt snyggt om ni frågar mig. Gillar det verkligen.

Veckans Blogg! - Vinnaren! + Anmälan till ny tävling!

Veckans vinnare blev:

http://hannahpernilla.blogg.se

Grattis, grattis till henne! :-D Hon kommer nu bli länkad i min meny (till vänster) i en vecka.



Den här veckan tänkte jag köra på Veckans Bild. Jag varierar ju lite med vad jag har för tävlingar.
Det går till så att du helt enkelt kommenterar i detta inlägg att du vill vara med. I kommentaren ska även finnas en länk till inlägget där du har bilden du vill tävla med så jag lätt hittar den. Ni har till söndag 20/6 kl. 00.00 på er att anmäla er. Sedan väljer jag ut ett antal finalister som jag lägger ut på måndag 21/6. Självklart meddelar jag finalisterna så de kan börja samla röster. Vinnaren vinner som vanligt en länkning i en vecka och länkningen sker i min meny här till vänster :-)

Anmäl er nu!

8 juni 2010 - Det här bröllopet alltså...

God förmiddag.
Jag tänkte ta upp en sak som stör mig. Det är det här bröllopet mellan prinsessan Victoria och Daniel. Jag stör mig inte på att dom gifter sig utan att det står om det överallt. Förlåt men vem bryr sig? Jag bryr mig inte i alla fall. Som till exempel när jag jag var på Arlanda; då har dom satt upp världens största "affisch" där dom räknar ner dagarna till bröllopet. Herregud. Man behöver faktiskt inte överdriva. Och jag verkar inte vara den enda som tycker så här. Hörde på radion på vägen hem från Arlanda sen att det inte alls har lockat lika mycket folk som dom hade trott. En massa hotell står tomma. Det bevisar ju bara att folk faktiskt inte bryr sig. Så speciell är inte kungafamiljen. Kungen har ju i stort sett ingenting att säga till om om nånting. Jag tycker faktiskt att hela grejen är superfånig. Visst kan man skriva lite grann, men att ha nedräkning på Arlanda känns ju bara överdrivet. Och dom behöver inte skriva om det varenda dag. Vi vet att dom ska gifta sig. Det räcker nu.

Håller du med mig?

Tycker du att jag har helt fel?

Vad har du för åsikter?


7 juni 2010 - Happy Birthday To Me!

Hej! Internet vill fortfarande inte fungera på min dator av någon konstig anledning. Därför har jag inte skrivit. Tog med mig datorn ner och satte i internetkabeln tillfälligt så jag kunde blogga lite ;-)
Idag hade vi mösspåtagning i skolan. Är ungefär vad det heter. Alla studenter samlas, rektorn sa något i typ 2-3 minuter och sen sa han åt oss att ta på oss mössorna. Rätt meningslöst om ni frågar mig men.



Idag fyller lilla jag år också. Jag blir 19. Börjar bli gammal. Sista året som tonåring. Vad ska jag skylla på sen då? Först kunde man skylla på att man inte var vuxen sen sket det sig men då kunde man i alla fall säga att man trots allt är tonåring fortfarande. När jag blir 20 tänker jag börja med att jag är för gammal för allting istället. Fast den ursäkten är inte så bra när det gäller som ursäkt mot att göra massa vuxengrejer. Bankärenden, skatt, löner, hyror, jobbiga samtal, gå till sjukhuset själv utan sin lilla mamma eller pappa m.m. Så mycket ansvar som jag ibland inte orkar ta men när jag blir 20 är jag nog så illa tvungen. Ska ta vara på sista året som tonåring känner jag. Då behöver man bara ta halvt ansvar sen blir det allt ansvar. Läskigt, haha.

Jag när jag var liten. Happy Birthday To Me :-D

Ute, på väg hem. Hörde lite prassel i gräs...

foto0288 (MMS)

Ute, på väg hem. Hörde lite prassel i gräset så var det den där söta :-) Älskar igelkottar, dom är så små och söta. Ikväll så går "Kärlek på menyn" på 3an. Har faktiskt inte sett den förut. Den börjar nu kl. 9 om ni vill titta. Jag ska se den om jag får ordning på boxern. Imorgon måste jag till skolan. Mösspåtagning. Orkar inte men måste. Klassen ska ses innan och planera lite grejer också. På födelsedagen och allt. Kul. Jaja, ha en fin kväll! Skriver från telefon för ena hunden har bitit av internetkabeln så det vill inte fungera på min dator fast jag har trådlöst. Fungerar på några men inte på andra. Skumt. Men men som sagt, ha en fin kväll! :-)

6 juni 2010

foto0283 (MMS)

Hemkommen från mormor och morfar precis. Jag och mamma var där en stund och hälsade på och solade lite. Mysigt. Bilden är från igår när jag skulle tina köttet som jag och Jessica skulle grilla, haha. Det bästa jag hittade. En stor glasburk som jag hade i varmt vatten i och la i köttet. Fungerade jättebra faktiskt. Bilden kanske är lite dålig men det får vi leva med :-) Vad ska ni hitta på denna söndag då? :-)

Tovor, pannkakor och fix.

Jag och Jessica har rensat G.T. på lite tovor. Fick inte bort alla. Han är alldeles för stark så man orkar inte hålla honom stilla så några vågade vi inte ta för då kunde vi ha klippt i honom istället. Det är det inte värt. Ska kolla upp vad det kostar att lämna in honom. Annars ska jag kolla om pojkvännen kan hjälpa till någon dag. Han orkar hålla i honom i alla fall.
Jessica åkte hem och duschade sen skulle hon komma tillbaka och då ska vi göra Amerikanska pannkakor till sen lunch eller vad det ska kallas. Gott.
Ikväll blir det volleyboll och grill med lite vänner. Det blir trevligt. Hoppas jag. Har inte spelat volleyboll sen förra sommaren men det ska nog gå bra. Eller bra och bra, jag är inte speciellt duktig. Men kul är det i alla fall.
Vad ska ni hitta på ikväll? :-)


Recept på amerikanska pannkakor (10-12 st):
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg

  • Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.
    Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.
    Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.
    Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.

    Det fanns även en annan variant på amerikanska pannkakor, men vi valde den här.
    Nu ska jag fixa mig lite. Välja kläder, fixa håret och sminka mig och sånt där!

    5 juni 2010

    Och vart har solen tagit vägen?
    Jag hann precis byta om till bikini så försvann solen. Blir nästan sur på riktigt. Hade bestämt att jag skulle sola idag innan dagen drar igång. Hade till och med ställt klockan. Det är hur mycket moln som helst ute så den verkar ju inte ha några planer på att komma fram inom den närmsta tiden i alla fall. Nej usch. Riktigt elakt...


    Moln, moln, moln...

    Hur ser vädret ut hos er?


    Det går fortfarande att rösta på Veckans Blogg. Det gör ni här.

    Overboard

    Kom precis hem efter att ha spelat King, en bollek typ, med Jessica, Jonas, Robin och Matte. Rätt kul faktiskt. Mycket mygg bara. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på Overboard, från 1987, innan jag ska sova. Imorgon har jag tänkt sola och sedan blir det volleyboll och grillkalas.


    Bilder från Google.se

    Tycker den här är så himla bra. Hon är så himla skön. Ville se den igår men min VHS ville inte fungera, men nu är det löst så nu ska jag minsann titta på min film. Underbart. Längesen jag såg den. Älskar den. Den handlar om att hon ramlar i vattnet och får minnesförlust, vilket en kille utnyttjar lite grann. Har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska göra det. Den går på kanal 5 imorgon kl. 17.45. Fast det är ju lördag och då har man ju ofta andra planer. Men några kanske inte har hunnit sticka iväg än eftersom den går ganska tidigt. Hur som helst så tycker jag att ni ska se den nångång :-) Man kan inte göra annat än att älska den här damen. Goldie Hawn spelar jättebra och är superskön!

    4 juni 2010 - ITALIEN (2010)

    Här kommer lite kort från Italien:






    Lägenheten.



    En kväll på balkongen.


    Sallad till lunch varje dag. Det vi orkade äta i värmen.


    Melon medan vi solade.


    Pringles Hot & Spicy hittade vi minsann där nere. Så gott!


    Sista kvällen blev det en Cosmopolitan. Var ju tvungen att prova den typiska SATC-drinken.



    När jag kom hem så la sig G.T. i min väska på en gång. En protest mot att jag lämnade honom i en vecka kanske?

    3 juni 2010

    Hej! Nu är jag tillbaka igen. Blev inte mycket bloggande när jag var utomlands för pengarna tog slut på en gång. Pratade med älsklingen i telefonen lite för mycket. Hade bara 75 kr på telefonen också så.
    Jaja, nu tänkte jag inte tjata om det. Bilder från resan lägger jag upp imorgon. Har lite att syssla och pyssla med idag. Tar hand om min sjuka pojkvän. Ska vara en riktigt snäll flickvän idag med andra ord ;-)

    Resan var bra för övrigt. Har blivit lite brun och så. Ska försöka ta bild på det sen om någon skulle vara intresserad. Man kan aldrig veta :-)

    Vi är nyduschade och ska snart iväg och köpa Coca Cola. Så gott, så gott. Sen blir det till att titta film och mysa ikväll. Vet inte vad vi ska se men jag har massa filmer jag blev sugen på medan jag var i Italien. Kanske blir någon av dom. Eller så blir det något nytt vi inte har sett. Det visar sig. 

    Det är skönt att vara hemma faktiskt. Superskönt där borta också såklart men så många jag saknade här hemma. Blev lite jobbigt i slutet. G.T. var glad när jag kom hem. Han hängde efter och tog varje tillfälle att gosa lite. Så söt. Vi låg och "höll handen" ett bra tag. 

    Gud så långt det blev. Får se om jag skriver något mer idag men skulle inte tro det tyvärr. Imorgon sätter jag igång med bloggen och bloggar som vanligt igen. Har lite inlägg på gång. 

    Ha en underbar kväll så hörs vi igen imorgon!
     
    RSS 2.0