23 juni 2012

Hej! Hoppas att alla hade en kanondag och kväll igår!

Gårdagen gick i ett så hann inte skriva. Först drog vi till ett kompispar, där åt och drack vi gott med en hög goa människor. Sen körde vi lite kubb (måste ju nästan göras på midsommar, right?). Senare på kvällen så var vi ett gäng här hemma hos oss och drack. Sen när alla hade dragit där på natten nångång så gick jag och Andreas till Statoil för att köpa lite käk. Där hände det en liten olycka så jag har en svullen, superöm och rödflammig underarm. Kan knappt använda armen. Därför har det varit dålig bloggning idag, och jag klarar tyvärr inte av att svara på era söta kommentarer. Gör för ont. Har tagit ett bra tag att skriva det här inlägget. Kände mig tvungen (på ett positivt sätt) att skriva eftersom vi åker till TURKIET tidigt imorgon bitti. Ska bli så UNDERBART!

Jag vet inte än hur mycket bloggande det kommer att bli därifrån, det beror på om de har gratis wifi någonstans på hotellet eller inte. De brukar kunna ha i lobbyn, men vi får se. Kika gärna in här medan jag är borta utifall det dyker upp något inlägg. Kommer självklart skriva något inlägg även om de inte har wifi :-)

(Försökte ta kort på min svullna arm men vet inte om det syns så mycket. Lättare om jag hade kunnat tagit en med den andra armen som jämförelse, men svårt att ta själv. Det är precis efter handleden svullnaden börjar.)

Mot Laajnus!

Jag och Andreas blev precis upplockade av Linus. Vi ska dricka hos honom några stycken. Trevlans! Gick snabbt. Hann lagom fråga om det hände något så ringde han och sa att han kan plocka upp oss. Bara att slänga på sig lite smink, ta på sig örhängen, slänga ner alkoholen och gå ut. Haha. Gotta love it! Vad ska ni göra ikväll då? Hoppas det är något kul. Hörs senare eller imorgon, puss!

21 juni 2012

Hej finisar! Äntligen känns det som att sommaren är här på riktigt. Det var underbart väder igår, och har varit det idag med. Hittills. Ska slänga mig ut på gräset och sola tänkte jag. Hann sola nästan två timmar igår innan det var dags att åka och shoppa lite till Andreas inför resan. Vi passade på att titta in på systemet inför helgen också. Lika bra!

Nej nu måste jag sätta fart så jag hinner sola så mycket som möjligt! Ut och njut ni med om ni inte redan är det, och om ni har fint väder vill säga. Vi hörs lite senare!

Vad ska ni göra på midsommar??

20 juni 2012 - Marmaris, Turkiet!

Igår kväll när Andreas kom hem så satte vi oss ner och kollade på lite sista minuten-resor. Vi bokade en resa till Marmaris i Turkiet! Vi sticker på söndag! Planet lyfter kl. 11.00. Vi blir borta en vecka. Ska bli så sjukt underbart att få åka iväg till ett varmt land. Sommaren här i Sverige har inte varit direkt imponerande än så länge...

Får se om vi bara solar och badar, eller om vi kanske gör någon utflykt av något slag. Verkar finnas en del att göra där; dykning, jeepsafari, åka till någon waterpark och lite annat.


Bilder från Google.se, collage gjort av mig.

iPhone 4S med riktigt glassigt skal

Jag skaffade iPhone 4S för några veckor sen. Jag som alltid sagt att jag inte ska ha iPhone, haha. Så typiskt. Kunde inte låta bli, jag började tycka om dem. Tog en på avbetalning när jag ändå förlängde mitt abonnemang. Passade även på att byta abonnemang till ett studentabonnemang med surf. Rätt onödigt att ha iPhone om man inte kan surfa kände jag.



Eftersom jag är som jag är så var jag självklart tvungen att skaffa ett snyggt skal till telefonen, och nog hittade jag ett allt. Ett riktigt tjejigt och glassigt skal. Lite överdrivet, men grymt snyggt.



Jag älskar det! Dock kan telefonen inte ens ligga rakt på bordet för blommorna på baksidan står liksom ut, haha. De står ut lite mer än jag hade trott, så det ser rätt fånigt ut när telefonen ligger på bordet. Ska köpa ett mer "normalt" skal också, som jag kan ha när det behövs. Ser ju väldigt bra ut när jag håller i telefonen och använder den i alla fall ;-)

Lite musik som kommer spelas i sommar

Här är några av låtarna som har och kommer spelas flitigt i sommar:


Fun - We Are Young


Alina Devecerski - Flytta På Dej


Flo Rida - Whistle


Glee - Somebody That I Used To Know


Panetroz - Dansa Pausa


Jennifer Lopez ft. Pitbull - Dance Again


Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar

19 juni 2012 - Laserat spegeln

Jag har haft en stor spegel med träfärgad ram i rätt många år. Har länge tänkt att jag ska måla om den, men det har inte blivit av. Nu äntligen har jag tagit tag i det! Köpte trälasyr på IKEA rätt billigt, och så har jag laserat tre lager. Tycker det ser riktigt bra ut. Är nöjd. Så kul att man kan göra om saker hemma utan att det ska behöva kosta så mycket. Bättre att måla om vissa saker istället för att köpa nytt. Självklart vill man ha nytt också ibland, men ibland kanske det räcker med en liten make over. Vad tycks? :-)

 

 

Nu tycker jag att folk får skärpa sig...

Jag kom in på en blogg där en tjej skrev i ett inlägg att hon ville dö. Att hon var värdelös, och att hon skulle göra alla en tjänst om hon dog. Hon hade fått en kommentar, och gissa vad det var för kommentar? Jo en spamkommentar. Vad annars? Det var en tjej som spammade om att man ska vara med i dagens blogg hos henne. Jag är så extremt trött på alla dessa spamkommentarer. De är irriterande, genomskinliga, okänsliga och så sjukt onödiga. Kan ni inte bara sluta?! Är det verkligen så jobbigt att läsa det folk har skrivit på sina bloggar och visa lite intresse?

Det är superirriterande att få frågor som "Hitta på i helgen?" när det står i inlägget precis vad man ska göra. Eller om man som den här tjejen har skrivit något allvarlig och sorgligt så får man "Hur mår du idag då? :D". Det är så okänsligt, och ibland är det extremt opassande. Sluta jaga en massa läsare genom tråkiga spamkommentarer. Visa intresse så får ni intresse tillbaka. Tycker det här med bloggandet har spårat rejält och det är väldigt tråkigt. Alla spamkommentarer förstör lite av det roliga med att blogga.

Födelsedagspresenterna!

Nu var det 11 dagar sen jag fyllde men tänkte slänga ut några av mina fina födelsedagspresenter. Bättre sent än aldrig som det heter.





Sen fick jag även nagellack, presentkort, pengar och blommor. Supernöjd med mina presenter!

18 juni 2012 - The Vow

Igår kväll tittade jag och Andreas på filmen The Vow, från 2012. Det är en romantiskt drama, och personligen skulle jag säga att den även innehåller lite komedi. Det var en bra, mysig och lite småsorglig film, som jag rekommenderar att ni ser om ni inte redan har gjort det. Bra skådespelare också; Channing Tatum (snygging!) och Rachel McAdams.

De är ett gift par som är med om en bilolycka och Paige (Rachel McAdams) hamnar i koma. När hon vaknar upp har hon glömt allt som har hänt de senaste fem åren, och det inkluderar deras äktenskap och Leo (Channing Tatum) överhuvudtaget. Leo bestämmer sig för att försöka vinna tillbaka Paige.


Bild från Google.se

Klickat hem två klänningar

Har beställt hem dessa två klänningar. Somriga och fina! Den ena är från Asos.com och den andra är från Linn-Lay.se (där ni har 20% rabatt, läs mer till vänster).



Ska nog ha någon av dessa på midsommar om de hinner komma hem. Eller båda, det är ju kalasande både fredag och lördag. Beror lite på vädret.

Logga in för att signera?

Jag har en liten fråga på en sak som har ändrats sen jag bloggade sist. Det är den här knappen "Logga in för att Signera" som finns när man ska kommentera någon av Blogg.se's bloggar. Den finns inte på alla bloggar dock. Jag förstår vad den betyder, men jag kan inte logga in? Står att min e-post inte finns, och trycker jag på "bli medlem" så hamnar man ju bara där man skapar en ny blogg. Jag har ju en blogg med inloggningsuppgifter, så varför kan jag inte logga in? Fungerar ju att kommentera ändå men...



17 juni 2012

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott, och att alla har haft en bra helg!
Jag har varit lite frånvarande här på bloggen, vilket jag skrev att jag skulle vara. Har blivit något inlägg då och då sen dess. Nu har jag tänkt ta tag i bloggandet ordentligt igen. Saker och ting har egentligen inte löst sig, men det kommer nog ta ett tag. Nu har jag i alla fall sommarlov, så då finns det tid för både grubbel och blogg! Bra va??


Ny header har jag också. Vad tycks? :-)

16 juni 2012 - Knäppis-Kuzco♥

Haha. Kuzco gjorde nog det roligaste på länge nyss när vi var ute på kvällspromenad. Man måste ha sett det för att verkligen förstå hur roligt det var, men ni får försöka få fram en bra bild!

Vi gick förbi lite smörblommor och jag bestämde mig för att plocka några. Först stod Kuzco och tittade på mig en bra stund och undrade vad jag höll på med. Sen började han också plocka blommor, haha. Han såg så himla rolig ut! Det hade varit en sak om han åt dem, men nejdå han plockade bara. När jag började plocka på ett ställe så kom han efter och plockade han med. "Plockar du så plockar jag!". Min lilla knäppis i ett nötskal. Han är bra speciell han, haha.

 

9 juni 2012 - Födelsedagsfika!

Hej, väntar på mamma, hennes man, mormor och lite annat folk. De ska komma förbi på lite födelsedagsfika. Jag fyllde år i torsdag. Grattis på mig! 21 år gammal. Jisses. Det går bara utför nu, haha. Nejdå, så illa är det inte.

Har bakat både igår och idag, så nu hoppas jag de äter ordentligt! Fast pappa och dem ska eventuellt komma imorgon, så måste räcka till dem också. Sen kommer farmor (och farfar?) på onsdag.

Födelsedagen spenderades för övrigt i Oslo. Vilken dag alltså! Den innefattade bland annat kissning i pappersmugg, haha. Vad vore en födelsedag utan det? ;-)

 

 

6 juni 2012 - Shake it out.

"It's hard to dance with a devil on your back, so shake him off..."
RSS 2.0