31 mars 2012 - EARTH HOUR!!

Gifts, gifts, gifts...




Söt glasskål


Glasvas


Glasvas


Små, små plåtburkar


Ett rosa nagellack, köpt i Thailand




Tack farmor!♥

30 mars 2012 - Frukost, inredning & fint väder

Efter en del fix nu på morgonen/förmiddagen ska jag äntligen sätta mig ner och äta frukost. Till frukosten ska jag även bläddra lite i några inredningstidningar jag fick med mig när jag var hos farmor igår. Drömhem & Trädgård (min absoluta favorittidning när det gäller inredning) och På Landet. Plus detta är det ett fantastiskt väder ute. Dagen kan nog inte bli dålig idag känner jag!





Fick även med mig lite annat från farmor, bilder på det får ni om några timmar!

Lite bilder från nya lägenheten

Tog lite bilder igår natt innan jag gick och la mig. Tänkte att ni skulle få se lite av den nya lägenheten. Det är ju långt ifrån klart men.


Kontoret.


Sovrummet. Sängen har blivit lite smutsig efter flytten... Har ett sängöverdrag som ska på, men orkade inte igår.
(Ska tapetsera/måla om, gillar inte tapeten)


Den fina fondväggen i vardagsrummet.


Ut till balkongen.


Balkongen. Här får man en liten bild av hur stor den är eftersom Kuzco ser så liten ut, haha.


Badrummet. Fast det man ser är bara duschdraperiet till badkaret. Gillar att äntligen ha badkar igen, inte haft sen 2008/2009 nångång.


Fler bilder kommer när rummen börjar komma i ordning. Då blir det även mer detaljerade bilder så klart!

29 mars 2012 - Till farmor

Hejhej! Blev ingen mer blogg igår för vi höll på hela dagen och kvällen med att flytta. Har flyttat över en hel del till nya lägenheten nu. Fick hjälp av lite olika människor under dagen. Sen avslutade vi kvällen med att äta med Filip och hans tjej. Sen tog jag en dusch och gick och la mig. Helt slut i hela kroppen. Slänger upp lite bilder från nya lägenheten senare.


Gamla vardagsrummet där soffan brukade stå.


Hm... Det saknas något...


Idag ska jag till farmor, ska göra slingor på henne. Snacka lite skit som vanligt. Sen ikväll så har vi två som ska kolla på vår gamla lägenhet. En skulle komma runt halv sex, och den andra vid klockan sju. Skulle behöva dammsuga lite innan de kommer. Hur ser era planer ut för dagen??

28 mars 2012 - PW!

Godmorgon! Ska precis ge mig ut på en powerwalk innan dagen sätter igång. Ska bli otroligt skönt. Älskar att våren har kommit så man kan vara ute utan att frysa halvt ihjäl. Efter powerwalken blir det frukost och sen dusch. Kanske kan tycka att jag borde göra tvärtom men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara galet hungrig när jag kommer in så det får bli i den ordningen. Plus att jag vill äta så snart som möjligt efter att jag har tränat för man ska helst göra det har jag hört och läst.

Efter duschen är det dags att springa ner och hämta nycklarna, hyra ett släp och sen är det bara att börja bära grejer! Hoppas ni har fått en bra start på dagen, och att dagen blir awesome! Vi hörs lite senare!

Imorgon börjas det!

Imorgon får vi hämta nycklarna till nya lägenheten! Vi tänkte börja flytta saker på en gång, så imorgon börjas det. Både kul och tråkigt. Jag älskar verkligen den här lägenheten vi bor i nu, den är superfin och har en bra planlösning. Den nya är också fin och har rätt bra planlösning plus att den som sagt är billigare och lite större. Det jobbiga är att den ligger lite längre bort än den här. Dock ser jag verkligen fram emot den inglasade balkongen, det kommer jag verkligen tycka om! Alltid kul att få inreda på nytt också eftersom jag älskar inredning.

Hatar kylen/frysen i den nya. Den gjorde nästan så jag inte ville ha lägenheten, men sen fick jag ta mitt förnuft till fånga. Kan kanske inte grunda sitt beslut på en kyl/frys, haha.


Kommer inte kunna ha tavlorna över matbordet i nya för det är ett fönster där. Trevligt med fönster också, men gillar att ha så här...


Vi har lite problem med hur vi ska ställa soffan också. Den köptes till den här lägenheten nämligen, och det andra vardagsrummet har fler dörrar så går inte att ställa den i ett hörn som vi har här...



- Vet att den andra lägenheten också kommer bli jättefin, jag tycker det är lite jobbigt att lämna den här lägenheten bara eftersom jag tycker så mycket om den.

27 mars 2012

Godmorgon finisar!

Idag ska jag vara duktig och försöka plugga lite. Har ingen som helst motivation så har knappt pluggat något de senaste kanske två veckorna fast jag egentligen har behövt. Det går bara inte att sätta mig ner och plugga. Det är inte att jag har dålig självdisciplin, det har bara gått så långt att det inte går. Dock lyckades jag skriva en sida på ett PM i söndags, och igår kväll skrev jag klart det. Tummarna upp för mig! Idag ska jag försöka plugga lite till en tenta och börja skriva på ett annat PM. Får se hur det går.


Bild från Google.se

Inspirerande citat♥

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult."

- Michaela Forni

26 mars 2012 - Abduction

Igår kväll tittade jag och Andreas på Abduction, från 2011. Det är en actionfilm, och allt drar igång när en kille (Taylor Lautner) hittar ett foto av sig själv som liten på en internetsida för försvunna barn. Jag tyckte den var rätt bra faktiskt. Dock är jag inte jätteförtjust i Taylor Lautner som skådis. Döda mig inte nu. Han är inte dålig direkt, men det är ingen jag har fastnat för. Anyway... Tycker ni kan se den om ni inte redan har gjort det!


Bild från Google.se

25 mars 2012 - Ställt fram klockan?

God förmiddag! Hoppas alla har haft en bra helg, och har en bra söndag framför sig! Har alla kommit ihåg att ställa fram klockan? Vi har numera sommartid, yay! Och det är härligt väder ute också. Livet känns bra underbart just den här sekunden. God frukost har jag ätit också, och tacos väntas ikväll. M-m-m!


Bild från Google.se


Blåbär, hallon, All bran och jordgubbsfil. Mums!

24 mars 2012 - Gårkvällens outfit!

Så här såg jag ut igår. Hann inte lägga upp det igår, för fick besök rätt tidigt av Jessica så vi fixade oss tillsammans och drack lite. Sen började vi festa mycket tidigare än vi brukar, mitt umgänge har en förmåga att alltid börja väldigt sent annars men...




Var ju även till systemet igår och handlade lite, så det såg väldigt trevligt ut i kylen:




Ikväll ska jag eventuellt till Emil och Karro. Emil har fyllt år så det är en liten födelsedagsfest. Inte bestämt mig riktigt än, men det blir nog att jag åtminstone tittar in en snabbis om inte annat. De bor inte så långt härifrån. Känner mig lite trött och sliten eftergårdagen, plus att jag bara har sovit 5-6 timmar. Gick och la oss halv 6-6 imorse. Hur ser eran lördagskväll ut? :-)

Snyggaste klänningen någonsin!



Någon som kan köpa eller sy en sån här till mig??

23 mars 2012 - Dagens planer


Fjärilar!



Dessa fjärilar fick jag av farmor idag. Hon köpte ett varsitt "paket" till mig och Anso på Indiska. Det är sex stycken fjärilar; en gul, en orange, en ljusrosa, en mörkrosa, en ljusgrön och en blå. De sitter ihop, det är en så kallad garland. Dock har jag tänkt ta bort snöret som sitter och så har jag tänkt sätta upp dem var för sig med hjälp av någon sorts nål. Har tänkt sätta dem på gardiner. Superfint tycker jag! Har velat ha färgglada fjärilar ett tag just för att jag har velat ha det på ett par gardiner. Har tänkt mig vita gardiner.


Bild på hur det blir får ni sen när vi har flyttat. Kommer inte fixa något i den här lägenheten eftersom vi börjar flytta nästa vecka.

Dagens outfit 120322


En rätt simpel "street"-outfit. Mina älskade Converse! Ska nog köpa ett par låga vita i sommar.

Var på stan med farmor, Anso och lilla Clara idag. Vi gick i lite affärer och tog en fika. Mys! Är otroligt shoppingsugen, men det får vänta tills maj månad. Har ju dubbla hyror nu i april så har inte direkt några shoppingpengar över.

Anso och jag fick varsin grej av farmor, lägger ut bild på det lite senare!

22 mars 2012 - Dark Shadows

En film jag skulle vilja se är Dark Shadows, från 2012. En komedi av Tim Burton, med Johnny Depp i huvudrollen. De två brukar ju lyckas. Den hade premiär 16 mars. Hade helt missat att den skulle komma, inte sett någon reklam för den.



Vad tror ni?
Någon som har sett den?
:-)

Chopchop!










Min lyckokaka: "YOU HAVE TO BE IN IT TO WIN IT."
Andreas lyckokaka: "YOU HAVE A CURIOUS SMILE & A MYSTERIOUS NATURE."

H&M SPRING/SUMMER SEASON 2012

Fick hem H&M SPRING/SUMMER SEASON 2012-katalogen för någon dag sen. Fanns en del i den jag skulle kunna tänka mig att köpa. Bland annat:



1. Topp med lite guld i, 249: -
2. Blus, 299: -
3. 3-pack skärp, 99: -
4. Kofta, 249: -
5. Oversize topp, 99: -
6. Linne, 149: -
7. Linne, 149: -
(De två linnena är likadana, men vet inte vilken färg jag föredrar. Tror det vita.)

21 mars 2012 - Härlig promenad

Var ute på en långpromenad med Kuzco för en liten stund sen. Så underbart väder ute idag. Sol och varmt, kan inte bli bättre! Jag var duktig och tog med mig kameran ut, så här kommer lite bilder:






Kuzco.


Traktor som sopar gatorna.


Sopade gator, älskar det! Har varit sopat lite här och där ett tag nu, men nu är det nog snart rensopat överallt.



Natur.

NY LÄGENHET!

Nu ska jag berätta en av förändringarna jag nämnde skulle ske. Vi ska flytta! Vi har hittat en studentlägenhet, som är några kvm större än den vi har nu. Grundpriset är dyrare än det vi betalar för vår nuvarande lägenhet, men med studentrabatten blir den 1000 kr billigare i månaden än den vi har nu. Det är ganska mycket pengar. Plus att den är hyresfri juni och juli eftersom det är en studentlägenhet.

Vi får nycklarna 28 mars, och ska vara ute ur den vi bor i nu 30 april. Så har ungefär en månad på oss att flytta. Skönt. Det blir dubbelhyra kommande månad men det är svårt att slippa. Blir ju desto billigare månaderna efter så det är det värt!

Är supernöjd. Hade inte förväntat mig något speciellt eftersom det är en studentlägenhet, för det brukar kunna vara de lägenheter de bryr sig minst om, men den såg i stort sett nytapetserad ut och jag gillade tapeterna. Den enda jag inte tyckte om var den i sovrummet så det ska vi ordna.


Planlösningen på nya lägenheten.


P.S. DEN HAR EN STÖRRE OCH INGLASAD BALKONG!! LOVE IT!!

20 mars 2012

Härligt väder det är idag; regn, snö, snöblandat regn, regn... Jag som tyckte det hade blivit vår på riktigt. Snö passar inte riktigt in på våren.

Ska in till skolan idag. Har handledning för ett PM jag inte har börjat på. Ska bara krafsa ihop något så länge för det står att utkastet man gör till PM:et inte är bindande, man kan ändra sig efteråt. Så bara jag har något att säga när jag väl har handledning så är det lugnt. När jag kommer hem sen så är det plugg som gäller. Vad ska ni hitta på idag? :-)



Besviken på Seinfeld

Som några av er vet så har jag nördat Seinfeld de senaste veckorna. Igår såg jag sista avsnittet på sista säsongen. Är riktigt besviken. Det var ett bra avsnitt, men det slutade inte ett dugg bra. Kändes definitivt inte som ett sista avsnitt. Nästan så jag inte kan låta bli att vänta på ett till avsnitt fast jag vet att det inte kommer komma något. Riktigt dåligt...


Bild från Google.se


[Sorry för den negativa stämningen på inläggen idag.]

19 mars 2012 - Pain in the ass...

Usch vad min katt är irriterande just nu. De senaste dagarna har han bara gått runt och gnällt. Han har mat, han har färskt vatten, han är mer än välkommen att vara där jag är men ingenting verkar duga. Är så sjukt trött på hans gnäll just nu så har lust att ge bort honom. Ska självklart inte göra det för jag älskar den lilla gnällspiken egentligen, men jag håller på att bli tokig...

Eventuella stora förändringar

Det kanske kommer ske några stora förändringar här hemma. Det visar sig senast imorgon bitti. Eller imorgon förmiddag. Både roligt och tråkigt på samma gång. Berättar mer om det faktiskt händer. Känns som det är mycket nu som jag inte berättar 100 %. Sorry. Ni får stå ut så länge. Några förändringar som jag däremot vet kommer att ske inom några månaders tid kommer ni få veta rätt så snart. Det är inte så stora förändringar. Är jag elak nu med alla hemligheter?



Klarade gruppuppgiften, YES!

15 mars 2012 - Nystart?

Hej alla fina! Hade intervju tidigare idag. Blir dock inget med det just nu. Han frågade en sak som gjorde att jag blev tvungen att avslöja att jag bara hade tänkt jobba i kanske 1-1½ år och sen fortsätta med studierna. Han sa att jag mer än gärna får återkomma när jag är helt klar med studierna, så skulle de hjälpa mig att få ett passande jobb. Det blir väl kanske nästa år.



Jag har funderat och jag tror att jag behöver en nystart på bloggen. Alltså att jag raderar alla inlägg och börjar om på nytt. Tror designen får se likadan ut till en början, men jag kommer byta header. Jag känner att det skulle behövas och göra bloggandet lite roligare. Vad tror ni?

14 mars 2012 - Intervju för utlandstjänst!

Hallå, hallå!
Skulle ha haft en intervju via Skype nu i eftermiddag. En engelsk intervju för en utlandstjänst. Mer berättar jag inte nu. Dock så blev det ingen för de var aldrig online, jag satt i över en timme och väntade för jag tänkte att det kanske hade blivit något knas med tidszonerna.

Jag mailade och frågade vad som hade hänt egentligen (fast lite finare uttryckt givetvis) och det blev bestämt att vi ska göra ett nytt försök imorgon förmiddag. Får hoppas det blir av nu då. Jag som hade sminkat mig och tagit på mig en "professionell" outfit och allting... Så typiskt.

För övrigt så tror jag absolut inte att jag kommer få jobbet, men är bara så otroligt förvånad och glad att jag får en första intervju. Det kommer jag leva på länge, haha. En bra erfarenhet att ha gjort en intervju på engelska om inte annat!

9 mars 2012 - Proffice + körskolan

Kom hem för kanske 30-40 minuter sen. Har varit på Proffice och skrivit in mig. Var lite som en intervju. Ni som är/har varit på andra bemanningsföretag eller Proffice vet hur det går till. Jag är ute efter ett extrajobb, så får väl se om det blir något. Fanns inget inne just nu.

Jag har även pratat med min chef på körskolan som jag har jobbat på i två år (främst på somrarna) och eventuellt ska jag få jobba i Västerås i sommar också. Yay! Som det är just nu jobbar jag bara i Köping. Har i och för sig jobbat lite här i Eskilstuna också. Om jag ska jobba i Västerås eller inte berodde lite på hur de tog semester, jag kan ju inte jobba på båda ställena samma veckor. Blir lite svårt. Skönt om det blir så för då får jag lite fler veckor vilket resulterar i mer pengar. Woho!

7 mars 2012 - Lövbiff


Dagens lunch!

Calvin Klein-kopior



Fick dessa trosor av farmor och farfar. Köpta i Thailand. Har fått såna de senaste tre gångerna de har varit där. Jag gillar dem faktiskt. Härliga färger och sköna att ha på sig. Ser lite lyxigt ut med Calvin Klein även om de inte är äkta.

6 mars 2012 - Snedlugg

Hallå! Hoppas alla har haft en bra natt och en bra start på dagen!
Idag kände jag för att köra på snedlugg. Har inte det så ofta. Alltid kul att variera. Känns lite som en ny frisyr bara man byter bena ibland. Ett litet lyft för håret.



Lördagens outfit!

I lördags var vi hos Robin igen. Var ju där förra helgen med. Vi var bara några stycken och drack och socialiserade lite. Det var riktigt trevligt, förutom en händelse som jag inte orkar ta upp. Eller händelse och händelse. En person som gick på alla mina nerver som jag någonsin har haft. Tur att vi är några stycken som vet vad personens problem är... Pinsam. Jaja, kvällen var väldigt lyckad trots allt!

Så här såg jag ut i lördags:

5 mars 2012

Godmorgon!
Sitter här och äter frukost. Egenbakat bröd med smör, ost, tomat och gurka. Otroligt gott! Ska in till skolan idag och träffa gruppen. Vi ska göra en opposition mot en annan grupps arbete samt förbereda en muntlig presentation. Har seminarium på torsdag.




Under min lilla bloggpaus eller vad man ska kalla det har jag faktiskt gjort en ny header. Jag är och har varit extremt trött på den jag har. Dags för något nytt! Får se om jag byter till den nu i veckan eller hur det blir.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!
RSS 2.0