Party Pictures!

Idag var jag hos frisören, jag klippte och färgade. Så nu är utväxten borta. Tog bild på resultatet men sen nu så hittar jag inte min kamerasladd. Får bli lite bilder från förra fredagen istället. Varning: Det hade spårat långt innan kameran kom fram...


Jag och Jonas ska få igång lite musik.


Lite beer pong. Vet inte varför jag gör sådär när jag faktiskt står hos motståndarna.

  
Vi ligger under...


Jag kämpar med en mugg.


Sliiiiiiiiiiiir...


Jag och Matte, han är inte direkt lika "med" på bilden som jag är.


Pingisbollen försvann, så körde med en enkrona istället. Resulterade i fina märken i bordet. Här försöker de fånga den, tror jag.


Jessicas och mina ben (?) Sorgligt nog bästa bilden på oss...


... Sa ju det. Och ändå är det här en av de bättre, haha.


En glad Andreas strax innan han däckade.

Så... De här var de bilderna som såg relativt "normala" ut. Ni får inte se mer. För er egen skull alltså. Aldrig sett så många fula bilder på samma gång som efter den här kvällen. Sinnes. Men det betyder väl förhoppningsvis att kvällen var grymt lyckad. Kändes så i alla fall :-)

Recension: Yves Rocher Snabbtorkande Topplack


Produkt och produktinformation hittar du här.


Snabb info:
Häll en droppe av detta på nagellacket utan att nudda nageln så torkar lacket inom några sekunder. Naglarna blir även väldigt blanka.

Recension:
Min ärliga åsikt om det här topplacket är att det är mer jobb än nytta med det. Det var svårt att få en droppe att droppa på nageln. Fick doppa penseln flera gånger varenda gång för att kunna droppa. Mitt lack hann i stort sett torka av sig själv innan jag lyckades droppa en droppe på det. Annars är idén himla smart tycker jag, dock behöver de finslipa lite på topplackets förmåga att kunna droppa utan den ansträngning jag tyckte behövdes. Jag tycker att det här ska göra målning av naglar lättare och smidigare, inte krångligare och segare.

Bild, produkt och information är sponsrade av Yves Rocher.

31 oktober 2011 - Zumba

Hej mina fina vänner!
Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har kört Zumba här i vardagsrummet. Har funderat ett tag på hur jag ska göra med träningen nu när jag inte kan gå hemifrån så länge. Kuzco har hittills bara tränat att vara ensam 5-7 minuter. Idag blir första gången han ska få vara ensam 15 minuter. Så jag kan liksom inte gå ut och springa eller powerwalka för då blir jag borta alldeles för länge. I morse bestämde jag mig för att Zumba här hemma får vara lösningen så länge.

När jag läste vad jag skrivit så insåg jag att det låter som jag brukar träna mycket. Det är väldigt fel. Jag är otroligt lat men något som fungerar för mig är powerwalk. Jag har perioder när jag är duktig på att småträna lite, åtminstone röra på mig extra. Det här är en sån period när jag vill göra det, därför var jag tvungen att komma på någon träningsform som fungerar just nu.

Förlåt för ett extremt långt inlägg. Var tvungen att förtydliga lite angångende mig och träning kände jag.


Sitter och dricker smoothie, men en sån här smoothie skulle inte sitta fel. Grymt god. Hoppas McCafé kommer till Sverige!

Morfars skjorta♥



När vi var hos mormor idag så var det lite rensning som gällde. Jag hade sen länge sagt att jag vill ha någon skjorta från morfar. Så idag plockade jag på mig 5-6 stycken. En av de jag tog har jag på bilden. Tog 3 slipsar till Andreas också och ett par jeansshorts till mig. Sen en t-shirt som det stod "Jobbe?? Naj... Semeste!!" eller något sånt som jag ska ha som sovt-shirt.
Saknar dig morfar♥

30 oktober 2011

Godmorgon! Ni har väl inte glömt bort att ställa tillbaka klockan? Klockan är nu 9.27 (när jag skrev det).
Sov här hos pappa och dem i natt. Ska snart äta frukost. Runt 11 ska jag till mormor med mamma och hennes man. Ska väl fika och lite sånt. Kuzco ska med såklart, så då får han busa med Lisa (mormors hund för er som inte vet). Mycket bus för honom, han har ju busat med Piff hela dagen och kvällen igår. De busar nu med.

Massa mysiga höstfärger ute. Varit det ett tag nu men. Hade tänkt ta fina kort till inlägget men kom på att jag glömt kamerasladden hemma. Blir en arkivbild på lilla Piff!



Hoppas att alla har haft en bra helg! Min har varit toppen!

MAAAT!! Fått god förrätt med räkröra bland...

pic-00001 (MMS)

MAAAT!! Fått god förrätt med räkröra bland annat. Sen blev det fläskfilé, rotfrukter i ugn och sås till varmrätt. Snart blir det efterrätt, men det är fortfarande en överraksning vad det blir :-) hoppas ni har en toppen kväll!

29 oktober 2011

pic-00001 (MMS)

Hej! Sitter hemma hos pappa och dem. Ska vara här idag och ikväll. Släktingar här som jag träffar 1-2 gånger om året bara. Blir 3-rätters och massa gott! På bilden är ett av alla fina arrangemang som Anne gjort. Det här är en riktig inspiration för inredning. Anne gör massa snyggt!

Oväntat besök!

Idag hade jag och Andreas ställt in oss på en lugn hemmakväll, men mitt i matlagningen så ringde hans ena bror och sa att han och en till av bröderna plus en av deras vänner var på väg. Vi visste att de skulle sova hos oss imorgon men. Gör absolut ingenting. Oväntat men trevligt besök. Så det spelas lite tv-spel, dricks öl och pratas. Kom nyss en till hit. Trevlig kväll!

The geeky side of me

Såg idag att jag hade fått mejl av sf om att biobiljetter till The Twilight Saga - Breaking Dawn del 1 finns att boka och reservera. Det fick mig att tänka på en grej som jag inte har berättat. Ingen stor grej, utan bara en väldigt nördig sak jag gjorde när jag kom hem från USA.

När vi åkte till USA så hade jag med mig bok 3 + 4 ur Twilight-serien. Köpte ju de fyra böckerna sommaren 2010. Köpte dem på svenska och pocket. Tänkte redan när jag köpte dem att om jag gillar dem ska jag köpa i riktig inbunden. Hursomhelst... När jag låg och läste så tänkte jag replikerna i böckerna på engelska, eftersom jag har sett filmerna. Bestämde mig då att när jag kommer hem så ska jag beställa dem på engelska, vilket jag gjorde. Så nu har jag två uppsättningar med Twilight-böckerna. Känner mig inte nå nördig, haha.


De svenska, pocket.


De engelska, inbundna + the short second life of bree tanner (var ett paketpris).

Har inte läst de engelska än för jag läser bara böcker på sommaren/semestern så det får bli den här sommaren.
Ska ni gå på premiären av Breaking Dawn del 1? Jag vet inte hur jag ska göra. Vill bara för att ja, det är premiär på en superbra film. Samtidigt så har jag ingen lust att gå med alla skrikande tjejer som skriker så fort Edward och Jacob syns på duken.

28 oktober 2011

Hej, min hund är en gnällspik...
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle ha åkt till Västerås och gått på Halloweenfest men skippar nog det. Inte ett dugg sugen faktiskt. Min vän Sofia sa att jag gärna får komma till henne i Uppsala för hon ska iväg på något själv, men blir lite krångligt för behöver hem ikväll helst för jag ska iväg imorgon. Plus att vi ska dit nästa helg och det är rätt dyrt att åka dit. Min älskade sambo är ledig idag så vi kör nog på myskväll med tända ljus och några bra filmer eller serier. Inte helt fel det heller!



Vad ska ni hitta på idag då? :-)

Ett kusinbarn till!

Igår fick jag veta att min vän Anso och min kusin ska ha ett barn till! Kul, kul! De har ju en dotter sen 30 augusti 2010 (samma dag som jag började på högskolan). Den här nya lillen är beräknad till slutet på maj. Spännande att se om de får en till dotter eller om det blir en liten pojke den här gången :-)


Den här gången slipper hon vara höggravid när det är som varmast i alla fall, skönt för henne!

Grattis till er guys! :-)

27 oktober 2011 - Överdrivet...

Herregud... De visar redan julfilmer på tv. Nu tycker jag att de får sansa sig lite! Måste de börja så tidigt varje år? Känns som de börjar tidigare och tidigare med allt som har med julen att göra. De börjar sälja julpynt tidigare och tidigare för varje år. De slåss väl om att vara först. Och nu visar de julfilmer 27 oktober. Vet inte om det har visats ännu tidigare men det här är den första jag sett i alla fall. Spelar ingen roll, det är ändå alldeles för tidigt. Halloween har inte ens hunnit vara än. Snart säljer de väl julpynt i juli...


Bilder från Google.se

Tycker inte ni också att det börjar bli överdrivet?
Visst hinner man tröttna innan julen egentligen har börjat?

Two and a half men

Nu tänkte vi lägga oss och titta på Two and a half men - säsong 9 avsnitt 6, och sen någon film. Ja, det nya suger men vi kan typ inte låta bli att titta. Är så vana vid att nörda Two and a half men. Jag blir lika besviken varje gång. Vägrar typ inse att Charlie är borta. Jag väntar och hoppas fortfarande att han ska komma tillbaka på något sätt. Hoppas att Kutcher bara är en stand-in för en stund. Nu är det ju inte så men jag skulle verkligen vilja att det var så... Nåja, Charlie ska ju tydligen börja med en ny show i samma stuk så får gå över till den sen när den börjar. Det ska vara samma stuk fanns lite värre. Låter awesome!


Bild från Google.se

Fråga till er läsare!

Vilket schampoo och balsam

använder du?


-Jag använder Franck Provost för färgat hår sen något/några år tillbaka. Tycker det är helt suveränt!

26 oktober 2011 - Fortsättning på det nya


4 innerkuddar från JYSK. Ska beställa 4 kuddfodral från H&M Home. Farmor var snäll och betalade dessa.


Köpte en julstjärna på Åsby Hem och Trädgård. Inte så förtjust i jul och julpynt som ni vet, men eftersom det var halva priset så kände jag att okej då... En stjärna kan jag väl ha.


Köpte denna godisskål och...


... denna chipsskål på Åsby Hem och Trädgård. Farmor betalade chipsskålen.


Har den här popcornskålen sen tidigare. Alltid sagt att jag vill ha de andra två också och att de ska vara i olika färger men ändå matcha. Nu har jag hela samlingen, älskar det!


Fick en blomma av farmor. Stickkaktus? Någon kaktus var det i alla fall. Kommer bli stor och hängig. Det här är bara en liten bebis för hon tog skott från sin.


Fick dessa som hon ropat in på auktion. Gamla saker. Gillade dem!


Guldiga ljusstakar från Möbeloutlet. Passar superbra till vår tapet i vardagsrummet.


Andra ljusstakar från Möbeloutlet. Finare i verkligheten. Hjärtat är inte så där ljust som på bilden till exempel.


Förvaringslådor från IKEA när jag och Andreas var iväg. Älskar dem! Ska köpa 1-2 till.


Köpte som sagt galgar till mina nya kläder på IKEA. Kör på de här rätt smala raka billiga i klädkammaren så det får plats flera. Har de böjda tjocka galgarna i hallen.


Nu har jag hängt in de nya tröjorna!

Köpte några julklappar när farmor och jag var iväg. Inte planerat, men hittade ltie saker som skulle passa till julklappar. Lägger inte ut dem för vissa av de som ska få dem tittar in på min blogg då och då. Eventuellt behåller jag en av de tänkta julklapparna själv, hihi.

Nytt... igen... (a)

Efter att jag hade varit iväg med farmor så var jag hemma hos henne en stund och åt, pratade och lite sånt där. Sen åkte jag hem, sprang upp med grejerna och sedan åkte jag och Andreas till IKEA. Vi köpte nytt skrivbord, två vägghyllor, 5 galgar (till mina nya kläder för de fick inte plats, så har inte kunnat hängain dem i garderoben än!!) och en glasburk. När vi kom hem från IKEA sprang vi bara upp med grejerna därifrån och sedan åkte vi direkt och storhandlade. Sen hämtade vi Kuzco, och sen dess har vi packat upp och skruvat och fixat.

Tänkte göra ett inlägg med mer grejer imorgon och visa lite mer men slänger in lite nu som jag har hunnit ta kort på :-)


Nya glasburken från IKEA.


Nya glasburken men pasta i. Nu har jag två i min lilla "samling".


Bästa med att storhandla är nästan när min älskade skål ser ut så här igen efter att ha sett så tom ut, hihi. Har den ju alltid står på köksbordet för det ser så himla fräscht ut, så älskar när den är påfylld! Ser inte lika härligt ut på bilderna som det faktiskt gör i verkligheten. Ni som har liknande vet hur fräscht det ser ut!

25 oktober 2011

pic-00002 (MMS)

Kuzco är avsläppt hos Andreas föräldrar, Andreas är avsläppt vid skolan och jag är på väg till farmor. Vi ska till Åsby Hem och Trädgård. Får jag gissa kanske vi tittar in en snabbis på Möbeloutlet också. Vad är era planer för dagen då man äntligen fått pengar? :-)

Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love

24 oktober 2011

Kom nyss hem från att ha varit iväg med Andreas och Kuzco i typ en inhägnad eller vad man ska säga. Det är som en liten grusplan med lite gräs och staket runt. Vi lät Kuzco springa fritt och vi busade med det lilla trollet. Vi körde även att vi ropade Kuzco och när han kom så fick han godis. Vi ropade mellan oss några gånger för att han skulle koppla ihop Kuzco med godis och sedan ropade vi lite då och då när han gick runt och nosade. På så sätt lär han sig att lyssna även om han är inne i något annat.

Glömde tyvärr kameran hemma. Ni får två andra bilder på Kuzco istället så ska jag försöka komma ihåg kamera nästa gång vi är där :-)



Börjar bli lite biffig redan.

Kött, råstekt potatis och broccoli

Till kvällsmat idag åt vi kött, råstekt potatis och broccoli. Gott!


Tidigare idag la jag köttet i vitlöksmarinad så det fick ligga några timmar. Tunna fläskköttsskivor.


Skalade och skivade potatis.


Hade den skalade potatisen i kallt vatten så den inte blev brun.


Satte på broccolin.


Två vitlöksklyftor. Varierar beroende på hur mycket potatis man har samt hur mycket vitlök man vill att det ska smaka. Jag tycker om vitlök. Körde i vitlökspress men går ju självklart att finhacka. Steker den lite innan jag slänger i potatisen i stekpannan.


Steker köttet.


Potatisen kryddad och i stort sett färdigstekt. Jag använde salt, pepparmix, paprikakrydda och lite basilika.


Så här såg tallriken ut. Köttet vägrade få en fin bränd yta, men det smakade som det skulle.

Burkar, lunch nr 2 och Crazy, stupid, love!


Burkar från i fredags, ska pantas på tisdag. Har redan sprungit ner med en stor påse glasflaskor och diskat tre gånger, haha.


Nu blir det pasta och hemmagjord tomatsås till lunch nr 2. Åt majskolvar till lunch runt 1 och är ashungrig igen.



Igår kväll så tittade jag och Andreas som sagt på lite film eftersom vi var lite slitna efter fredagskvällen (speciellt Andreas). En av filmerna vi tittade på var Crazy, stupid, love från 2011. Genren är kärlek, komedi och drama. Tyckte faktiskt den var rätt bra. Definitivt värd att se. För min del räckte det nog att se den en gång, men ångrar verkligen inte att jag sett den!


Bild från Google.se

23 oktober 2011 - Fredagens klädval!

I fredags hade jag mina nya jeans, en av mina nya stickade tröjor och mitt nya halsband.



Fredags var en lyckad kväll. Tjejkvällen höll väl på till kanske kl 21, sen var Linda tvungen att åka med ett tåg för hon skulle på barnkalas på förmiddagen i en annan stad. Lollo åkte också då. Jag visste det här så jag hade redan planerat lite för resten av kvällen. Det kom över lite folk så festade vi lite. Superlyckad kväll! Igår var det en lugn dag. Andreas var sinnessjukt bakis och han jobbar dag idag så vi tittade på film och åt lite gott.

Hoppas alla har haft en kanonbra helg!

21 oktober 2011 - FREDAG!!!

Godmorgon mina solstrålar! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag!
Idag är det fredag, vilket betyder helg, vilket betyder tjejkväll med tre av mina underbara flickor från min grundskoleklass! Det är Jessica, som jag hänger med nästan varje helg i vanliga fall. Det är Linda, som jag träffar och festar med lite då och då sen vi slutade 9:an. Det är Lollo, som jag har fått upp kontakten med igen. Jag och Lollo slutade umgås andra året på gymnasiet om jag inte minns fel, vi flyttade väldigt långt ifrån varann när vi började gymnasiet och vi växte ifrån varandra till slut. Det var på klassfesten vi fick kontakt igen, och vi har lunchat en gång efter det och nu ska vi ses ikväll. Superkul!
Vad ska ni hitta på denna fredag?? :-)



Jag & Jessica innan fest 8 oktober 2011.


Jag & Linda innan fest 29 januari 2011.


Jag & Lollo från klassfesten 5 augusti 2011.

20 oktober 2011

Idag har jag haft en riktig slappdag. En riktig ligga-i-soffan-och-inte-göra-nånting-dag. Det behövde jag känner jag. Därför har bloggen blivit lidande. Hoppas ni har förståelse :-)
Jag har egentligen inget roligt att berätta eftersom jag haft en sån lugn och händelselös dag men jag har faktiskt köpt nya markeringspennor, haha. Intressant, eller hur? Mina har tagit slut och det behövs i skolan kan jag säga. Dessa blev det:


Gul, rosa, blå och grön.

Så här duktiga har vi varit!

Så här duktiga har jag och Andreas varit idag här hemma:


Strök gardinerna till vardagsrummet + "strök upp dem", ni vet när man stryker fast något sånt där band när man gör gardinerna kortare.


Så här fint är det nu. Ska dock byta plats på blommorna känner jag.


Jag var duktig och mätte ut var tavlor och sånt skulle sitta så det bara var för Andreas att hamra och borra när han gick upp.


Så här blev det med skeden och gaffeln. Bilden gör det inte riktigt rättvisa. Inte så stor yta att ta bilden på.


En tavla i hallen sattes upp. Inte sånt stort fan av motivet egentligen men det är en "fin" tavla så vet inte om det är lite ofint av mig att byta motiv (??)


Här inne var det tavlan ovanför toaletten som sattes upp. Ni ser ju resten också, så så här ser våran toalett ut.


Tvättat och vikt de nya sängkläderna så de är redo sen när det är dags att byta till julsängkläder.


Lagt i pasta i min nya glasburk. Ska ha flera stå där med olika pastasorter. Bara olika sorters glasburkar.

Har även satt upp min helkroppsspegel i vardagsrummet. Hade inte tagit bild på det när jag förde över alla andra bilder och orkar faktiskt inte göra det nu. Lovar att ni kommer få se det en annan gång. Kommer antagligen bli där jag tar outfit-bilder från och med nu. Inte kollat om det blir bra, men det visar sig :-)

Det är något fel på internet. Det vill int...

pic-00001 (MMS)

Det är något fel på internet. Det vill inte fungera, så får köra en snabbis från telefonen. Har precis ätit frukost. Dock bara två av de fyra tekakorna ni ser på bilden för Kuzco snodde de andra två. Han åt inte upp dem för han äter inte så snabbt än, men kände mig inge sugen på de han hade slickat på. Ganska förståeligt, eller? Får höras senare när Andreas hjälpt mig få igång internet!

19 oktober 2011 - Don't forget!

Glöm inte bort tävlingen där du kan vinna en MacBook Air eller Spotify Premium i 12 månader. Läs mer här eller genom att klicka på bilden i menyn här till vänster.

Snabbt tips: vill du ha fler besökare? Bli medlem här!

Fått lite saker idag!

Dels fick jag sms imorse om att paketet från Jotex hade kommit (så det hämtade jag på vägen hem) och dels fick jag saker av farmor idag. Köpte även två matlådor på Ica MAXI nu ikväll.

Från Jotex:

Paketet.


Sängkläderna.



Skeden och gaffeln.


Från farmor:


Två gamla halsband.


Gammal glasskål.


Ny glasburk som jag tänkt ha pasta i. Farmor köpte den till mig idag när vi var iväg till en söt affär där farmor köpte nya muggar.

Från Ica MAXI:

Har två vita och två gröna också. Finns i alla möjliga färger. Hade rosa förut men Andreas glömde ena någonstans och glömde mat i den andra så den ville jag inte ha. Därför har jag nu köpt två nya rosa. Såg att de fanns i lila också, inte sett förut.


Ni får ursäkta den dåliga bloggningen men har haft lite att göra under dagen. Inte varit hemma heller som ni vet. Får ta igen det i morgon! Dags att lägga sig i sängen och titta film med Andreas nu. Ni får ha det så bra så hörs vi i morgon! Puss♥

18 oktober 2011 - Dagens outfit 111018

Ska som sagt till farmor idag och göra slingor på henne, säkert få lite lunch vid kl 1 och snacka lite skit. Idag är det inget roligt väder alls. I alla fall inte här. Det är grått och det regnar... Så idag ville jag ha något varmt och mysigt på mig. Orkade inte med jeans. Det blev leggings och en varm härlig stickad tröja.


Fick bli en sån här bild, för när jag tog i spegeln såg tröjan svart ut och man såg inte detaljerna.

Varm smörgåstårta och morgondagens planer!

Sitter fortfarande med plugg, eller igen. Inte ens klar med del 1 än. Frågorna i sig verkade inte ett dugg svåra men sen när jag började läsa boken så var det inte så lätt att svara på frågorna. Gäller att man verkligen tänker och förstår för står inget konkret svar rätt upp och ner.

Till kvällsmat idag åt vi varm smörgåstårta. Äts ofta här hemma. Det är grymt gott. Mamma som har lärt mig. Och nej, det är inte en vanlig smörgåstårta som man värmer om det var någon som blev lite rädd och äcklad där ett tag. Tänkte att jag kunde tänka på att ta bilder och sedan lägga ut recept på den nästa gång jag gör den? Den ser ut som på bilden här nedanför.


Mmmmmmm..!

Imorgon ska jag till farmor, ska bleka slingor på henne och snacka lite skit. Får säkert någon god lunch också. Kuzco får stanna hemma med Andreas så slipper vi tänka på honom mitt i allting. Blir smidigast så.

Har ni några planer för morgondagen? :-)

Lite duktig är jag allt. Ibland.

Insåg idag att jag inte har hunnit läsa de tre senaste ELLE Interiör. De ligger och väntar. Anledningen är väl för att jag har haft grupparbete som har tagit rätt mycket tid, en hel del att städa och så har jag varit sjuk på det. Haft fullt upp och när jag inte har haft det har jag fösökt få lite vila.



Inte ens tagit bort plasten på den allra senaste. Busy woman.

Nu till det duktiga jag gör. Jag sitter och pluggar psykologi. Som alltid när jag pluggar. Orkar inte plugga Makron, haha. Har inlämning på fredag, och den här gången är det Personlighet det handlar om. Intressant som vanligt.


Skrev ner lite snabbt vad uppgiften skulle innehålla så jag slipper kolla på datorn varje gång. Slarvigt skrivet.


Kapitlet Personlighet i boken.


Inte speciellt tjockt kapitel, skönt.


Dokumentet i Word.

17 oktober 2011 - Knaskatt!

Gick ut på balkongen nyss för att titta vad G.T. gjorde, för jag hade tänkt stänga. Doktorn sa att jag i stort sett aldrig får frysa för då blir jag inte frisk och jag tyckte det var lite kallt. Då ser jag mattan (som för övrigt låg på bordet när jag var ute sist) ligga på marken och så ser jag en svans som sticker ut, haha.


Han ser ut att ha det riktigt cozy i alla fall.

Dagens shoppingfynd!










Ä R H E L N Ö J D M E D A L L T ! T A C K M A M M A O C H E R I K ! ♥

16 oktober 2011 - Dagens outfit 111016

Mamma och dem är snart här. Vi ska ju som sagt åka och shoppa idag. Lovely! Hoppas jag hittar en massa fint. Skulle vara typiskt att inte hitta något när de har varit så snälla och bestämt sig för att bjuda oss tjejer på en shoppingrunda.

Så här ser jag ut idag, vill ha något snyggt som är lätt att ta av sig eftersom jag kommer prova massa kläder:

Vad tycks so far?

Nu har jag ändrat en del här på bloggen, vad tycker ni? :-)

Gamla rubriken:

Nya rubriken:



Gamla headern:


Nya headern:

Nämnde ju att jag ville ha en annorlunda header mot vad jag har haft tidigare, och jag har aldrig haft "bara" en bild på mig. Har alltid haft en liten bild på mig och sen någon text. Så det här blir något som är annorlunda för mig och min blogg.



Gamla bilden i kommentarsrutan:

Nya bilden i kommentarsrutan:


Något jag tänkt försöka få till ikväll är arkivet också. Får se om det går. Vill verkligen ha det på det sättet som jag tänkt men fattar inte riktigt hur jag ska få det så. Jaja, får klura på det där och prova mig fram!
En fråga till er: Jag har ju grå bakgrund runt bloggen just nu. Är lite sugen på att ha vit. Dock funderar jag på om bloggen blir för vit? Testade och kan inte riktigt bestämma mig.

Passar på att fixa lite!

Blir nog hemma ikväll med. Inte helt hundra än, men verkar så än så länge. Är nog det jag behöver. Visst jag mår mycket bättre idag i jämförelse med igår, men jag mår fortfarande inte bra. Är nog kanske bäst att jag stannar hemma och vilar upp mig så jag blir frisk nångång.

Anyway... Medan jag fortfarande känner att jag ska stanna hemma så tänkte jag passa på att fixa lite med bloggen. Jag har nämnt att jag ska ändra lite igen. Så idag tänkte jag försöka fixa bild till headern. Tänkte ju köra på en lite annorlunda variant mot vad jag har haft tidigare. En simplare. Resultat kommer! Om jag får till en bild vill säga, haha.

Mina rubriker ska ändras...


Headern ska ändras...


Blir lite annat småfix på bloggen också tror jag.

15 oktober 2011 - Min nya stickade tröja!

I onsdags så åkte jag, Andreas och Fredrik till Tuna Park. Andreas och Fredrik skulle köpa en till dosa till Xbox och jag hade tidigare under dagen blivit lovad en tröja. Kommer inte riktigt ihåg hur vi kom fram till det, men jag klagar inte ;-) Hade precis kollat ut en stickad tröja på H&M jag ville ha som jag hade tänkt beställa om jag inte hade hittat den imorgon på shoppingrundan. Men nu köpte som sagt Andreas den till mig. Sötnöt♥


Min nya stickade från H&M. Den fungerar både till leggings och jeans. Perfekt!

Fredagskvällen förstörd..!

På grund av den underbara hostmedicinen jag har fått så kan jag inte göra det jag skulle ha gjort ikväll. Den har gett mig sån hemsk huvudvärk och därmed gjort mig illamående. Har spytt idag på grund av huvudvärken. Mår verkligen inte bra. Har struntat i att ta hostmedicinen idag för att se om det blir bättre. Har haft jobbig huvudvärk sen i förrgår ungefär och den har blivit värre och värre.

Ikväll skulle jag ha åkt till Västerås och gått på Etta-sittning med Bad Taste-tema. Har verkligen sett fram emot det. Har betalat för det och allting dessutom. Skulle ha blivit en hur bra kväll som helst, det känner jag på mig. Nu missar jag allting. Är riktigt jävla grinig!

Är hemma alldeles ensam. Andreas jobbar. Kuzco är hos Andreas föräldrar, jag klarar inte ens av att gå ut med honom. Så fort jag rör mig för mycket så känns det som jag ska spy och jag blir kallsvettig... Har i alla fall G.T. bredvid mig här i sängen, så har lite sällskap.


Ungefär så här känner jag just nu... Bild från Google.se

14 oktober 2011 - Sakerna från Yves!

Har fått sån huvudvärk av hostmedicinen att jag mår illa...

Igår kom mina saker från Yves Rocher. Jag är ju som sagt en av deras bloggrecensenter. Ska bli kul att testa produkterna och sedan recensera. Det var bra produkter tycker jag. Sånt man faktiskt använder.

Paketet.


Sakerna.


3 lack.


2 läppstift.

Lite torsdagslyx sådär

Vi kom typ precis hem efter att ha varit hos Fredrik en sväng. Tänkte väl lägga oss i sängen nu och titta på något trevligt. Antingen film eller Criminal Minds (för ovanlighetens skull ;-))

Till kvällsmat idag lyxade vi till det lite med tacos...


... och burkcola!


Imorgon är det fredag och helg. Underbart. Berättar mer imorgon om helgens planer. Ni får gärna berätta om era planer för helgen också, ni vet att jag alltid är intresserad av vad ni hittar på :-)
Men som sagt, vi hörs mer imorgon! Ni får sova så sött så småningom! Puss på er!♥

(Usch Andreas fick precis plocka bort en fästing på Kuzco... Det gillas inte! Trodde de var döda??? :-o)

Tips: Fila på naglarna

Tänkte bara tipsa om något jag brukar göra då och då. Jag brukar fila mina naglar. Det behövs givetvis speciella filar till det, du kan inte ta samma som du filar ner naglarna med. De finns att köpa på lite olika ställen; KICKS, Oriflame och säkert H&M. Mina är från Oriflame. KICKS tror jag har så att alla dessa är på samma fil, inte tre filar som jag har.

Anledningen till att man filar på naglarna är för att få bort döda nagelceller, ungefär som när man filar fötterna för att få bort döda hudceller. Man får även bort ojämnheter i naglarna. Naglar kan ju se "räfflade" ut om ni förstår vad jag menar? Genom att fila på naglarna med dessa filar så försvinner det. Naglarna blir helt släta. Har man bra såna här filar/sån här fil eller om man filar riktigt ordentligt kan de även nästan se ut som att man har haft på genomskinligt nagellack. Ser otroligt fräscht ut! Jag har gjort det här i flera år så det är ingen ny upptäckt, men man vet aldrig om det finns någon som har missat det :-)


1 - Clean  /  2 - Condition  /  3 - Shine


Nagelfil 1 - Clean. Det är den här som filar bort det döda och ojämnheterna.


Nagelfil 2 - Condition. Den här "finar till" naglarna efter första filningen. Vet inte hur jag ska uttrycka det.


Nagelfil 3 - Shine. Det är med den här du kan göra naglarna "skinande", att det ser ut som du har haft genomskinligt nagellack.

Skulle gärna lägga ut före- och efterbilder, men jag har ju ingen systemkamera och min digitalkamera är inte så bra så man ser liksom inget. Man ser att det är en hand med naglar på men jag kan inte fokusera så bilderna blir likadana...

13 oktober 2011 - Kontokortet med? Nej...

Skjutsade Andreas till skolan här i Eskilstuna för en stund sen. På vägen hem stannade jag till på Coop för att handla frukost:

All Bran och Valios laktosfria yoghurt med smak av hallon.

När jag sedan åker ut från parkeringen så ser jag att en som jobbar på Coop står och viftar och försöker få kontakt med mig. Jag fattade ingenting men jag stannade. Då kommer hon springandes med mitt kontokort i handen. Jag hade alltså lite fint glömt det i kortläsaren inne i affären! Haha, så jävla lost. Jag ba: Tack så jättemycket! Snällt av henne att springa ut måste jag säga :-)


Allt med i plånboken när du går ut ur affären?

Beställt!

Andreas vän Fredrik är här och tar en kopp kaffe, vilket betyder att Andreas har en liten paus i städandet. Jag tyckte jag också kunde ta en liten paus samtidigt. Eller hur?

Kommer ni ihåg att jag visade lite saker jag ville ha från Jotex? Beställde nyss hem två saker från Jotex, ena var med i det inlägget. Andra saken var också något jag redan kollat ut men glömde ha med det i inlägget bara. Hade gjort i ordning bild och allting, haha. Men jag är ju lite lost till och från som ni vet ;-)

Stor sked och gaffel som ska hänga på väggen, 149: - (299: -)


Söta sängkläder, 59.90: -/st (succépris)

12 oktober 2011

Hej finisar!
Idag är både jag och Andreas helt lediga, inte ofta det händer. Vet ni vad vi ska passa på att göra för roligt då? Jo, vi ska storstäda här hemma. Yaay! Haha. Inte så roligt men det behövs verkligen. Vi tänkte sätta igång rätt snart så förhoppningsvis är vi klara senast till kvällsmaten, och sen kan vi bara lägga oss i soffan och njuta av vårat välstädade hem. Here's hoping. Vi har ju den goda daimglassen att njuta av också!


Nej nu ska det ätas en sen frukost och sedan blir det storstädning!

Bilder från Google.se
Vad har ni för planer idag? :-)

Tjockistisdag?


Kvällsmaten.


Daimglass.

Det var så himla längesen jag åt daimglass. Det är ju så grymt gott! Vet dock inte om jag ska äta den idag. Funderar nästan på att gå och lägga mig (:o) I alla fall lägga mig i sängen och titta på film eller lite Criminal Minds. Andreas kommer hem från jobbet kanske 2-3 i natt. Tror inte jag orkar vara vaken tills dess så får kanske bli glass imorgon. Trevligare att äta med honom :-)

Långa pinnar ska det va'!



Den har bar Kuzco in så stolt när vi var ute för någon dag sen. Han fick lite hjälp av mig då och då för han tappade den ibland och tänkte inte på hur lång den var när han gick in i hissen och sånt där. Så söt, hihi.

11 oktober 2011 - Dagens outfit 111011

Ska in till skolan idag. Ska ta 11.15 bussen. Vi ska (förhoppningsvis) göra klart grupparbetet. Får se om vi hinner skriva rent det också så vi slipper ses imorgon. Vi har inlämning imorgon nämligen.

Uppdatering om hostan: Den är kvar, den låter förjävlig och jag har tröttnat... Skulle inte den här superstarka hostmedicinen hjälpa?

Love Wedding Marriage


Bild från Google.se

Säger godnatt nu. Vi ska lägga oss i sängen och titta på film. Love Wedding Marriage heter filmen vi ska se, den är från 2011. Den har fått 4.6 av IMDb. Det är en komedi. Känns som det kan duga.

Ni får sova så sött allihop så hörs vi imorgon igen!♥

Jealous Much??!

Igår kväll ringde min älskade mamma mig och berättade en alldeles underbar sak. Hon och hennes man ska bjuda mig och hans två döttrar på en shoppingrunda! Underbara människor♥ Antagligen blir det nu på söndag. Can't wait! Annars blir det nästa. Vi skulle få en viss summa att spendera. Kan inte bli bättre. Behöver verkligen nya höst- och vinterkläder känner jag.

10 oktober 2011 - Helgens småfix

Har fixat lite här hemma under helgen. Gjort lite små ändringar och tagit tag i saker jag inte orkat göra än.


Skrev på korten jag framkallade förut.


Bytt detaljer på soffbordet.


Det här stod på bordet innan.


Planterade om dessa två blommor.


Lite jordspår på golvet efter omplanteringen.


Bytte lite detaljer på hyllorna ovanför tv:n. Det jag hade innan var ju bara tillfälligt. Vet inte om jag är 100% nöjd nu heller men. Foto på mig ska ABSOLUT INTE stå där, men ett foto ska det nog stå.


Så här såg det ut innan. Ställde bara dit lite så de inte skulle vara tomma.


Tog tag i de för långa gardinerna i vardagsrummet. Mätte och nålade och hade mig.


Ska bara stryka fast de här...


... Med mitt NYA strykjärn. Kanske anstränger mig och gör det idag så jag kan sätta upp gardinerna. Ser lite tomt ut.

2 år & 3 månader!♥



Haha, båda ser så glada ut på den här bilden. Bilden är från midsommar i år. Vi är mitt uppe i en kubb-match, säkert någon som fuskar. 2 år och 3 månader har jag och Andreas varit tillsammans idag. Otroligt! Älskar dig gubben min!♥

9 oktober 2011 - Gårkvällens outfit + make!


Outfit.


Make. Svart kajal, den vita ögonskuggan på ögonlocken och ögonskugga nr 2 uppifrån under ögat, mascara, brun ögonbrynspenna, rouge och läppstift.

Lördagsmiddagen!


Min tallrik - Lövbiff och mozzarellasallad


Andreas tallrik - Lövbiff, potatissallad, bearnaisesås och lite mozzarellasallad


Till detta drack vi Herrljunga Päroncider


Till efterrätt blir det sån här!

8 oktober 2011 - Nybadad!

Nyss badat Kuzco. Andra gången han badas. Jag gjorde det alldeles själv den här gången. Gick hur bra som helst. Han var superduktig. Enda var att han ville dricka upp allt vatten på golvet, haha. Han är verkligen helt vattentokig. 


Kvällen, so far, i bilder






Ny tävling på Studeravidare.se har börjat!

Ja då var det dags för tävling igen. Kul, kul! Denna gång är det en MacBook Air och Spotify Premium som går att vinna. Varför inte göra som jag och anmäla er till tävlingen? :-)
En MacBook Air skulle vara perfekt i skolan, eller hur? Spotify Premium skulle jag själv inte tacka nej till heller. Musik är ju något av det bästa!

Studeravidare.se är en webbplats där du kan hitta information om olika utbildningar, högskolor och yrken. Är du osäker på vad du vill kan det vara lämpligt att titta runt lite där på de olika alternativen som finns och förhoppningsvis bli lite klokare på köpet ;-)


Klicka på någon av länkarna eller bilden för att komma till deras hemsida och var med och tävla du också!
Missa inte chansen att vinna en MacBook Air eller Spotify Premium! Som ni har förstått har de alltså ökat vinstchansen den här gången; det är inte bara den på första plats som vinner något utan det är hela 5 personer som vinner plus en slumpmässigt utvald som vinner Spotify Premium i 12 månader! Första priset är en MacBook Air, och resten är Spotify Premium olika långa perioder.

7 oktober 2011 - Dagens outfit 111007

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott!
Ska in till skolan för en föreläsning och sen lite grupparbete. Får se hur länge vi orkar sitta när det är fredag. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Andreas ska pilla med någon bil med någon kompis och han visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta. Jag får väl vara hemma med Kuzco så länge. Kommer han hem skapligt kanske vi hinner ha lite myskväll med tända ljus. Annars får jag väl tända ljus för mig själv, haha. Imorgon ska vi på fest hos ett par vänner.
Hur ser era planer för helgen ut? :-)
 

Lite förändringar, igen

Har börjat göra lite små förändringar här på bloggen. Tycker om att ändra lite då och då. Som ni kanske har sett så har dessa bilder dykt upp i menyn efter Arkiv:




1. Jag & Andreas
2. G.T.
3. Kuzco
4. Jag & Jessica
5. Jag & Sofia

Jag har även gjort lite större teckenstorlek på "Inlägg", "Kategorier" och "Arkiv. Samma gäller på rubrikerna till inläggen. Har lite andra smågrejer jag tänkte ändra. En till sak gällande rubrikerna till inläggen samt en ny header. Vet att jag gjorde en ny väldigt nyligen men känner för en annan stil. Ska bara lyckas hitta/ta rätt bild till det. Ska även byta bild i kommentarsrutan tänkte jag. Har haft den som är nu väldigt länge. Just ja, jag har bytt teckensnitt i inläggen också. Byter kanske igen sen när rubrikändringen är helt klar, men den här får duga så länge :-)

Jotex


Stor sked och gaffel som ska hänga på väggen, 149: - (299: -)


Trågkorg man kan ha antingen ljus eller blomma i, 199: -



Jag är inte så förtjust i jul och julpynt så jag försöker hitta saker jag kan tänka mig att ha hemma. Känns konstigt och nästan lite "omoget" att inte pynta alls. Har hittat några saker jag kan tänka mig än så länge:


"GOD JUL" i träbokstäver, 129: -


Kökshanddukar, 3 st 59.70: -


Glaskula med belysning, 129: -

Förra året såg jag en supersnygg tomte på Åsby Hem och Trädgård. Hoppas att den finns det här året med. Den tyckte jag faktiskt riktigt mycket om!

Fetaostkyckling!

200° i 25-30 min

4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad basilika
4 dl grädde
75 gr fetaost
Lite smör eller eventuellt olivolja

----------------------------------------

Börja med att smöra en ugnsform stor nog för alla filéer.
Lägg sedan i filéerna och ha på salt, peppar och basilika.




Häll sedan över grädden (Jag brukar vilja att filéerna ska vara helt täckta så beroende på vilken form jag tar så fyller jag upp med lite mjölk så de blir helt täckta. Går med grädde också men jag personligen tycker att det blir för "gräddigt").


Sedan smular du över fetaosten och ställer in formen i ugnen. Den ska stå i mitten.



FÄRDIGT!


Till kycklingen så har jag ris och en fetaostsallad. Det är grymt gott. Fetaostsalladen förhöjer smaken otroligt tycker jag. Det går då åt ett "paket" fetaost till.


[Jag gör detta med upptinade kycklingfiléer och då tar det 25-30 minuter beroende på tjockleken. Tar du frysta får du lägga till tid. Se bara till så att kycklingen inte är rosa när du äter den. Kolla alltid det först oavsett om du har tinade eller frysta filéer. Menar inte att ni är en påse nötter men man kan aldrig vara nog försiktig när det kommer till kyckling!]

6 oktober 2011

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG NU!!!

Lite Criminal Minds minsann!

Kom hem för en stund sen. Pappa var snäll och skjutsade hem mig. Vi fick massa gott fika, som alltid. Anne bakar alltid en massa. OCH hon hade gjort min favorittårta! Oh, happy day! Kuzco fick busa av sig massor så han sover som en gris. Andreas jobbar natt så jag är ensam.

Ligger i sängen nu och tittar på några avsnitt av Criminal Minds. Älskar Criminal Minds, oftast, för de har lite roligare fall än "vanliga" såna här program. Vissa avsnitt är tråkigare dock. Till exempel när det inte är så störda personer eller hemska fall, det är ju lite det som är själva grejen med programmet. Det ska vara störda personer och hemska fall. Nu låter jag jättehemsk, haha. Hoppas ni förstår vad jag menar :-)


Bild från Google.se

Pannkakslunch!

Nu ska det minsann bli pannkaka till lunch. Äntligen! Varit sugen på pannkaka flera veckor men inte orkat göra. Tycker det är så jobbigt att steka, tar ju hundra år. Andreas fick äran att steka idag så jag slapp, hihi.



I kväll runt kl. 17-18 ska jag och Kuzco hem till pappa och dem. Ska gratta pappa. Han fyllde ju i torsdags som ni vet. Hoppas Anne (pappas fru) har gjort min favorittårta (!!) Hela släkten ska dit idag och fira. Det blir första gången för många av dem att träffa Kuzco så kan bli kul.
Har ni några planer för dagen/kvällen? :-)

5 oktober 2011 - Lite hjälp igen tack!

Hej! Skulle behöva lite hjälp igen. Vet inte om ni kan hjälpa mig men kan ni så få ni gärna göra det. I alla fall försöka. Det är så att jag försöker hitta någon distanskurs till våren. Läser psykologikurs nu som ni vet. Har tittat runt på mdh (där jag läser annars) men tänkte om ni har andra förslag på distanskurser genom andra skolor för jag hittar typ ingen kurs jag vill läsa på mdh.

Lite "krav":
· Intressant
· Helst 7,5 hp
· Halvfart eller kvartsfart. Är det en väldigt lätt kurs kan helfart gå men helst inte.
· Distans, ingen undervisning, INGA obligatoriska träffar, ALLT via datorn
· Inga grupparbeten
· Att den är på grundnivå

Vad jag tycker är intressant (ni får gärna komma med andra förslag ändå!!):
· Psykologi (obviously)
· Lite lättare IT-kurser
· Juridik
· Organisation
· Ledarskap


Random.

Adele - Someone Like You


En till Adele-låt, men hon är ju så underbar!

Neovletta & Abelonelle är samma sak...

Idag när jag var på apoteket för att hämta ut hostmedicinen som jag fick på recept så tänkte jag passa på att hämta ut p-piller för det receptet går ut imorgon. Då sa hon recepttanten att de inte hade några Neovletta (som jag har) inne, men de hade Abelonelle istället. Det är tydligen exakt samma sak. Mer än jag visste. Jag frågade hur de kan vara samma men heta olika (för det känns konstigt när det kommer till p-piller) och hon sa att patenten på Neovletta har gått ut så nu får alla göra Neovletta men de får inte heta samma sak. Jaa då vet man det. Så alla som får recept på Neovletta får hämta ut Abelonelle också.


Abelonelle


Cocillana-Etyfin, min kära hostmedicin. Starkt, får typ inte köra bil och inte dricka alkohol i samband...

4 oktober 2011 - Vårdcentralen

Kom precis hem efter att ha vaccinerat Kuzco. Det gick hur bra som helst.
Idag 13.30 ska jag vara på vårdcentralen. Fick en akuttid som de kallar det. Det är alltså flera som har fått samma tid så jag kan få vänta ett tag sa hon. Lovely. Kommer väl få sitta där flera timmar och vänta... Lät som jag skulle få hostmedicin i alla fall, och så ska de väl lyssna på mina lungor eller något.

Gjorde något personlighetstest gällande yrkesval...

Läser som jag nämnt tidigare Introduktion till arbetslivspsykologi på distans vid sidan av mina andra studier. Nu är vi inne på ämnet Personlighet somvi ska göra en uppgift till. Det fanns lite personlighetstest man kunde göra så jag provade ett. Jag fick bland annat svara på lite frågor angående min personlighet och intressen för yrken. Testet var främst inriktat på yrkesval. Så här fick jag:


"Av dina svar att dömma är du företagsam och social. Nedan följer en lista på olika yrken där du har goda möjligheter att utnyttja de nämnda egenskaperna."

♦ Verkställande direktör
♦ Produktionschef
♦ Försäljningschef
♦ Försäkringstjänsteman
♦ Försäljare
♦ Bilförsäljare
♦ Grossist
♦ Systemerare
♦ Advokat
♦ Guide
♦ Skoldirektör
♦ Brandchef
♦ Herrfrisör
♦ Hovmästare
♦ Politiker
♦ Fotograf
♦ Bokhandlare

Jag kan förstå yrken som verkställande direktör, prduktionschef, försäljningschef, försäkringstjänsteman och advokat. Eventuellt skoldirektör. Men resten... What? Haha. Någon slags försäljare vill jag inte bli, klarar inte av det (försäljningschef är ju inte samma sak) och herrfrisör?? Bokhandlare?? Guide?? Grossist?? Politiker?? Hatar politik, inte ett dugg intresserad... Nej många konstiga yrken jag fick upp måste jag säga, haha.

Men men, social och företagsam känns bra i alla fall :-)

Länk till test

3 oktober 2011

Just shoot me... Gud vad jag är trött! Är inte gjord för att gå upp kl. 6 på morgnarna. I alla fall inte när klockan är halv 2 på natten senast man kollar på klockan. Usch säger jag bara. Ska på en föreläsning som börjar kl. 9.15, så måste ta bussen 8.15. Jag vill egentligen absolut inte gå för jag lär mig ingenting på föreläsningarna men en i gruppen tycker att vi måste för hon tycker att vi lär oss saker till grupparbetet. Jaja.

Sitter och dricker te för att lindra halsen. Ska ringa vårdcentralen idag eftersom jag snart varit sjuk i en månad. Farmor har gett mig en order om att jag måste ringa. Hon är ju pensionerad sjuksköterska och hon tyckte inte alls det lät bra. Hon sa att om jag fortsätter hosta så här så kan jag få lunginflammation eller andra komplikationer för hon hör att det sitter i lungorna. Bäst att jag ringer!


Gammal bild på mig.

Bio bokad!

Har nyss bokat bio för ikväll på Heron. Jag och Andreas. Vi ska se Friends With Benefits.


Bild från Google.se


Velat se den sen jag såg reklam om den och nu äntligen! Tror den är grymt bra. Tycker om Mila Kunis också, hon är snygg och duktig. Hon har varit med i väldigt många bra filmer nu senaste tiden. Tycker om när man gör saker på söndagar, de blir inte lika tråkiga då. Lite söndagslyx! ♥
Ska ni hitta på något kul denna söndag? :-)

2 oktober 2011 - Uppmaning!

Godmorgon! Har alla sovit gott? Det har jag! Hoppas ni hade en bra lördagkväll igår och att ni känner er nöjda med helgen i helhet. Det gör i alla fall jag.

Nu är det så att jag har en liten uppmaning till er läsare:
Tycker ni borde fråga lite i Blogresponse här till vänster. Knappt fått några frågor alls. Finns det verkligen ingenting ni undrar över? :-)

1 oktober 2011 - Lite annan shopping innan IKEA

Idag är det första oktober. Sinnes. Vart tar månaderna vägen??? September hann lagom börja så var den slut ungefär. Snart är det väl snö ute när man vaknar en morgon...

När vi var på IKEA förra fredagen så sa jag att vi även skulle kolla runt lite i de andra affärerna som hade öppnat på Erikslund Shoppingcenter. Jag köpte faktiskt lite grejer då. Inte mycket men.


Nagellack på KICKS, 39 kr.


Nail Artist på KICKS, ca 80 kr tror jag. Suddig bild jag vet, men har ingen superkamera.


Snygg rosa stiftpenna på Bokia, ca 40 kr.



Plastficka på Bokia, kommer inte ihåg vad den kostade. Skulle ha det till häftet som sitter i på bilderna. Perfekt!

Kvällens outfit 110930


Ä L S K A R M I T T N Y A H A L S B A N D ! Ä L S K A R M I T T N Y A H A L S B A N D !
RSS 2.0