Överraskning åt er!

Jag håller på och ordnar med en liten överraskning åt er här på bloggen! Lägger upp det imorgon. Det blir som en liten härlig start på det nya året. Tror det är något ni kommer gilla. Känns som något mina fina läsare är intresserade av. Blir ni nyfikna nu? ;-)


31 december 2011 - NYÅRSAFTON!

God morgon! Idag var det tänkt att jag skulle ha följt med min "storebror" och hans vän till Gustavsvik, men eftersom mina ögon inte mår som de ska så var jag tvungen att hoppa det. Vill verkligen att de ska bli helt friska nu!

Idag är det då Nyårsafton. Idag är sista dagen på detta år. Sista dagen det är 2011. Sen ska man börja skriva 2012 på allting. Det kommer väl gå segt som vanligt. Det tar nästan ett halvår innan man vant sig, haha. Hopplöst. Idag ska jag plugga lite (måste...) och sen skulle jag vilja sola inför kvällen men det går väl inte på grund av ögonen... Ikväll sen så har ett kompispar fest så jag lär väl hamna där. Inte helt säkert än. Annars blir det nog 3-rätters och lite sånt trevligt.

Någon av dessa outfits blir det ikväll:


Vad har ni för planer på...

30 december 2011 - Förklaring!

Hej! Som ni märker går det lite sådär med bloggandet just nu. Väldigt ofta det bara blir två inlägg om dagen till exempel och jag är dålig på att svara på era fina kommentarer. Det är för att jag har väldigt mycket att göra just. Jag har två tentor + en stor inlämning i januari, så jag behöver plugga extremt mycket. Pluggandet måste gå före bloggen ibland tyvärr.

Ni ska veta att jag uppskattar alla era kommentarer otroligt mycket. Ni är supersöta! Så fortsätt gärna kommentera de inlägg jag lyckas slänga upp. Jag lovar att jag tar tag i bloggandet och alla kommentarer så fort jag har tid. Jag brukar försöka svara på några kommentarer om dagen i alla fall och mitt mål är minst två inlägg om dagen.

Puss på er!

Recension: Yves Rocher Vårdande Arganbalsam


Produkt och produktinformation hittar du här
.

Snabb info:
Den ekologiska arganoljan förenas med den essentiella ekologiska oljan från apelsinblomman som alltid har uppskattats för sina lugnande egenskaper. Huden återfår sin mjukhet och blit oemotståndligt sammetslen.

Recension:
Den här lotionen får helt klart godkänt. Det är en bra lotion som gör huden len och härlig. Personligen är apelsinblomma ingen favoritdoft (det känns inte som jag), men tycker man om det tycker jag absolut att man ska köpa den här.

Bild, produkt och information är sponsrade av Yves Rocher.

29 december 2011

Klassträffen igår var mycket trevlig! Tack alla finisar!♥

Nu ska jag till farmor. Ska dit och bleka slingor på henne och snacka lite skit. Ska bli trevligt. Kuzco får följa med. Första gången han är där. De närmsta dagarna nu när jag bor hos pappa så bor jag i lägenheten vi har i källaren. Vi har en 1a i källaren. Så har egen ingång och allt. Det ni! Nej nu måste jag faktiskt gå, sa att jag skulle komma mellan 10-11. Vi hörs lite senare!

Julklappar!

Jag har valt att sprida ut de julrelaterade inläggen lite så det inte blir så tjatigt. Så idag får ni bild på vad jag fick i julklapp hos pappa och dem!


+ pengar av farmor&farfar och Annes pappa.

28 december 2011

Hej! Mina ögon svider...
Igår kom som sagt Sofia och Niclas hit. Vi åt tacos och tittade på film. Till filmen hade vi lite gott också. De sov kvar här. Fredrik kom förbi också och tittade på en film med oss. En mycket trevlig kväll!



Nu ska jag skriva av lite föreläsningsanteckningar och sen ska jag väcka gubben så vi kan åka till ÖoB och Rusta. Efter det ska det packas för jag ska bo hemma hos pappa och dem ungefär en vecka medan Andreas är i Åre. Ikväll sen ska jag antagligen till Sofia, det ska bli en liten klassträff med gamla gymnasieklassen. Enda anledningen till att jag inte skulle kunna åka är om pappa och Anne inte kan ha Kuzco medan jag är där, men det kan dem förhoppningsvis.



Bilder från Google.se



Har ni några planer för dagen??

Bra Oliwia, BRA...

Passade på att svänga förbi Systemet förut när vi var iväg. Jag köpte en platta med Vikbo. Så kommer vi till bilen... För att jag ska lyckas få upp bildörren så lutar jag plattan mot bilen och håller emot med kroppen om ni förstår? Jag är ingen He-Woman som orkar hålla en platta med bara en hand. I alla fall. Så börjar plattan glida, och jag typ skriker "Nej! Andreas hjälp mig!". Dock hinner kanske 8-10 cider ramla ner i marken innan han hinner komma till undsättning. Han hade själv köpt två plattor öl. Som tur är gick bara 4 sönder av de som slog i marken. Blir så trött på mig själv...


Så var det bara 20 kvar...

27 december 2011

Hallå! Jag och Andreas ska snart åka iväg till Tuna Park. Ska kolla på jeans åt honom och kanske något till mig om jag har tur. Ska bara köpa något litet i så fall, vill spara mina presentkort till de nya kläderna som kommer in sen efter all rea. Roligare med nytt.

Ikväll kommer Sofia och Niclas hit. Vi ska väl äta mat och titta på film. Ska bli trevligt. Jag och Andreas har en hel del att städa bara, haha.


Denna tröja har jag på mig idag.



Hur ser era planer ut för dagen och kvällen? :-)

Julgodiset!








Så här såg det ut på matrumsbordet hemma hos pappa och dem. Fanns en del att smocka i sig!

G.T's nya mat- och vattenskål

Idag var vi iväg till Västerås för Andreas skulle ha lite saker på Biltema. Då passade vi på att springa in på Nisses. Där köpte jag en ny mat- och vattenskål + ställning till G.T. Har kollat in dem förut och tänkt att jag ska köpa dem. Har nog inte tittat på priset förut för då borde jag ha köpt dem på en gång. Kostade bara 35 kr, haha. Inget man behöver spara till direkt. Så här ser de ut:





Tidigare har jag haft ett underlägg med "vanliga" rosa skålar på. Blir så ofräscht i längden när vattnet samlas under underlägget. Mycket bättre med luftigt som det blir med den här. Tycker den är så otroligt söt också. Är som en liten miniatyr av Kuzcos gigantstora ställning med mat- och vattenskål!

26 december 2011

Igår kväll när jag och Andreas kom hem från pappa och dem så åkte jag iväg på fest hos Linus. Stannade bara drygt två timmar. Andreas passade på att vila lite. Sen hade vi filmmys med lite gott att äta.

Imorse sprang jag ner till affären och köpte frukost och en B&J's till Andreas. Det skulle bli en liten extra julklapp. Till den så ritade jag lite bilder på saker här hemma som skulle leda till julklappen. Mamma brukade göra så till mig när jag var liten och skulle leta efter påskägg. Vet inte varför jag kom att tänka på det men, haha. En kul grej bara. Jag la alla lappar där de skulle vara, sen lurade jag ut Andreas med Kuzco och så dukade jag fram frukost och la fram hans andra julklapp + första bilden.




Efter frukosten fick Kuzco sin julklapp från oss. Vi sparade den till ett tillfälle när vi kunde ge den tillsammans. Jag visste att han hade julklappar väntandes hos pappa och dem så han blev inte utan på julafton.


Han är helt Clueless när det kommer till att öppna paket. Han vet inte alls hur han ska göra. Sötis!

Fråga till er läsare!

25 december 2011

Tack för alla God Jul-hälsningar!
Kommer få bli en liten bildbomd när jag kommer hem ikväll sen. Har tagit lite kort men har självklart inte kamerasladden med mig hit. Så typiskt mig... Vi hade det i alla fall supermysigt igår. Åt julmat, julgodis och lite julfika. Min lillebror var världens sötaste tomte och delade ut julklappar. Han åkte även och "tomtade" för hans och mitt kusinbarn som är ca 1½ år. Gulligt!

Idag ska vi nog på bio. Den där nya Stig Helmer-filmen har Sverigepremiär. Att den här lilla hålan har lyckats bli en av biograferna som har det är ju amazing. Fast ägarna är rätt bra på att lyckas med det, även med större filmer.


Bild från Google.se


Ikväll ska jag och Andreas fira jul. Han jobbade igår, och han jobbar idag. Han ska hämta mig när han slutat sen. Han har en julklapp som ligger här och väntar på honom också som är från pappa och Anne.


Jag och Andreas, julen-09.

24 december 2011 - GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER ALLIHOP!
Hoppas alla har sovit gott! Det har jag. Har sovit i mitt gamla rum i min gamla säng. Nu håller jag på och gör mig i ordning för att åka till farmor och farfar. Vi ska dit på julfrukost. Antar att det blir lite goda mackor och kanske tomtegröt och såna saker. Blir nog gott. Önskar er alla en bra start och en bra fortsättning på denna julafton. Inte säker på hur bloggningen kommer bli idag, det visar sig helt enkelt. Puss!♥



Sitter hemma hos pappa och dem. På bilden ...

pic-00001 (MMS)

Sitter hemma hos pappa och dem. På bilden ser ni deras julgran. Har ätit skinkmacka (jag griljerade skinkan) och så har Anne och jag precis varit ute med hundarna. Kuzco var ett riktigt pain in the ass. Han är inte van att gå med andra hundar, men därför ska man träna. Jag och Anne pratade om att gå lydnadskurs tillsammans, skulle vara kul. Hoppas ni har det toppen så här dagen före julafton!

23 december 2011

Pengarna har kommit. Yay!
Idag ska jag köpa den sista julklappen för i år. Det är till min lillebror. Jag har vetat vad jag ska köpa, men det har inte blivit av att köpa det. Sen idag nångång ska jag och Kuzco till pappa och dem. Ska sova där i helgen. Tanken var först att jag skulle åka dit ikväll men sen ringde pappa och frågade om jag hade lust att komma tidigare och hjälpa till med mat och godis och sånt. Sa att självklart kan jag det, och han sa att han skulle höra med Anne och återkomma igår kväll. Det gjorde han inte och det är min pappa i ett nötskal, haha. Har börjat förstå var mitt minne kommer ifrån ;-)


Ni får en gammal bild på mig för Andreas glömde min kamera i garaget igår. Ska hämta den sen när han skjutsar mig till pappa och dem.

Vampire Diaries

Jag har bestämt mig för att börja titta på Vampire Diaries. Såg ett halvt avsnitt på tv för ett tag sen, och igår såg jag ett helt. Blev väldigt intrigued. Har förstått att jag antagligen kommer tycka om det men har ändå inte blivit att jag har tittat på det. Kände att det kanske fanns gränser för hur mycket vampyrsaker man ska titta på, haha. Det kan vara väntan på Breaking Dawn, part 2 som gör att jag vill börja titta på det. Vem vet? ;-)


Bild från Google.se


Ian Somerhalder är ju nå grymt sexig också! Nina Dobrev är väldigt söt... Tittar du på Vampire Diaries? :-)

Fräscht och uppiggande!

Idag känner jag mig tillräckligt frisk för att ta den där duschen jag alltid tar när jag varit sjuk. Duschen som får mig att må lite bättre, känna mig lite piggare och känna mig mycket fräschare. När jag är riktigt sjuk brukar det kunna bli lite sisådär med duschandet. Orken finns inte riktigt. Efter lunchen, som värms i micron as we speak, så ska jag ta den där härliga duschen. Jag ska tvätta bort allt sjukligt. Vågar inte riktigt köra på ansiktsmask och ansiktspeeling än för ögonen är inte helt hundra men kroppspeeling, hårinpackning, fotfilning och insmörjning. Har även tänkt måla naglarna inför jul idag. Bild på det kommer senare!

22 december 2011

Halloj! Till frukost idag åt jag en baguette från mackaffären vi har här i huset. Den ligger precis bredvid vår port. Supergoda mackor i många olika sorter.

Efter era åsikter igår så kan jag säga att första outfiten vann, mysoutfiten. Det var faktiskt den jag helst ville ha också. Känns mer rätt eftersom vi ska ha en mysjul i år.


VINNAROUTFITEN!



Måste bara få säga att jag är så grymt shoppingsugen!! Känns som jag int har shoppat på hundra år. Vill ha massa nytt och fint i min älskade klädkammare. Ser så mycket snyggt jag vill köpa men har inte en krona att köpa för... Har haft en massa andra utgifter de senaste månaderna (har betalat en resa t.ex. som jag ska berätta mer om) och kommer ha för pengarna jag får imorgon också, men sen så! Då jäääääääklar ska det shoppas! I alla fall lite.


Bild från Google.se

Vilken outfit?

Har plockat fram två outfits jag funderar på att ha på julafton, dock samma accessoarer. Nu vill jag ha era åsikter!


1 - Den här är mer mysig. Om ni tycker denna; ska jag ha de lila eller grå strumpbyxorna??


2 - Lite mer "uppklätt".

Månadens produkter från Yves!

För en liten stund sen fick jag månadens produkter från Yves Rocher. Den här månaden var det en ögonskuggspensel, tre pärlemorögonskuggor och en krämig ögonpenna. Ska bli kul att testa!


Ögonskuggspensel.



Pärlemorögonskuggor.


Krämig ögonpenna.


Jag behöver verkligen en ny och bättre kamera...

21 december 2011 - Strepsils

Igår fick Andreas springa ner och köpa Strepsils av mig för natten till igår var helt hemsk. Tror att de har hjälpt för natten till idag var inte ens i närheten så hemsk. Känns otroligt bra. Grät av smärta natten till igår. Min halsont har varit obehaglig från början, det har känts som att någon konstant stryper mig och när jag väl ska svälja känns det som att försöka svälja med en kniv genom halsen...

KEBAB!

Idag blev det minsann varsin kebabtallrik till mig och Andreas. Det var riktigt gott. Åt upp hela gjorde jag också. Jag lyckas med det ibland när jag är antingen riktigt hungrig eller riktigt sugen.


Mmmmmmums!!


Imorgon tänkte jag kolla ut vad jag ska ha för kläder på julafton. Hittar jag flera outfits så tänkte jag lägga ut dem här så får alla ni underbara där ute komma med åsikter. Hoppas det låter bra? :-) Kan säga redan nu att det inte kommer vara en massa röda plagg, äger nästan inga röda plagg och så "julig" vill jag inte vara.

Nu ska jag plugga en liten stund till, sen slöa till några Charmed-avsnitt och slutligen sova. Godnatt! Sov sött alla!♥

Så här går det om...

Så här går det om man lämnar lådor öppna i det här hemmet, haha.


20 december 2011

Godmorgon! Ska slänga i mig lite frukost och sen tänkte jag ge mig på den här högen med ren tvätt:


Tvättade allt vi hade i tvättkorgarna. Är en hel del ren tvätt att vika och hänga in... Men skönt när det är gjort!



Idag fyller min älskade Sofia år! Grattis, grattis på henne! Träffar henne den 27e. Ska bli trevligt. Hon och hennes sambo ska komma hit och hälsa på.

Congratz baby!

Vad ska du göra på julafton?

På lördag är det julafton. Det är det nog ingen som har missat. Jag har ju redan firat jul en gång nu i helgen med mamma och den familjen. På "riktiga" julafton så ska jag hem till pappa och dem. Vad jag vet så blir det bara familjen i år. Oftast brukar man åka hit och dit och träffas hela släkten men i år ska vi bara vara hemma och mysa för oss själva. Låter rätt skönt enligt mig. Det blir massa god mat, lite filmmys, massa julgodis och självklart julklappar! Mina styvsyskon kommer också hem. Vi sover kvar alla tre. Min "syster" Jenny ska vara hundvakt åt två hundar också så det kommer nog inte bli en lugn stund för Kuzco, haha. Vad ska ni göra på julafton? Vara hos en familj på förmiddagen och en annan på eftermiddagen (Så har jag gjort de flesta jular)? Vara hemma? Åka bort? Tell me! :-)

Mammas och mitt julgodis!

Som jag skrev så gjorde mamma och jag lite julgodis när de andra var på spa. Vi gjorde Microcola (vi kallar det daim) och sen gjorde vi en ny som var något med vit choklad och konjak. Vi tänkte att det nog var något för Erik. Även de andra tyckte om den. Vi hade tänkt göra knäck också men sen blev det inte så.



Daimen är en av mina absoluta favoriter. Gjort den i många, många år. Hur god som helst! Väldigt simpel också. Det är bara fyra ingredienser; ljus sirap, smör/margarin, socker och... hm... kakao. Tror det bara är de här fyra. Blir osäker nu när jag sitter och skriver. Ska kolla upp det!

19 december 2011

Hejsan! Hoppas ni har sovit gott! Vaknade för kanske en timme sen. Gick upp och gjorde te direkt för känns som någon har satt en kniv i halsen på mig.

Det har snöat en hel del inatt. Var väldigt vitt här när jag vaknade. Det tycker till och med jag är mysigt. Är ju inget stort fan av snö, men när det är riktigt vitt och träden är vita då är det mysigt! Det är väl egentligen slasket jag inte gillar kom jag fram till igår när jag pratade med mamma.




Så här härligt är det utanför oss! Sista bilden är tagen genom fönstret, därför ser den lite konstig ut.

VARNING, MY EYE

Hej! Ska snart gå och lägga mig. Vi har haft lite storstäd här hemma idag. Inte klara med alla rum än. Får fortsätta någon annan dag. Bytt gardiner i vardagsrummet och sovrummet har vi gjort också, äntligen.

Innan jag går och lägger mig ska jag ha i en ögonsalva jag fick av mamma (hon fick den när hon hade förkylning i ögonen). Har kört med den sen jag vaknade med ögoninflammationen och det har ju blivit betydligt bättre. Vet inte om det beror på den eller om det hade hänt ändå, men vågar inte chansa. Kommer inte kunna öppna ögonen efter jag har haft i salvan så jag ska lyssna på Sunes sommar tänkte jag, haha. Måste ju ta en film man kan utantill.


Klippte till och fixa så det bara blev ena ögat, det räcker gott och väl kände jag. Sen ladda jag
upp bilden i mindre format än jag brukar, man behöver inte ha bilden större än så här anser jag ;-o


Kör bilder på julgodiset imorgon istället.

18 december 2011

Igår firade vi som sagt julafton hos mamma och dem. Det var helmysigt! Julmat, julgodis och julklappar. Detta fick jag i julklapp:


Bäst i test! Lyssnar genom den just nu, perfekt ljud. Älskar den!


Disktrasehållaren hade jag "bett" om. Så himla smidigt, slipper ha den äckliga trasan hänga på kranen eller i mitten. En ljusslinga med kottar fick jag också.




Senare kommer bilder på julgodiset jag och mamma gjorde. Funderar på att lägga ut en bild på mina ögon också. Inte bestämt mig. De ser rätt jävla läskiga ut. Svullnaden har gått ner men den röda färgen är något för sig alltså...

17 december 2011

pic-00001 (MMS)

Chailatte. Bild från ett fikastopp igår. Vi var ju i Stockholm och gick runt och mös. På kvällen åt vi på en underbar restaurang! Jag måste vara en av de mest otursdrabbade människorna... Idag var det ju heldag på spa som stod på schemat. Mm, då vaknar jag typ halv 7 imorse och har ÖGONINFLAMMATION. Vafan... De är svullna, de rinner, de klibbar och svider. Så blev inge spa för mig inte. Mamma var snäll och stannade hemma med mig. Vi ska precis börja göra julgodis som överraskning åt de andra. Blir alltid sjuk när jag ska göra något... :-(

Dagens outfit + frisyr 111216


Sov med lite random flätor för att få till håret.

16 december 2011

Wish me luck!
Dags att åka och göra den inte så efterlängtade tentan i Mikroekonomi. Väskan är packad med allt man kan tänka sig:


+ vatten och en liten bar att äta.


Me and my beloved... (Ej bytt om när bilden togs, hihi)



Håll tummarna för att jag klarar den här tentan nu alla underbaringar!!

Så här blev byrån!

Farmor och farfar var ju här i söndags, bland annat för att byta knoppar på byrån jag fick av dem. Tänkte att ni skulle få se hur det blev med de nya knopparna. De gamla knopparna var superfina, men passade inte riktigt efter den blev målad. Passade hur bra som helst med originalfärgen på byrån. Anyway...


Innan byte av knoppar (saknas dessutom en)


Efter byte av knoppar.

Det är då en 70-talsbyrå som farmor har ropat in på auktion. Supersöt och fin. Tyckte om den i originalfärgen också men skulle inte ha passat här hemma tyvärr. Den hade något superhäftig grön färg, lite mörkare grön. Riktigt snygg! Älskar gamla möbler. Så himla simpelt att bara slipa och måla om dem så blir de som nya!

Taylor Momsen Style!

En av mina absoluta favoriter bland stilikonerna! Älskar hennes rockiga stil. Inte första gången jag slänger upp hennes outfits som inspiration (inte samma outfits of course).

You really should've thought about it earlier..

You really should've thought about it earlier.. by striped-tops featuring high heel shoes

Current Elliott cropped biker jacket
$585 - net-a-porter.com

 

Leather skirt
1.299 DKK - shopfriiscompany.com

 

Burberry Prorsum high heel shoes
€930 - luisaviaroma.com

 

Chanel yellow gold jewelry
$1,000 - aloharag.com

 

 




 

Seventeen Style Stars: Taylor Momsen

Seventeen Style Stars: Taylor Momsen by flora featuring sterling silver jewelry

Preen dress
$131 - lagarconne.com

 

Rag bone
$1,495 - lagarconne.com

 

A P C knit tight
$90 - lagarconne.com

 

Yves Saint Laurent slip on shoes
£280 - brownsfashion.com

 

Giles Brother chain jewelry
£195 - brownsfashion.com

 

Bottega Veneta sterling silver jewelry
£133 - net-a-porter.com

 

Isharya clear jewelry
£46 - net-a-porter.com

 

 

Taylor Momsen

Taylor Momsen by never-alone featuring a taffeta skirt

By Malene Birger shirts blouse
$157 - my-wardrobe.com

 

Rick Owens genuine leather jacket
$2,550 - net-a-porter.com

 

Carven taffeta skirt
£90 - matchesfashion.com

 

 

Givenchy black bag
$2,410 - cultstatus.com.au







 

Taylor Momsen.

Taylor Momsen. by briannax33 featuring a genuine leather jacket

Zimmermann slouchy top
$325 - zimmermannstore.com

 

 

 

Miu Miu studded bag
$1,156 - bluefly.com

 

TopShop bangles jewelry
£14 - topshop.com

 

Burberry Prorsum spike jewelry
£140 - brownsfashion.com

 

 

Han Paul Senior Sunglasses In Black
$198 - blackbirdballard.com

 

 

 

Taylor Momsen-

Taylor Momsen- by theprettychef featuring ripped boyfriend jeans

TopShop lace t shirt
$44 - topshop.com

 

Wessex black tank top
£30 - my-wardrobe.com

 

Soul Cal ripped boyfriend jeans
£10 - republic.co.uk

 

Platform shoes
£125 - fashion-conscience.com

 

Anya Hindmarch shoulder handbag
$995 - net-a-porter.com

 

Bangle bracelet
tenthousandvillages.com

 

 


 

Källa

15 december 2011

Idag gäller det. Sista pluggdagen innan tentan. Usch. Skulle ha behövt åtminstone en vecka till känner jag. Men men, nu får jag inte det. Det är bara att plugga så gott det går och hoppas på det bästa imorgon! Ska även dricka några liter te idag mot halsen så jag förhoppningsvis mår bra imorgon.




Charmed



Har nördat Charmed ett tag nu. Är inne på säsong 4 än så länge, det finns 8. Följde den här serien när jag var yngre. Mamma och jag tyckte om den. Har varit två dödsfall hittills som jag inte riktigt varit beredd på. Visste att det hände men trodde det hände lite senare i serien. Vill inte nämna vilka utifall någon som inte sett serien får för sig att börja titta. Eller om någon, som jag, inte har sett den på väldigt många år och inte riktigt kommer ihåg.

Ljusslingan på balkongen!

Kom på att jag inte lagt ut bild på ljusslingan vi har ute på balkongen nu under jul, så här kommer det:


Det andra är kattnät, vill inte att G.T. ska hoppa från 6:e våningen.

14 december 2011

Godmorgon! Ska till skolan idag igen som ni vet. Är rätt trött. Inte van vid att gå upp så här tidigt längre, man har blivit lite bortskämd.

I helgen ska jag till mamma och dem. Det har varit planerat sen rätt långt tillbaka. Jag ska dit efter tentan på fredag. På fredagen ska vi vara uppe i Stockholm och göra lite grejer, ingen förutom mammas man vet exakt vad vi ska göra. Det är han som står för planeringen. På lördag sen så ska vi på spa. Ska bli underbart! Någon av kvällarna ska vi fira jul också. Mamma och Erik är nämligen på Öland under jul så kommer inte träffa dem då. Har ni några planer för helgen än så länge?? :-)


Gäller bara att komma ihåg deras julklappar på fredag också!

Sliten!!

Idag pluggade vi kl 10-16. Otroligt jobbigt för hjärnan. Hade huvudvärk när jag gick därifrån. Är inte van vid att plugga så flitigt så länge. Imorgon kör vi igen! Skulle verkligen vara guld värt att klara den här tentan. Tror inte att jag kommer göra det men... Jag önskar att jag gör det, men jag vågar inte hoppas på det. Om ni förstår vad jag menar? Har ni gjort något roligt idag då?? :-)


Huvudvärk, ont i halsen, trött och ont i nacken. Bara synd om mig idag!

13 december 2011

Godmorgon! Sitter och slänger i mig lite Allbran och dricker te. Vaknade med halsont. Vägrar bli sjuk! Ska in till skolan idag. Min grupp och jag har bokat grupprum som vi har tänkt tentaplugga i. Får se hur det går. Vi har aldrig gjort det förut, alla brukar plugga på egen hand. Får se om vi klarar av att sitta utan att babbla bort oss.



Har med mig fetaostsallad till lunch, och sen har jag med mig mackor (tomat- och olivbröd) till frukost nummer 2. Äter bara lite Allbran nu för att inte hungra ihjäl på bussen. Kommer nog hinna bli hungrig lagom tills jag är framme igen, hihi.




Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem! Eventuellt kanske jag slänger in ett inlägg från mobilen. Får se. Beror lite på hur länge vi sitter.

Lördagens outfit!

Åkte som sagt på fest i lördags med. Var ju en vän som hade fyllt år. Det var rätt trevligt, jag var så sinnessjukt trött bara. Ögonen sved. Blev inte så mycket dricka för min del. Blev en grogg ungefär. I bilen på vägen hem sen så somnade jag till flera gånger, haha. Nåväl... Så här såg jag ut i alla fall:


Man kan nästan se hur sjukt trött jag är på bilden längst ner i högra hörnet.

Lunch break!

Precis ätit lite fetaostsallad till lunch. Gjorde en superstor sallad igår kväll som ska räcka till några portioner. Det går åt mycket mindre ingredienser då. Hur som helst, det var supergott!


Nu är det väl bara att sätta igång med pluggandet igen... Så sjukt tråkigt. Satte dit de sista post-it-lapparna i ena boken innan jag tog lunch. Det är öppen bok på tentan. En tjock, stor och engelsk bok får vi ha med oss. Läraren själv säger att resultaten inte har blivit bättre sen han började med öppen bok så känns ju lite sådär.


Den här boken är det vi får ha. Blev ju i alla fall färgglatt med alla mina post-it's!

12 december 2011 - Ber om ursäkt!

Får be om ursäkt för den dåliga bloggningen igår, och helgen överhuvudtaget. Sovit alldeles för lite hela helgen. Har varit grymt trött. Låg och slöade i soffan resten av dagen igår efter att farmor och farfar hade åkt. Låg och halvsov, haha. Mina ögon var röda av trötthet både igår och i lördags. Nästan läskigt! Såg nästan ut som jag hade tagit något olämpligt.

Idag måste jag verkligen tokplugga. Tenta på fredag. Känns inte ett dugg bra. En svår och stor tenta. Bara att göra sitt bästa, mer kan man inte göra... Hur ser era planer för dagen ut???

11 december 2011

Nu snart så kommer farmor och farfar hit. De ska byta knoppar på byrån jag fick igår och sen ska de väl få lite kaffe om de vill ha. Efter det ska vi till ICA Maxi. De ska storhandla och jag tänkte passa på att fylla på med färskvaror.


En gammal bild på mig. Kanske från 2a året på gymnasiet.

By the way... Håller på och laddar hem Firefox nu så jag ska kunna skriva blogginlägg som folk. Det är IE det är fel på.

I come with gifts

Idag har pappa, Anne och lillebror varit här. De åkte in för att julhandla och sedan kom de över på fika. Med sig hade de lite saker från farmor och farfar:


En gammal byrå från 70-talet. Ommålad. Knopparna ska bytas ut imorgon!


Fjädergirlang som jag nog ska hänga på en gardin.


En ljusstake farmor köpte åt oss på JULA.


Drömhem & trädgård-tidningar. Hon prenumerar och har gjort i flera år. Hon rensar när de börjar bli några år, och hon vet att jag älskar den tidningen så då fick jag de hon rensat bort!


Hon hade slängt med några På Landet också...


... och Leva & Bo.



Ikväll blir det nog fest igen. En vän som har fyllt år. Blir nog toppen!

10 december 2011 - Gårkvällens outfit!



Igår kväll så gick jag över till Emil och Karro, de hade fest. Det var riktigt trevligt och kul faktiskt. Träffade en del nytt folk. Det gillas! Blev några shots under kvällen. Sånt ska man inte hålla på med, haha. Nej då jag mådde bra både igår och imorse. Väldigt, väldigt trött bara. Gick väl hem strax efter kl 3, somnade nog 4-halv 5. Blev väckt av Kuzco efter kl 8 nångång. Har inte sovit så mycket med andra ord. Vad gjorde ni igår kväll? :-)

9 december 2011 - Problem på bloggen

Sen Blogg.se gjorde om sidan så ser det helkonstigt ut när jag ska göra nya inlägg. Sidan blir som förskjuten så jag ser inte hela rutan där man skriver själva inlägget. Kan inte klicka på "Ändra redigerare" heller för den ligger bakom all Blogg.se-reklamen på höger sida. Skitskumt... Ser helt normalt ut på Andreas dator. Han använder sig utav Firefox, jag har nya Explorer. Kanske är det som är problemet? Någon annan som har liknande problem?


Så här ser det ut.

Otajmat!



Andreas kommer hem. Jag står och borstar tänderna.

Andreas: Borstar du tänder nu?
Jag: Ja? Får jag inte det?
Andreas: Jaha, men då får jag väl äta den här själv då... (så ser han ledsen ut och tar fram en B&J's ur jackfickan!!)

Min favorit är det också (bilden). Nu ska jag försöka lösa det här med glass och nyborstade tänder. Good night!

Need your help!

Min concealer är slut. Den tar alltid slut utan förvarning. Nu är det så att den jag har och har haft de senaste åren finns bara att beställa och jag börjar tycka att det är lite omständigt. Skulle vilja ha en som det bara är att springa ner till affären och köpa. Så nu till er uppgift:

Vilken concealer använder ni?
Har ni några bra förslag till mig? :-)

Känns tryggare att köpa någon som folk har lite egna erfarenheter av.

8 december 2011

God morgon! Sitter och äter lite frukost. Ska in till skolan idag igen och göra det sista på grupparbetet. Idag är nog den kallaste dagen hittills tror jag. Minus 3 har vi. Ser inte fram emot att gå till bussen när det är så här kallt. Men eftersom det är minus så får jag faktiskt ta vinterjackan. Har hållt mig till andra jackor så länge det har varit plus, men nu så!


Min älskade Peak Performance!

Chris Medina - One More Time



Han är ju bara för härlig den här människan. Så fina låtar. Mycket känslor.

Kuzco då och nu!

Idag blir Kuzco fem månader.
Satt och tittade på bilder från dagarna när vi precis hämtat hem honom, det har hänt otroligt mycket sen vi fick hem honom. Tänkte visa er också. När vi hämtade honom var han nio veckor.

Kuzco de första dagarna här hemma:








Kuzco de senaste två veckorna:








Tycker sista på Kuzco och G.T. är så söt. Det syns kanske inte på bilden men G.T. njuter. Det var för två dagar sen. Kuzco typ bet honom i huvudet och öronen fast som att han kliade honom om ni förstår? G.T. låg och spann och stortrivdes, haha. Mina små hjärtan♥

7 december 2011 - Röka + gravid...

Nu blir jag irriterad. Vissa människor tänker verkligen inte. När jag var ute med Kuzco alldeles nyss så går det förbi en gravid tjej och röker. Hon måste ha varit i 6-7e månaden eller något sånt för magen var stor. Hur tänker hon om jag får fråga? Är man gravid måste man väl för fan kunna strunta i att röka. Är det verkligen värt att barnet får men för livet? Visst, alla får inte det men risken finns ju. Annars skulle alla kunna röka bäst de vill under graviditeten. Jag tycker bara att det bevisar att hon kanske inte ska bli mamma. Hon är tydligen inte redo. Hon är tydligen inte tillräckligt mogen. Hon är inte redo att sätta en annan människas liv före sitt eget.

+ = INTE OKEJ!

Bilder från Google.se

Bakande sambo!

Igår eftermiddag/kväll så bestämde sig Andreas för att baka. När vi var iväg och storhandlade förut och jag köpte ingredienser till mitt bröd jag skulle baka så hittade han en sån där förpackning där alla ingredienser finns och det enda man behöver tillsätta är vatten. Då bestämde han sig för att han också skulle få baka bröd. Han var riktigt duktig och gjorde allt helt själv. Blev lite imponerad ;-)




Solrosbröd var det han bakade, och gott blev det!

Nya köksgardinen!

Har glömt visa bild på nya köksgardinen som farmor satte upp här för några veckor sen. Hon som har sytt den också för er som inte vet. Så här ser den ut:

6 december 2011 - Snö






Så här såg det ut när jag var ute med Kuzco nyss.

5 december 2011

pic-00003 (MMS)

Godmorgon! På väg till bussen, ska in till skolan och göra lite grupparbete. Svinkallt ute. Ligger frost lite här och där också, så det är rätt vitt ute. På bilden ser ni mig i min pälsmössa jag köpte förut (bild tagen för någon månad sen). Dock har jag inte på mig den idag för är osminkad och ofixad osv. Tycker den är så fin så vill vara lite fin jag med när jag ska ha den på mig, i alla fall ha lite smink :-) Lite halt på vissa ställen också...

Kvällens middag!


Skalad och skivad potatis med olivolja, vitlök, pepparmix, paprikapulver och lite oregano.


Samma som innan fast omblandat.


Klyftpotatisen efter ca 20-25 minuter i ugnen på 225° (jag hann ta innan jag kom på att ta en bild)


Till potatisen blev det tunna fläskköttbitar stekta i pepparmix.

4 december 2011 - Gårkvällen!

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det sådär just nu faktiskt. Sen jag vaknade får jag värmeslag lite då och då. Vet inte vad det är. Eller tycker mest det är väldigt varmt hela tiden. Nåja.

Igår åkte jag hem till pappa och dem med Kuzco. Sen kom Jessica dit så vi umgicks på kvällen. Kändes lite konstigt att åka hem till pappa och dem och sen ha en vän över. Jag bor ju inte där längre, haha. Tur att min familj inte är så känslig av sig! Det var en trevlig kväll. Kuzco och jag kom väl hem halv 1-1 . Vad gjorde ni igår? :-)


Jag och Jessica 30 september 2011. Tur att man är så seriös jämt.

Torkad bukett

Som några av er kanske kommer ihåg så fick jag blommor av Andreas i mitten av november. Dessa blommor hängde jag upp för torkning och för 2-3 veckor sen så gjorde farmor en liten bukett av de blommor som var fina efter torkningen. Så denna fina bukett hänger nu som ett minne i köket:


Fin och rolig idé om man får blommor av någon man tycker om. Du bevarar minnet och får samtidigt något fint i hemmet.

3 december 2011 - The Girl With The Dragon Tattoo



Den här trailern har visats några gånger på tv nu, har fått för mig att de visade den när jag var på Breaking Dawn, part 1 också. Inte säker men. Jag kan inte bestämma mig för om jag vill se den eller inte. Känns ju lite tjatigt på ett sätt, samtidigt som de engelska filmerna oftast är bättre än de svenska. Dock är ju filmerna i den här trilogin några av de bra svenska filmerna som faktiskt finns. Trailern gör mig inte så intresserad faktiskt. Då känns den svenska bättre. Kommer säkert se den här bara för att. Jag är ju sån. Däremot är det nog inte en film jag tänker se på bio. Vad tycker ni? Vad tror ni?

Chop chop!

Kvällens middag blir Chop chop! Andreas och Fredrik (som ska joina oss ikväll) köper med det hem. Tror de är på väg nu (?) Jag valde Thai Chicken Curry. Gottigott! Vet inte om jag får ris eller nudlar till, det får bli en överraskning. Andreas valde Thai Beef (om den heter så) och i den är det minimajs så jag ska sno åt mig någon/några minimajs tänkte jag. Det är ju så sjukt gott!

Bild från Chopchop.se

Fråga till er läsare!

Vilka TV-serier (ej avslutade)

gillar du?

-Jag är inte en sån som tittar när de går på TV, utan jag tittar när det passar mig. Tycker inte om att bli låst. Serier jag följer/gillar (som jag kommer på nu): Criminal Minds, Bones, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Gossip Girl, Two And A Half Men, Glee och NCIS. Sen tycker jag om Top Model och Project Runway, men det räknas väl mer som TV-program och inte serier.

2 december 2011

Idag är det fredag. Är det bara jag som tycker att det inte alls känns som helg? Vet inte varför, men har inte fått någon helgkänsla. I alla fall inte än. Den kanske kommer.

Ikväll blir det nog myskväll här hemma. Andreas är ledig. Han är ledig hela helgen för första gången på väldigt länge. Jag kände att det var längesen vi hade en riktig myskväll. Ni vet en kväll när man bunkrar upp med en massa gott att äta och dricka och en massa bra filmer. Så en sådan kväll blir det nog för oss idag. Vad har ni för planer för denna fredag? :-)



Nu ska jag ta en långdusch, ha i hårinpackning, köra kroppspeeling, klippa och fila naglarna, ha ansiktsmask och allt annat trevligt man kan göra för att känna sig som en ny människa! Kör nog ansiktspeeling när jag ändå är igång!

What's wrong with me?

Andra kvällen i rad som jag ligger och gråter till The Biggest Loser. What's wrong with me? Haha.


Bild från Google.se

1 december 2011

Sjukt, vi är redan inne i december...
Sitter och äter lunch nu. Äter potatis- och köttfärsgratäng och lite fetaostsallad. Till det dricker jag isvatten. Riktigt gott! 



Sprang in och köpte matlådor på ICA Maxi igår. Vi har börjat laga storkok nästan varje gång vi lagar mat så det blir massa matlådor. Vi hade redan fyllt de vi hade så behövde köpa fler. Jag har ju mina favoritmatlådor, de finns i massa olika färger. Dessa köpte vi igår:



Har rosa, vita och illgröna sen tidigare. Tror vi har alla färger som finns, i alla fall alla jag har sett. Tycker om dem just för att de finns i så många oilika färger och för att det är genomskinligt lock. Man ser vad man har stoppat i dem.