29 februari 2012 - Confession...

Måste erkänna att jag inte har någon blogglust alls. Som det är just nu har jag så mycket i skolan, så jag gör inte direkt något spännande på vardagarna. Gör jag inget har jag inget att skriva om. Inte utan att bloggen känns extremt tråkig. Hur kul är det att läsa om att jag åker till skolan varje dag liksom? Får ingen lust att skriva när jag bara har tråkiga saker att skriva om. Tycker själv inte om tråkiga bloggar, så vill verkligen inte ha en själv... Hoppas det vänder snart. Dock vet jag att skolfronten inte kommer lugna ner sig. Så skolan blir inte bättre förrän det är sommarlov. Ett tag kvar om man säger så.



Idag, nu snart, ska vi i och för sig till farmor och farfar. De har kommit hem från Thailand. Vi ska få några presenter därifrån. Det är ju alltid trevligt.

Bild från Google.se

28 februari 2012

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott!
Ska in till skolan och ha grupparbete, men nu är det nästan klart så idag blir sista dagen. Tänker inte åka in något mer nu. Hoppas även på att vi kan sluta tidigare. Allt är ju i stort sett färdigt. Kanske behöver finslipa analysen lite. Kan omöjligt behöva vara där hela dagen.




Tycker att alla ska vara söta och hålla alla sina tummar och tår för att jag klarar tentan jag skrev igår!!

26 februari 2012 - Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag! Så himla fint väder ute, knappt någon snö kvar... Underbart!
Var ute på en lite längre promenad med Kuzco imorse. Gick i skogen lite överallt. Kändes verkligen som vår. Det här gillas!


Bild i repris för tyckte den var värd att ses i stor bild också. Man såg inte så mycket på den lilla.


Igår kväll så gick jag över till Linda några timmar innan jag åkte hem på natten sen. Det var trevligt. Det var lite vänner som drack och pratade. Jag höll mig till Festis eftersom jag skulle köra bil. Fick träffa Lindas pojkvän för första gången också, det var trevligt. En bra kväll helt enkelt :-)

25 februari 2012

Hej! Sitter hemma hos pappa och dem. Ingen hemma just nu men... Jag och Kuzco åkte hit. Har nyss varit ute på gården och busat. Piff är hemma här också så han och Kuzco har busat. Får se hur länge vi stannar här. Har väl egentligen planer ikväll men vet inte om jag är så sugen på det längre. Kanske stannar här istället. Får se.




Har ni några planer för denna lördag??

MOT ROB(A)IN!



24 februari 2012

pic-00001 (MMS)

Hejsan! På väg till bussen. Ska ha lite grupparbete på förmiddagen, sen ska jag och mina pojkar gå ut och äta lunch nånstans. Blir ett fint avslut på skolveckan. Har bara killar i min grupp, därav mina pojkar. Så UNDERBART väder ute idag. Sol och bå himmel. Älskar det!

23 februari 2012

Det är väldigt lite snö kvar nu. Yay! Nu håller vi alla tummar och tår och hoppas att det inte snöar något mer! Däremot är det lite isgata här och där fortfarande, men inte alla lika mycket som igår. Både jag och Kuzco halka omkring när vi var ute för en stund sen, haha.


Bild från Google.se



Imorgon är det löning! Eller jag får ju inte lön, jag får csn men... Då är det storhandling som gäller. Så underbart! Allt kommer äntligen finnas hemma igen. Sweet!

22 februari 2012

Tänk vad fort tiden går. Redan 22 februari. Snart mars. Jisses. Inte mig emot jag vill mer än gärna ha vår och sommar. Det enda tråkiga med att tiden går så fort är väl att sommaren garanterat kommer försvinna innan man knappt hann märka att den var här... Tycker inte om att sommaren går fort. Den kan gärna få ta det lite lugnt.

Det är 0-gradigt här idag, så förhoppningsvis försvinner det väl ännu mer snö idag. All snö ska bort nu tycker jag. Vill inte se den mer. Tänker inte ha snö till april som det var för kanske 2 år sen. Det vägrar jag!


Bild från i somras.

Fråga till er läsare!

Har ni ätit någon semla idag?

-Jag har inte.

21 februari 2012

Godmorgon finisar! Hoppas ni har sovit gott? Det har jag!
Sitter här och äter frukost i mörkret. Även om jag längtar till våren så tycker jag att det är lite mysigt just idag. Det är inte kolsvart ute, utan det är lite mer... ja, vad ska man säga... halvmörkt ute. Kommer inte på vad det heter just nu. Hade jag haft tid så hade jag tänt lite ljus.

Ska in till skolan idag med. Grupparbete. Vi har även handledning idag. Imorgon däremot hoppas jag att vi kanske kan jobba hemifrån. Det beror helt på vad vi gör idag. Är det bara "ihopvävningen" kvar så går det nog inte att jobba hemifrån...

image description

Hyresgästföreningen CHECK!

Nu är jag (och Andreas) med i Hyresgästföreningen. Det kom förbi en trevlig herre här för kanske två timmar sen och pratade lite med oss. Anledningen till att vi tänkte att vi kan gå med är för att hyresvärden håller på och förhandlar om hyreshöjning här. De vill höja med 4,nånting %, vilket innebär en hyreshöjning på ca 350 kr i månaden för vår del. Det är rätt mycket mer i månaden. Hyresgästföreningen tycker det är galet och tänker typ inte tillåta det. De hade någon metod från sist de tänkte höja och tänker köra med den igen. Tycker definitivt det är värt 80 kr i månaden för att vara med i Hyresgästföreningen. Hellre 80 kr än 350 kr i månaden liksom...



Ibland har jag lust att flytta till något billigare, men jag älskar verkligen vår lägenhet. Den är nytapetserad (vi fick välja själva), den har bra planlösning, bra storlek på rummen, fönster mellan kök & vardagsrum vilket gör att den ser ännu större ut och en klädkammare.

Dagens outfit 120220

Ni fick en liten bild på halsbandet jag har på mig idag, här är en bild på hela outfiten:


Satsade på en skön outfit idag.




Påminnelse! 20% rabattLinn-Lay.se.
Ange bara rabattkoden "Oliwiasfan" så får du 20% rabatthela köpet!
Klicka på länken i texten eller klicka på bilden i menyn för att komma till Linn-Lay's fina hemsida med många fina kläder.

20 februari 2012

Godmorgon!
Ska alldeles strax gå till bussen och åka in till skolan. Har grupparbete idag.

Igår fick jag en liten inbjudan till att fira Valborg i Uppsala. En vän flyttade dit för några månader sen. Får se hur vi gör. Skulle absolut vara kul, dock är det väldigt långt kvar. Jag är inte så bra på att planera långt i förväg. Ska prata med Andreas i kväll och se vad han säger och tycker också. Det är ju ett himla drag i Uppsala på Valborg.


Har mitt halsband från Ur&Penn på mig idag. Ett superfint halvstort hjärta.


Vad ska ni hitta på idag då? :-)

Besök och lite prylar!

Pappa och lillebror åkte precis härifrån. Lillebror hade tydligen tjatat om att få åka hit (gullunge!) så idag tog de med mina sista saker där hemifrån och kom hit. Fick en del att gå igenom. Blir nog mycket som slängs eller tas ner i förrådet. Vi har suttit och pratat, kollat tv och sådär. Trevligt!

Tror den här kvällen fortsätts med att titta på Seinfeld. Håller på och nördar igenom den. Är helt fast! Älskar den serien.Har givetvis sett Seinfeld förut men inte alla avsnitt och inte i ordning. Håller på och värmer spaghetti och köttfärssås i micron också. Gottigott!


Bild från Google.se

Klädcollage Monki

Norlie & KKV - När Jag Går Ner



En av favoriterna just nu. Så skön.

19 februari 2012

Det är mycket mindre snö ute än igår. Så himla underbart! Älskade vår, du är så välkommen!
Lovar att det kommer börja snöa bara för det...


Den här helgen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Precis vad jag behövde. Jag har det så stressigt nu för tiden så jag behövde få göra absolut ingenting ett par dagar. Känner mig väldigt utvilad. Har bara suttit vid datorn, tittat på film och serier, haft tända ljus... Underbart!

Igår innan jag gick och la mig så bytte jag sängkläder också. Älskar att lägga mig i en nybäddad säng, gör inte ni det? Blev ju en liten överraskning för Andreas när han kom hem imorse efter jobbet också.




Vad har ni gjort i helgen då? :-)

Kollision med Kuzco!

När jag var ute med Kuzco förut så gick vi till ett litet skogsområde. Där finns det är lång backe upp och in i skogen. Så vi sprang upp för den (så skönt för Kuzco drar ju upp en) och så busade vi lite där uppe. Han fick sniffa runt och ha sig. Sen när vi skulle ner för den backen så stannade han för att lukta på något, men jag fortsatte gå lite sakta. Sen gör han världens glädjeskutt därifrån och studsar in i mig så jag flyger på arslet, haha. Det gjorde ganska ont kan jag säga. Men jag älskar självklart min lilla studsboll ändå♥


Santinos klänning i Project Runway


Tycker fortfarande att det här är en av de snyggaste klänningarna som gjorts i Project Runway. Älskar den! Skulle vilja ha något liknande. Tveksamt om man kan lyckas sy en själv alltså, haha. Collaget gjort i Remby.com. Jag är utvald till testperson av den programvaran. Kul tycker jag. Kommer nog flera collage ska ni se!

18 februari 2012 - Frukost + järpar med färskost

Idag dukade jag fram och gjorde frukost till mig och Andreas.




Det är jag som äter mycket, och Andreas lite. Han är ingen frukost-människa.



Igår eftermiddag så gjorde jag järpar med färskost i och fryste in. Anledningen till att jag gjorde dem utan att vi åt dem var för att färskosten jag hade köpt till att ha i järparna gick ut igår. Så var tvungen att göra dem. Den håller ju några dagar till eftersom den var oöppnad men har ändå ingen potatis och ska inte handla förrän på fredag. Det är väldigt gott att ha färskost i mitten, det ger lite extra smak. Bara att köpa en färskost du tycker om.


Pågående stekning.


Färskosten jag hade i järparna. (Även den jag har på två av mackorna på frukosten)

Ett tips: En hel färskost går inte åt, så man kan ju tänka efter om man kan ha den till något mer. Går åt väldigt lite till järparna. Om man inte gör en jättesats med järpar förstås.

Nya klänningen från ASOS!

Igår hämtade jag klänningen från ASOS hemma hos Sara. Hon fick ju beställa den åt mig för jag satt på föreläsning när min storlek kom in. Ni kanske kommer ihåg det. Provade den givetvis igår, och så här såg det ut:


Love it! Tänk i sommar sen till brunbränd hud...

17 februari 2012

Godmorgon!
Ska in till skolan idag med och arbeta med grupparbetet. Dock har jag bestämt att jag bara tänker stanna till lunch. Det är trots allt fredag idag! Tycker vi har kommit rätt långt också, så vi kan väl få ta det lite lugnt till helgen. Köra hårt igen på måndag.

Idag har jag faktiskt inga planer än. Tror de flesta är lite småfattiga nu innan löning så vet inte om det händer så mycket. Har saker planerade helgerna efter löning men... Som sagt, lite fattigt nu. Har ni några planer för idag/ikväll? :-)

16 februari 2012 - Skillat!

Två skillade saker har hänt på två dagar.

Igår så kom jag sist till busshållplatsen och det var jättemycket folk, ändå kom jag på bussen först. Jag trängde mig inte heller. I alla fall inte på riktigt. Jag slank förbi lite människor men de verkade ju inte bry sig. De stod helt utspritt så det fanns massa glipor överallt så jag slank in. Bussen stannade verkligen precis framför mig. Rätt skillat känner jag.

Idag så skulle vi boka besiktningstid för bilen, Andreas missade/glömde bort den andra. Så gick vi in och kollade för kanske 40-50 minuter sen. Då fanns det en tid ikväll. Så vi ska besikta bilen ikväll. Skönt för den har varit obesiktad i kanske två veckor. Har lånat en annan bil, men den är inte den bästa.


Bild från Google.se



[Vill bara be om ursäkt för den dåliga bloggningen som är till och från, men jag är i skolan hela dagarna och arbetar med grupparbete och sen har jag en massa annat plugg när jag väl kommer hem på eftermiddagarna. Hoppas verkligen det lugnar ner sig snart!]

15 februari 2012 - SATC-abstinens

Väldigt längesen jag tittade på Sex And The City nu. Kanske börjar bli dags? Fast jag håller på och nördar igenom Seinfeld just nu, men efter det kanske. Får nog bli så. Har jag inte tittat på SATC på länge så kommer abstinensen smygande.




P.S. Du har väl inte missat att du får 20% rabatt på hela köpet hos Linn-lay.se om du uppger koden "Oliwiasfan"? Mer information i menyn.

Ny skrivare!

Varning; långt inlägg!

Fick hem vår nya skrivare idag. Andreas beställde den igår. Skönt när det går fort! Vår gamla vill inte fungera som den ska. Vi köpte ny svart patron till den (för nästan 300 kr!!!) i söndags men det fungerade inte ändå. Blev vitt på papprena när man hade svart text i dokumentet. Inte så bra eftersom min lärare ville ha hemtentan i pappersform. Var ju tvungen att skriva ut.

I söndags kväll så provade Andreas att göra allt mörkgrått istället och det fungerade, men då var jag inte helt klar så det han skrev ut stämde ju inte. Sen när jag ska skriva ut på måndag morgon innan jag ska in till skolan och lämna in den så fungerar det inte med grått heller längre. Då blev det grönt istället och ett grönt arbete vägrar jag lämna in. Så då gjorde jag hela arbetet mörkblått istället och hoppades på att det skulle gå. Det fungerade så långt att det var blått jag fick ut, dock inte mörkblått. Det blev en vanlig blå färg istället. Jag ville ha mörkblått för då skulle det inte varit riktigt lika obvious att det inte var svart. Men men, jag fick lov att lämna in ett blått arbete. Känns sådär när det är första gången man lämnar in ett arbete till den här läraren. Inte det bästa första intrycket kanske, haha.


Dumma skrivare att inte fungera...



Vår älskade nya skrivare som fungerar! (Snyggare dessutom!)

Te i fina glasburkar

Fick två gamla glasburkar av mormor efter att hon rensade hemma. Dessa bestämde jag mig för att ha te i. Tycker det är så fint. Har planerat att köpa så jag kan ha flingor och müsli och liknande i burkar också. Har ju redan pastaburkar som ni vet.




Märket på teet är KOBBS. Tycker de har otroligt goda smaker. Ena är med lingon och grädde tror jag, och den andra är med passionsfrukt och annat gott.

14 februari 2012 - Happy Valentine's Day!


Bild från Google.se


Idag är det Alla hjärtans dag. Mitt Alla hjärtans dag-firande fick bli frukost med Andreas. Sen skulle han iväg till skolan och ikväll jobbar han, haha. Inte hela världen. Tycker inte att Alla hjärtans dag är viktig. Räcker väl egentligen att man är lite söta mot varandra. Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare!

13 februari 2012 - Hamilton

Hallå! Kom på att jag aldrig berättade vad vi gjorde i fredags. Ni fick bara preview-bilder, men den blev det inget mer. Är lite lost just nu när jag har hundra saker att göra och plugg som räcker till fem personer minst.

Hur som helst... I fredags så åkte jag, Andreas och Kuzco upp till mamma och dem. Sen på kvällen så åkte jag, Andreas, mamma, Erik, Becca, Elin och Oscar (Beccas pojkvän) till Heron. Vi åt och tittade på Hamilton - I nationens intresse, från 2012. Det var riktigt trevligt. Tyckte filmen var rätt bra, och Persbrandt spelade riktigt bra. Helt klart en sevärd film! Det hände en oväntad sak, och sånt älskar jag. Tänker inte säga vad ifall det är någon som inte har sett den än.


Bild från Google.se

12 februari 2012 - Festifest

Det var lite festligheter hos oss igår. Riktigt trevligt. Vi var väl 13-15 personer ungefär. Blir alltid så stökigt, haha. Vi har städat nu på förmiddagen. Sen har vi givetvis ätit dagen-efter-mat - kebab! Så gott!


Grogg- och ölglas och folks tallrikar, blir ju alltid nattmatlagning...


Burkar och flaskor...


Dagens mat, mums!


Och igår var vi några som åt McDonald's innan allt drog igång. Nyttigt liv man lever.

Preveiw!



10 februari 2012

Håll tummarna för mig nu att jag lyckas bli klar med hemtentan senast 15.00-15.30!

Sitter och äter frukost. Kom upp 20 minuter senare än jag hade tänkt. Men men, så är det ibland. Äter brödet jag bakade förut om ni kommer ihåg? Det är dags att baka igen. Har bara till 1½ frukost kvar. Inte bra, inte bra. Vad ska jag sedan äta?

Idag ska jag måla naglarna har jag tänkt. Blir i någon röd(isch) färg. Vet inte vilken bara. Har även det där från Yves som jag inte har testat än. Får se helt enkelt. Bild kommer när det är gjort!

POPCORN!!

Nej... Ska jag orka plugga flera timmar till så måste jag göra något trevligt. Därför ska jag unna mig popcorn så här en torsdagskväll. När det är nödsituation (som det definitivt är nu) så får man lyxa till det och äta lite gott. Eller hur? Har bestämt mig för att den här hemtentan ska vara klar senast 15.00-15.30 imorgon, så det gäller att jobba på. Vill vara ledig i helgen. Det ska gå! Har hur mycket kvar som helst. Tentan är på 5 hp, och vi har fått tid för ungefär 3-3,5 hp. Det är rätt stor skillnad för er som inte riktigt hänger med i hp-pratet. Vi skulle alltså egentligen få ha 1½-2 veckor till på oss om man ska vara petig och regelriktig.

Stressigt..!

Så här ser den närmsta tiden för mig ut i skolan:
13 februari › Hemtentan ska in
21 februari › Tenta
27 februari › Tenta
1 mars › Inlämningsuppgift ska in
2 mars › Eventuellt tenta
12 mars › Eventuellt tenta

Jealous, huh? ;-)

9 februari 2012 - 2 år & 7 månader!♥



Förresten så vägde vi Kuzco igår, 42 kg väger han. Han är 7 månader gammal. Sinnes, haha.

Lite för mycket samtidigt...

Haha, jag håller på med tusen saker samtidigt som vanligt.

Läser böcker till hemtentan,
Skriver av föreläsningsanteckningar,
Kollar kurser till hösten,
Mailar lärare,
Planerar min dubbelexamen så det ska gå på 4 år,
Lappar ihop och pusslar med kurser,
Sms:ar,
Planerar helgen,
Pratar med Jessica...

Ja man är ju som man är :-)



[Går ej att kommentera]

8 februari 2012 - JAG VILL!!

Åh vad jag vill flytta till hus!! Satt och tittade igenom min inspirationsbok om ni kommer ihåg den? Finns så mycket jag vill göra som jag inte kan göra här i lägenheten. Dels är det saker i trädgården och en trädgård har vi ju inte, dels är det bara en massa saker jag inte kan göra för vi har för några rum. Vi bor för litet. Vi bor inte för litet för att vara en trea, det är en rymlig och jättefin trea, men vi bor för litet för att jag ska kunna göra allt jag vill göra. Det är lite småfrustrerande till och från. Älskar att bläddra i inredningstidningar och att titta igenom min inspirationsbok, men samtidigt är det lite deprimerande. Jag hittar så mycket fint att göra, men har ingenstans att göra det på... Men något jag är säker på är att när jag väl får ett hus kommer det vara tokfint! Det är det jag får trösta mig med; att jag har en massa sparade idéer tills vi väl får hus så det kommer bli hur fint som helst!


Dagens outfit 120207


Kände för att vara svart idag.

7 februari 2012 - Dagen

Verkar inte spela någon roll hur mycket jag sover, jag blir inte pigg för det... Kanske börjar bli utbränd. You never know. Sitter och pluggar. Har ca 30 sidor kvar i en bok som jag ska ha läst innan det är dags att åka till skolan. På bussen till skolan ska jag börja med en annan bok. Många böcker att läsa till den här hemtentan.

Ikväll sen så ska vi till pappa och dem en sväng. Ska bli trevligt. Kuzco ska få springa och busa lite. Andreas ska få en hållare till bilen till sin telefon som tack för att han hjälpte pappa med lite grejer förut. Hur ser era planer ut för dagen??


Jag 10 december 2010.



P.S. Glöm inte rabatten på Linn-Lay.se! Koden + länk har du till vänster i menyn. 20% rabatt på hela köpet!

Mycket som känns...

Mycket som känns jobbigt just nu,
men det är bara att bita ihop, försöka hitta lösningar och göra så gott jag kan!

Mycket ljus på vardagsrumsbordet

Är på jakt efter en fin ganska stor ljusbricka som jag ska ställa en massa blockljus på. Dock har jag inte hittat någon än. Hittade ett rätt fint på IKEA, men vill inte ha därifrån. Plus att det egentligen inte var den formen jag vill ha. Ska in till Nisses någon dag och titta där, farmor sa att de brukar ha en massa. Så länge har jag gjort så här på vardagsrumsbordet:


Väldigt mysigt när man tänder alla ljus.

6 februari 2012

Godmorgon! Idag har jag gått upp i tid för att plugga. Brukar i och för sig gå upp skapligt ändå för tycker inte om att sova bort hela dagen även om man inte ska iväg till skolan. Anyway... Tänkte passa på att plugga som en liten galning medan Andreas är i skolan. Kan plugga när han är hemma också, men kanske roligare om man har det gjort så man kan spendera lite tid tillsammans istället. Båda har väldigt mycket just nu, så vi får ta vara på tiden vi har. Tur vi bor ihop annars hade vi väl knappt setts, haha. Hur ser era planer ut för dagen? :-)

image descriptionimage descriptionimage description

T-shirt från Monki + polisbesök

Idag när jag träffade Sara på stan så gick vi in på Monki lite snabbt. Hittade en härlig t-shirt där. En stor, one size. Perfekt till leggings. 200: - kostade den. U & ME står det på den för den som inte ser.




Lite tidigare ikväll så ringde polisen på här. De frågade när jag hade sett vår granne sist. Tydligen är det ingen som har hört av honom på ett tag. Jag har själv sett att hans ytterdörr är trasig. Vid ena låset är det som bortrivet. Den dörrbiten ligger på golvet nedanför dörren. Känns sådär. Tror att gubben som bor där är lite småsenil, så vi får väl hoppas att han bara har tappat bort sig.

Recension: Yves Rocher Crèmeögonpenna


Produkt och produktinformation hittar du här
.

Snabb info:
Svart, intensiv och täckande med lugnande mandelolja från ekologiska odlingar. Dess mjuka konsistens ger ögats inre kontur en djupsvart, mycket tät färgnyans för en intensiv blick.

Recension:
Jag är nöjd med den här produkten. Har använt den ett flertal gånger. Det blir riktigt svart och den sitter bra. Ser bra ut hela kvällen (har använt den när jag har festat). Den är även lätt att använda och ha på.

Bild, produkt och information är sponsrade av Yves Rocher.


Bilder från en kväll i Åre då jag endast hade den här ögonpennan och mascara som ögonmake:

5 februari 2012 - Möte på stan

Ska dra ner på stan om några minuter, ska träffa Sara. Får se om vi går i lite affärer eller om vi sätter oss på ett fik och babblar. Maybe both? Har lite bråttom! Skriver när jag kommer hem sen! Vad ska ni hitta på idag då? :-)


Jag nu.

4 februari 2012

Halloj! Igår kväll blir det lite drickande hos Emil och Karro. Eller de är husvakt så var i det huset men. Det var riktigt trevligt. Vi drack och körde "Med andra ord". Körde lite ölspel innan det. Tog nattbussen hem med Linus och Anders.

Älskar inte ni också när man får ett samtal som låter ungefär "Vi är hos dig snart, så spring ner!" när man inte ens sagt att man ska med, man har inte sminkat sig och man har vanliga kläder på sig? Så var det för mig igår. Vi hade pratat en del om att hitta på något och så blev det hos Emil och Karro (eller huset), men jag hade inte bestämt mig och jag hade inte kollat om det fanns plats i bilen dit. Jag blev ganska stressad kan jag säga, de var hos mig inom 2-3 minuter. Slängde på mig lite eyeliner (hade mascara för hade varit i skolan), bytte örhängen och slängde på mig två armband. Sen var det bara att slänga ner alkoholen och springa ner för trappen, haha. Inte första gången det här händer heller. Hopplösa människor man umgås med... Men jag älskar dem ;-)





Hoppas ni hade en bra fredag!

Fick klänningen!

När jag visade den gröna kjolen jag beställde från ASOS så nämnde jag en klänning jag ville ha men som inte fanns i min storlek. Jag bevakade som en galning för att kunna köpa när/om min storlek kom in. Sara hjälpte mig hålla koll när jag var i skolan igår och då kom den in! Egentligen skulle jag ha velat ha en 6a, men en 8a kom in och det fick duga. Var tvungen att ha klänningen. Eftersom jag satt i skolan så var Sara snäll och beställde åt mig, så den är på väg nu. Yay!

3 februari 2012 - Pluggeliplugg

Hallå! Sitter här och pluggar. Ska in till skolan för föreläsning idag med. Tycker inte om att åka in på fredagar, har blivit så bortskämd med att vara hemma då. Kanske för att jag inte har gått på de senaste två kursernas föreläsningar. Inte bra, inte bra. Men men, den här terminen ska jag gå på alla föreläsningar. Förutom om det finns någon bra anledning till varför jag inte ska. Om det till exempel skulle krocka med något annat viktigt.

Något som är underbart skönt med den här kursen är att vi har hemtentamen istället för vanliga tentamen. Alltså slipper vi sitta och plugga in en massa saker. SÅ HIMLA SKÖNT!



Kurslitteraturen för den här terminen. Hade redan två tack vare distanskursen jag läste. Det var skönt.

Kuzco har fått vän!





Den här köpte vi med oss från IKEA idag.

Rabattkod till mina fina läsare!

Jag har ett samarbete med Linn-Lay.se, en asiatisk modebutik. De har otroligt mycket fina kläder där. Har själv inte hunnit beställa något än, men det tänker jag definitivt göra! Gå in på hemsidan och titta. Hittar du något du vill beställa så använder du dig helt enkelt av rabattkoden "Oliwiasfan" så får du hela 20% rabatt på hela köpet!

2 februari 2012 - Hemklickat!

Igår beställde jag fyra saker från H&M. Inga roliga grejer egentligen, bara lite basplagg i svart och vitt. Sen ett par shorts till Andreas.



Den vita blusen ska jag ha till den gröna kjolen jag beställde för två dagar sen à la Carrie-style i SATC. Alltid älskat den outfiten. Förutom den hemska vita detaljen på hennes kjol, men någon sån detalj har jag minsann inte på min.

Cool gammal margarinlåda i trä




Den här coola gamla trälådan fick jag med mig hem när jag var hos farmor och farfar. Det är en sån låda man fick margarin i förut. Helt kär i den! Ska göra något fint arrangemang i den. Lovar att visa när det är gjort! Snygg va?

Bakat bröd på förmiddagen




1 februari 2012

Idag är det 1 februari. Helt sjukt vad fort tiden går. För mig får tiden gärna gå väldigt fort nu under de kalla månaderna så jag kan få vår och sommar nångång. Gud så jag längtar till värmen, solen och alla underbara vår- och sommaroutfits! Håller ni inte med mig?


Bild från Google.se




Yaaay, nu fungerar hissen igen! Den fungerade inte när jag och Kuzco skulle ut på morgonpromenad, så han har inte kommit ut än. Ringde fastighetsskötarn och nu är det fixat. Imponerande! Gjorde dem snabbt. Kuzco fick ett tuggben så länge så han skulle slippa tänka på hur kissnödig han är. Fungerar hur bra som helst, han tuggar som en galning. Nu är frågan om han kan slita sig för en promenad?
RSS 2.0