Två saker klara

Jag har haft panik över vad jag ska ha på mig på valborg. Har velat köpa någon klänning eller så. Men sen hittade jag en ny "tröja" jag köpte för ett tag sen och kom på att den har jag inte använt och så köpte jag shorts samtidigt som den och dom har jag inte heller använt. Tror dom passar jättebra ihop. Det är ju mer en "partytröja" eller vad man ska säga. Så blir nog det jag ska ha på mig. Bild får ni imorgon :-)
Så outfiten är fixad i alla fall. Drickan är fixad också.
Nu gäller det bara att komma ifrån Västerås i tid, komma på hur jag vill sminka mig, måla mina naglar, komma på hur jag vill ha håret... Ja en massa saker. Men det löser sig väl :-)

Jaja, fest blir det i alla fall! :-D Är riktigt, riktigt taggad just nu. Träffa alla mina vänner jag knappt sett på nästan ett år. Underbart!

29 april 2010

Jag blev jätteledsen idag... När jag kom ut från praktiken så står det en tjej och säljer jordgubbar. Usch vad sugen jag blev. Dom såg supergoda ut. 25 kr kostade dom men jag hade inte en enda liten krona med mig. Har inte med mig plånboken till praktiken. Tänk så gott det skulle vara med jordgubbar. Ska definitivt köpa det inom en väldigt, väldigt snar framtid!

Förresten! Idag frågade chefen på praktiken mig om jag ville jobba lite extra i sommar för dom skulle vara lite dåligt med folk då och då. Har ju redan sommarjobb men det är ju bara vecka 29-33 så jag sa ja. Plus att hon bara frågade om helgerna så är ledig på vardagarna dom veckorna innan "riktiga" sommarjobbet börjar. Så jag hinner sola och slöa innan som jag hade tänkt :-) Alltså kan det hända att jag får jobba hela veckan när sommarjobbet på körskolan sätter igång. Vardagarna på körskolan och helgerna i restaurangen. Men får ju pengar så det är värt det ;-)

Hundrastester

Tänkte lägga in några länkar till hemsidor där du kan göra hundrastest. Alltså test och se vilken hundras som passar dig.

De tre jag tyckte var bäst/lättast:
Pedigree
Canis
Eukanuba

De tre lite sämre/krångligare:
Dogbreedinfo
Petplanet
Dogluvers

Nu har ni lite att roa er med och testa och jämföra resultaten. Pedigree och Canis är på svenska och resten på engelska. Nu måste jag sova! Godnatt!

Mycket spaghetti & mycket O.C.

Har precis ätit en stor bunke med spaghetti med ketchup och pommes frites-krydda på. Har ni inte smakat det tycker jag att ni ska göra det. En vän som tipsade mig om det för något år sen, det var jättegott. Har fått min pojk att äta med det också, tihi. Till maten tog jag en c-vitamin. Gott.


Mycket, mycket spaghetti.


c-vitamin exotisk, suddig bild jag vet.

Sitter och tittar på O.C. Inte helt ovanligt efter att jag hittade några säsonger att titta på. Är inne på andra säsongen nu. Helt fast. Skönt att klockan inte är så mycket för då hinner jag titta massor :-D
Är fortfarande intresserad av att veta vad ni ska hitta på på valborg? :-)

28 april 2010

Gårdagen, kortfattat: Grillning med Jesper, Nesse, Josefin(e?), Ogge och Linus. Lite plugg. Ner och solade med älsklingen. Teve. Dusch. Teve.
Därav den dåliga uppdateringen. Plus att jag var sinnessjukt trött. Orkade knappt sitta upp ordentligt. Vågar nästan lova att jag ska uppdatera bättre idag.



Nu är det bara två dagar kvar till valborg. Vad ska alla hitta på nu då? Fest, släktträff, hemmakväll, myskväll med pojk- resp. flickvän? Inget speciellt kanske? Berätta! :-)
Själv ska jag på fest och kalasa på såna här:

27 april 2010

Trött så trött. Håller på att somna sittandes. Så trött på att vara trött. Är trött dygnet runt. Trött på vardagarna. Trött på helgerna. Nej usch. Hoppas på att bli lite piggare när praktiken är slut. Sover alldeles för lite i veckorna.

Nej nu ska jag sluta klaga och sätta mig ner med matteboken. Har prov om 1½ vecka ungefär så bäst att plugga lite. Förresten! Har fått VG på båda mina prov som jag har gjort. Skulle jag aldrig nånsin i hela mitt liv ha gissat. Men jag är glad och tacksam. Har bara ett skriftligt, som jag ska göra nu snart då, och sen ett muntligt kvar sen är jag klar. Gud så skönt! Bara hoppas man kommer in på högskolan nu då så jag inte har stressat ihjäl mig i onödan. Kursen är på ett år, jag har gjort allt på 4-5 månader när jag är klar sen.


Okej... Riktigt så här avancerat är det inte men, haha. Enda "bra" bilden jag hittade.

Kalasande

Anledningen till att det inte blivit något mer inlägg idag förrän nu är att direkt efter min PW så fick jag slänga mig in i duschen och gå över till Jesper. Han fyller nämligen 20 idag. Grattis! Så vi har suttit med partyhattar hela dagen/kvällen och umgåtts. Åkte en sväng till systemet så han fick köpa där för första gången, fortfarande partyhattarna på. Vi åt smörgåstårta och marängtårta. Marängtårtan gjorde jag. Eller ja... Alla sakerna för redan förberedda men jag fick ha på allting och sätta ihop så det blev en tårta av allting.

 Min partyhatt.

Den fina marängtårtan.

Jesper är nersupt, folk är hemskjutsade och jag ska gå och lägga mig med pojken min. Upp tidigt imorgon.
Sov så gott! Godnatt!

26 april 2010

Jag har fått önskemål om att lägga ut bild/bilder på hur "hela" jag ser ut i min nya hårfärg. Jag la ju bara upp en bild på själva håret. Därför tänkte jag vara snäll och lägga ut en bild eller tre nu innan jag drar ut på en PW :-)


Piggelin!

Gick ner i källaren för att titta om torktumlaren ville vara klar, men det ville den ju såklart inte. Tittade in i frysen och hittade en Piggelin så den tog jag med mig upp. Gott! Så sitter och äter den nu i väntan på att torktumlaren ska bli klar. Måste ju ta upp kläderna på rummet innan det är dags att åka hem till Västerås.


Vad ska ni göra denna söndagskväll? :-)

25 april 2010 - Heat and Iron Safe

Förresten... När jag var hos frisören så köpte jag ett värmeskydd. För er som inte vet så använder man värmeskydd när man plattar, lockar eller fönar håret. Det skyddar håret mot slitage.


Catwalk Heat and Iron Safe

Dagens outfit 100424


Vitt linne - JC → T-shirt - H&M → Svarta stuprör, Crocker - JC → Jeansjacka - H&M → Sjal - Gotland → Armband - ?

24 april 2010 - Klippning & färgning

Idag var jag och klippte mig och färgade håret hos min frisör som sagt. Tycker det blev bra. Älskar henne.
Här är före- och efterbilderna jag lovade er:


Det ser ganska rött ut på bilden men det är det inte.

Haha jag sa att jag tyckte jag såg blekare ut nu, då sminkade hon mig lite så det skulle kännas bättre, haha. Så söt! Älskar min frisör :-D



Veckans Outfit:
Natalie Tisenius

John Mayer - Free Fallin'

23 april 2010

Vet ni vad jag gör just nu? Eller ja, just exakt nu bloggar jag men... Jag städar. Är stolt. Har diskat massa jobbiga saker. Kastruller och liknande. Nu ska jag göra rent spisen och handfatet i badrummet. Sen ska jag dammsuga hela hemmet. Tur att det inte är så stort. Känner mig riktigt duktig. Hoppas karlsloken blir glad sen nu när jag anstränger mig, haha.



Imorgon ska jag klippa mig och färga håret hos min älskade frisör. Längtar. Ska bli superspännande och se om det blir som jag vill. Ska bara toppa håret eftersom jag sparar, men ska ändra benan lite om det går. Vilken färg och hur det blir får ni se imorgon. Kommer lägga upp före- och efterbilder :-)



Veckans Outfit:

Natalie Tisenius

Sovdags!

Nej nu ska jag sova. Ska sätta på Kejsarens Nya Stil som vanligt när jag får sova ensam här borta, haha. Men älskar den filmen! Eller jag älskar karaktärerna om manska vara petig. Har redan skrivit om den men måste upprepa; ni som inte har sett den måste se den och ni som inte har sett den på länge måste också se den. Så härlig! Alla är så sköna! Tycker ni inte det så har ni ingen humor ;-) En vän till mig tycker den är dålig förresten. Dummaste jag har hört i hela mitt liv. Jaja. Alla tycker vi olika.



Nu blev det ett långt inlägg om i stort sett ingenting men så kan det bli ibland. Ni får sova så gott!
Vill passa på att säga att jag tycker det är superkul med fler läsare, hoppas ni stannar! :-)

Rachel Bilson

Ännu en liten dam med snygg stil!


22 april 2010

Kul... När jag vaknade i morse var det snöstorm. Inte snöstorm kanske men det snöade lite och blåste rätt mycket. Självklart var det motvind när jag cyklade till praktiken. Jag är psykiskt allergisk mot motvind. Det kan förstöra en hel dag och göra mig så sur. Jag vet jag har issues, men det får ni leva med. När jag cyklade hem så regnade det, vilket jag föredrar framför snö, så det kunde jag leva med. Vad jag inte vill/kan/tänker leva med är att snön fortfarande ligger kvar på marken :-O

Hur ser vädret ut för er idag?



Veckans Outfit:

Natalie Tisenius

Snow Patrol - You Could Be Happy



Vet att den inte är ny men jag tycker om den. Det var längesen jag lyssnade på den, innan nu då.
När jag slutade 9an så var det en kille i parallellklassen som sjöng den här och spelade gitarr till. Han var superduktig. Det var så man rös!

Nej nu ska jag sova, är trött trött trött. Godnatt! Sov så sött!

Fråga till er läsare!

Finns det någon film du kan

alla replikerna till?

-Själv kan jag Lejonkungen och Stefan & Krister - Där fick du!

21 april 2010

Trevligt. När jag skulle hem från praktiken så regnade det lite grann, det kan jag leva med. Sen när jag nästan är hemma så börjar det hagla. Hatar hagel. Det gör så ont. Jag hade inga vantar. Som tur var så var det inte så stora.
Kommer ihåg nångång när jag var mindre, gick kanske i 4:an eller 5:an då började jag nästan gråta för det gjorde så ont på mina händer. Det var hur stora hagelgrejer som helst. Jag hade inga vantar och ingen tröja att dra ner, det var typ vår/sommar. Händerna blev helt röda. Nej usch. Hagel är inte min grej.

Nagellackstips

Är det någon tjej som kan måla naglarna riktigt snygga så är det den här. Hon har bra och roliga idéer och visar sedan steg för steg hur man gör. Hade tänkt lägga upp något klipp men hon har valt att man inte ska kunna göra det så istället länkar jag till hennes youtube-sida :-) Här har ni den: Julie

Exempel på vad hon gjort:

20 april 2010

Fick sluta 45 minuter tidigare idag. Riktigt snällt!

Nu ska jag ut och springa. Wish me luck!
Kommer svimma och dö eller nå.

Vad ska ni hitta på idag? :-)








Veckans Outfit:

Natalie Tisenius

Pappa fixade cykeln

Pappa kom förbi idag och lagade min cykel. Den fick ju punka. Tack pappsen! Förstår inte hur man kan sånt (?) Gick superfort. Är väl en killgrej antar jag. Dom får väl lära sig redan när dom är små eller nå. Jaja. Tur för oss flickor ;-D Så imorgon kan jag cykla till praktiken, vilket betyder att jag kan gå upp hela 20 minuter senare. Lovely!

Veckans Outfit! - Vinnaren!

Vinnaren av veckans outfit-tävling blev Natalie Tisenius!



Grattis till henne! :-D

 

19 april 2010

*
Den här var jag snäll och tog med hem till älsklingen från praktiken. Snäll jag är va? ;-)

18 april 2010

Nu är jag hemma igen och har då alltså internet. Orkade inte leta upp den där nyckeln så därför var uppdateringen superdålig nu i helgen och idag fram tills nu när jag kom hem. Har tagit tag i alla kommentarer också :-)

Nu tänkte jag slänga in bilderna på kattungarna. Varnar att bilderna är rätt dåliga. Dels är dom tagna med telefonen i mörker och kattungarna var inte lätta att fånga på bild. Dom rörde sig hela tiden. Men bättre än ingenting. Dom två översta är på pojken och dom två nedersta på flickan :-)


Fråga till er läsare!

Är du ytlig?

17 april 2010

Igår när jag kom till pappa så upptäckte jag att jag inte har något internet eftersom jag har formaterat min dator. Måste få någon nyckel. Ska fixa det senare idag om jag hinner. Sitter på "kontors"-datorn just nu.

Igår var jag med Jessica. Jag åkte till henne och tittade på kattungarna först och sen följde hon med hem till pappa och dom. Tog bilder på kattungarna som jag kan lägga ut sen när jag fixat internet på min dator :-) Supersöta var dom. Har precis börjat gå och sådär.

Nu ska jag till mamma och dom och få hjälp med matte. När jag kommer hem därifrån ska jag antagligen till Frank och dom. Vi preliminärbokade igår.

Vad ska ni hitta på idag? :-)


Vart tog solen vägen? :-O

16 april 2010

Tog mig en mjukglass på vägen hem från praktiken. Får jag gratis eftersom jag "jobbar" där. Den var supergod! Gick och njöt i solen :-D



Idag blir det att åka hem till pappa och dom. Han kommer och hämtar mig om ett tag. Sen blir det antingen Frank, Tova och Anna annars någon annan vän. Får se helt enkelt.

Vad ska ni hitta på idag/ikväll nu när det äntligen är helg? :-)


Nu ska jag duscha, städa lite och packa så jag är klar när pappa kommer!

Sister Hazel - Your Winter

The O.C.

Sitter och tittar på The O.C. Är inne på 4:e avsnittet på första säsongen. Så himla längesen jag såg det. Superkul. Älskade O.C. när det kom.

Nu ska jag nörda vidare! :-D

Vad tyckte/tycker ni om O.C? :-)

15 april 2010


Stekte pannkakor idag med. Gjort det varje torsdag hittills, men slapp steka hela dagen idag i alla fall. Jag fick ta över efter lunch. Goda är dom.



Så här ser det ut i en skog jag går förbi på vägen till och från praktiken. Fint va?



Förresten så har jag tydligen namnsdag idag (a) Grattis på mig! :-D

Annorlunda sminkningar

Sökte på sminkningar på Google.se och fick upp den här. Lite annorlunda, rätt coola och färgglada sminkningar.

Någon som föll er i smaken? :-)
Själv tyckte jag om leopardsminkningen, men kanske skulle se helt galet ut om man verkligen sminkade sig så. Beror nog helt på hur man ser ut för övrigt.

Ute en sväng

Drog ut och powerwalkade i drygt en timme. Det var superskönt. Tog lite meningslösa bilder som jag tänkte lägga ut. Visar i alla fall att det är vår, sol och underbart!

14 april 2010

Idag fick jag sluta mer än en halvtimme tidigare för det var så lugnt. Jag kom hem ungefär när jag egentligen slutar. Riktigt skönt. Njöt när jag gick hem eftersom det är sol idag igen! Underbart!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och bara njuter. Önskar jag kunde sitta ute nånstans också. Men men, kan inte få allt :-)

En sak som irriterar mig... När jag gick hem idag så ligger det hundbajs mitt på gång- och cykelbanan. Det låg där mitt i solen och gosade. Vad i helvete? Vad är folks problem? Alltså ursäkta men skaffar man en hund så vet man väl att den kommer bajsa? Jag lovar att alla tycker det är precis lika jobbigt. Varför tror dom att dom har rätten att lämna det? Vissa människor alltså...


Fråga till er läsare!

Är du modeintresserad?

-Det är jag! Men jag följer inte slavisk utan har det mer som inspiration.

13 april 2010

Varnar att det kommer bli långt och att jag säkert kommer låta som en bortskämd liten snorunge nu men jag har ju varnat i alla fall...

Min pojkvän åkte idag. Han kommer antagligen inte hem på hela veckan. Helgerna är vi ju i stort sett aldrig här så dom räknas inte. Jag ska alltså sova själv tre nätter. Jag klarar inte av sånt. Jo, hemma hos mamma och dom eller pappa och dom kan jag sova själv men inte här. Jag har bara bott här i ungefär 4 veckor kanske. Jag känner mig inte hemma här. Vill inte vara själv här. Känns så öde. Känns som jag har åkt och hälsat på någon som inte var hemma men jag blev tvungen att stanna kvar ändå för jag inte kunde komma därifrån. Hur kul är det?
Vet inte vad jag ska äta alla dagarna heller. Blir väl att leva på nudlar eller nånting. Har inte ens grejer till att göra pastasallad.

Så här känner jag för att göra just nu, men ska försöka låta bli...

Tur att det är massa bra serier ikväll i alla fall så man kan försöka roa sig med det.
Hur ser eran kväll ut? :-)

Top Model + Lauren Conrad

Tittade såklart på Top Model idag. Fast fick inte tv:n förrän halv 9 så jag missade början. Tråkigt. Men nu ska vi inte klaga. Fick ju se nånting i alla fall!


Älskar det här programmet. Tycker det är kul att det är för korta människor i år. Är ju själv kort som jag vet inte vad, haha.

Var ju lite kul att Lauren Conrad var gästdomare också. Inte alls längesen jag gjorde ett inlägg om hennes snygga stil. Tycker om henne.

Veckans Outfit! - Finalisterna!

Här är de 4 finalisterna i veckans tävling:

1. AnnaBengtsson

2. JuliaNyström

3. NatalieTisenuis

4. ElinMarnfeldt

Bara att rösta på den finaste outfiten och den ni tycker ska vinna. Ni röstar genom att kommentera siffra eller namn i det här inlägget Man får tyvärr inte rösta på sig själv :-)

12 april 2010

Igår så var älsklingen min snäll och formaterade min dator. Därför blev det inga fler inlägg igår för han blev klar runt halv 1-1 och då kände jag att det inte var någon idé att skriva. Det var verkligen på tiden att den blev fixad, den var helt insane. Segare får man leta efter. Men nu går den snabbt och fint. Underbart! Ska man bara fixa så den ser ut som man vill också :-)

Nu ska jag slänga i mig lite nudlar. Senare lägger jag upp finalisterna i veckans tävling och lite annat!

Ute i det underbara vädret

Jag och älsklingen drog ut på en liten cykeltur nu när det var så fint väder. Det var skönt.


Självklart cyklade jag på min pärla :-)

Fick punka på vägen hem bara för att alla puckade människor slänger glasflaskor på gång- och cykelvägarna. Råkade självklart köra över massa glasbitar. Förstår inte vad det är som är så himla kul med det. Vem tjänar på att slänga om där? Seriöst. Hatar människor som gör det. Man hinner ju inte reagera förrän man redan har kört över glasbitarna. Så nu måste jag gå till praktiken imorgon. Måste gå kl. 7 istället för att cykla halv 8. Kul.

11 april 2010

Underbart väder idag!

Tänkte bara påminna om att det är sista dagen att anmäla sig till den här veckans outfit-tävling. Imorgon ska jag slänga upp finalisterna. Ni har till kl. 00.00 på er :-) Inlägget där du anmäler dig och får information hittar du här.



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Smulpaj




Gjorde smulpaj idag efter maten. Bärpaj. Hallon och blåbär. Riktigt gott. Massa vaniljsås.
Nu sitter jag, pojken och Nesse och har Harry Potter-maraton, haha. Ja, jesus. Men dom är rätt bra faktiskt. I alla fall dom senare filmerna.

Recept på smulpaj:
100 gr margarin
2-3 msk socker
1½ dl havregryn
1½ dl vetemjöl

Smält margarinet och blanda sedan ihop allt.
Smörj en pajform eller annan form och ha sedan i bär, äpple, rabarber eller vad du nu vill ha i.
Om du har frysta bär eller liknande så ha på lite potatismjöl, det suger upp "vattnet".
Strö sedan på lite socker och smula på "degen".
Ställ in i mitten av ugnen i 225 grader. Låt stå ungefär 20 min.
Kan ta lite kortare tid beroende på ugnen så håll lite koll :-)

Lauren Conrad




En snygg tjej med riktig snygg stil.

10 april 2010

Igår så var jag ju som sagt med Sofia. Vi åkte till mamma och dom och hälsade på. Vi sov där. Jag är kvar fortfarande. Ska åka hem med tåget som går kvart över 5. Då ska jag vara med älsklingen.
Vi körde Wii Just Dance igår kävll/natt. Vi körde 30 låtar. Höll på i nästan 2½ timme. Rena träningspasset kan jag lova. Då kände vi oss duktiga och nyttiga ;-) Superkul är det i alla fall. Man känner sig inte alltid så snygg men man har riktigt roligt och det är bra motion.



Vad ska ni hitta på idag? :-)



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Information och anmälning till denna veckas outfit-tävling hittar du här.

9 april 2010

Idag tog jag ledigt från praktiken för att plugga matte. Har prov imorgon. Usch.
Det blir väldigt mycket åka idag. Först från Västerås till Köping till Eskilstuna till Södertälje. Oj oj oj. Ska vara med Sofia idag. Trevligt. Längesen. Vi kommer väl mest prata en himla massa och kanske spela Wii.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 9 månader!



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Denna veckans tävling hittar du här, där du även får information. 

Kejsarens Nya Stil

Vet att den här är rätt gammal men jag kom att tänka på den här filmen för några veckor sen. Den är från 2000.
Jag såg den på bio när den kom kommer jag ihåg. Älskar serien som går på Disney Channel så kom på att jag borde ju älska filmen (tyckte om den då när jag såg den på bio men visste inte om jag skulle tycka om den nu)
Filmen är skön. Jag älskar den, haha. Alla är så sköna. Har sett den 4-5 gånger sen jag kom att tänka på den för några veckor sen. Tröttnar inte :-D


Bild från Google.se

Om det är någon som inte har sett den eller inte sett den sedan den kom så rekommenderar jag den verkligen! Ni måste se den. I alla fall om ni har lika dålig humor som jag, vilket jag hoppas ;-)

 

8 april 2010

Förlåt för dålig uppdatering. Både idag och dom två senaste dagarna. Har väl bara varit 2 inlägg om dagen. Inte bra. Men har känt mig så osocial mot älsklingen så kände at jag ville umgås med honom lite. Han tycker jag är en liten bloggnörd, haha. Det får han leva med :-D

Idag har jag stekt pannkakor på praktiken hela dagen. Ni anar inte hur mycket smet det var. Jag stekte från kl. 9 till kanske 20 i 3 och man gör 6 st åt gången. Då kanske ni kan tänka er. Otroligt mycket. Har väl stekt ungefär 300-400 pannkakor räknade jag ut. Galet. Men goda är dom. Åt det till lunch. Gott!
Vad har ni hittat på idag? :-)


Nu ska jag göra pastasallad! Skriver senare, lovar!



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Anmäl er/hitta information till den här veckans tävling här.

Alltid dessa problem...

Självklart var videon 100 Mb och den ska vara mindre än 100 Mb står det. Jesus. Jaja, min pojkvän får lösa det där sen. Hjälpa mig konvertera eller vad man ska göra. Kära nån. Problem problem...

Åt upp resterna från igår av denna goda glass för en stund sen :-D

Vilken är din Ben & Jerry's favorit? :-)


Min är inte den där dock, det där är min favorit nr 2. Bohemian Raspberry är den absoluta favoriten.

7 april 2010

Min hals mår typ bra. Tack gode gud. Lite skumt men jag är glad och tacksam.
En annan trevlig sak idag är att min pojkvän inte ska iväg. Han skulle antagligen det först, så jag skulle få sova själv. Tycker inte om det. Sen när jag kom hem så frågade jag om han skulle iväg men då skulle han inte det längre. Lovely. Intressant känner ni nu. Förlåt, haha.

Senare idag tänkte jag nog slänga in den där videon jag skrev om för ett tag sen. Var ju tvungen att bli godkänd på någon sida först, vilket jag är nu. Ingen superrolig video men en riktig sötnöt är med i den i alla fall ;-D



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Kom ihåg den här veckans tävling också. Veckans Outfit. Inlägget hittar nu under detta inlägg :-) 

Veckans Outfit! - Anmäl här!

Den här veckan tänkte jag köra på Veckans Outfit istället.
Det går till såhär: 
Du kommenterar att du vill vara med i detta inlägg och skickar med en länk till inlägget med den outfiten du vill ha med. Ni har som vanligt till söndag kl. 00.00 på er att anmäla era bidrag. På måndag lägger jag ut de 4 finalisterna som sedan får samla röster. Priset är som det brukar; länkning i bloggen i en vecka.

Anmäl er nu!

6 april 2010

Hej! Dagen började mindre bra men nu börjar det ordna upp sig.
Min hals började göra ont igår under dagen, sen på kvällen blev det värre. På natten så kunde jag inte somna, fick spring upp och göra te med 40 liter honung i. Sen nu imorse så gjorde halsen så ont så jag grät. Då är det faktiskt illa. Men som ni vet var jag hemma förra veckan så jag kände att jag kunde inte vara hemma mer. Så med svullen hals cyklade jag till praktiken. Spännande. Men gick rätt bra. Hade feberfrossa en stund, men sen blev det bättre längre in på dagen.



Nu ska vi laga mat allihopa. Det blir lasagne. Igen. Fast förra gången var det hemma hos pappa och dom faktiskt.
Skriver sen om tävlingen och det!



Veckans Blogg:


http://lundbergelin.blogg.se

Veckans Blogg! - Vinnaren

Vinnaren av denna veckas tävling blev:


http://lundbergelin.blogg.se

Grattis till henne! :-)

Imorgon kör jag igång en ny, annan tävling. Tar paus från Veckans Blogg-tävlingar en stund. Roligare med variation. Berättar mer imorgon. Nu ska jag försöka sova. Ska upp tidigt imorgon. 
Sov så gott! Godnatt! 

Vanessa Hudgens

Jag tycker att den här tjejen har riktigt snygg stil. Skulle gärna ta över hennes garderob. Det är väl det jag tycker om henne för, är inte så inne i hennes karriär och liknande. Hon är ju inte direkt ful heller om man säger så!

5 april 2010

God morgon! Nu är mamma och Erik här och hämtar mig. Vi ska till mormor och morfar på lunch.
Skriver senare! :-)

The Birdcage

Kollade på The Birdcage, från 1996, för en liten stund sen. Jag såg den första gången för några år sen och kom bara att tänka på den och fick lust att se den igen. Den är så jävla skön, haha. Man måste nog ha min humor för att tycka det men alltså aah... Jag älskar den. Nathan Lane spelar så himla bra! Han spelar en superfeminin dragqueen. Alla i filmen är bara så sköna! Jag rekommenderar alla med bra humor att se den här :-)


Bilder från Google.se

Lite kul

Jag gjorde ett sånt där hundras test. Där man kan titta vilken hundras som passar en. Så fick jag upp några raser och en som kom upp har jag sett förut och tyckt om men inte vetat vad den heter. Dom är helt underbara. Leonberger. Så en sån vill jag ha. Testet kan ni göra här. Det var inte det bästa testet jag sett men det duger. Pedigree hade ett bättre, men det var något fel på det just nu.

Jaja, till det jag skulle komma till... Jag gick in på en uppfödares hemsida (denna) och dom hade en liten rolig grej:

Träna inför valpköpet
1. Häll ut pölar av kall äpplejuice på golvet och mattorna, och gå sedan runt barfota med ljuset släckt.
2. Gå till jobbet i ett par sockor, där du strimlat tådelen i en mixer.
3. Gå ut i regnet direkt efter det att du vaknat och säj, "duktig valp, skynda dig nu, kissa och bajsa nu. Sluta lek med kopplet, kom igen nu....."
4. Täck alla dina finkläder med hundhår, ljust hår till mörka kläder och mörkt hår till ljusa kläder. Lägg också i några hundhårsstrån i din mugg med morgonkaffe och i det nyöppnade smörpaketet.
5. Lek apport med en våt tennisboll.
6. Spring ut i snön barfota för att stänga grinden ut med vägen.
7. Vält ut en korg med nytvättad tvätt på golvet.
8. Lägg dina smutsiga underkläder på golvet i vardagsrummet när du skall få gäster.
9. Hoppa ur din favoritfotölj när din favoritserie närmar sig slutet och skrik, "Nej, nej, inte där, det där skall du göra ute!". Missa slutet av din favoritserie.
10. Lägg chokladpudding på finaste mattan och försök inte städa upp det förrän du kommer hem från jobbet på kvällen.
11. Hacka på bordsbenet flera gånger med en skruvmejsel.
12. Slå sönder din fjärrkontroll med en hammare.
13. Ta en mjuk och gosig filt direkt ur torktumlaren och linda den runt dig en mörk och ruggig höstkväll. Då får du en föraning hur det känns när din valp somnat i ditt knä.



En sån här ska jag ha så småningom:




Svar på frågestunden!

Nu har jag suttit och svarat på alla frågor. Riktigt kul faktiskt, ibland fick man verkligen tänka till. Hoppas ni är nöjda. Är det något ni inte tyckte att ni fick rätt svar på så är det bara att säga till!

Har du någon fobi?  Vad?
Jag är livrädd för spindlar och ormar. Sen har jag även fotfobi!

Om du var tvungen att byta kropp med någon permanent, vem skulle det då vara?
Hm, den var svår… Min första tanke var nog Jennifer Lopez eller Cristina Aguilera, men tror jag tar Vanessa Hudgens till slut.

Tror du på något övernaturligt?  Vad?
Nej det måste jag nog säga att jag inte gör.

Favvogodis?
Sura håra godisar eller marabou choklad!

Vem eller vad inspirerar dig?

Utseendemässigt är det kändisar som t.ex. Olsen-tvillingarna, Vanessa Hudgens, Paris Hilton (när hon inte ser heltokig ut som hon gör ibland ;-D) m.m.
Sen om det är hur man ska vara, bete sig och leva så är det nog mamma och pappa. Deras åsikter tillsammans kan få en att fatta väldigt bra beslut.

Vad tror du att du gör om fem år?

Jag har nog pluggat klart helt, fått ett jobb som jag trivs med (förhoppningsvis) och kanske börjat planera hus, familj och liknande.

Högsta önskan?

Oj… Att morfar lever många, många, MÅNGA år till!

Favoritbloggar?

Tror inte jag har någon sådär. Inte hittat någon jag har fastnat för än. Självklart har folk lite roliga inlägg ibland och jag har hittat flera som jag tycker om som personer. Tänker på när man kommenterar varandras och pratar lite.

Varför började du blogga?

För att kunna skriva av mig. Dela med mig av mitt liv, kanske kunna inspirera någon/några :-) Och även som en kul grej, men nu är jag helt fast, haha.

Vad är det allra bästa du vet?

Åh, jag älskar att shoppa såklart. Och att bli kliad på magen är underbart skönt! Haha, låter som ett djur.

Hur länge har du bloggat?

Jag började i mars 2009, sen hade jag ett uppehåll och började igen nu i december 2009.

Hur många läsare har du på 1 dag ungefär?

Det kan variera väldigt, väldigt mycket. Allt mellan 90-200.

Vad är ditt bästa skönhetstips?

Man måste nog kombinera flera saker. Dels sov aldrig med smink, drick mycket vatten och tvätta ansiktet med kallt vatten morgon och kväll. Sen skadar det inte att använda dag- och nattkräm.

Har du något favoritdjur?

Vit tiger. Jag älskar dom! Men pratar vi husdjur så är det hund.

Har du designat din blogg? (den är Jättefin!)

Tackar! Ja, jag har gjort allting själv :-)

Har du något favoritplagg?

Min nya favorit är min studentklänning, men det får jag ju inte använda. Annars är det en oversizetröja som är superskön.
Menar du mer ett sorts klädesplagg så är det nog… hm, de lite längre linnena som finns på JC. Har dom i en massa färger.

Brukar du följa storbloggarna? Vilka i sådanafall?

Nej jag följer ingen av dom. Är inte ens inne på deras bloggar. Har varit inne på Kenzas och Fokis vid något tillfälle och jag tyckte inte dom var så speciella.

Vilken är din favoritfilm?

Gud så svårt… har flera stycken. T.ex. Notting Hill, The Ugly Truth och Walk The Line.

Hur firar du påsk?

Jag firar inte på något speciellt sätt faktiskt. Påsk är inte så stort i min familj. Vi får varsitt påskägg så är det bra sen, hehe.

Vad har du för framtidsplaner, vad vill du bli när du blir stor?

Jag ska antagligen utbilda mig till ekonom så något inom det. Kanske projektledare eller något liknande :-)

Vad tror du att du gör om 20 år?

Då har jag nog ett fint hus, familj, bil och ett jobb jag tycker om.

Varför bloggar du?

För att det är superkul med responsen och se att folk tycker om det man skriver. För att inspirera och ibland kanske kunna hjälpa.

Är du tillsammans med någon?

Jajamänsan :-D

Vem har du varit tsm med längst med en kille?

Det blir min nuvarande pojkvän alldeles strax när vi har 9 månader.

Vad heter du på riktigt?

Jag heter Oliwia på riktigt.

Vilken skola går du på?

Jag går på Thomasgymnasiet i Strängnäs.

Har du några FALSKA vänner?

Jag hade. Men har inte kvar dom. Hoppas i alla fall att dom jag har kvar inte är det ;-O

Har du några RIKTIGA vänner?

Ja, det har jag :-)

Har du någon bästa vän?

Jag har turen att ha två :-)

Vad har din mobil för modell?

Jag har en Samsung L700. Rosa.

Vilken är din favoritaffär när du ska handla kläder?

Det är nog MQ och H&M.

Vad brukar du göra när du har lov?

Jag brukar passa på att träffa vänner och familj.

Vad gör du på fritiden?

Är med pojkvännen och vännerna. Blir väl bio, fest, ut och äta m.m.

Har du skolkat någon gång?

Ja det har jag.

Sköter du skolan?

Ja det gör jag, jag har lite frånvaro och bra betyg. Är väldigt lättlärd.

Vem/vilka är dina idoler?

Älskar Paris Hilton, tycker hon är superskön!
Sen klädmässigt är det som sagt t.ex. Olsen-tvillingarna och Vanessa Hudgens.
Musikmässigt har jag ingen direkt sådär. Jag tycker oftast om låtarna för låtarna och inte artisten.

Hur gammal är du?

Jag är 18, blir 19 i juni.

Favoritband?

Har inget för tillfället.

Länder du varit i?

Då ska vi se… Grekland 2 ggr, Thailand, Bulgarien, Kroatien, Danmark och ska till Italien innan studenten :-)

Om du skulle vara tvungen att spendera en dag med Kissie, vad skulle du då göra?

Ingen aning faktiskt. Har aldrig läst hennes blogg.

En kändis du skulle vilja byta liv med i en vecka och varför?

Hm, Vanessa Hudgens kanske. För hennes garderob. Annars någon av Olsen-tvillingarna, men dom verkar ha ett lite småjobbigt liv så tror jag satsar på Vanessa. Hon verkar ha ett rätt skönt liv med massa snygga kläder!

Beskriv dig själv med tre ord.

Glad, social och knasig :-D

Skulle du kunna tänka dig att träffa dina läsare nångång?
Det skulle jag absolut kunna tänka mig. Skulle vara superkul. Om nu någon vill träffa mig ;-D

4 april 2010

Vi kom hem från Frank och dom runt halv 1-1 igår natt, därför blev det inget mer inlägg. Gick och la oss ganska på en gång. Sandra och Ante kom förbi där igår också. Trevligt. På kvällen blev det att äta pizza och titta på film. Vi tittade på en helskum film. 
Älsklingen åkte nyss iväg. Han ska på påsklunch hemma hos sin mormor och morfar. Jag var alldeles för trött för att orka skjutsa honom så han fick ta bilen som pappa har "lånat" till mig under helgen.

Ikväll blir det nog en B&J's kväll för våran del. Hur ser eran dag/kväll ut? :-) 

Nej nu ska jag nog sova någon timme till så jag blir lite piggare. Skriver senare! Tror det blir till att svara på alla frågor i frågestunden. Så har ni några fler frågor så ställ dom nu. Ställ frågorna här.

Vi smakade B&J's glasspinne igår också. Den var helt okej. Det blev lite för mycket efter en stund bara.

3 april 2010

I natt så ringde älsklingen mig och frågade om jag ville hämta honom, vilket jag såklart ville. Vi var väl hemma här runt 5 på morgonen kanske. Är ganska trött nu. Ändå gick vi upp runt 12. Så har inte fått många timmars sömn. Älsklingen har somnat nu igen, haha.

Idag ska vi antagligen hälsa på hos Frank, Anna och Tova. Ska bli trevligt. Längesen jag var där. Det blir första gången dom träffar pojken min. Spännande.
Nej nu ska jag nog lägga mig hos älsklingen och ta en PN! Är supertrött.

Hur ser eran dag ut idag? :-)

Dagens outfit 100402

Träffade Ann-Sofie en stund idag. Vi satte oss här hemma och drack saft och pratade skit. Trevligt, trevligt :-)

Lite sent för dagens outfit kanske men. Bättre sent än aldrig ;-D

Rosa linne - JC → Blå tröja - Vero Moda (?) → Mörkblåa stuprör, Crocker - JC

FRÅGESTUND!


Nu var det dags för frågestund. Ni kan fråga allt möjligt. Om mig, om bloggen... Saker ni vill veta helt enkelt :-) Svaren lägger jag upp i ett inlägg senare.
Har inte riktigt bestämt mig för hur länge den ska vara igång. Men det är bara att fråga på så återkommer jag om det vid ett senare tillfället! :-D

2 april 2010

Dagen började med att prata med Sofia i telefon. Hon är i Fjällen nu över påsk. Tråkigt för mig, men hoppas hon får trevligt såklart.

Jag hade tänkt slänga upp en video nu men kom på att jag inte var medlem på någon sida så var tvungen att bli det först. Det kan ta upp till en vecka innan dom har kollat min sida och godkänt den... Men men. Får väl helt enkelt vänta.


Videon skulle vart på G.T. så får väl slänga in en bild så länge. Den här bilden skickade hans uppfödare till mig innan jag hade hämtat honom. Han är ca 10 veckor på bilden :-)


Den här står på trappen hos pappa och dom. Tyckte den var så liten och söt. Riktigt vårig!

Nu ska jag äta frukost!

Två måsten

Har kommit på två saker som jag, enligt mig själv, måste göra:

1. En ny header...
- Jag tycker om den jag har, men vill samtidigt ha en ny. Har en idé i huvudet men får inte riktigt till det. Får fortsätta kämpa vidare.

2. Ta nya kort på mig själv...
-Haha låter väl lite knäppt, men har fått förfrågningar på fler bilder på mig själv här i bloggen och jag har bara massa gamla. Då blir man inte så sugen på att lägga upp några bilder. Mycket roligare med nya. Får bli bättre på att ta med mig kameran när jag är iväg helt enkelt.



Jag har inte glömt bort frågestunden, jag lovar. Kom bara fram till att jag slänger in den imorgon istället för idag. Tyckte det passade bättre :-)

Sommarjobb, check

Idag var jag på intervju för sommarjobb som jag har sökt och jag fick det! Det var flera som hade sökt men han tyckte att jag hade varit på och framåt vilket han var imponerad över så han gav mig jobbet. Ja jesus alltså. Inte alla som får ett sommarjobb som man faktiskt vill ha. Jag är superglad. Ska jobba fem veckor. En av dom är inlärningsvecka. Jag ska jobba när den "riktiga" har semester på Axelssons trafikskola. Vilken stad kanske jag avslöjar senare ;-) Det blir v 29-33 så det blir slutet av sommaren, vilket betyder att jag har hela början av sommaren på mig att sola och bli brun brun brun. Underbart!

1 april 2010

Okej, jag säger bara en sak. Det värsta jag vet är aprilskämt. Jag håller aldrig på med det där. Har inte blivit utsatt än så länge. Men samtidigt är den enda jag hunnit vara med och prata med min pojkvän och han har nog inte kommit på att det är 1 april än, haha. Förhoppningsvis håller inte han heller på med sånt där. Det är så jobbigt att man inte vågar lita på någon eller lita på vad någon säger. Nej usch!
Brukar du köra massa aprilskämt?



Haha, japp, jag har ritat den där ;-D

The Bounty Hunter

Idag var älsklingen och jag på bio som sagt och såg The Bounty Hunter från 2010. Min favorit Gerard Butler var med och Jennifer Aniston. Jag tyckte den var bra. Det är ju en actionkomedi, vilket brukar kunna vara bra. Den var rolig. Jag rekommenderar den verkligen :-)


Bild från Google.se



Jag på Subway innan bion. Älsklingen som tagit kortet.