Hej finisar! Ligger vid poolen och solar f...

foto0269 (MMS)

Hej finisar! Ligger vid poolen och solar fortfarande. Superskönt. Supervarmt. Börjar bli rätt brun. Underbart. Hoppas ni har det bra där hemma! Skriver igen vid tillfälle :-)

Ändring! + Fakta om kommande vecka

Har gjort en liten ändring angående Veckans Blogg-tävling. Jag är ju utomlands fortfarande på söndag så jag tänkte att det blir en vecka extra för finalisterna att få/samla röster. Ni kan alltså rösta/samla röster fram till söndag 6 juni. Inlägget har ni här.



Jag ska snart åka till Sofia för imorgon åker vi till Italien. Jag kommer mobilblogga när jag är där så några inlägg blir det under veckan jag är borta. Bilder och så där :-) Kommentarer och sånt svarar jag självklart på när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en underbar vecka. Trots det dåliga vädret som verkar vilja komma. Skulle tydligen vara molnigt dit vi ska också verkar det som så får väl se hur bruna vi är när vi kommer hem (:-o)
Hej då så länge!

25 maj 2010

Bilderna på mitt rum som jag pratade om förut. Helt galet.





Galet eller hur? Så här kan det se ut när man har växt upp med två hem och sedan ska tränga ihop allt i ett hem. MEN påsarna och tvättgrejen som står framför vita byrån på första bilden är faktiskt Jennys. Hon möblerar om i sitt rum så hon flyttade in lite saker så länge.
Men igår så slängde jag ut tre möbler och flytta och fixade lite och började slänga och rensa. Bara alla kläder som är det stora problemet. Ska få en garderob så det löser sig så småningom. Så länge får jag nog tyvärr bo i påsar.



Nu ska jag duscha och sedan fortsätta packa. Åker ju till Sofia ikväll för imorgon bitti är det dags. Då åker vi till Arlanda och sedan till Italien. Underbart! Speciellt nu när det har blivit och ska fortsätta vara skitväder här hemma.

Daughtry - Life After You


Tycker den är så fin.

En väldigt hemsk sak jag har glömt att berätta...

Jag har kommit på att jag har glömt bort att säga en sak som enligt mig är väldigt hemsk.
SATC 2 har premiär när jag är utomlands. Jag blev helt förstörd när jag insåg det, vilket var för några veckor sen. MEN min älskade underbara pojkvän sa att det första vi ska göra när jag kommer hem är att gå på den. Är han inte för söt? ♥ Kommer hem den 2a juni så den 3e blir det bio. Längtar som en liten tok!

Nu ska jag åka iväg och hämta mitt pass. Usch och herregud. Hemsk bild blev det. Som vanligt. Går inte att bli snygg på såna bilder. Helt omöjligt. Fast bilden på körkortet blev faktiskt helt okej. Otroligt. Kunde jag inte fått tagit den bilden istället? (a)
Hur ser eran dag ut idag? :-)
Min kommer bestå av packning, städning och fix. Mitt rum ser ut som jag vet inte vad. Har faktiskt tagit kort på det som ni ska få se lite senare. Finns inga ord.

24 maj 2010 - Veckans Blogg! - Finalisterna!

Veckans 6 finalister är:

1.
http://purfection.blogg.se

2.  
http://hannahpernilla.blogg.se

3.
http://panniies.blogg.se

4.
http://vanye.devote.se

5.    
http://ameliekarinmaria.blogg.se

6.  
http://dsfoto.blogg.se

Då är det bara att böra rösta på eran favorit. Ni röstar genom att skriva bloggens siffra eller namn i detta inlägg. Man får bara rösta en gång/dygn. Ni får inte rösta på er själva.  Självklart får man rösta på flera om man inte kan bestämma sig. Ni har fram till söndag 6 juni kl. 00.00 på er. På måndag berättar jag vem finalisten är och denna får som sagt en länkning i min meny till vänster.

Dagens Outfit 100522


Svart t-shirt - H&M → Rutiga shorts - H&M


Blått nagellack - Present från Thailand

Och till detta matchar jag med jeansjacka senare när det börjar bli lite kallare :-) 
Har lagt in bild på nagellacket förut men det är ett av mina absoluta favoritlack nu i vår/sommar.

Nu har min lillebror kommit hem. Det första han gjorde var att springa upp i mitt rum. Söt. Farmor och farfar sitter där nere. Ska säga hej till dom. Plus att min lillebror avslöjade att dom har köpt något till mig. Spännande! Blir säkert en bild på det senare eller imorgon. Beror på när jag måste åka.

22 maj 2010

Det första jag gjorde idag var att slänga mig ut i solen i två timmar. Sen gick jag in och åt frukost med Jonas som är här och hälsar på hos oss i helgen. Vi funderar på att åka till IKEA. Men jag vet inte om jag kan. Älsklingen och jag pratade om att jag skulle komma dit så fort han kommit hem från jobbet, vilket borde vara snart. Får se vad vi säger när han ringer. Plus att det ska grillas här ikväll så är sugen på det. Kanske blir att åka lite fram och tillbaka. Vill ju vara med pojken min eftersom vi inte kommer ses på en och en halv vecka sen. Sorgligt. Ska i alla fall sova där så mycket vet jag.

Idag kommer min lillebror hem från Mallorca. Gud så brun han kommer vara den lilla saken. Men jag kommer ifatt sen när jag åker så jag känner mig lite halvlugn.

Hur ser eran lördag ut?
Har ni också underbart väder? :-)

Design

Förfrågningar om design förekommer lite då och då. Dels om jag kan hjälpa och dels om jag kan göra deras design. Jag har funderat ett tag på att börja göra designer, men jag har inte riktigt bestämt mig. Har heller inte bestämt om jag ska göra gratis mot att min logga finns på designen eller om jag ska ta betalt. Lutar nog åt gratis om jag ska börja med detta. Återkommer när jag har bestämt mig!

21 maj 2010 - Sista dagen på praktiken

Idag var sista dagen på praktiken. Lite tråkigt faktiskt. Har ju varit där i 10 veckor nu så man är så van att gå dit. Kommer kännas konstigt att inte gå upp på måndag och ta mig till praktiken. Det blev lite kramkalas när jag skulle gå. Alla önskade lycka till och tackade för hjälpen. Tråkigt att lämna alla. Nu har man ju lärt känna dom. Ska kanske hjälpa till lite i sommar, men inte säkert. Dom skulle ringa om dom behövde folk så det visar sig. Beror på hur lugn sommaren blir.
Jag fick present också. Öppnade nyss när jag kom hem:


Mitt fina paket (a)


Det som var inuti paketet; en kokbok och chokladask.


Kokboken


Inuti kokboken; en hälsning och allas namn :-) Dom är så söta!

Snyggisen

Sitter här helt tårögd efter att ha bölat. Har nördat O.C. och nyss var det avsnittet när Marissa dör. Gud. Jag klarar inte sånt. Kommer ihåg att jag satt och grät när det gick på tv också. Så hemskt. Går inte att inte gråta! Inte för mig i alla fall. Men jag är ju lite känslig när det kommer till film också. Hjälper ju inte att Halleluja-låten är i bakgrunden också. Sorgligt.

Nog om det. Tog lite kort på snyggisen G.T. när vi var ute och solade:




Nu ska jag koncentrera mig på en av mina favoritfilmer som jag nyss satte på. Dirty Dancing. Love it!
Ni får sova så gott så småningom! Godnatt!

20 maj 2010

Hemkommen från praktiken. Lånat snöre/rep av Jesper till GT. Nu ska jag och GT ut och sola :-D Underbara väder! Sol sol sol!


Bild från Google.se

Klänningar!


1. H&M - 199:- (349:- egentligen)
2. MQ - 499:-
3. H&M - 349:-
4. MQ - 599:-
5. H&M - 49.50:-
6. H&M - 49.50:-
7. H&M - 149:-
8. H&M - 199:-
9. H&M - 149:-

19 maj 2010

Min lillebror fyllde år igår förresten för er som vill veta. Men han är utomlands med farmor och farfar så blev inget grattande. Han fyller 9. Stor pojke :-)

Grattis lillebror!



Veckans Blogg-tävling får inte glömmas. Anmäl er här.



Är det någon som har sol idag? En man kan lägga sig och sola i? Här är det bara en mesig sol så skulle frysa ihjäl om jag la mig...

Sommarkänslor!

Imorse var det inte så bra väder. Bara neutralt, ingenting. Jag som hade tänkt sola mellan tandläkarn och matteprovet men icke. Tråkig dag. Seg dag. Men nu har solen hittat fram, jag har skrivit på kontrakt för sommarjobbet, jag får VG i slutbetyg i matte c, jag har en cola i handen och lyssnar på sköna låtar. Kan det bli bättre?


Finns det något godare än en kall burkcola? Svar nej :-)

Exempel på låtar jag lyssnar på just nu: 
~ Ice Age - Send Me On My Way / Ja, jag älskar den ;-D
~ Owl City - Fireflies
~ Owl City - Vanilla Twilight
~ Jason Mraz - I'm Yours / Vet, den är inte ny men den kändes väldigt rätt nu med sommarkänslorna och allt.
Bara såna liknande låtar lyssnar jag på. Känns så somriga på något sätt. Underbart.



Kom ihåg att anmäla er till Veckans Blogg! Det gör ni här.

:)

18 maj 2010

Det gick bra hos tandläkaren idag. Inga hål som vanligt och tänderna var raka och fina och så vidare. Jag fick en ny tid för att "plasta" mina visdomständer. Ni vet som man fick göra med dom andra där bak när man var typ 10-12 år? Om en timme är det dags för mitt muntliga prov i matte c. Usch. Har krånglat hela dagen med att ha en fungerande cam och headset. Min gamla cam fungerade såklart inte så min faster fick komma hit med sin bärbara dator som har inbyggd cam och grejer. Bara massa krångel. Men nu är allting klart. Thank god. Tog en snygg bild medan jag tittade så att camen och allt fungerade:



Nej nu ska jag plugga lite så jag kanske kan nånting! Skriver senare!

Fråga till er läsare!

Vilka länder/städer, som du ej har


varit i tidigare, skulle du helst


vilja åka till?


-Listan kan väl göras oändligt lång men t.ex: Brasilien, New York, London, Australien, Paris och Tokyo.

Filmtips!

Som många kanske vet så är jag en riktig filmnörd. Jag skriver ibland om filmer jag har sett men det finns väldigt många jag inte skriver om. Då skulle det bli lite väl många filminlägg.
Men nu är det så att jag vid flera tillfällen har fått förfrågningar om jag kan ge filmtips så nu tänkte jag vara lite gullig att skriva ner lite filmer åt er som jag tycker om. Gamla som nya. Listan kommer bli lång.



Här har ni lite filmtips. Har säkert glömt en massa filmer men kommer väl ändå få göra en ny med nya filmer jag sett om några månader. Som ni ser har jag delat in filmerna efter år för att kanske göra det lite lättare och sen har jag en specialare efter det.
Hoppas ni hittar något att titta på och är nöjda tills vidare :-)

17 maj 2010 - Anmäl er till Veckans Blogg!

Idag efter praktiken kom pappa och hämtade mig. Vi åkte till polishuset och fixade pass åt mig. Gud säger jag bara. Hur snygg blir man på bilden liksom? Nej usch. Längtar inte tills jag får hämta ut det där passet.
Jaja, sen åkte vi hem till pappa och dom. Jag har nämligen tandläkartid imorgon så är ledig från praktiken. Jag ska även göra det muntliga provet i matematik c. Mindre kul. Men måste göras. Skönt att det är det sista jag behöver göra i kursen i alla fall. Sen är jag äntligen klar med matten!





Har ju nämnt att jag tänkte börja med Veckans Blogg/Outfit igen. Den här veckan blir det Veckans Blogg.
Så det är bara att anmäla er om ni vill vara med. Anmälan görs i det här inlägget. Ni har till söndag kl. 00.00 på er att anmäla er. Jag väljer slumpvis ut 6 finalister. Finalisterna läggs upp nästa måndag. Vinnaren vinner en länkning i en vecka. Länkningen sker i min meny här till vänster.

Anmäl er nu!

Melanie Fiona - Monday Morning

Tyckte den här var lite mysig och skön faktiskt.





Har förresten gjort om lite. Bland annat fixat en footer (längst ner) och bytt profilbild. Är inte så nöjd med den men den får duga så länge. Byter väl inom några dagar kanske. Sen har jag gjort en plats i menyn för Veckans blogg/outfit-tävlingar. Tänkte börja med det igen, har ju haft ett litet uppehåll. Information om det kommer imorgon! Sen är det lite smågrejer här och där som jag har ändrat men kan man inte bloggens utseende helt utantill så ser man nog inte ;-)

16 maj 2010

Imorse var man uppe tidigt. Älsklingen åkte nämligen till Stockholm idag för han ska på kurs hela den här veckan. Larmet gick väl kanske kl. 9 sen sa vi väl hejdå i en halvtimme ungefär. Nu kanske vi låter lite mesiga men han är borta hela den här veckan, sen ses vi i helgen sen ska han tillbaka till kursen och jag åker till Italien. Så man kan säga att vi ska vara ifrån varann i två veckor. Det är mycket när man är van att bo ihop. Så lite får jag klaga och tycka synd om mig själv tycker jag (a)




För övrigt är jag nöjd över helgen. Jag hann med alla helgens planer. Fick bara ändra lite.
Har ni haft en trevlig helg? :-)

Robin Hood

Nu är jag hemma från bion. Älsklingen kommer om en stund.
Jag tyckte att filmen var bra. Några scener var lite utdragna men det är lätt hänt i såna här sorts filmer har jag märkt så man förväntar sig nästan det. Russell Crowe är superbra som vanligt. Tycker han är en riktigt bra skådespelare! Alltid gillat honom. Den är absolut sevärd om du vet att du tycker om den här sortens film. Den är väl i samma genre som till exempel Den Siste Samurajen, Troja, Braveheart m.m.

Bild från Google.se

Gårdagens outfit 100514

Hinner inte ta kort och fixa med dagens outfit för måste åka typ nu. Slänger in gårdagens outfit istället som jag inte hann lägga upp igår.


Blått linne - JC → Grå stickad "kofta" - H&M → Svarta stuprör, Crocker - JC


Helgens nagellack med suddig bild. Rosa/rött med lite lite glitter/skimmer - Present från Thailand

Nu ska jag till Stockholm och titta på Robin Hood med pojkvännen, Sofia och Niclas! Ha en underbar kväll!

15 maj 2010 - Hud

Tänkte berätta vad jag gör varje morgon och kväll för att hålla huden ren och fräsch.

Morgon:
1. Skölj av ansiktet i kallt vatten
2. Smörj in ansiktet med Aloe Vera Gelly
3. Smörj in ansiktet med dagkrämen L300

Kväll:
1. Ta bort ev. smink
2. Skölj av ansiktet i kallt vatten
3. Smörj in ansiktet med Aloe Vera Gelly
4. Smörj in ansiktet med nattkrämen L300


Aloe Vera Gelly                                 L300 Face Cream                           L300 Night Cream
Finns inte i affär vad jag vet               Finns på apoteket                           Finns på apoteket
men jag känner en som säljer            kommer tyvärr inte ihåg                   kommer tyvärr inte ihåg
för mellan 100-200kr                         vad den kostar. Inte över                 vad den kostar. Inte över 
                                                      100kr i alla fall tror jag.                    100kr i alla fall tror jag.

Utöver detta så är självklart sömn viktigt och även att dricka mycket vatten. Ta hand om dig själv, det förtjänar du. Plus att du kommer vara glad att du gjorde det sen när du blir äldre. Tar du hand om din hud nu så håller sig huden ung och fräsch längre.

14 maj 2010 - Shopping!

Idag shoppade jag som sagt med Sofia. Trevligt, trevligt. Tänkte slänga in bilder på det jag köpte. Blev inte så mycket för har dels inte jättemycket pengar den här månaden och så var vi bara där i ungefär 2 timmar.


Blå klänning med vita prickar - H&M - 299:-


Ray Ban Wayfarer, kopior - JC - 149:-


Skor till studenten - Skopunkten (då slipper man vara rädd om dom) - 299:-

Coca Cola

foto0245 (MMS)

Ligger i sängen med pojken min och tittar på house. Dricker coca cola. Så gott! Ville bara önska er alla en bra kväll och fresta med lite cola ;-)

13 maj 2010

Idag efter praktiken skulle jag fixa pass inför resan men det var stängt. Jag tänkte ju inte på att det är röd dag idag så dom stängde ju tidigare än jag trodde. Får ta det imorgon om det är öppet, annars blir det på måndag.

Jag har planerat min helg nu. En dag blir väldigt full men så får det bli för att få ihop allt. Har långhelg men det hjälper inte så mycket har jag märkt.
Så här ser det ut:

Idag, torsdag:
Hem från Västerås. Vara med älsklingen, får se vad vi hittar på.
Imorgon, fredag:
Ev. fixa pass om det är öppet. Shoppa med Sofia. Umgås med Ann-Sofie en stund. Hälsa på hos Frank, Anna och Tova på kvällen/natten.
Lördag:
Vara med älsklingen, ev. bio. Kanske att vi går på bio med Sofia och Niclas.
Söndag:
Säga hej då till älsklingen som ska på kurs i Stockholm hela nästa vecka :-( Tillbaka till Västerås. Plugga.

Har ni några planer för helgen? :-)

12 maj 2010


Ikväll blir det grillning och lite dricka verkar det som. Det blir med pojkvännen, Nesse, Jesper, Fredrik och Filip. Kanske Emma också. Kanske Linus. Det ska bli gott och trevligt.

Hur ser eran kväll ut? :-)


Jag lånar min pojkväns jeans idag. Orkar inte ha mina egna. Men det funkar ju det med.  

Kvällen

Kvällen har spenderats med Nesse, Jesper och Emma. Vi har tittat på film, spelat Forza och gjort chokladbollar. Eller jag hjälpte väl inte till så mycket men. Alla drog för en liten stund sen. Pojken kommer hem om någon timme eller två, så jag lär ha somnat för längesen när han kommer. Ligger i sängen nu och ska somna till Kejsarens Nya Stil som vanligt.

Ville bara skriva innan jag la mig. Blir lite tråkigt och utan bild men det får ni leva med. Väldigt sällan jag inte har någon bild alls i ett inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag. Svarar på alla era trevliga kommentarer imorgon. Godnatt! Sov sött!

Förresten; Hur många är det som tar studenten i år? :-)

11 maj 2010

Idag fick jag sluta 45 minuter tidigare. Åkte bara hem, bytte om till lite mer somriga kläder och hämtade plånbok och lite annat, sen åkte jag ner och solade. Superskönt! Har ju ingenstans att sätta mig här när det är så här härligt väder som det är idag. Lite tråkigt.
Mindre trevligt var att min lilla bebis spydde en stund efter att jag kom hem. Det har jag precis tagit reda på. Sånt man får stå ut med när man tar på sig ansvar över någon som inte kan ta reda på sånt själv.



Nu sitter jag och spelar Forza med Nesse. Väntar på att pojken min ska komma hem. Är hungrig, måste göra mat snart. Är sugen på köttfärssås och pasta. Tror vi har saker till det hemma. Det visar sig.
Hur ser eran dag ut? :-)

Fråga till er läsare!

Vem är din favorit bland dagens


skådespelare/skådespelerskor?

-Min absoluta favorit just nu är Gerard Butler. Bland de kvinnliga har jag alltid tyckt om Sandra Bullock.

Taylor Momsen

En liten tjej med stort inflytande. I klädsyfte. Hon har riktigt snygg stil och kombinerar riktigt snyggt.


10 maj 2010




Det jag håller i är ett presentkort på H&M 250:-
Fick det från denna sida. Vill du också få presentkort så bli medlem där :-)

Biosommar 2010

Är ni lika film- och bionördar som mig?
Tänkte göra ett inlägg om sommarens biopremiärer så ni vet vad ni har att se fram emot ;-)

12 maj - Robin Hood
Genre: Action
Skådespelare: Russel Crowe och Cate Blanchett m.fl.
Min åsikt: Jag kan tänka mig att se den. Dels tycker jag att Russel Crowe är en bra skådespelare och så tycker jag om Robin Hood. Filmer verkar bra om man tittar på trailern.

19 maj - Prince of Persia: The Sands of time
Genre: Äventyr
Skådespelare: Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley, Gemma Arterton m.fl.
Min åsikt: Personligen är jag inte intresserad av att se den här filmen. Inte min sorts film alls.

27 maj - Sen and the City 2
Genre: Komedi
Skådespelare: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon m.fl.
Min åsikt: Det här är ju en av sommarens höjdpunkter. Den ska jag absolut se när den kommer. Har längtat efter den sen man fick veta att den skulle göras.
 
4 juni - Kommisarie Späck
Genre: Komedi
Skådespelare: Cecilia Frode, Johan Hedenberg, Leif Andrée m.fl.
Min åsikt: Jag tycker den verkar rätt rolig faktiskt. Tror den är sevärd.

30 juni - The Twilight Saga: Eclipse
Genre: Fantasy, Drama, Romantik
Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl.
Min åsikt: Ännu en av sommarens höjdpunkter enligt mig. Den ska absolut ses på bio.

7 juli - Shrek: Nu och Föralltid
Genre: Komedi, Familj, Animerat
Originalröster: Cameron Diaz, Antonio Banderas, Mike Myers m.fl.
Min åsikt: Min första tanke var att det verkligen inte behövs en till Shrek-film. Finns redan tre. Dom är ju roliga så tycker man om dom är den nog värd att se. Men värd att betala för på bio tror jag inte.

14 juli - Knight and Day
Genre: Komedi, Action
Skådespelare: Cameron Diaz, Tom Cruise, Paul Dano m.fl.
Min åsikt: Personligen tycker jag det är kul att Cameron inte spelar en mammaroll som hon gjort i sina senaste filmer. Tycker om henne bättre i komedier som man är van att se henne. Tror helt klart att den kan vara sevärd.

23 juli - Inception
Genre: Thriller, Sci-Fi
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard m.fl.
Min åsikt: Inget jag tror jag vill gå på bio på. Finns inte så mycket information om den än. Den lilla som fanns lät inte så lockande enligt mig.

28 juli - Trollkarlens Lärling
Genre: Action, Äventyr
Skådespelare: Nicholas Cage, Alfred Molina, Jay Baruchel m.fl.
Min åsikt: Den här lockar inte heller. Skulle inte betala för att se den på bio. Det är inte en film i min smak efter att ha läst beskrivningen.

30 juli - Bröderna Karlsson
Genre: Komedi
Skådespelare: Tuva Novotny, Vanna Rosenberg, Björn Bengtsson m.fl.
Min åsikt: Såg trailern för den när jag var på bio och den verkade inte jättebra. Kanske lite smårolig. Svenska filmer brukar inte vara så jättebra tycker jag.

27 augusti - Toy Story 3
Genre: Familj, Animerat
Originalröster: Tim Allen, Joan Cusack, Tom Hanks m.fl.
Min åsikt: Lite sent med en 3:a nu men annars tror jag att den kan vara lite rolig. Personligen vill jag se med svenska röster faktiskt. Det är så jag har sett 1:an och 2:an sen man var liten. Ingen jag tänker gå på bio på men ska nog se den när den kommer ut så småningom.

All information är tagen på sf.se. Där kan du även hitta mer information.

9 maj 2010 - Iron Man 2

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår. Jag och älsklingen åkte till mamma och dom. Jag gjode matteprov, vi åt och sen åkte älskling och jag på bio. Så det var lite ont om tid. Vi såg Iron Man 2, från 2010. Den var helt okej. Smårolig ibland. Lite sköna kommentarer. Lite utdragen. Men absolut sevärd tycker jag. Inte om man inte tycker om den sortens film såklart.


Bild från Google.se
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 10 månader.

8 maj 2010 - John Mayer - Daughters (Acoustic)


Den här killen är verkligen bra.

Med i en tävling

Nu är det så att jag är med i en tävling på dessa två tjejers bloggar. De har gjort en tävling tillsammans även om de inte har blogg tillsammans. Ni kan vara lugna, ni behöver inte rösta eller något sånt utan jag bara berättar ;-)

Dizy
Tawaii

Nej nu ska jag lägga mig i sängen, kolla lite till på matten och sen sova. Är så sjukt trött. Godnatt! Skriver mer imorgon!

7 maj 2010

Idag har det varit fullt upp. Började halv 9. Hade nationellt prov - Reading. Fick en rast så då gick vi ner till våra lärare och gav dom våra loggböcker och sammanfattningar till projektarbetet. Sen nationellt prov - Listening. Slängde i oss lite mat vi hade med oss. Nationellt prov - Speaking. Nationellt prov - Writing. Hjärnan är helt slut. Vart på högvarv hela dagen. Ska bli spännande att se vad man får för resultat. Listening gick inte superbra om man säger så. Jobbig skotsk dialekt på några av dom. Men men, nu är alla proven i skolan klara. Det är skönt i alla fall. Nu har jag bara matte c kvar som jag som sagt läser på distans. Ska göra sista skriftliga provet imorgon och sen ska jag göra det muntliga, som är sista delen, den 18 maj. Sen har jag inga prov kvar alls. Tills jag börjar på högskolan då vill säga...

Oj så långt det blev. Ska plugga lite matte nu. Har precis ätit lite med Jenny så nu har jag förhoppningsvis lite ork till plugg fast hjärnan är helt slut. Ikväll blir det kanske Frank, Anna & Tova. Annars blir det kanske umgås med Jenny.
Hur ser eran kväll ut? :-)

Plugg hos Sofia

foto0228 (MMS)

Sitter och pluggar lite hos Sofia. Gör klart allt med projektarbetet eftersom loggboken ska in imorgon. Skriver från telefon men ville bara önska er alla en bra kväll! Skriver mer imorgon :-)

Valentine's Day

Igår tittade jag och älsklingen på Valentine's Day från 2010. Den kom ju ut på bio på alla hjärtans dag. Kom på att jag inte hade sett den så då tittade vi på den. Den är ju rätt lik Love Actually men det gör ju inget eftersom Love Actually är så mysig. Jag tyckte den var helt okej faktiskt. Lite mysig. Det är ju många bra skådisar med i den.

Bild från Google.se


Sett den? Vad tyckte ni? :-)

 

6 maj 2010

Godmorgon! Nu verkar det som att älsklingen ska åka och köpa en bil. Han är trött på att han/vi aldrig kommer någonstans. Det är jag med. Hade jag haft råd med en bil hade jag definitivt köpt en. Ska ju i alla fall få låna mammas bil större delen av sommaren. Antagligen v 26-33. Ska bli riktigt skönt. Det var tydligen någon där och provkörde bilen han ville ha just nu så han skulle ringa igen om en halvtimme. Det är ju typiskt. Hoppas att han inte vill ha den av någon anledning så min pojke kan köpa den.

5 maj 2010

Jesper och Emma håller på med mat just nu. Det blir kyckling, ris och sås. Tror jag.
Idag ska jag hem till pappa och dom, fast pappa är tydligen borta tills på fredag. Ska sova där. Är ledig imorgon och ska åka till Sofia då för vi har nationella prov på fredag. Ska sova hos henne imorgon eftersom jag inte bor där längre. Ska bli supertrevligt. Var ett tag sen vi sågs. Snacka en himla massa kommer vi göra kan jag lova. Vi har alltid mycket att säga.
Hur ser eran dag/kväll ut? :-)


Random bild på mig från förra sommaren.

Fråga till er läsare!

Tycker du om Disneyfilmer?

-Jag älskar Disneyfilmer. Kommer nog aldrig bli för gammal för det :-D

4 maj 2010

Nästa vecka har jag långhelg. Det är ju röd dag på torsdag så då skulle jag få vara ledig torsdag och jobba igen fredag. Sen hon jag jobbar med mest sa att jag skulle be att få vara ledig på fredagen också så jag kunde åka hem till pappa och dom redan på onsdagen. Men jag är ju som jag är. Får dåligt samvete om jag är ledig och borta för mycket. Då kom jag på den smarta idén att byta dag. Så jag gick och frågade om jag fick vara ledig fredag och jobba torsdag istället, vilket chefen tyckte var en bra idé för dom hade några förberedelser den torsdagen så då kunde jag hjälpa till med det. Så jag är alltså ledig efter torsdagens praktik nästa vecka. Skönt tycker jag :-)


Till den här smått tråkiga texten får ni bild på söta G.T. när han var liten.

Demi Lovato

Bara jag som upptäckt att hon får snyggare och snyggare stil? Tyckte verkligen inte om henne förut, men har börjat få lite respekt för den här tjejen. Hon har en snygg lite rockig stil. Verkligen inspirerande.



Älskar den svarta och den vita klänningen!

3 maj 2010 - Syoss


För några veckor sen införskaffade jag mig Syoss Color Protect schampoo och balsam. Har inte hunnit använda det så länge men hittills har jag ingenting att klaga på. Det ska ju vara ett bra märke och har fått bra kritik så :-)

Picasa

Jag har fått förfrågningar vid flera tillfällen om i vilket program jag gör mina headers, collage osv. Eftersom det är flera som undrar så tänkte jag att jag kunde svara på det i ett inlägg :-)
Jag gör allt i Picasa 3 som är ett gratis program från Google.se. Jag tycker det är lagom avancerat.
Direktlänk till nedladdning av programmet har du här.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! God natt & sov sött!

Ny header!

Äntligen har jag gjort en ny header. Har velat göra en länge men det har inte blivit av. Jag försökte nångång men fick inte till det. Ska byta profilbild sen så det inte är samma som i headern.
Vad tycker ni? :-)


Nya:

Gamla:

Fråga till er läsare!

Är det något du skulle vilja


veta om mig?

2 maj 2010 - Orolig

Börjar bli orolig för min hund. Han blödde näsblod hela dagen/kvällen för några dagar sen. Idag har han blödit igen. Vi har varit in till veterinären och dom hittar inget fel på honom. Inte cancer eller så. Dom tror att det är åldersrelaterat. Han är ju trots allt 11 år. Vet att han antagligen inte blir så jättemycket äldre men vill inte att han ska försvinna. Vill inte det. Nej. Vi har haft honom sen jag var ungefär 8. Våran andra hund tycker jag inte om, plus att min "syster" antagligen ska ta honom med sig när hon flyttar. Ett hundlöst hem. Det går inte. Jag är så van vid att Elis alltid kommer och hälsar när man kommer hem. Vill inte att han ska försvinna.


Finaste

En fundering....

En tjej (nämner inga namn) skrev på sin blogg att man inte kan hata någon man inte känner eftersom hata är ett så starkt ord. Det var tydligen någon som hade skrivit att denne hatade en artist och hon försvarade. Men hon satt samtidigt och skrev att hon älskar artisten. Då till min fundering. Om man inte kan hata någon man inte känner så borde man väl inte kunna älska någon man inte känner. Eller? Har jag fel? Jag tyckte det var lite dubbelmoral. Hata och älska är ju varandras motsvarigheter kan man säga, så kan man inte göra det ena borde man inte kunna göra det andra. Eller vad tycker ni?
Personligen tycker jag inte att man kan varken hata eller älska någon man inte känner. Och som en artist eller skådespelare/skådespelerska; du kan älska personens låtar, videor, filmer osv. men inte själva personen.

?

Inköpslista

Har gjort en liten lista på saker/klädesplagg jag vill köpa nu i vår/sommar. Blir nog en liten shoppingrunda efter nästa studiebidrag tror jag :-)

Fråga till er läsare!

Vilka länder har du varit i?

-Själv har jag varit i Grekland 2ggr, Danmark flera ggr, Thailand, Bulgarien, Kroatien och ska till Italien.

1 maj 2010

Ursäkta att jag inte skrev nånting alls igår. Illa. Men allting blev så stressigt. Och självklart fick jag inte kameran med mig. Den är kvar i Västerås. Jag hade slängt ner kamerasladden men inte kameran. Smart.
Hann inte måla naglarna som jag ville heller igår. Tråkigt.

Snabbt om igår: Förfest hemma hos Robin med grillning, ölspel, Singstar och Twister. Det var riktigt kul och trevligt. Sen drog vi vidare till Micke där det inte var lika mycket drag som det brukar vilket gjorde oss alla besvikna. Jag och Jessica stod ut kanske någon timme där sen var vi så uttråkade så vi ville hem. Vi var hemma runt tolv kanske. Lite tidigare kväll än planerat men så kan det bli när det inte blir som man hoppats... Vi hade ju trevligt i början av kvällen i alla fall :-)

Så jävla roligt! Man hamnade ju i lite skumma positioner, haha. Tråkigt att jag inte hade kamera med mig!


En sån här stor "spelplan" skulle jag vilja ha :-D

Jag har önskat mig Twister när jag fyller. Hoppas jag får det annars måste jag nästan bli lite sur.

Hur såg eran kväll ut nu då? :-)