31 augusti 2011

pic-00001 (MMS)

Hej på er! Snart är det dags för förfest. Kul, kul. Sitter hemma hos Sofie. Förfesten är i samma hus som hon bor i, vi har bokat en balkong typ. Ikväll är det Björnösittning som står på schemat. Där ska det bli god mat, god dricka, härligt folk och prisutdelning från Björnökampen som vi hade igår. Kommer nog bli en mycket lyckad kväll! Hoppas ni får det awesome! Hörs senare eller imorgon :-)

Hejsan! Får ursäkta den dåliga uppdatering...

pic-00002 (MMS)

Hejsan! Får ursäkta den dåliga uppdateringen idag. Har ju varit på björnö och tävlat och haft oss. Eller vi faddrar höll i stationerna och några av oss hade ett litet gäng nollor som vi gick runt med. Gick jättebra för mitt lag och gick jättebra för våran förening överhuvudtaget. Vi tävlar ju mot en annan förening under hela nollningen, våra "rivaler". Sitter hos Sofie nu, ska snart ner till Chapsturneringen. Alla föreningar ska samlas och nollorna ska vi spela "Chaps". Har tagit bilder under dagen som kommer ut antingen i natt eller imorgon bitti. Ha en UNDERBAR kväll!

30 augusti 2011

Godmorgon! Sitter och borstar tänderna. Ska snart åka till bussen. Andreas får skjutsa dit mig, tar så lång tid att gå. Okrade inte gå upp hur tidigt som helst. Bussen går 07:00 och är framme i Västerås 07:45. Sen kl. 8 drar vi faddrar ut till Björnö och där ska vi vara under dagen. Nollorna åker från skolan runt 9 nångång. Vi ska hinna förbereda alla stationer och så.

Tror jag håller på och blir sjuk... Snorar som bara den. Vill inte bli sjuk nu. Kan inte bli sjuk nu. Hoppas verkligen det inte blir sämre!

Nu måste jag göra mig klar! Hoppas ni får en tokbra dag, ska försöka ta lite bilder idag. Kommer mobilblogga även idag :-)



Min fina överfadder-tröja.

Hej! Har en liten paus nu. De är på upprop...

pic-00005 (MMS)

Hej! Har en liten paus nu. De är på upprop och lite sånt där. Ikväll är det sportbar med tacobuffé som gäller, gott och trevligt! Vad ska ni göra ikväll? :-) Får se om jag kan åka hem med Andreas ikväll/inatt. Annars får jag sova hos någon. Vi ska köra igång kl. 8 imorgon bitti så är rätt tidigt :-o Får se hur jag gör!

29 augusti 2011

pic-00001 (MMS)

Hejhej! Sitter i bilen på väg till skolan. Andreas kör. Han börjar ju också skolan idag, fast han är nolla ;-) Idag kommer det nog bara bli mobilbloggning, men bloggning blir det! Tog bild på mina smutsiga Converse åt er :-) Ha en bra dag tills vi hörs igen!

Vinn nya Macbook Air!



Ska du läsa vidare på till exempel högskola eller universitet? Då är detta en perfekt dator för dig! Studeravidare.se lottar nu ut ett exemplar av nya Macbook Air! Missa inte chansen att vinna denna snygging! Gå in och ta chansen att vinna du med! :-) Klicka antingen på länken i inlägget eller bilden så kommer du direkt till deras hemsida.

Rookieveckorna 2011!

Nu är det så att jag tänkte skriva lite om Rookieveckorna 2011 på Mälardalens Högskola. Ska fatta mig kort så ni behöver inte vara rädda att det blir ett millångt inlägg. Ska inte gå in på detaljer för det vet jag ärligt inte om jag får (?) Nåja...

Imorgon så sätter Rookieveckorna på Mälardalens Högskola igång. Jag ska själv vara överfadder i år. Jag var rookie (nolla) förra året. Logiskt eftersom det var mitt första år på högskolan. Dock var jag nästan inte med på något förra året för jag hade inte hunnit få min lägenhet och det blev jobbigt att pendla fram och tillbaka hela tiden. Satsade på att vara med på det "roligaste". 
Som överfadder så har jag ansvar över 2-3 aktiviteter under Rookieperioden. I min grupp har jag två faddrar till hjälp. De andra grupperna är lite flera. Det finns även tre generaler i år som är "över" mig. Nu går vi inte runt och bossar över varandra, haha, men alla har olika ansvar. Generalerna mest, sen överfaddrarna och sist faddrarna. Men vi gör allt som ett team!

Rookieveckorna pågår i två veckor. Dessa två veckor är 1:orna nollor. Det är även några få saker vecka 3 och 4, men inte så mycket. Veckorna går ut på att de nya studenterna ska lära känna dels de i sin nya klass samt oss i högre klasser genom fester, tävlingar, lekar, sittningar m.m. Det kommer ju många utifrån som inte känner någon alls på hela skolan. Rookieveckorna är för "rookisarnas" skull, det är dem vi är där för!

Under dessa veckor så har jag tänka fota och skriva en hel del och lägga upp här på bloggen. Kan nog vara lite roligt att se tror jag. Kommer nog hända en hel del kul under veckorna. Eller det vet jag att det kommer!


Min grogg från en fest (har inga rookierelaterade bilder som jag vet att jag får lägga upp från förra året).

¦ Är det någon som läser min blogg som ska börja på Mälardalens Högskola nu imorgon? Jag går ju i
¦ Västerås men vi ska även bjuda med Eskilstunas elever att hänga med på våra aktiviteter. Jag går
¦ ju Ekonomprogrammet och vi är blåa. Kom gärna fram om du/ni känner igen mig!

Gårdagens smink + skorna jag hade



Först hade jag den vita (den högst upp) på hela ögonlocket. Fast inte enda upp till ögonbrynet utan så det täckte själva ögongloben eller vad man ska säga. Sen hade jag nr. 4 (den mörkgråa) på ungefär halva ögonlocket. Ytterkanten av ögonlocket. Tog även den mörkgråa under ögat också. Inte världens bästa bilder. Tog dem samtidigt som jag borstade tänderna igår natt, haha. Men förhoppningsvis har ni fått en liten bild på hur det kan se ut :-)

Dessa skor hade jag då igår till min outfit. Älskar dem!

Nu ska jag iväg och gratta barndomsvän Kim som fyller år. Han blir 20 han med. Våra mammor är vänner och har varit sen innan vi föddes så vi har umgåtts en hel del under åren. Blev mindre när vi blev äldre för vi gick inte på samma skola först och har aldrig gått i samma klass, men vi grattar fortfarande varann. Mamma och hennes man ska också dit såklart. Mamma ska få tillbaka sin bil idag också som jag har fått låna under sommaren. Idag måste jag och Andreas storhandla. Finns ingenting här hemma.
Vad har ni för planer för dagen? :-)

28 augusti 2011 - Baksmällan del II

Godmorgon finisar! Vilket väder det har varit i natt. Både jag och Andreas vaknade samtidigt i natt av att det åskade och regnade. Det regnade så mycket att det verkligen small mot fönsterrutorna. Helt galet. Jag gick upp och drog ur alla sladdar och grejer. Någon mer som vaknade av det i natt?

Igår var vi på bio som sagt. Vi såg Baksmällan del II, från 2011. Jag tyckte den var bra, skrattade en hel del. Min typ av film. Plus att jag älskar Bradley Cooper. Tycker han är lite sexig! Jag rekommenderar den till alla som inte har sett den. Helt klart. Vi är ju lite sena med att se den, den har ju gått ett bra tag nu. Men men, bättre sent än aldrig brukar man väl säga :-)


Bild från Google.se



Biljetterna.


Vi slog på stort och tog en Blockbustermeny.



Vad gjorde ni igår då? :-)

Dagens outfit 110827

Nu blir det bio på Heron City i Stockholm med Andreas!
Det här har jag på mig (plus att par svarta ankelboots, svart skinnjacka och min nya bruna väska):


Mörka stuprör, Crocker - JC → Vitt linne - JC → Naturvitt linne med spetsdetaljer - H&M → Silvrigt skärp - Vet ej

Ni får ha en superbra lördagskväll! Slänger kanske upp bild på sminket och skorna när vi kommer hem, om jag hinner och orkar. Vet inte riktigt vad klockan hinner bli innan vi är hemma.

Systemet, CHECK! Värmeslag, CHECK! Beslutsångest, CHECK!

Kom nyss hem. Åkte till Systembolaget för att handla lite inför kvällen bland annat (om jag nu orkar dit). Både vill och inte. Känns lite sådär med de som ska dit. Inte så många från "gänget" som ska dit. Visst har inget emot nya människor men vet inte. Får se vad jag beslutar mig för. Andreas hade förslag på bio i stockholm annars för jag sa att jag absolut inte vill sitta hemma och göra ingenting. Har ni något/några förslag på vad man kan göra?

Kan säga att jag hade tagit på mig på tok för mycket och för varma kläder idag. Såg ju att det var lite ljust ute men att det skulle vara ett sånt sommarväder ute hade jag aldrig gissat. Är svettig som en gris! Älskar värmen, men inte så trevligt när man klätt sig för lite kallare väder.


Vad tror ni jag köpte?


Köpte Chill Out Music och Foot of Africa. Båda rött. Bara smakat det vita Foot of Africa, men det var gott i alla fall.

På tal om något annat; var tusan har de blåa och lila påsarna tagit vägen?! Kanske bara varit slut där jag har varit de senaste gångerna men har bara funnits de här grönblåa, de är ju asfula... Haha, vilka problem jag har här i livet ;-)

Alone time

Kom nyligen ut ur en lång, varm och superskön dusch. Innan duschen klippte och filade jag naglarna precis som jag sa. Jag slängde på mig en ansiktsmask. Har en som bara ska sitta på i 3 minuter. Smidigt. I duschen så filade jag fötterna, rakade benen och så. Jag hade i hårinpackning. Nu efter det här inlägget ska jag smörja in mig med hudlotion och ansiktet ska få sina ansiktscremer.


Naglarna före och efter klippning + filning.


Djuprengörande ansiktsmask med citronskal från Yves Rocher.


Suddig bild på Elvital's hårinpackning för färgat hår.

27 augusti 2011

Hejsan! Har precis gjort i ordning lite frukost. Det blev jordgubbssmoothie och rostade mackor med smör, ost och grillkrydda. Gott! Inte den nyttigaste mackan man kan äta kanske men äter det inte så ofta. Ibland får man unna sig, på helgen till exempel. Efter frukosten ska jag klippa och fila mina naglar, de har blivit för långa. Igen. Växer som ogräs! Tror inte jag ska måla dem däremot, det har jag tänkt göra imorgon inför Rookieveckorna.


Min frukost + nagelsax och nagelfil.

Ikväll ska jag eventuellt på kombinerad kräftskiva och utflyttningsfest. Ett kompispar som ska ha utflyttningsfest från hennes föräldrar så de slipper ha stor inflyttningsfest sen när de flyttat till sin lägenhet. Ska bara komma på hur jag ska komma dit och hem. Andreas kan säkert hämta mig, frågan är om han kan skjutsa dit mig också. Ska först kolla med de andra som ska dit. Vad ska ni hitta på ikväll då? :-) Måste till systemet också. Orkar inte...

Snabbt tips!

Tänkte bara slänga upp ett snabbt tips så här på kvällen. Det är en gratissida. Har nämnt den här för väldigt länge sen. Det är Gratisbio.se jag pratar om. Jag tycker den här sidan slår de andra gratissidorna stort. Det är väldigt enkelt att samla ihop poäng utan att behöva betala eller köpa något. De har väldigt mycket gratiserbjudanden, undersökningar m.m. Man får poäng bara genom att besöka olika hemsidor och liknande. Givetvis går det snabbare att samla ihop poäng om du köper saker via deras hemsida men verkligen inget krav för att få hem presentkort snabbt. Jag har redan fått hem presentkort till ett värde av 250: - och har nu 86% avklarat för att få ett presentkort värt 50: - till. Rekommenderar verkligen den här sidan. Personligen samlar jag främst poäng genom aktivitetspoäng samt olika undersökningar.



Så där mycket aktivitetspoäng lyckades jag samla ihop en dag. Då var det visserligen ett erbjudande och det fanns otroligt många nya hemsidor att besöka. De kör såna här driver ibland och då kan man verkligen tjäna poäng!

Bli medlem du också så du inte går miste om massa gratis presentkort att antingen shoppa, gå på bio eller göra något annat roligt för :-) När du ändå bli medlem, kom ihåg att bli vän med mig! Jag heter LiivieGratisbio.se.

Mina nagellack at this moment!

Har rensat bland mina nagellack och tänkte slänga ut bilder och namn på de som blev kvar. Dock är det nog inte alla jag har för hittade ett i en låda igår och alldeles nyss hittade jag ett i en väska. Har förmågan att ta med mig nagellack i neccessärer, väskor och annat när jag har tänkt måla dem när jag kommit dit jag ska till exempel. Men dessa är de jag har koll på (bilderna är ganska missvisande tyvärr, så därför skriver jag förklaring på färgen).


1. Viva La Diva, Absolutely fabolous nails! » Nr. 113 » Ser orange ut, men är ett väldigt klarrosa/rött nagellack.
2. Nail Polish by H&M » All Eyes On Me » Lite mörkare rosa, ungefär som på bilden.
3. Depend Nailpolish » Nr. 158 » Mellanrosa, i stort sett som på bilden.
4. Visions Twist N' Play Nail Polish » Provoc Purple » Såg rosa ut när jag beställde det (stod inget namn i katalogen) men var lila, knappt använt det.
5. Mavala » Nr. 52, Toulouse » Pastellrosa kan man säga, jättefint!
6. Visions Twist N' Play Nail Polish » Flash Pink » Ett mörkt men ändå ljust rosa nagellack.


7. Nail Polish by H&M »Midnight Passion » Mörk vinröd färg.
8. Mavala » Nr. 72, Nice » Ser ungefär ut som på bilden fast lite, lite ljusare.
9. Rött nagellack från Spanien
10. Luminelle » Vanligt rött, snäppet mörkare bara.
11. Nail Polish by H&M » Red Nail » Klarröd färg.



12. Sally Hansen » Nr. 160, Gentle Blossom » Ser ungefär ut som på bilden så är det lite glitter i också (köpt i USA).
13. Constance Caroll, Glitter Nails » Grönt glittrigt, aldrig använt men bestämt mig för att jag ska prova det någon dag!
14. Nail Polish by H&M » Bella's Choise » Turkost superfint nagellack! (inte alls som på bilden med andra ord)
15. Nail Polish by H&M » Silver » Silvrigt, glittrigt nagellack.
16. Constance Caroll, Diamond Gloss » Guldigt, glittrigt nagellack.



17. Constance Caroll, Diamond Gloss » Kopparfärgat nästan, aldrig använt heller.
18. Ljusrosa/beige nagellack från Spanien, väldigt diskret men fint.
19. IsaDora, Wonder Nail » Nr. 72, Pink Panther » Ljusrosa, jättefint nagellack. Hade det på studenten.
20. Luminelle » Ser ungefär ut som på bilden, lite mörkare bara.
21. Collection 2000 » Orange, ljusare än på bilden, aldrig använt.
22. Visions, Galactic Fantastic Nail Polish » Hot Star » Lila med lite glitter i, knappt använt.



23. Blått fint nagellack från Thailand, lite ljusare än på bilden.
24. Depend Nailpolish » Nr. 41 » Ser ut ungefär som på bilden, köpt till Sverigematch.
25. Depend Nailpolish » Nr. 35 » Ser ut ungefär som på bilden (lite ljusar eoch mer lysande bara), köpt till Sverigematch.
26. Collection 2000 » Lite mörkare än på bilden.
27. Visions Fast N' Furious Nail Gloss » Forcefield » Genomskinligt nagellack.
28. Mavala » Nr. 48, Black » Svart nagellack.


(Har även ett Fransk manikyr-set)

26 augusti 2011 - Hur Många Lingon Finns Det I Världen

Hej! Igår efter shoppingen åkte vi hem till pappa och dem. Vi fikade och pratade. När vi kom hem sen runt halv 11 på kvällen så slängde jag först ut dagens shopping, sen la vi oss i soffan med en film och varsin "nudlar". Vi hade hittat några roliga på ÖoB som vi var tvungna att prova. Jag har aldrig sett dem förut, det kanske ni har? Andreas hade sett dem förut men inte smakat.


Antingen skulle man koka vatten och hälla i eller så kunde man ha i kallt vatten och köra den i micron. Fick till och med en gaffel som ni ser. Dock var det mindre i en sån här än de vanliga man brukar äta.

Filmen vi såg var Hur många lingon finns det i världen, från 2011. Jag såg den när den gick på bio men Andreas hade inte sett den. Jag tyckte att han skulle se den för jag tycker den är lite rolig och småmysig! Dock väldigt sorglig också i en del av filmen. Rekommenderar den till er som inte har sett den!


Bild från Google.se

Shopping på Djurmagazinet och ÖoB


Svart koppel i läder, Djurmagazinet, 239: -


Tillfällig mat- och vattenskål (ska köpa på ställning sen), Djurmagazinet, 59: - eller 69: - styck (minns inte)


6-pack små möss till G.T, Djurmagazinet, 39: - (en mus har han redan fått och den busar han med som en galning)


Grisleksak (låter som en gris istället för piper), Djurmagazinet, 129: -
Kompostgaller, ÖoB, 99: -
Sovplats med filt har vi lånat av pappa och dem, han kommer ju växa så snabbt så vi köper något lite senare.



Förresten så har jag fått min lön nu! Kollade lite tidigare ikväll och då hade den kommit in.

Nu är slingorna gjorda, farmor fönar håret...

pic-00001 (MMS)

Nu är slingorna gjorda, farmor fönar håret. 150: - får jag för "besväret". Väldigt generöst, skulle kunna göra det gratis utan problem. Snäll farmor man har :-) Nej nu ska det fikas, hörs senare!

25 augusti 2011

Godmorgon!
Kan ju säga att jag inte fått någon lön idag... Såg det redan i natt. Kom även på att det inte hade stått nånting om inkommande när jag var in och tittade hur mycket pengar jag hade vid ett tidigare tillfälle. Antagligen har ekonomiansvarige glömt bort att jag skulle få augustis lön i augusti. Det var ju hon som frågade mig? Blir så trött. Får ringa och kolla. Alltid ska det vara nånting som krånglar.

Nåja. Idag ska jag till farmor, ska bleka slingor på henne. Ska vara där ungefär kl. 13 och då får jag först lunch och sen sätter vi igång. Tänkte nog försöka åka hem ganska på en gång sen när det är klart för jag och Andreas ska till Djurmagazinet idag och köpa lite till vovven! :-D


Bilder från Google.se

Lite shopping idag

Jessica och jag har varit nere på stan idag. Kom hem för en liten stund sen. Har ju typ inga pengar just nu, men köpte några saker i alla fall. Två av sakerna betalade jag faktiskt med presentkort så då gjorde jag ju inte av med några pengar egentligen.


Brun väska (lite mörkare i verkligheten), Accent, 399: -


Örhängen, Accent, 59: - (Suddig bild men ett par små diamanter, ett par där det står "LOVE" och ett par där det står "YES" på ena och "NO" på andra.)


Salladsbestick av trä med rosa skaft, Cervera, 49: - (99: -)


Svart pensel, Cervera, 59: -

24 augusti 2011

En dag kvar till lön.

Godmorgon! Idag hade jag verkligen svårt att komma upp ur sängen. Kom upp två timmar senare än jag hade tänkt. Hade ingen tid att passa men tycker inte om att sova bort hela dagen. Däremot tror jag att det behövdes. Har ju varit extremt trött i några veckor.

Idag ska jag kanske träffa min söta vän Jessica. Vad ska ni hitta på idag? :-)


24 juni 2011 (midsommar)

Varit och hälsat på valparna!

Var och hälsade på valparna idag. Så söta! De blir sju veckor på torsdag. De ska då vägas på nytt. Våran lilla sötnöt vägde 6,3 kg sist. Ska bli spännande att se vad han väger den här gången :-)




Tog en hel del bilder. Lägger bara in de här två sålänge. Tog givetvis massa bilder på våran lilla pojke också, men lägger in mer bilder vid ett annat tillfälle! På sista bilden är sex av sju valpar med.

Sitter och planerar. Tagit en liten telefo...

pic-00001 (MMS)

Sitter och planerar. Tagit en liten telefonpaus. En av sponsorerna som frågar lite om när dem ska vara med och så. Tror de här rookieveckorna kommer bli kalaskul! Vi ska slå förra årets rookieveckor ;-)

23 augusti 2011

Godmorgon! Snart ska jag till Lili. Det är en i min klass samt ena generalen för rookieveckorna. Jag är ju överfadder för er som inte visste. Vi ska planera lite och så. Säkert skvallra lite om sommaren också, hihi.
Innan jag går till henne så tänkte jag faktiskt sola solarium. Blev aldrig av sist jag skrev att jag tänkta fuska lite. Växlaren var trasig då, hade bara en hundring. Det här är sista veckan innan skolan börjar och rookieveckorna sätter fart, jag tänker inte vara blekaste faddern. Jag vägrar. Vädret suger ju så därför måste jag ta till solariet. Ni förstår väl? Eller? Klart ni gör!


Random bild från när jag var brunhårig.

Idag är det bara 3 dagar kvar till lön!!!
Gud vad jag längtar! Har bestämt att jag får beställa/köpa åtminstone kanske 2-3 grejer till mig själv för den här lönen. Får ju studiebidrag + lån om ca två veckor så får ju ännu mer pengar då, lovely!

Begåvade mormor ♥

Min mormor är hur duktig som helst på att måla. Verkligen jätteduktig. Hon målar främst på porslin, glas, tallrikar och sånt. Tänkte slänga upp bilder på mina absoluta favoritmuggar som hon har målat:


8 st.


2 st av varje.

Tror hon har förstått vad jag har för favoritfärg, hihi!

Utväxten fixad!

Kommer precis från frisören. Har färgat bort min utväxt. Skönt! Snygg och fräsch till skolan börjar. Perfekt!


Inte roligaste bilderna men ska ju bara visa att utväxten är borta. Ser nästan flottig ut i håret p.g.a. all glans...

När jag satt och fick håret torkat så kom min ordinarie frisör in med sin lilla nyfödda. Hon är ju mammaledig nu så får gå till andra sålänge. Det här är hennes andra barn. Han heter Oliver, inspirerat av mitt namn för att hon tycker om mig så mycket kanske? Eller vad tror ni? ;-)

22 augusti 2011 - Dagens outfit 110822

Godmorgon! Ska som sagt in till jobbet ungefär en timme idag för att "lämna över" till den ordinarie kontoristen. Sen är jag helt klar för denna sommar. Blir nog lite extra då och då under hösten/vintern men då handlar det bara om några dagar. Slänger in en bild på dagens outfit åt er så hörs vi lite senare :-)

Ljusa stuprör, Crocker - JC → Grå/vitrandig oversize tröja, Warp - Stadium

(Lilla bilden visar att tröjan att detaljer, knappar, på ena axeln. Även en bröstficka om det inte syns på bilderna.)

MOZZARELLA!!!

Guuud, skulle göra vad som helst för en mozzarellasallad just nu! Det är ju så otroligt gott och jag har inte ätit det på länge. Åt det för 2-3 veckor sen. För mig är det väldigt länge. Älskar salladader. Pastasallader av alla dess sorter. Pastasallad med mozzarella är den absoluta favoriten. Mmm, vattnas i munnen av att bara skriva om det haha! Sagt det förut och jag säger det igen; JA ni får bli rädda ;-)




USA 2011 110418 - 110502 (Bildbomb - Haiti, Labadee)

Haiti, Labadee var det första stoppet vi gjorde på kryssningen.












Regnjacka!

Satt och letade efter regnjackor igår. Eller nej egentligen inte, jag satt och kollade kläder rent allmänt och hittade en regnjacka. Känns inte som "jag" att gå runt i regnjacka så vill ha en som det inte skriker regnjacka om, om ni förstår vad jag menar? Tror den här funkar. Vad tror ni?







Serious Sally

Regnjacka Dottie Svart

By Rut m.fl.

399: -










Källa

21 augusti 2011 - Bridesmaids

Godmorgon!
Det blev en lugn kväll även igår. Alla mina vänner ville vara hemma och gosa med sina respektive så jag kände att varför ska jag vara sämre? Så igår åt jag och Andreas tacos och tittade på film. Som jag längtat efter tacos! Filmen vi såg var Bridesmaids, en komedi från 2011. Tyckte den var lite småseg i början. Rolig men lite småseg. Sen kom den väl igång lite. Det är dock inte den bästa film jag har sett. Men eftersom den trots allt var rolig genom i stort sett hela filmen så tycker jag ändå att det är en film man kan ta sig tid att titta på.


Bild från Google.se

Hoppas alla har haft en bra helg!

Taylor Momsen Style x 4

J198. ULTimate wild style.

J198. ULTimate wild style. by fumikokawa featuring a metal cross necklace

Aminaka Wilmont merino sweater
$297 - netaporterls.com

Acne fur jacket
£2,165 - brownsfashion.com

3.1 Phillip Lim hot short shorts
$403 - lagarconne.com

Dsquared platform boots
$450 - ssense.com

Mini handbag
vestiairedecopines.com

Necklace
$7.80 - canada.forever21.com




Taylor Momsen street style

Taylor Momsen street style by misslcb featuring cuff bracelets

Walter strapless dress
£100 - theoutnet.com

Alice Olivia striped blazer
$368 - singer22.com

Emilio Pucci platform heels
£1,090 - net-a-porter.com

Mango quilted shoulder bag
£30 - johnlewis.com

G by Guess cuff bracelet
$19 - gbyguess.com

Flower bracelet
$395 - cultstatus.com.au

Chris Habana Plate/Cage Cross Necklace
$163 - idontlikemondays.us

Sunglasses
£2.99 - hm.com





New York City girl

New York City girl by barb0409 featuring crystal earrings

Alexander Wang scoop neck shirt
$245 - lagarconne.com

Burberry quilted leather jacket
$958 - net-a-porter.com

Citizens of Humanity bootcut jeans
£200 - net-a-porter.com

Alexander McQueen high heels
£357 - net-a-porter.com

Givenchy handbag
€498 - jades24.com

Ring
$9.50 - delias.com

Orner crystal earrings
€72 - youheshe.com

Bottega Veneta chain necklace
$2,480 - net-a-porter.com

Balmain Ambre Gris Eau De Parfum
£65 - brownsfashion.com




Taylor Momsen

Taylor Momsen by milenaandressa featuring patent leather sneakers

Rick owen
£660 - theoutnet.com

Short shorts
oqvestir.com.br

Louis Vuitton canvas handbag
bagborroworsteal.com

Louis Vuitton key chain ring
$150 - louisvuitton.com

TopShop yellow scarve
$44 - topshop.com





Källa

Inköpslista!



Har skrivit en liten lista på vad vi måste köpa tills vi hämtar hem våran lilla gullegris!
Insåg igår när jag gick till affären i spöregnet att jag inte har några bra kläder för sånt väder. Har man hund måste man ju kunna ge sig ut i alla väder. Gummistövlar och paraply har stått på min vill-ha-lista länge, men har inte hittat några jag vill ha. Har äntligen hittat ett paraply jag vill ha som ska beställas hem, men fortfarande inga gummistövlar. Någon som vet någon affär med snygga gummistövlar? Regnjacka har däremot inte stått på min vill-ha-lista, men nu känns det som att det kan behövas!

20 augusti 2011 - Bad Teacher

Hej! Igår kväll tittade vi på Bad Teacher från 2011. Tyckte den var asrolig, haha. Fattar inte dem som har sagt att den inte är det? Men men, alla tycker vi väl olika. De flesta verkar ju trots allt tycka den är bra och rolig. Idrottsläraren var ju hur skön som helst!


Bild från Google.se

Till filmen så var det dipp som gällde. Gott, gott.


Ska blandas.


Ska dippas.

HEMMA! Och kvällens planer är...

Nu är jag hemma, eller kom hem för kanske 10 minuter sen. Då var den sista arbetsdagen för denna sommar avklarad! Ska bara in ungefär en timme på måndag för att "lämna över" till hon som jobbar egentligen och kolla så att det inte är några konstigheter. Så blir att gå upp tidigt på måndag morgon också. Mindre kul men jaja.



Haha, försökte ta en bild på mig och G.T. men det var han inte ett dugg sugen på som ni kanske ser. Han bara sprattla och kämpade för att komma därifrån så blev ingen bra bild. Nu ligger han och låter konstigt på golvet :-)

Kvällens planer är myskväll med min kära sambo Andreas. Han kommer väl hem från jobbet runt kl 19 där nångång. Då ska det lagas mat och efter det blir det film och mys. Jag blev grymt sugen på att dippa grönsaker ikväll så det tror jag att jag ska gå ner och köpa! Gurka, morot och... nånting mer (??) som ska få dippas ner i lite vitlöksdipp. MUMS! 

Hur ser era planer ut för kvällen då? :-)

Dagens outfit 110819


Rutiga shorts - H&M → Svart linne - H&M → Vit kort t-shirt - H&M



(Ett önskeinlägg kommer upp senare idag, håll utkik!)

19 augusti 2011

Idag är det sista dagen på arbetet för den här sommaren, wiie! Så himla skönt! Dock ska jag in ca en timme på måndag för att "lämna över" till hon som jobbar i vanliga fall, men det struntar vi i just nu!

Igår låg nya IKEA-katalogen och väntade. Någon annan som fått den?
Har inte hunnit titta i den än för var helt slut när jag kom hem igår. Brukar kunna gå att hitta en del man vill ha bland smågrejerna tycker jag. Det visar sig hur det är med det i den här katalogen.
Någon som hunnit titta och har en åsikt om katalogen? :-)

Förklaring på frisyrer 110811 & 110816


110811

Jag började med att tvinna luggen på båda sidorna och satte sedan upp det med en hårnålar.
Sedan drog jag allt hår till ena sidan och satte några 2-3 hårnålar så håret skulle hålla sig kvar på den sidan.
Sedan satte jag 1-2 hårnålar "där framme" om ni förstår, så att det blev som att  håret "hölls tillbaka" lite och inte gick ihop med luggen. Såhär:
 Klicka för större


110816


Denna frisyr börjar på samma sätt; tvinna och sätt upp med hårnålar.
Sedan sätter du upp en slarvig toffs och lämnar lite där framme som på bilden.
Tips: När jag ska göra en slarvig toffs så brukar jag sätta den längre ner än jag egentligen vill att den ska sitta och sen drar jag åt och upp den till dit jag vill ha den. Då blir håret lite "ruffsigt" och uppsättningen blir slarvig.

Två väldigt enkla frisyrer, men jag gillar dem!

Dagens outfit 110818


Svarta leggings - H&M → Svart långt linne - JC → Kofta - MQ


Halsbandet har jag ärvt. Det var farmors mamma eller farmors farmors/mormors. Gammalt i alla fall :-)

18 augusti 2011

Igår på jobbet var en elev gullig och gav mig ett äpple. Han hade varit ute och plockat ett åt sig själv och när han kom in frågade han om jag ville ha, vilket jag ville, så han gick ut och plocka åt mig med :-)

Så fort min lön kommer så ska jag ta del av detta erbjudande:

Fuji direkt - 100 bilder gratis, endast porto på 29: - tillkommer.

Har bestämt mig för att jag ska bli duktig på att framkalla bilder och sätta i fotoalbum. Är så himla roligt att titta på om några år. Älskar att titta i gamla fotoalbum. Plus att någon dag kommer man ju ha barn och barnbarn och vem vet; kanske barnbarns barn. Då vill jag att mitt/vårat liv ska finnas i bilder. Så så fort pengarna kommer ska jag sätta mig och plocka ut 100 bilder från mitt, Andreas och min familjs liv. Måste köpa fotoalbum också så jag har nånstans att sätta in bilderna, haha.

Har även tänkt göra ett album för G.T. och ett för våran lilla kotte som kommer hem om några veckor. Där ska det finnas bilder från när de är små och sedan under tiden de växer. Har hur mycket bilder som helst på G.T. och kommer ta massor på hundvalpen!

Framkallar du bilder eller är du dålig på det?

Dagens outfit 110817


Grå "tröja" - H&M → Rosa linne - JC → Svarta leggings - BikBok → Örhängen - Ur&Penn

17 augusti 2011 - Ögonskugga

Godmorgon! För två dagar sen var det en söt elev som frågade var jag hade köpt min ögonskugga som jag hade. Fick svara att den tyvärr är köpt i USA och att jag inte vet om märket finns i Sverige. Tyckte hon var tråkigt för hon hade letat efter en sån ögonskugga ett tag och trodde äntligen hon skulle få köpa en. Tror inte att det har synts så mycket på mina outfit-bilder att jag ens har ögonskugga men tro mig, skulle jag inte ha ögonskugga skulle jag se hundra gånger tröttare ut vissa dagar. Har inte ögonskugga varje dag och har inte samma varje gång heller. Idag har jag dock den ögonskuggan hon frågade om och jag tänkte slänga ut bild på den:


Milani Runway Eyes Fashion Shadows



Det är den vita överst av skuggorna som jag har på mig idag och då även på bilderna ovanför. Brukar även använda nr 2 till vardags, den ljusgråa. Alla är glittriga. De mörka används bara på fest och liknande, inte till vardags, men använder även de två ljusare till fest. Då har jag oftast bara lite mer skugga på ögonen så det ger ett starkare intryck.

Skulle ni vara intresserade av att jag började lägga ut lite bilder + förklaringar på
olika make up's här på bloggen? :-)

Dagens outfit 110816


Vita shorts - Gina Tricot →Ljusblå/vitrandig skjorta - H&M → Svart väst - H&M

Fråga till er läsare!

Vilken accessoar skulle du absolut

inte klara dig utan?

-För mig är det nog örhängen, känner mig naken utan örhängen. Samtidigt anser jag att armabnd kan lyfta upp vilken outfit som helst.
Hm, svårt. Säger nog örhängen!

16 augusti 2011 - Glee

I helgen, på dagarna, så nördade jag Glee, season 1. Har velat göra det ett tag för har inte följt det på tv, men har tyckt att det verkar bra. Jag älskar ju musikalfilmer och dansfilmer så har tänkt att den här serien borde passa mig. På ett sätt gör den det; de dansar och sjunger bra. Men jag tycker faktiskt inte att serien i sig är så bra. När de inte sjöng eller dansade så satt jag med näsan i datorn för jag tappade intresset. Sen när de började sjunga och/eller dansa så tittade jag upp. Så min slutsats blir att den här serien är både bra och dålig. Bra sång och dans, mindre bra under resten av tiden. Den intresserar mig liksom inte så länge de inte sjunger eller dansar.

Vad tycker ni om Glee? :-)


Bild från Google.se

Beck-abstinens!

Nu är det så här att när jag inte har tittat på Beck på länge så får jag ett riktigt suuug efter filmerna. Älskar dem. Jag får abstinens och måste se en av filmerna. Jag är konstig jag vet. Detta hände för några dagar sen, men just då passade det inte att titta på någon Beck-film så min abstinens försvann såklart inte. Men igår fick jag äntligen titta på en. Oh, happy day. Det blev "Levande Begravd". Har inte sett den och "I stormens öga" lika många gånger som de andra. Underbar filmserie!♥


Bild från Google.se

Haha, det är okej, ni får bli rädda ;-) Jag är säkerligen ensam om mina abstinens besvär men jag kan väl omöjligt vara ensam om att älska Gunvald? Är jag det blir jag nästan lite rädd! Visst han ser lite sliten ut i de sista filmerna men han är ju lika skön för det!


Bild från Google.se.

Första dagen på sista veckan

Glömt berätta en alldeles underbar sak. Okej, kanske lite överdrivet men... Idag är det den första dagen på den sista jobbveckan för sommaren! Så otroligt skönt. Visst, jag tycker om mitt sommarjobb. Inte det som är problemet, men det är väl alltid skönt att vara ledig? Skolan börjar ju 29 augusti så är väldigt glad att jag får en veckas ledighet emellan. Hade inte det förra året, då började skolan direkt efter min sista jobbvecka.

Nu har jag ett litet önskemål, eller befallning snarare, till vädret och vem det nu är som bestämmer över vädret: Jag ska ha fint väder vecka 34. Får jag inte det kommer jag bli väldigt, väldigt ledsen. Har suttit instängd på kontor i flera veckor. Har inte kunnat sola sen jag kom hem från USA. Min solbränna är i stort sett obefintlig. Vill inte vara vit som ett spöke när jag börjar skolan. Lovar att om det inte blir sol så tänker jag bo i ett solarium! :-o


Snälla ge mig sol!

Dagens outfit 110815


Svarta stuprör, Crocker - JC → Randig tröja - Lager 157

15 augusti 2011

Godmorgon! Försov mig en timme idag, och ändå har jag tid att slänga upp ett inlägg innan jag åker till jobbet. Rätt bra gjort tycker jag. Andreas frågade mig klockan 7 i morse när jag brukar gå upp. Klockan 6 sa jag. Då sa han att klockan är 7. Då blev det fart på mig kan jag säga. Bara ren tur att klockan inte var mer eftersom Andreas är ledig idag så har inte han något larm ställt. Hatar att försova mig! Men har varit på rätt bra humör den här morgonen ändå, var nog för att jag visste att jag skulle hinna i god tid om jag bara gjorde allt lite snabbare :-)

Gick och la mig med blött hår igår. Jag vet att jag inte borde göra det för det blir bara ännu lockigare då, och brukar kunna locka sig åt "fel håll". Dock tycker jag att det ser helt okej ut idag. Det har lockat sig åt "rätt håll". Andreas tyckte jag var söt i alla fall.


Syns inte så mycket men det är rätt mycket lockigare än det brukar vara.

Ny header + Google översätt

För några inlägg sen så skrev jag upp sake rjag ville ändra/lägga till på min blogg, samt berättade om lite saker jag redan gjort. Nu har jag även gjort två punkter till på den listan.

← Jag har lagt in Google översätt i menyn här till vänster.

Har även gjort en ny header:

Den gamla:


Nå vad tycks om den nya? Får den godkänt? :-)

USA 2011 110418 - 110502 (Bildbomb - Båten)

Nu kommer bilder från båten vi bodde på vecka 2 när vi var på Karibbean-kryssningen. Världens, just nu, största kryssningsfartyg. Varnar; det är en hel del bilder! Båten rymde 8000-9000 personer inklusive personal. Det är ungefär lika mycket människor som bor i min gamla hemstad. Insane. Imponerande. Det fanns 16 våningar. 4 ställen där man själv kunde hämta gratis mjukglass. En zipline som gick över båten. Ett "pooldäck" med pooler och en massa jacuzzis. En egen barnavdelning på poolområdet. Antal solstolar gick inte ens att räkna till. Egen skridskobana. Stand-up comedy. Klubbar och barer. Karaoke. Klättervägg. Vattenshow. Karusell. Bio. ALLT! Det var som en egen liten stad. Flera restauranger. Uppträdanden av olika slag.
 


Båten.


Namnet på båten.


Alla hade såna här kort. Det var dels nyckel till hytten, visade att vi hade Soda fountain - att vi fick dricka hur mycket vi ville och man skulle ha det med sig när man klev på och av båten så de kunde hålla koll på att alla var med när vi skulle åka iväg efter stoppen på de olika ställena.


Såna här fanns på varje däck så man kunde få hjälp att hitta.


Ett eget Central Park med restauranger, affärer och barer.





Bilder på delar av båten.


Den här stod så fint på ett däck.


Sött litet bakverksställe.


Ett eget gym såklart. Var tvungen att prova lite bara efter en middag.




Ena klätterväggen. Fanns två.


Så här fint dukat hade vi det varje kväll när vi åt 3-rätters. Två servitörer på vårat bord.


Den här fina hängde där vi åt på kvällarna.



De bäddade och städade hytterna två gånger om dagen och ibland fick vi fina djur. Alltid med mina solisar på, haha.


Jag på karusellen första dagen.


Danstävling en kväll.


Jag efter att jag hade åkte Zipline över båten.


Sola stod på schemat varje dag. Ibland var det så varmt så man började svettas så fort man stack ut stortån i solen!



Bilder från två kvällar. Sista med två sjömän.

Bilder från Haiti, Jamaica och Mexico (där vi stannade till) kommer i andra inlägg! :-)

14 augusti 2011 - Ipod Classic 160GB

Den här fina fick jag i födelsedagspresent av mamma och hennes man. Visste att jag skulle få den för var med och pekade ut den. Brukar kunna vara så med mina presenter, hehe.






Ipod Classic
160GB
40 000 låtar
200 timmars videoinspelning

Hörlurarna är köpta på Paris flygplats, älskar dem! Ville ha ett par vita men älskar ju rosa, så såg jag de här som var både och så de var perfekta. De är rosa-glittriga på lurarna, det syns inte på bilderna. Strumpan är köpt på Ur & Penn för kanske 25 kr.

USA-resan 110418-110502 (Bildbomd - Fort Lauderdale)


Hotellet


Jacuzzi på kvällen/natten. Ful bild på alla men.


Lever livet i vågorna.



Stranden.
 


Livräddarstugan.



Så härliga vågor!


Poolen.

13 augusti 2011

Hej på er! Kan säga att jag har hunnit med en hel del nu på morgonen. Varit vaken i lite drygt en timme. Jag har hunnit diska, blöda näsblod och gjort frukost. Anledningen till näsblodet är för att jag har sovit för lite. Tror jag i alla fall. Har sovit alldeles för lite enda sen jag började jobba, mina ögon har svidit av trötthet och jag har inte orkat gör anånting när jag kommit hem. Brukar blöda näsblod när jag sover för lite under en lång period, det är min kropps sätt att säga att nånting är fel. Nåja.

Det här diskberget tog jag tag i det första jag gjorde:



Duktigt va?


Min frukost: hallon- och jordgubbssmoothie samt pumpabröd med smör, ost och gurka!

Igår fick jag förfrågan om jag kunde lägga ut bilder på mitt hår efter klippningen. Självklart kan jag göra det. Dock tog jag bilderna idag för glömde bort det igår. Förlåt. Det är ju ingen superskillnad eftersom jag bara toppar håret. Försöker ju trots allt spara ut :-)



Luggen är lite kortare. Eftersom jag har lockigt hår så får luggen en liten lock längst ner när den blir för lång - gillas inte!

Hallbyrå + guldspegel


Den här fina byrån står i våran hall med, som ni kan se, en guldspegel ovanför. Snyggt enligt mig. Är inte nöjd med ljuset som står på byrån, skulle hellre ha en ljuslykta av något slag. Har i huvudet hur jag vill att den ska se ut; Den ska vara rund och genomskinlig med något diskret mönster på. Där i ska det ligga lite dekorationssten och ett värmeljus. Det får se ut så här sålänge tills jag hittar en sån ljuslykta.

Både byrån och spegeln är auktionsfynd och är inropade av min kära farmor! Man kan verkligen hitta mycket fint på auktion :-)

Kan inte sluta le som ett fån!

Som utlovat ska jag nu berätta om vad det är jag och Andreas har bestämt. Det vi beslutade om precis innan vi skulle sova och som fick oss (i alla fall mig) att ligga och småle innan vi somnade.

Det är så att vi igår bestämde oss för att vi vill och ska ta en av valparna!!!! Så vi mailade uppfödaren och berättade det. Vi skrev vilken vi ville tinga och idag (för ca 5 minuter sen) fick jag välja namn på honom. Andreas sa att jag fick välja. Uppfödare döper ju nästan alltid djuren efter ett tema/genre och så vidare. Något speciellt. Så hon hade då två namn kvar att välja mellan (namnen är ju redan bestämda men inte vilken valp som ska ha vilket namn, det får vi köpare bestämma själva). Fick välja mellan Knickerbockers Felix Zamora och Knickerbockers Grandioso Fenomeno. Jag valde Knickerbockers Felix Zamora. Tyckte det var finast, så det är det som kommer stå i hans stamtavla sen. Sen får ju vi döpa honom till tilltalsnamnet såklart. Vet redan vad han ska heta, men det får ni veta senare ;-)



Våran lilla ängel! Längtar tills vi får hem honom!

12 augusti 2011

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott, det har jag!
Igår kväll så beslutade jag och Andreas en sak som gjorde att vi låg och smålog ett bra tag innan vi somnade. Mer om det berättar jag senare idag. Dör ni av spänning nu? ;-) Vissa av er kan nog kanske lista ut vad det är. Fakta och bild/bilder kommer upp under dagen, jag lovar! Jag är så glad! Hihi.

Kan passa på att berätta lite om helgens planer. Idag är det klippning och sedan myskväll med Andreas som gäller. Imorgon ska vi på inflyttningsfest i Uppsala. En vän som ska flytta dit i och med att skolan börjar, men lägenheten är redan fixad. Vi hinner inte vara där så länge för Andreas jobbar på söndag sen och då måste han gå upp kl. 5 på morgonen så att... Eventuellt så sover Jessica och Louise här då på lördag för de ska antagligen med till Uppsala. Så vi kanske fortsätter att mysdricka lite här hemma.
Vad är era planer för denna helg? :-)



Jag och Jessica på min och Andreas inflyttningsfest.

Dagens outfit 110811


Svarta stuprör, Crocker → Brunt linne - JC → Ljusrosa lite transparent linne - H&M


Dagens frisyr. Kan lägga upp förklaring på denna senare om det är intressant? Inte alls komplicerad.

Fråga till er läsare!

Har du några husdjur?

I så fall vad för något?

-Jag har, som jag nämnt tidigare, en katt. Plus att vi just nu funderar på om vi ska köpa hund :-)

11 augusti 2011 - Gårdagens outfit

Godmorgon! Igår efter jobbet så åkte jag hem, hämtade Andreas och sen åkte vi hem till pappa och dem. Jag skulle dit för att packa och plocka lite i mitt gamla rum. De vill använda det till något annat nu. Basterds. Haha, nej då jag skoja. Anledningen till att jag hämtade Andreas först var för att våran bil var klar (den har varit på lagning). Den stod hemma hos pappa och dem så Andreas fick hämta hem den. Anyway... Detta är anledningen till det dåliga bloggandet igår kväll.

Slänger in gårdagens outfit idag istället som kompensation:

Svarta leggings - BikBok → Vitt långt linne - JC → Grå kofta - VILA

Min nya kalender!




Den här snygga kalender kommer få hänga med mig nu fr.o.m. nästa vecka. Då tar min gamla slut. Har redan hunnit skriva lite i den här för de överlappade några veckor. Klarar inte av att lämna tomt i ena, är lite konstig jag vet ;-) Hade kollat ut den här på internet och trodde jag skulle vara tvungen att beställa den. Sen gick vi in på Gallerix för tänkte att jag kan ju i alla fall titta om jag hittar någon annan jag tycker om. Så fanns den där! Lyckligt! Nu kanske det inte är superviktigt hur en kalender ser ut, men jag har den alltid med mig så jag tycker det är viktigt. Ska man ha en kan man lika gärna ha en snygg, eller hur?

Vad tycks?
Använder ni kalender?
:-)

Jag måste ha kalender där jag skriver upp föreläsningar, tentor, tid hos frisören, dagar man ska träffas för grupparbeten, jobb, träffa vänner, fester och allt man kan tänka sig. Har så värdelöst minne, existerar knappt, så klarar mig inte utan kalender.

10 augusti 2011 - Lite förändringar

Hej på er!
Nu är det så att jag vill ha en liten förändring på min blogg. Tycker om den, men alltid roligt med något nytt. Kommer inte bli några stora förändringar. Har redan gjort en ny bildlänk till Bloglovin, där ni kan följa min blogg. Jag har gjort en bildlänk till Blog Awards, där ni kan nominera min blogg. Jag har även lagt in en profilbild, samt ändrat lite i texten under bilden.

Det jag nu har tänkt göra utöver detta är:
• Ny header, ska bara komma på hur den ska se ut. Har ni några förslag?
• Ändra utseende i arkivet. Vet hur jag vill ha, ska bara ta tag i det också.
• Lägga in Google.se's "översätt", då jag får kommentarer från utländska bloggar också.
• Eventuellt ta bort Blogresponse. Det fungerar inte för mig. Som ni ser har jag inte svarat på någon fråga, och det är för att jag inte kan.

USA-resan 110418-110502 (Bildbomd - Marathon)










Bilder från där vi bodde.



Från en restaurang vi var på en kväll.


En dag på stranden.

Dagens outfit 110809



Mörka stuprör, Crocker - JC → Svart linne - JC → Gul/vitrandig tröja - H&M

2 år & 1 månad♥



Idag har jag och min älskade Andreas varit tillsammans i 2 år och 1 månad. Tänk så snabbt tiden går.
Älskar dig

9 augusti 2011

Igår efter jobbet så åkte jag och Andreas direkt till nånstans utanför Motala. Där var vi och hälsade på lite valpar. Vi var hos en uppfödare som vi har kontakt med och som vi eventuellt ska köpa valp ifrån. De var hur söta som helst! Underbara! Man blir ju inte lite sugen. Dock behöver vi verkligen fundera. Vi har ju redan funderat ett tag men det gäller verkligen att man är säker. Man tar trots allt ansvar för en annan varelses liv. Det får inte vara någon impulsgrej inte. Vi vill vara säkra på att vi klarar det. Eller det gör vi men, ja ni förstår. Vi vill helt enkelt vara säkra på vår sak, vilket jag tycker alla som skaffar hund ska vara. Vissa skaffar ju hund utan att tänka överhuvudtaget och sen några månader senare så vill dem sälja hundstackarn. Inte okej!

En sak som var lite rolig var att ett par som ska köpa hund av dem nu och som har en hund av dem sedan tidigare bor i samma stad som oss. Vad är oddsen? Inte så att vi bor speciellt näar Motala så därför känns det lite småroligt. Kul att ha ett kullsyskon i närheten :-)


Bild från uppfödarens hemsida (vet ej om jag vill skriva ut det just nu). Underbara eller hur?

Vinnaren av tävlingen i samarbete med Stylegirl.se!



Vinnaren av denna tävling blev den här tjejen! Grattis, grattis, grattis! :-)



Håll utkik efter nästa tävling, kommer säkert bli flera. Nästa gång kanske det är just du som vinner!

För trånga badrum



Det här är en väldigt bra uppfinning enligt mig. Vi har en sån för när vi ställde in våran tvättmaskin och tumlare i vårat badrum så blev det inte riktigt lika mycket plats kvar som det var från början om man säger så (fast helt klart värt det så man kan tvätta när man vill). Det värsta jag vet är när det är för trångt nånstans så därför ville jag hellre ha en sån här. Perfekt för oss, och så länge man har snygga handdukar så är det ju ingenting som direkt förstör inredningen. Plus att man har väl oftast dörren lite stängd så det är ingenting som direkt syns :-)

8 augusti 2011


Gula avklippta jeans - BikBok → T-shirt - BikBok

Haha, jag har kanske 3-4 saker från BikBok och ändå lyckas jag få ihop en hel outfit därifrån. Imponerande. Orkade typ inte klä på mig idag, så det är inte världens roligaste outfit men. Väldigt gul är den också. Lovely.

USA-resan 110418-110502 (Bildbomd - Miami Beach)





Så hemskt att de har hundar i djuraffär i andra länder...




Jättefin liten gränd vi gick på.


McDonald's - världens otrevligaste personal i USA.


McDonald's McCafé Smoothies var grymt goda! Hoppas McCafé kommer till Sverige.




Miami Ink var bara några kvarter bort från där vi bodde.


The Newlyweds!



Hyrbilen vi hade första veckan.

Fredagen!

I fredags var jag som sagt på klassfest. Det var grymt roligt! Tror alla hade superkul! Roligt att se alla efter så många år. Vi grillade, pratade, badade (i alla fall kanske jag och 4-5 till, haha) och hade det bara supertrevligt! Vi körde lite "Jag har aldrig" för att lära känna varann på nytt. Det var i alla fall 13-15 personer som kom. Bra uppslutning tycker jag :-)





Några bilder från kvällen. Alla glömde ju ta kort, kom på det i slutet nångång så inte så många som fastnade på bild.

Det hände en liten olycka. Mitt fel såklart. Fick något cp-ryck i handen så jag i stort sett slängde ut allt vin på mig och lite på Viktor.


Rödvin på mina älskade kläder.


La i blöt med lite Vanish. Linnet klarade sig, shortsen återstår att se.



Idag är sista dagen att anmäla sig till tävlingen där ni har chansen att vinna 2 valfria smycken från Stylegirl.se. Den avslutas kl. 00.00 inatt. Anmäl er här! Vinnaren presenteras på måndag.

7 augusti 2011 - Welcome To The Rileys

Förlåt för att jag inte skrev något igår. Jag var ganska sliten om man säger så. Vid ungefär 5-halv 6 på kvällen började jag känna mig relativt "normal" igen men var fortfarande riktigt, riktigt trött. Gårkvällen var alltså väldigt lugn. Orkade inte göra nånting. Andreas jobbade natt så jag mös ner mig i soffan och tittade på Welcome To The Rileys, från 2010.



Den var helt okej faktiskt, visste inte alls vad jag skulle vänta mig. Vet inte om det är någon film jag kommer titta på igen men tycker ändå att det är en film man borde se. Kristen Stewart är duktig och spelar bra som vanligt.

Till filmen så hade jag varit ner till affären och köpt vindruvor. Det är ju så gott! Längesen jag åt också. Man ska ju inte äta det för ofta för det är ju så surt och då tar emaljen skada. Men nångång måste man ju få unna sig :-)

Kärnfria såklart, annars går det ju inte.

Så här ser jag då ut ikväll!



Vita shorts - Gina Tricot → Linne - H&M → Väst - H&M


Älskar mitt halsban från Glitter. Vill ha det hela tiden!


Too much is never enough

Ha en toppenkväll nu allihop så hörs vi imorgon! Hejsvejs!

Dagens outfit 110805


Tunn skjorta - H&M → Svarta leggings - Cubus

Det här är ju då som sagt dagens outfit, ni kommer senare få kvällens outfit. Har inte tänkt ha samma kläder ikväll om vi säger så. Så håll utkik efter ännu ett outfit-inlägg lite senare!

5 augusti 2011

Hejsan! Idag ska jag ju som sagt på klassfest med grundskoleklassen. Ska bli kul! Ska försöka ta lite bilder också. Lär vara fler som har kamera med sig. Imorgon blir det eventuellt något litet också, fast med annat folk.
Tänkte försöka sola solarium idag på lunchen. Jag vet, jag vet, det är fusk. Men jag sitter inne på kontoret hela dagarna och ska göra det i 2 veckor till så jag får fuska lite. Vill inte vara likblek ikväll.
Hoppas på superfint väder imorgon, för då ska jag och Andreas åka och sola och bada nånstans. Underbart! Första gången jag gör det i sommar om det blir av. Varken solat eller badat sen jag kom hem från USA. Det är nästan sorgligt.

Det var ingen som hittade mig på bilden från lekis, förutom en person. Har jag förändrats så mycket verkligen? :-o Har skrivit till de flesta som undra vart jag var, men har ringat in det till er andra. Snällt va? ;-)



Hur ser era planer för helgen ut? :-)

Chris Medina - What Are Words



Jag säger godnatt med denna lugna och fina låt.
Håller tummarna för att det underbara vädret fortsätter! Godnatt allihopa, sov så sött♥

Titta på denna underbara stol!

Igår svängde jag förbi farmor och farfar för att hämta den här fina stolen. Det är en stol som farmor och ropat in på auktion och sedan målat och klätt om. Visst blev den fin? :-) Jag ska ha den som klädstol inne i sovrummet tänkte jag. Älskar tyget! Det har såna där "gammelfärger".

Dagens outfit 110804




Shorts - Pappas gamla avklippta Crockerjeans → Svart linne - JC → Vit skjorta - H&M → Dödskalleskärp - Ärvt

4 augusti 2011 - Paul


Bild från Google.se


Igår så tittade jag och Andreas på Paul, från 2011. Den var faktiskt rätt rolig. Hade inga förhoppningar alls på den här filmen av någon anledning. Jag får så med vissa filmer, vet inte ens själv ibland varför jag inte vill se vissa filmer. Men Andreas ville se den och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Jag tycker ni borde se den. Hur bra själva handlingen var vet jag inte men den var rolig, och roliga filmer gillas :-D

Dagens outfit 110803



Svarta shorts - H&M → T-shirt - H&M

Jennifer Lopez - Papi



Ännu en bra låt från Jennifer Lopez nya skiva. Den här spelas på festerna kan jag säga!

3 augusti 2011

Igår nångång under arbetsdagen så ringde min frisör mig. Eller egentligen inte min frisör för hon är mammaledig men frisören som ska klippa mig medan hon är borta. Hon undrade om jag kunde byta tid. Hade klipptid nästa lördag och bytte till fredagen istället. Spelar ju ingen roll. Får skynda mig efter jobbet. Blir precis så jag hinner. Jaja. Jag passade på att fråga om det fanns tid för färg (ser hemsk ut) men det fanns inte tid för det när jag ska klippa mig. Däremot fanns det tid hos en av de andra frisörerna 22 augusti. Det fick bli den. Då blir jag fin lagom till skolan så det är ju perfekt! Orkar inte bry mig att det blev hos en av de andra. Alla är bra på den salongen så det blir nog hur bra som helst :-)


Ni ser ju själva hur det ser ut. Men den ska alltså bort om lite mindre än 2 veckor!

Haha, känner att det blev en väldigt lång utläggning bara för att berätta att jag lyckades få tid för färgning av utväxt. Men som några vet så är jag bra på att babbla bort mig ibland. Ni får ta mig som jag är :-D

Kvällen har bestått av...

När jag kom hem från jobbet idag så var pappa, min lillebror och Piff här. Piff är våran hund. Säger våran även om jag inte bor hemma fortfarande för bodde hemma när vi skaffade honom. G.T. var inte sådär jätteglad över att Piff kom och hälsade på. Tror det var lite revirstankar där. Hemma hos pappa var det ju "bådas" revir, men här i lägenheten är det ju G.T.'s. Det var lite samma beteende när Piff var på mitt rum hemma hos pappa, då höll G.T. vakt minsann.

Hur som helst. Pappa ville ha hjälp med några datorer och Andreas har ju gått data. Hade kommit överens om att idag passade bra. Efter några timmars pillande och fixande så var det dags för dem att åka hem. Men innan det så åkte vi allihop till MAX och åt. Pappa bjöd som tack :-)






Hur har eran kväll sett ut? :-)

Dagens outfit 110802



Mörka stuprör, Crocker - JC → Vitt linne - JC → T-shirt - H&M

Har jeansen uppdragna, så ni inte tror jag är heltokig när det är så fint väder!

2 augusti 2011

Godmorgon! Återigen har jag lite tid innan jobbet och då får man ju passa på att slänga in nånting!
Har alla sovit gott? :-) Jag har sovit jättebra. Är väldigt trött idag men det är för att jag sovit för lite. Var lika trött igår. Var helt virrig på jobbet, haha.

Kan dela med mig av lite helgplaner redan nu faktiskt. På fredag ska min gamla grundskoleklass ha klassfest. Ska bli hur kul som helst! Vissa av dem har jag inte träffat sen vi gick ut nian, vilket är fyra år sen. Det är ganska lång tid. Ska bli roligt att se alla. Alla kunde i och för sig inte komma, men rätt många kunde. Vi ska ha en till vid ett senare tillfälle och hoppas alla som inte kunde nu kan då istället! Vissa gick man med ändå från dagis, så man har känt varann ett tag :-)


Bild från lekis, så alla är inte med. Hann få några nykomlingar under åren. 

Kan ni hitta mig? ;-)

Titta vad som låg och väntade på mig...

Den här underbara tidningen låg på köksbordet och väntade när jag kom hem:


ELLE INTERIÖR NR 6 AUGUSTI


Fick en liten "present", smakprov på något nytt kaffe. Synd att jag inte dricker kaffe.


Gevalia Abyssinian Dawn

Älskar när min älskade ELLE Interiör kommer! Det är äkta ögongodis!

Dagens outfit 110801


Svart jumpsuit - USA → Blå tröja - ONLY

1 augusti 2011

Godmorgon! Idag är det då 1 augusti. Lite drygt en månad kvar till skolan börjar för min del.
Den här veckan är äntligen lärarna tillbaka här på jobbet så det betyder lite mer att göra. Elever som vill ha prov rättade och elever som vill betala m.m. Skönt att slippa sitta och göra ingenting.

Igår åkte jag och Andreas för att lämna ena bilen hos pappa och dem. Den ska nämligen på lagning så pappa skulle köra dit den idag eller imorgon. Vi bor ju inte i samma stad. Dagen innan hade jag sagt att jag ville ha en McFlurry Ballerina Kladdkaka och vi hade kommit fram till att vi skulle ta det igår när vi lämnade bilen. Klockan hann bli strax efter 23 så kändes lite dumt först för tänkte gå och lägga mig när vi kom hem, men jag var ju tvungen att smaka en. Köpte varsin och den var riktigt, riktigt god! Dock väldigt mäktig. Har ni inte smakat den så tycke rjag definitivt att ni ska göra det!


Gott, gott!

Underbart väder här idag förresten, hur är det hos er? :-)
RSS 2.0