Inflyttningsfest!

Ikväll är det inflyttningsfest som gäller. Det är en kompis och hans tjej som har flyttat ihop. Det allra bästa med det är att det är ungefär 70 meter från där jag bor. Kan ju inte bli bättre! Så himla lätt att ta sig dit och hem. Som en kompis skrev; fan du kan ju rulla hem, haha. Sweeeeet! Självklart slänger jag upp outfit-bild sen. Ska försöka ta bilder där borta också så ni får bevis på hur bra vi kommer ha haft det ;-)

Vad ska ni hitta på ikväll då? :-)



Cosmopolitan i Italien.

30 september 2011

Haha, antingen är det jag som är blåst eller så ligger inte veterinärkliniken där Andreas sa att den skulle ligga. Eller så missförstod vi varann. Kom precis hem efter att ha letat efter veterinärkliniken. Kuzco behöver vaccineras eftersom han har blivit 12 veckor. Meeen jag hittade ingen veterinärklinik där jag förstod det som att den skulle ligga. Jag åkte tre varv runt "kvarteret" och kollade på gatan "bredvid" men jag hittade ingenting.

Tittar på Eniro nu och vad i... Det ska ligga där jag var. Jag lovar, jag tittade som en idiot. Kan nog svara på det där "antingen..." i början, och det är nog jag som är blåst. Hahah.


Bild från Google.se

PLUGGAR!

Sitter och tokpluggar. Eller ja. Har stängt in mig på kontoret så varken Andreas, hunden eller katten kan störa mig. Skrivit ner och gjort allting glasklart. Kan inte bli någon förvirring och jag ska inte kunna missa något som ska göras. Det är Arbetslivspsykologin jag sitter med. Spännande som jag vet inte vad. Älskar verkligen psykologi! Det är nog mitt absoluta favoritämne, vilket är erat?? :-)


Jag 110325


Dessa böcker används till denna inlämningsuppgift.

GRATTIS TILL PAPPSEN!♥

Idag fyller min älskade pappa år! Han blir 42. Grattis, grattis, grattis till honom!
Ska gratta honom på onsdag. Har försökt ringa men fick inge svar så antar att han ringer upp senare så jag får gratta honom :-)


Pappa på enhjuling förra sommaren.


G R A T T I S !♥

29 september 2011 - Vinnarna av kokbok!

I söndags (25 september) avslutades tävlingen om två exemplar av min kokbok. Två vinnare skulle dras slumpmässigt och dessa två skulle få varsitt exemplar av min kokbok. Har haft lite fullt upp denna vecka men nu har jag i alla fall lottat fram de lyckliga vinnarna!

Vinnare 1 - http://iahoglund.blogg.se/
Vinnare 2 - http://moonzanna.se/

Grattis, grattis till er! Har mailat er angående vinst och bett er skicka adress.
Hoppas ni gillar kokboken!

LITE HJÄLP TACK??!

BEHÖVER HJÄLP ATT HITTA NY VINTERJACKA!

Jag vill ha en som går strax nedanför rumpan. Fryser så otroligt mycket jämt och har märkt att det hjälper mig att hålla värmen om jackan är lite längre. Så ingenting som inte värmer min stackars rumpa. Behöver alla tips jag kan få! Har egentligen en liten idé på vad jag vill ha men jag hittar ingen sån. Vet att det ska finnas. Därför behöver jag lite hjälp. Vill helst ha en svart. Måste hitta någon för annars kommer jag bara använda min gamla som jag älskar. Min älskade Peak Performance. Dags för något nytt nu känner jag, måste kunna släppa taget om min gamla älskling!

!!!



Snäääälla hjälp mig (a)

Dagens outfit 110928



Visste inte vad jag skulle ta på mig idag så det fick bli en klassiker. Älskar den där t-shirten. Kan ha den till jeans, lite snyggt instoppad sådär, och så kan man ha den till leggings. Stor kärlek till den!♥

VAD HAR NI FÖR ER DENNA DAG DÅ? :-)

28 september 2011

Sitter och pluggar lite Mikroekonomi. Mindre kul. Om ungefär en halvtimme ska jag gå till bussen. Ska på föreläsningen som är idag för när den är klar kommer våran syo och pratar om våra inriktningar. Det är dags för oss att välja snart. Det är rätt viktigt att lyssna på. Får se om jag byter inriktning eller inte. Jag har i nästan exakt samma förutsättningar på den jag har just nu som den jag har tänkt välja. Får välja samma kurser och har samma förtur som alla andra. Så kanske är onödigt. Ska fundera på det.


Gammal bild på mig. Bodde i Strängnäs så bara det säger ju att den är några år.

CHA CHA SLIDE



Kan inte låta bli att tycka om den här låten. Hörde den för första gången i somras. Vet inte om jag var seg men det är ju strunt samma. En tjej visade mig hur man skulle dansa till den också. Han sjunger ju i stort sett vad man ska göra, är väl bara några saker som är lite otydliga. Vi stod några stycken hemma hos oss när vi hade fest och dansa loss, haha. Låten i sig är väl inte jättebra, den är ju bättre med dansen till.
Har ni hört den förut?
Kan ni den "fina" dansen?
:-)

Något ni missade!

Som många av er minns så hade jag ett blogguppehåll på ett år. Exakt. Dagen innan jag började blogga igen så hade jag och Andreas inflyttningsfest här i vår nya lägenhet. Alltså missade ni den händelsen precis. Kanske inte hela världen direkt men tänkte ändå att jag kunde lägga ut bilder från den kvällen. Det var en riktigt lyckad kväll i alla fall. En hel del folk som inte kom med på bild, men så är det alltid...


Jag och Jessica innan allt drog igång.


Lite folk.


Söt min där.


Me and Jimmyboy.


Jag och Robin ligger lika.


Balkongen.


Lite folk och jag.


Jag och Andreas kvar i Twister.


En annan Twister-match.


Jag, Andreas och Ogge på balkongen.


Jag och Filip. Ankmun, japp.

27 september 2011

Hej! Har precis gjort i ordning lite lunch. Pastasallad med mozzarella. Ovanligt ;-) Till det hade jag gärna velat ha lite limevatten, men det fanns inga fräscha lime när vi var och storhandlade så jag får klara mig med isvatten. Gott det med.



Något jag måste säga är ett måste till sallad är ju salladsdressing. När jag gör i skål så gör jag dressingen direkt där i eftersom man ändå ska blanda runt. När jag gör på tallrik så här så vill man ju inte blanda runt och förstöra uppläggningen. Då har jag en färdiggjord dressing (som jag har gjort då) som man bara häller på lite då och då så man får överallt.


Ett stort måste! Olivolja, vinäger, svartpeppar och italiensk salladskrydda.

Dagens outfit 110926

Verkade inte vilja fastna på kort idag. Ful bild, men lyckades inte få till någon bättre. Man har ju sina dagar.
Idag snodde jag en av Andreas skjortor. Så här blev det:

GRATTIS TILL MAMSEN!♥

Idag fyller min älskade lilla mamma 40 år! STORT grattis till henne!


Jag och mamma♥

Hoppas du får en underbar dag mamsen!!

26 september 2011

Hej! Ni får ursäkta den dåliga bloggningen igår. Vi hade en riktig fixar-dag. Vi höll på från morgon till kväll. Därför fanns inte riktigt tid till bloggen. Förlåt. Vi städade, vi satte upp våra nya hyllor ovanför tv:n, vi storhandlade och så vidare.


Storhandling på Willys this time. Brukar skifta mellan Willys och Ica Maxi. Ica Maxi har mer grejer, men Willys är lite billigare.


Nya bokhyllan. Inte alls färdigt där men. Ska köpa en fåtölj att ha i hörnet också, ska bli en liten myshörna.


Vägghyllorna ovanför tv:n. Vet inte riktigt vad jag vill ha på dem än, ställde bara dit lite saker så länge.

[ Jag har fått mina "Månadens produkter" från Yves Rocher nu. Fanns en del jag skulle kunna tänka mig att prova och sedan recensera. Känns så himla roligt! Hoppas det är så här bra produkter varje månad. Återkommer med detta när jag har fått hem någon produkt och provat den! ]

Rio

Kollade typ alldeles nyss på filmen Rio, från 2011. Den var rätt bra. Riktigt rolig. Sköna karaktärer! Det är en animerad film om fåglar och "fågeltjuvar". Rolig, några sköna låtar. Röster av bland annat Anne Hathaway, Will.I.Am och Jamie Foxx. Rekommenderar den helt klart! Tycker den är absolut sevärd. Andreas och Sofia tyckte också den var rolig.


Bild från Google.se


Har haft en liten paus, plockat undan maten (TACOS!!) och bytt om till bekvämare kläder. Nu tänkte vi se en film till. Vet inte vilken än. Senare kommer det nog fram lite chips också!

24 september 2011

pic-00002 (MMS)

Hejsan! Tidigt i morse åkte jag, Andreas, Sofia och Kuzco till Västerås Gocart-bana. Pappa hade frågat om Andreas kunde hjälpa min lillebror (som kör) vid start och målgång osv. Så vi åkte allihop. Går bra för lillebror. Han har kommit 1a, 2a och 3a hittills så bara pallplatser. Han ska köra två till sen är det final. Jag, Sofia och Kuzco sitter i solen på en bänk med CocaCola :-D

Dagens outfit 110923

23 september 2011

Kuzco är avlämnad hos Andreas föräldrar. Andreas är avlämnad vid bussen. Jag sitter och äter frukost och lyssnar på musik. Första morgonen jag bara kan ta det lugnt. Ingen hund att rasta och mata och hålla 100 % koll på. Skönt. Anledningen till att vi lämnade honom där är att både jag och Andreas måste till skolan idag. Jag ska åka in lite senare bara. Jag fick bilen, hihi. Efter skolan ska vi på IKEA och kolla in de andra affärerna som öppnade igår i Erikslund Shoppingcenter. Kul, kul!

Efter allt det där så kommer Sofia hit. Inte träffat henne sen i juli (!!) Ska bli trevligt. Eventuellt stannar hon hela helgen :-)


En av mina favoritbilder på Sofia och mig! Vet inte varför. För att vi inte posa alls kanske, totalt oförberedda.

Hur ser era planer ut för denna fredag? :-)


Kvällsmat sort of. Både jag och Andreas kä...

pic-00001 (MMS)

Kvällsmat sort of. Både jag och Andreas kände oss hungriga och vi kom på att vi inte ätit sen vi åt lunch. Inte konstigt vi är hungriga! Så gjorde macka i ugn med chilisalami och ost på. Till det tog vi ett glas Oboy. GOTT! Hoppas ni har en bra kväll!

22 september 2011

Hej! Jag och Kuzco har precis skjutsat husse (Andreas) till bussen. Han skulle in till skolan. Jag har precis fixat lite frukost som jag ska slänga i mig. Mår lite illa så är inte så sugen egentligen, men jag måste ju. Blir bara värre om jag inte äter.

Idag, runt 10-halv 11, så får vi besök här hemma. Farmor, Ann-Sofie (min kusins sambo) och Clara (deras dotter) ska komma. Vet inte om Ann-Sofie tar med hunden också. Det visar sig. Om hon nu gör det så blir det spännande att se vad han tycker om Kuzco. Man vet ju aldrig med hundar.


Vet inte om jag får lägga upp bild på Clara så får bli på Anso's mage innan hon tittade ut :-)

Host och godnatt!

Guuuud vad jag hostar! Gjorde det igår kväll också. Hostar hela dagarna men det är verkligen värst på kvällarna. Har hostat konstans i säkert 7-10 minuter nu. Inte kul. Orkar inte vara sjuk längre. Ni som läser min blogg dagligen eller rätt ofta vet att jag har varit sjuk i två veckor nu. Börjar tröttna. River i halsen. Gör ont. Låter inte bra alltså...


Så här sliten känner jag mig... Söt var han (hon?), hihi. Bild från Google.se

Hoppas ni har haft en bra dag. Ska gå och lägga mig nu. Eller ska lägga oss i sängen och titta på något kul. Ni får sova så sött! Vi hörs igen i morgon!

Olivia Palermo Style x 4

►Style Diary : Olivia Palermo ►

►Style Diary : Olivia Palermo ► by misssophie featuring clutch handbags

3 1 Phillip Lim sheer top
$175 - net-a-porter.com

Monsoon fur gilet
£75 - monsoon.co.uk

Alexander McQueen wool jacket
$1,995 - net-a-porter.com

Alexander Wang tapered pants
$1,250 - net-a-porter.com

Zara ballet flat shoes
$7.99 - zara.com

FOSSIL clutch handbag
$55 - zappos.com

LARA long rhinestone necklace
$370 - lespommettes.com

Gucci square sunglasses
£180 - flannelsfashion.com

Ikea Spathiphyllum
$7.99 - ikea.com

Acqua Di Parma Colonia Gift Set
$120 - saksfifthavenue.com





♥ Olivia Palermo ♥

♥ Olivia Palermo ♥ by misssophie featuring gold plated bangles

Vintage dress
lovemissdaisy.com

Fur jacket
$8,690 - barneys.com

BAGTERIA beaded evening handbag
£348 - julesb.co.uk

Necklace
heine.de

Roberto Cavalli gold plated bangle
$2,120 - net-a-porter.com

Lancome Hypnose Drama Waterproof Mascara
$25 - bergdorfgoodman.com





Olivia Palermo

Olivia Palermo by rainie-minnie featuring leather belts

Marni cropped shirt
$955 - mytheresa.com

Sandro pleated maxi skirt
$335 - net-a-porter.com

Anya Hindmarch bow clutch
$795 - my-wardrobe.com

Alexander McQueen gold bangle
£265 - harveynichols.com

Leather belt
$95 - reissonline.com

Chloe Chloe Eau de Parfum Spray 2.5 oz.
$110 - couture.zappos.com

Pink and cream hand tied bouquet
£55 - selfridges.com





olivia palermo style

olivia palermo style by giuliabday2309 featuring beige handbags

Marni loose blouse
$655 - marni.com

Box pleat skirt
$396 - aliceandolivia.com

Chloé beige handbag
€1.290 - veryeickhoff.com

Vintage chanel jewelry
$851 - farfetch.com

Erickson Beamon face jewelry
$355 - barneys.com

Woven belt
$88 - couturecandy.com

Custom...Is A Dream...Laser Die Cut
$4.46 - scrapyourtrip.com





Källa

21 september 2011

I morse var jag tvungen att ta hand om en sjuk vovve så fanns tyvärr ingen tid att skriva. När Andreas mamma kom (hon har varit hundvakt idag) så var jag tvungen att skynda mig till bussen. Har haft grupparbete idag. Gick väl helt okej. Gjorde inte jättemycket men det är inte ett helt lätt ämne. Gick lite segt. Ska ses igen på fredag. Efter vi jobbat ett tag så gick vi och åt lunch. Gott, gott! Nu ska jag nog ringa Jessica, igen :-D


Jessica och jag på min och Andreas inflyttningsfest 16 juli 2011

Vad har ni gjort idag hittills? :-)

Nya 2 ½ men... och min åsikt om det!

Har alldeles precis tittat på det första avsnittet av 2 ½ men med Ashton Kutcher. Jag tyckte inte om det alls! Andreas tyckte inte heller om det. Stor flopp om ni frågar mig... Jag tycker om Ashton i vanliga fall, i filmer och så där, men i 2 ½ men ska det vara Charlie Sheen. Plus att Ashton typ spela tönt? Hade jag inte väntat mig. Nej det här får en stor diss! Vet inte alls om jag kommer bry mig om att se de andra avsnittet som kommer. Hela avsnittet var värdelöst. Skratta inte en enda gång...


Introt låter ju förjävligt med...

Gjort lite vettigt i alla fall...

Har ingen motivation alls till att plugga, men man måste ju. Igår var jag lite duktig i alla fall. Tyckte jag. Jag skrev upp alla Moduler som ska göras på min distanskurs så jag slipper logga in på skolsidan varje gång. Sen markerade jag datumen för inlämning och lite sånt så det skulle bli tydligt. Är inte dum i huvudet men lite färg skadar aldrig. Ser roligare ut. Dock har min rosa markeringspenna tagit slut... :-( Slutligen så satte jag post-it i alla böckerna på vad jag ska läsa till vilken Modul. Duktig jag är va? ;-) Ska väl kanske försöka läsa och göra första uppgiften idag tänkte jag. Om jag orkar, hihi.


Skrivit upp de olika Modulerna i kursen.


Markerat när uppgiften finns uppe och när den ska vara inne datum.


Markerat i böckerna vad jag ska läsa till vilken Modul.


Första delen; Kognitiva processer.

20 september 2011 - Påminnelser!

Godmorgon på er sötisar! Hoppas ni har sovit gott även denna natt!
Tänkte bara slänga in två snabba påminnelser åt er gällande två tävlingar som pågår på bloggen just nu:

♦ VINN NYA MACBOOK AIR

♦ VINN ETT EXEMPLAR AV MIN KOKBOK


Antingen klickar ni på bilderna här i inlägget eller så hittar ni dem i menyn här till vänster.


Hoppas att alla ni som ska till skola, jobb eller annat kommer i tid. Önskar alla som läser detta en underbar start på dagen och så hörs vi lite senare idag :-) Hej så länge!

Rachel Bilson Style x 4

Rachel Bilson

Rachel Bilson by dreamingwater featuring stacked heel shoes

Oversized top
$25 - allyfashion.com

Seven For All mankind
$130 - boutique1.com

Fergie stacked heel shoes
$216 - zappos.com

Marc by Marc Jacobs patent tote
$428 - nordstrom.com

Ray-Ban wayfare sunglasses
$139 - ray-ban.com

Street Chic: Cap d'Antibes

Street Chic: Cap d'Antibes by helleka featuring chanel jewelry

Stella McCartney fitted blazer
£1,175 - net-a-porter.com

CHANEL VINTAGE BY REWIND clutch handbag
€3.331 - lindestore.com

Chanel jewelry
vineyardvintage.com

Susan Caplan Vintage vintage earrings
£475 - matchesfashion.com





1288. Celeb Style : Rachel Bilson (16.12.2010)

1288. Celeb Style : Rachel Bilson (16.12.2010) by munarina featuring a modal shirt

L Agence sheer sweater
£109 - net-a-porter.com

Kain modal shirt
£65 - net-a-porter.com

MIH-JEANS skinny leg jeans
£190 - net-a-porter.com

See by Chloe flat shoes
$276 - shirise.com

Prada tote handbag
$762 - neimanmarcus.com






Rachel Bilson

Rachel Bilson by allanasol featuring wayfarer sunglasses

Oasis t shirt
£15 - johnlewis.com

Freya blazer
£55 - foreverunique.co.uk

Miss Selfridge short shorts
£20 - missselfridge.com

Tote bag
£1,908 - matchesfashion.com





Källa

Att köpa på IKEA när pengarna kommer!

Skrev igår (tror jag) att vi har några saker vi ska köpa när pengarna kommer på fredag. Ska nog försöka åka antingen fredag eller lördag. Få det gjort på en gång. Jag skrev vad vi tänkte köpa men tänkte slänga in bilder och visa mer specifikt vad vi har tänkt oss :-)

IKEA - HEMNES BOKHYLLA, 1 295: -


IKEA - BYHOLMA KORG, 49: - (Ska ha en eller två i bokhyllan, passar till den.)


IKEA - MÄLLA KLÄDLÅDA, 149: - (Har fyra stycken under sängen, ska köpa fyra till tror vi.)


IKEA - LACK VÄGGHYLLA, 149: - (Till kontoret och eventuellt ovanför tv:n, vet inte om det blir just den här men någon vägghylla ska vi ha. Vet inte om vi ska köra på samma hylla i båda rummen heller, får se.)


IKEA - SULTAN BEN, 179: - / 4 st (Vet inte om de blir dessa men tror det. De ska vara till gästsängen inne på kontoret och vi har den här färgen på benen till databordet. Har väldigt låga ben på gästsängen nu så vi får inte plats med någon förvaring där under, vilket vi behöver!)


VILL BARA SÄGA: Vi har inte ett typiskt IKEA-hem för övrigt så då tycker jag inte att det gör något att vi köper lite grejer därifrån. Skillnad om man bara har saker från IKEA. Vi har väldigt blandat så skadar inte att få in lite IKEA-saker.

19 september 2011

Hallå, hallå!
Hoppas ni har sovit gott! Det har jag. Kuzco väckte oss inte förrän kl. 9. Det är inte ofta det händer. Vi har inte varit ute något i natt. Det är andra eller tredje natten han sover hela natten. Vi var dessutom ute rätt tidigt igår på "sista promenaden", så han har hållt sig jättelänge. Duktig pojke!




Nybadad på sista bilden.

Byte av nagellack!

Målade ju naglarna svarta till Finsittningen. Dock vill jag inte ha dem svarta längre så tänkte att jag helt enkelt tar bort det och målar dit nytt. Jag vill byta till en roligare färg. Svart är grymt snyggt men jag börjar få lite ångest över att hösten typ är här och att vintern inte är så långt borta. I vanliga fall brukar jag låta naglarna vila minst en vecka mellan målningarna, men tänkte att jag har ju inte haft det svarta så länge så jag gör ett undantag this time.


Svart till ett rosarött. Lite missvisande färg på bilden. Min hudfärg stämmer in på bild nr 1. Vet ej vad som hände på bild nr 2.

Lottar ut två exemplar av min kokbok!

Sista året på gymnasiet så hade vi projektarbete. Då jag gick restaurang så skulle projektet ha något att göra med restaurang. Jag och två tjejer till i klassen bestämde oss för att göra en kokbok. Målet var att göra en kokbok med lätta recept. Boken är till stor del fylld av familjerecept.

Boken är tryckt på och sponsrad av ett riktigt förlag; AllOffset. Det är fin kvalitet och den är/har varit mycket uppskattad.



Namn:
3 tjejer, 3 familjer, 3 hjärnor
Lite enklare, lite godare

Innehåll:
• "Varmrätter"
• "Desserter"
• "Grillen"
• "Bröd"
• "Såser"
• "Drycker"
• "Gästrecept"

18 september 2011

Godmorgon!
fredag får man äntligen pengar. Känns bra, för jag har bara 9 kr på mitt konto. Det kommer man inte så långt på, haha. Den här månaden ska vi köpa en bokhylla till vardagsrummet, förvaringslådor under sängen och eventuellt nya sängben till gästsängen. Benen vi har nu är så låga så man kan inte ha nånting där under. Skulle vara bra att kunna ha förvaring där också.
Till mig själv har jag bestämt att jag ska få köpa en gubbkavaj. Vill verkligen ha en så det ska jag unna mig. Ska köpa ett nagellack också.
Har ni något ni tänkt köpa när pengarna kommer? :-)


Nu ska jag äta frukost och titta på SATC!


Fråga till er läsare!

Har du några piercingar?


I så fall vart?

-Jag har i naveln och tungan. Plus sex stycken i öronen.

Födelsedagsfest, bland annat.

Ikväll ska jag eventuellt på födelsedagsfest som även är en kombinerad fest för att Rookieveckorna är slut. Det är Sara (en av faddrarna) som fyller. Grattis till henne! Så många av faddrarna ska gå såklart, plus några nollor. Eller före detta nollor kanske man ska säga. Fast de har ju trots allt inte fått sina första högskolepoäng än så kan nog få säga nollor ett tag till ;-)


Gammal festbild på mig, tagen för några år sen.

Vad ska ni hitta på idag/ikväll då? :-)

17 september 2011 - Från Topshop

Igår var jag äntligen och hämtade mitt paket från Topshop. Skrev ju att jag hade fått avin men aldrig hann hämta det. Men nu så. Jag hade beställt ett par skor och en klänning för er som inte vet eller kommer ihåg. Så här såg de ut:


Paketet.


Svarta skor, älskar dem. Är supernöjd!


Blommig klänning, jättefin! Lös modell så ett skärp i midjan = ett måste. Fick med ett tillhörande skärp men går ju att variera.

Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything



Vi tänkte gå och lägga oss nu. Andreas ska upp kl. 5 imorgon och jag är bara allmänt slut. Varit sjuk sen i torsdags som många av er vet. Har dock blivit lite bättre. Thank god.
Så jag säger godnatt med denna grymma låt. Älskar den. Spelats en hel del senaste veckorna och kommer spelas ett bra tag till! Sov sött!♥

Köp inte det här!

Måste bara tipsa er om vad ni inte ska köpa. Det är Lindex Nail Polish Remover. Jag köpte det för att jag inte hittade mitt efter flytten. Var tvungen att köpa ett på en gång för jag hade nagellack som började se väldigt hemskt ut. Tog mest det här för att det var rosa faktiskt. Visste inte vilket jag skulle välja så gick på färgen, haha. Men jag tyckte inte om det alls. Tycker att det "torkar ut" och sliter på naglarna. Känns inte bra alls. Som tur är hittade jag mitt andra till slut så använder det nu. Måste beställa nytt dock, för börjar ta slut... Har tänkt använda det här från Lindex till tånaglarna, för där känns det som att det kvittar.

Allt som allt; K Ö P I N T E !


Lindex Nail Polish Remover

16 september 2011 - BREAKING DAWN!

Idag är det två månader kvar tills Breaking Dawn, part 1 har Sverigepremiär! Detta är den fjärde filmen i The Twilight Saga-serien som bygger på Stephenie Meyers bokserie.

Jag, som många andra, har verkligen längtat (och längtar fortfarande) efter den här filmen. Jag personligen trodde att den skulle ha kommit i somras som de andra. När jag fick se att det var i november tyckte jag att det var olidligt långt kvar! Tycker fortfarande att det är långt kvar men jag börjar ändå se slutet i tunneln.

Jag har tänkt ha ett Twilight-maraton några dagar innan, kanske helgen innan, bara för att bygga upp inför det efterlängtade biobesöket! Jag ska lägga mig i soffan med en stor skål popcorn och många liter CocaCola och sen ska jag bara njuta av de tre filmerna! 

16 november är alltså allas vår längtan över! Då kommer äntligen Breaking Dawn, part 1 till Sveriges biografer.
Twilight-älskare? Javisst!


The Twilight Saga - Breaking Dawn, part 1 Official Trailer.

Någon mer som längtat?
Någon mer som tänker se den?
Någon mer som älskar The Twilight Saga?
:-)

15 september 2011 - Gårdagens outfit & frisyr

Hej! Kom hem typ halv 3 i natt och då kände jag bara att jag ville sova. Därför får ni bild på gårdagens outfit nu istället, hoppas det är okej :-)


Gammelrosa klänning - H&M


Gjorde en liten snedbena, sen gjorde jag två små flätor på sidan "utan" lugg. Och sen satte jag upp luggen lite slarvigt på andra sidan.

Är hemma hos Camilla. Lånar hennes plattån...

pic-00001 (MMS)

Är hemma hos Camilla. Lånar hennes plattång. Kör på rakt hår idag för omväxlings skull. Ni får bild på "hela" mig när jag kommer hem i natt tänkte jag. Hoppas ni har en bra onsdag! Ska på lite förfest vid kl. 17 sen ska vi vara på palatset kl. 18 (där vi har finsittningen) Kommer bli en grym kväll (trots att jag ska vara nykter ;-)) Puss!

14 september 2011

Godmorgon! Om lite mindre än en timme ska jag åka till Västerås. Vi ska börja fixa inför Finsittningen som är ikväll. Har packat med mig kläder, smink, smycken, nagellack och sånt så jag kan fixa mig sen. Ska kolla om jag kan följa med hem till Camilla och fixa mig där. Är nog inga problem :-) 


Sneak peak på klänningen jag ska ha. Ni kommer få outfit-bild!


Nagellack; guldigt, svart och silvrigt. Ska ha ett av dem, eller kanske göra en kombination av två. Bild kommer!

Yves Rocher bloggrecensent!

Gick in på min bloggmail och fick se att jag fått ett roligt mail från Yves Rocher. Det stod att de ville gratulera och informera mig om att jag är en av de 50 utvalda bloggrecensenterna (av ca 3000 anmälda). Det betyder att jag ska få prova olika produkter gratis och sedan recensera dem här på min blogg för er. Superkul (!!) tycker jag! Skulle få mitt första mail om månadens produkter vecka 38. Can't wait! Att få prova massa olika skönhetsprodukter gratis; det kan ju inte bli bättre :-D


Bild från Google.se

Har beställt lite från Yves vid några tillfällen. Dock var det ett tag sen nu. Bland annat är ju mina ansiktsmasker som jag nämnt tidigare därifrån:

Bilder från Google.se

13 september 2011

Hej! Började på ett inlägg i morse, men jag hann inte avsluta och publicera det. Skulle berätta att jag skulle in till skolan och planera lite inför Finsittningen som är imorgon. Vi gjorde bordsplaceringen och bestämde vilka stationer de som ska slava ska vara på.

Hemma nu. Hade fått mina resterande skolböcker idag. Fick bara en av de tre jag hade beställt sist för de andra fanns inte. Läser "Introduktion till arbetslivspsykologi" på distans vid sidan av mina andra studier. Dels är psykologi intressant tycker jag, och dels så ska jag antagligen läsa "Arbetslivspsykologi" senare.


Rabatt på H&M och NIVEA + bokpaketet.


Böckerna i bokpaketet.


Försöker visa hur tjock den är. Trodde det var en mycket mindre bok, haha.

Igår fick jag även besked om att mitt paket från Topshop har kommit. Yaay! Måste åka och hämta det, men hinner nog inte idag. Andreas ska iväg och jobba och då tar han ju bilen. Imorgon har jag inte heller tid... Typiskt.

SKOR!

"Agna" - Brandos - 949 kr
"ALIBI Leather Chelsea Ankle Boot" - ASOS - 594.05 kr
ASOS - £55

"Jamina Black" - Brandos - 1499 kr

Topshop - £63

"Laura-shoes" - Bubbleroom - 498 kr

Brandos - 1249 kr

Smörgåskrasse

Tänkte slänga in ett snabbt tips. Att så smörgåskrasse. Väldigt simpelt. Jag har det mest för syns skull, tycker att det ser grönt och fräscht ut. Som ni såg igår så har jag det på köksbordet. Jag väljer att ha det i en glasskål eller annan skål mest för syns skull eftersom jag har det som dekoration. Är du bara ute efter att kunna äta det, genom att till exempel ha det på mackan, så kan du helt enkelt bara använda dig av fuktat hushållspapper. Smörgåskrasse är verkligen inte känsligt!


Smörgåskrasse. Kostar kanske 10 kr.


Glasskål med fuktad jord i.


Glasskål med fuktad jord och smörgåskrasse-frön i.

Sen tar det kanske bara 2-3 dagar sen har det växt upp lite. Fortsätt vattna då och då så kommer det växa mer och mer. Till slut vissnar det men eftersom det är så billigt och går så fort så är det ju bara att så nytt. Tror det brukar hålla i ca 2 veckor för mig eller så när jag underhåller det :-) Du kan så smörgåskrasse året runt!

12 september 2011

Idag fick jag lite sovmorgon minsann. Sov till kl 9. Det var skönt.
Igår var jag som sagt och grattade mormor. Hon fyllde år förra helgen. Åkte dit med mamma och hennes man. Vi fikade och senare på kvällen beställde vi Thaimat. Det var gott. Kuzco var med och fick busa av sig med mormors hund Lisa. Han var helt slut på kvällen sen. Det var skönt, haha.

Igår hos mormor så tittade vi på lite bilder på datorn. Då hittade vi en bild på mig och mina två kusiner på mammas sida. Bilden är tagen hemma hos mamma och dem när den sidan av släkten firade att jag fyllt 19.


27 juni 2010

Våran matplats!




Bord + stolar - Åsby Hem & Trädgård
Lampa - IKEA
Tavlor - Nisse's
Duk - Lågprismagasinet (fått av farmor)
Skål - Tre små ting (?) eller nå liknande
Liten stekpanna (gammalt askfat) - Fått av farmor
 + en glasskål med smörgåskrasse


Har främst tre dukar jag skiftar mellan på köksbordet. Brukar även byta detaljer när jag byter duk. Kommer slänga in bild när det blir byte sen :-)

Fråga till er läsare!

Vilken veckodag tycker du

bäst om?


-För mig är det helt klart lördag! Enda dagen jag känner mig 100% ledig. Fredag har man skola/jobb som vanligt så då är man inte ledig hela dagen. Söndag är dagen innan måndag så den känns oftast tråkig och deprimerande.

11 september 2011

Vi åkte aldrig till pappa och dem i stugan igår. Kuzco ska med mig till mormor idag så vi tänkte att han kunde slippa åka för en dag. I torsdags hämtade vi honom, i fredags så åkte vi till Malmköping och träffade uppfödaren och en av Kuzcos systrar. Uppfödaren ska själv behålla henne. Vi tänkte att vi kan åka till sommarstugan nästa helg eller så istället.

Igår kväll kom Jessica och hennes syster Tina förbi för att hälsa på Kuzco. De tyckte han var jättesöt och alldeles för stor för att bara vara 9 veckor, haha. Tina fick även se G.T. "live" för första gången. Hon har bara sett honom på bild förut. Hon blev rätt fascinerad av hans storlek. Bara massa stora djur här hemma ;-)

Har tänkt att jag ska ta kort på när Kuzco och G.T. är bredvid varandra. De är ungefär lika stora och rätt lika i färgen. Lyckades rätt bra igår så tänkte slänga in så ni får se :-)


USA 2011 110418 - 110502 (Bildbomb - Jamaica, Falmouth)

Andra stoppet under kryssningen; Falmouth, Jamaica.


Ett stånd av något slag.


Åkte till ett köpcenter med buss.


Köpcentret.



En "Jamaican" med kokosnötter i köpcentret.


Lite sång i köpcentret.

Vi var lite dåliga på att ta bilder här. Dels så åkte vi bara bussen till köpcentret och sen åkte vi tillbaka till båten. Det gick inte direkt att gå runt hur som helst där. Därför lite dåligt med bilder, men några fick ni i alla fall :-)

Vill-ha-collage!



1. Linne - Monkeystore.se - 129 kr
2. Linne - Monkeystore.se - 99 kr

3. Tröja - Monkeystore.se - 279 kr
4. Klacksko - Skonamig.se - 399 kr
5. Örhängen - Chique.se - 149 kr
6. Tröja - Topshop.com - £40.00

7. Jacka (päls- och skinnimitation) - Bubbleroom.se - 999 kr

Var två saker till (ett dödskallearmband och ett par bruna boots) som skulle ha varit med, men mitt program jag gör collage i ville inte importera just de två bilderna av någon anledning...

10 september 2011

Godmorgon! Är ännu sjukare idag. Så tråkigt. Det är nu jag behöver lite extra energi, inte mindre energi. Har en valp att springa in och ut med. Jag pimplar te och hoppas på det bästa!
Till klockan tio ska vi åka till ÖoB och köpa ett gäng kompostgaller till som vi ska sätta in till till exempel kontoret och klädkammaren. Dels så vill vi inte ha in Kuzco där än, och dels får G.T. några ställen att komma undan på. Så ska vi till Djurmagazinet och köpa schampoo & balsam samt hundgodis.



Idag ska vi kanske åka ut till pappa och dem i sommarstugan så Kuzco får springa av sig lite. Eventuellt bada också om han känner för det. Leonberger älskar ju vatten.
Vad ska ni hitta på idag då? :-)

K-U-Z-C-O!♥

Det är då namnet på våran lilla valpis som vi hämtade hem igår. Har ju inte nämnt det än. Först tänkte jag bara vänta lite och sen blev det bara aldrig av, hehe. Men men, nu vet nu vad han heter ;-)
Kuzco har varit jätteduktig i natt. Andreas fick springa ut med honom en gång, men han sa till minsann så det blev ingen pöl inne. Idag har han dock kissat inne två gånger och bajsat en gång. Sånt som händer. Ena kissandet var precis efter han hade varit ute och kissat, så det var superlite. Jaja... Nu ska jag inte sitta här och prata om kiss och bajs, haha.


Kuzco och Andreas när vi hade kisspaus (främst för att jag och Andreas inte kunde hålla oss, haha)



Imorse efter morgonpromenaden.

Har ordnat kategorin nu. Han och G.T. får ju dela. Så nu heter Kategorin "G.T. & Kuzco" :-)

2 år & 2 månader♥



Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 2 år och 2 månader. Grattis till oss! Firar det med en bild från våran inflyttningsfest när vi kämpar med Twister. Hål i strumpbyxan och allt :-)
Älskar dig!♥

9 augusti 2011 - SATC

Hej! Har precis slängt på SATC. Som jag har längtat. Passar på när Andreas är i skolan, hihi. Första avsnittet, första säsongen. Tycker dock inte om att hon pratar till "oss" i kameran i de första kanske 5-6 avsnitten, men som tur är försvinner det. Antagligen fick de dålig kritik för det. Thank god.

Hoppas alla har haft en bra start på dagen! Ska titta vidare nu. Vi hörs lite senare!



Vad tycker du om SATC? :-)


-Tack för alla låttips också! Supersnällt av er!♥

Låttips tack!

Skulle väldigt gärna ha lite tips på bra låtar. Har tänkt uppdatera min Ipod lite. Har tagit hem lite nya låtar och sådär men vill ha fleeer! Har ju plats för 40 000 låtar i min Ipod så har lite att fylla ;-) Tar emot alla tips. Även om jag inte skulle tycka om låten så är jag glad och tacksam över att du tagit dig tid att tipsa! Kan ju vara kul för alla andra också att få lite tips :-)

Tack på förhand!


Bilder från Google.se

8 augusti 2011

Hej! Nu var det tydligen min tur också... Många av faddrarna har blivit sjuka. Förkylningar och feber. Idag vaknade jag med halsont. Var ju bara en tidsfråga. Dels står vi ute mycket i alla möjliga väder, sen igår på vägen till bussen började det spöregna så jag blev helt genomblöt. Sen fick jag gå med mina blöta kläder i drygt 3-4 timmar. Inte så bra. Mina fötter var iskalla! Sitter och dricker te nu.



Igår så kom mina bilder som jag har framkallat. Kul, kul! Nu ska jag bara köpa fotoalbum också så jag kan sätta in alla bilder nånstans. Tog dubbletter av tre bilder. En på GT, en på valpisen och en på mig & Andreas. Ska nämligen sätta upp dem i klädkammaren. Har en bra vägg där precis rakt fram. Ni får se sen när det är gjort :-)


IMORGON!!!!




I M O R G O N H Ä M T A R V I D E N H Ä R S N Y G G I N G E N ! !

7 september 2011

Hej! Ska snart på föreläsning. Börjar kvart över tolv. Usch, tycker inte om de här föreläsningarna. Fattar ingenting, haha. Läser Mikroekonomi, en kurs i nationalekonomi. Inte min grej känner jag. Fast går nog bra så fort jag kommer in i det. Har bara varit på en föreläsning innan. Har haft fullt upp med nollningenoch inte haft energi kvar till föreläsningar. Känns som att man borde gå på några i alla fall så bestämde att jag ska vara duktig idag. Efter föreläsningen ska jag hem till Jennie och sen ikväll så är det pubrunda och lite sånt.


Två av böckerna till kursen. Bilder från Google.se

Vad ska ni hitta på idag då? :-)

Säger godnatt med en film!

Kom hem från Västerås för några minuter sen. Borstar tänderna. Andreas ligger redan och sover, han ska upp kl 5 imorgon bitti så jag tycker att han gör rätt i att sova!
Efter borstande av tänder ska jag ta bort smink och smörja in ansiktet. Sen ska jag lägga mig i sängen och somna till antingen Dirty Dancing eller Tangled, har inte bestämt mig. Båda filmerna är sedda tusen gånger minst. Älskar dem! Lutar åt Dirty Dancing, för den var jag lite sugen på redan på vägen hem.




Bilder från Google.se

G O D N A T T !

Adele - Rolling In The Deep

6 september 2011

Hejsan, hejsan!
Igår innan jag gick hemifrån fick jag en himla massa skoj i brevinkastet. Eller en av sakerna fick inte plats så postgumman ringde på så fick jag det av henne.


Två begagnade skolböcker. ELLE Interiör. Någon liten IKEA-katalog. H&M Season Favourites.

Idag så är det bara nattuppdrag planerat. Vet inte riktigt vad det går ut på men. Antar att nollorna ska få olika uppdrag. Någon sa att några av oss faddrar ska sitta i tält och ge olika grupper med nollor några uppdrag. Det visar sig väl vad det är helt enkelt. Ska ta bilen idag, ska bli skönt. Min grupp ska ge vårat tält till Phestmästeriet kl. 19.30 sen börjar Nattuppdraget kl. 20.00, så har ingenting förrän då. Skönt med en hel dag ledigt :-)

Lite fel...

Som ni kanske kommer ihåg så köpte vi en ny "toalett" till G.T? Vi har ju utan tak nu för han blev för stor för såna med tak, men sen hittade vi en gigantisk låda med tak så då köpte vi den. Det blir mindre sand och mindre lukt då som de flesta säkert vet. Inte rocket science direkt. Vi har inte bytt än, utan den nya står tom inne på kontoret. Det har nu blivit en plats där G.T. gärna ligger och sover. Känns ju sådär. Blir nog bra så fort vi slänger i sand i den men, haha.



Knasbollen igår :-)

5 september 2011 - Två inköp

Åh så skönt det var att få sova ut idag. Sov till halv 11. Det behövdes. Ikväll är det Beerolympics, vi ska köra beerpong mot IMF. Hoppas vi vinner. De vann nämligen över oss på såpafotbollen så just nu har vi vunnit varsin grej under nollningen.

Som jag sa så shoppade jag lite under dagen i fredags. Det blev en tröja och ett halsband, tror jag skrev det igår. Tänkte slänga in bilder på dem så ni får se mina små inköp :-)


Röd/vitrandig stickad tröja, Tati (VILA), 249.95: -


Halsband, Tati, 199.95: -

Hemklickat!

I fredags kväll/natt så klickade jag hem två saker från Topshop. Hade egentligen tre saker i korgen men den ena hade hunnit blivit "out fo stock" under dagen... Så typiskt. Det jag klickade hem var:



Det var en vit stickad tröja som var slut som jag inte kunde beställa. Det här är andra saken som hinner bli "out of stock" när jag ska beställa på Topshop. Lite trist. Inte deras fel såklart men... Så tråkigt om man ska behöva känna sig stressad när man ska beställa. Jag vill oftast fundera ett tag, hatar impulsköp (nu för tiden, förut köpte jag allt jag ville ha på en gång men brukar kunna bli att jag ångrar mig sen eftersom jag är ganska kräsen). Jag shoppade lite med Andreas på dagen i fredags också, innan det var dags för temafesten. Köpte en tröja och ett halsband. Bilder på det kommer :-)

Äntligen fick jag min älskade...

Äntligen fick jag min älskade mozzarellasallad! Så gott! Hade äntligen saker hemma till att göra en, så det fick det bli till lunch. Ni kanske kommer ihåg mitt inlägg om att jag var så sugen på mozzarellasallad?




Håller som sagt på att storstäda här hemma. Har rensat lite bland kläderna och det tänkte jag fortsätta med nu efter lunchen innan jag börjar plocka med allt annat. Har redan rensat bort en hög:



Cirka 8-9 plagg. Kanske ni inte tycker är så mycket men för mig är det mycket redan nu och då har jag precis börjat. Jag är verkligen sämst på att rensa kläder. Kommer alltid på någon dålig anledning till att ha kvar ett plagg. Har bestämt mig för att vara stenhård den här gången! Rensade faktiskt innan jag flyttade hit också (3-4 månader sen) så duktigt av mig att ta tag i det igen. Tycker jag (a)

4 september 2011

Hej! Hoppas alla mår bra :-)
Idag har jag en helt ledig dag från nollningen. Eller vi har "Bakishäng med grillning" ikväll men det ska jag inte på. Går ju inga bussar och det är mest för de som inte har något att göra. Många nollor har ju flyttat från städer långt bort så det är tänk att de ska slippa sitta ensamma i början. Så idag är det storstädning här hemma som gäller! Måste få ordning nu. Hämtar ju valpisen på torsdag (!!) Längtar!

Var in på uppfödarens hemsida idag för Andreas sa att det hade kommit upp nya bilder. Det är våran plus en valp till kvar (de blev 8 veckor i torsdags, så de andra är hämtade), och de hade åkt och badat med dem igår.



Bilder på våran lille kille ♥

Bilder från Björnökampen


Ryggen på "mina" nollor.


En av grenarna, som vi självklart vann mot IMF (vår systerförening).



Var en vattengren och nollan som skulle göra den hoppa i långt innan och simmande fram till där grenen började, haha.


En annan gren, man skulle kasta stöveln så långt man kunde. Vi vann, of course.





Ballongsex/Sexballong. Man skulle få ballongen att smälla genom olika sexställningar. Vi vann denna med, mina tjejer var grymma!




De hade hängt upp godissnören i busken, det lag som åt flest vann. Vi vann. Tyckte min nolla klättra så fint på min andra nolla för att nå den som var högst upp^^

3 september 2011

Godmorgon! Hade tänkt skriva ett till igår men det blev inte så. Lovar att uppdateringen kommer bli precis som vanligt så fort Rookieveckorna är över! Kul att ni tittar in på min blogg och kommenterar ändå!

Igår så var det temafest och temat var Hawaii. Jag har inget som direkt har med Hawaii att göra men jag tog på mig ett par jeansshorts, ett vitt linne och en vit/svartrandig "väst". Sen hade jag ett par blomörhängen som hade väldigt härliga färger samt blomtoffsar, så det tog jag på mig. Sen fick vi som tur var ett sånt där blomhalsband när vi kom dit så då blev det lite mer Hawaii-känsla. Grymt rolig kväll!


Detta hade jag då på mig så fick vara själva Hawaii-delen.

Idag är det såpaaktivitet. Det är min aktivitet, min grupp som ordnar och håller i. Vi ska lägga ut presenning (stavning?) och hälla på såpa och spruta vatten så det blir grymt halt, sen ska nollorna dels leka lekar (som vi bestämt) och dels vara med i såpafotbollsturnering på andra föreningar. Kommer bli askul, kommer ta bilder! Ikväll sen kommer det bli lite fest med prisutdelning av olika slag.
Vad ska ni hitta på idag då? :-)

2 september 2011 - Dagens outfit

Godmorgon! Om 20-25 minuter ska jag börja gå till bussen. Tar ju en stund att gå. Har föreläsning 9.15 och innan det ska jag träffa en tjej som vill köpa en gammal kursbok av mig. Så kommer bli 260: - rikare idag, inte illa!
Tyckte att det var längesen jag körde en "Dagens outfit" så det tänkte jag göra idag. Ser dock likadan ut som jag gjort alla andra dagar bara att byxorna ändras. Lever ju i den här t-shirten den här och nästa vecka.


Ljusa stuprör, Crocker - JC → Överfadder-tröjan (Osminkad och trött...)

1 september 2011

Hej! Idag är det första september, vilket betyder att vi har kommit ännu närmare hösten. Det är inte ens augusti längre. Den här månaden fyller mormor, mamma, (morfar), pappa och några vänner.

Idag har jag och Andreas varit på NetonNet, JYSK och Nisses. På NetonNet köpte Andreas en Mini PC, och till oss båda/till hemmet köpte vi nya flaskor till Soda Streamen, varsitt skrivblock till skolan, stiftpennor, strykjärn (så nu kan jag äntligen stryka mina dukar!!) och fyra dvd-filmer. På JYSK köpte vi ett överkast och två billiga filtar som vi ska ha som skydd i skuffen där hunden ska sitta. På Nisses köpte vi ett nytt skithus till katten, ett gigantiskt som man till och med kunde ha till små hundar (??) och hundbajspåsar. Extra tjocka ^^ Vi var på jakt efter tavlor till ovanför soffan men på Nisses fanns det inga. Fanns en fin på JYSK faktiskt men vill ha två.



Andreas nya dator.


Nya överkastet.


De billiga vita filtarna.


G.T's nya kattlåda.

Vad har ni haft för er idag? :-)
RSS 2.0