Biokväll!

Det blir bio idag men det blir bara jag och älsklingen. Men det gör mig absolut ingenting.
Kan vi mysa som galna ;-D
Vi ska se The Bounty Hunter som har biopremiär idag. Tänkte att jag skriver om den sen när vi kommer hem. Vi ska prova på biografen här i Västerås, ingen av oss har varit på den förut så ska bli spännande. Vi ska även fram och tillbaka. Vi har ju ingen bil för tillfället så har inte direkt något val, haha. Men det gör inte så mycket. Har ingenting emot att gå. Det var väl ungefär 2,5 km bara :-)

31 mars 2010

God morgon! Igår kom älsklingen hem. Thank God. Hans bror skjutsade hem honom och han stannade här ett tag och tittade runt lite och sådär.

Det verkar som att det blev frågestund här på bloggen. Ni verkade vara positiva till det. Tänkte det kan ju vara roligt att "lära känna mig" eller vad man ska säga. Så ni vet vem det är som skriver. Men jag sätter inte igång den exakt just nu. Det blir senare idag eller kanske imorgon :-)

Ikväll blir det kanske bio med älsklingen, Nesse och Josefin.
Vad ska ni hitta på idag/ikväll? :-)

Nej nu ska jag nog ut och gå en promenad! Skriver senare!

Fråga till er läsare!

Tycker du att jag ska

ha en frågestund?

30 mars 2010

God morgon. Har precis ätit frukost och nu sitter jag och tittar på film. Blev hemma idag med.


Vad ska ni hitta på idag? :-)

Top Model 13

Ni har väl inte missat att Top Model 13 börjar idag kl. 20.00? :-)

Det ska jag titta på och äta min kvällsmat som blir majskolvar. Det är ju så gott!

 

Veckans Blogg! - Finalisterna

Här är den här veckans finalister:

1.
http://chop.blogg.se

2.
http://lillsiz.blogg.se

3.
http://aggeoa.blogg.se

4.
http://lundbergelin.blogg.se

5.
http://inakarlsson.blogg.se

6.   
http://rawrlinnea.blogg.se

Nu är det bara att börja rösta på eran favorit. Ni får rösta på flera bloggar om ni inte kan bestämma er. Jag godkänner bara en röst/dag från samma IP-adress. Ni får tyvärr inte rösta på er själva. Ni har till söndag kl. 00.00 på er att rösta precis som alltid. Nästa måndag lägger jag ut vinnaren :-)
   

29 mars 2010

Igår kväll så åkte jag, pojken, Jesper och Emma till Nesse och hälsade på lite. Trevligt.
Idag stannade jag hemma från praktiken. Har varit lite småsjuk i två veckor och idag kände jag bara att jag inte orkade. Kände mig febrig och helt slut.
Nu är jag jättehungrig. Hoppas älsklingen kommer hem med massa mat snart! Han ska lämna mig ensam idag med för imorgon har han arbetsintervju väldigt tidigt. Blir till att sova själv i natt med alltså. Th th th. Inte kul. Men jag får väl filmnörda.

Nu blev det långt igen. Förlåt. Vet att det inte är så kul att läsa långa inlägg. Lovar att inte babbla så mycket nästa gång ;-)
Senare ska jag lägga ut finalisterna i veckan blogg-tävling :-)

Olsen-tvillingarna

Det här är två människor med grym stil. Ger verkligen inspiration. Så snygga!



28 mars 2010 - Edward Scissorhands

Hej! Idag sov jag riktigt länge så när jag väl gick upp så hade pappa och dom gjort lunch. Fick fläskfilé och ugnsstekta potatisklyftor. Gott! Efter maten så skjutsade pappa mig till Västerås. Plastsyster följde också med för hon ville in på någon affär. Har städat sen jag kom hit. Diskat och plockat undan. Nu sitter jag och tittar på Edward Scissorhands, från 1990, och väntar på att pojken ska komma hem.


Bild från Google.se

Jag har alltid tyckt om den här filmen. Sett den flera gånger. Den är så sorglig och hemsk i slutet. Det är så synd om honom.



Veckans Blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Idag är sista anmälningsdagen till den här veckans blogg-tävling. Ni anmäler er här. Ni har fram till kl. 00.00 på er. Imorgon efter praktiken så lägger jag ut de 6 finalisterna :-)

Bilder från dagens shopping!

Detta köpte jag när jag och Sofia var iväg :-) Allt är från H&M.


Ljusblå skjorta - 199:-


Jeansjacka - 299:- (den jag hade i det där collaget jag gjorde i ett tidigare inlägg)


Svarta tygskor - 129:- (första gången jag köper skor på H&M ( :-O ) men orkar inte slänga ut en massa pengar på ett par säsongsskor, vilket jag tycker att dom där är)

27 mars 2010

Nu ska jag iväg och möta upp Sofia. Vi tänkte umgås och shoppa lite. Och jag menar verkligen shoppa lite, för jag har inga pengar. Ha en bra dag så hörs vi lite senare :-)



Veckans Blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Kom ihåg att anmäla er till den här Veckans Blogg-tävling här!

Ändring!

Tänkte bara slänga in ett inlägg om en ändring innan jag går och lägger mig. Jag gjorde ju som sagt en "bloggmejl" för någon dag sen eller två. Idag upptäckte jag att det är nå knas med den så den går inte att logga in på. Jag fick därför göra en ny: [email protected] blev det istället. Så om det är någon som skrivit eller liknande så får denne gärna göra om det till den här istället så jag får det :-)

Godnatt på er och sov så sött!

Så ska det låta

Tittade på Så ska det låta för första gången sen jag var liten idag. Satte mig vid teven och åt med dom andra och fastnade. Inget program för mig direkt sådär men en grej var så jääääkla roligt, haha. Om det nu var någon mer som såg: När dom där killarna sjöng Är du vaken Lars? Så klockrent, haha. Ja usch :-D Ville lägga ut ett klipp på det men det hade inte hunnit komma än. Får titta igen senare eller imorgon!

Nu spelas det tv-spel med Jenny. Gamla hederliga Mario Party på Nintendo 64 ;-D

26 mars 2010

Kom precis hem från praktiken. Pappa och hans fru kommer och hämtar mig om kanske 2 minuter. Skönt att det löste sig med hur jag skulle komma härifrån. Och att det gick fort! Orkar inte sitte här ensam hela dagen, haha. Vi ska förbi Media Market så jag kan titta på min telefon ordentligt och så ville frugan förbi en skoaffär :-)

Skriver senare!



Veckans Blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Stone Sour - Through Glass

En låt jag aldrig tröttnar på. Den är bara för härlig.



Denna underbara låt råkar även vara min ringsignal :-)

New Moon

Sitter i soffan och äter och tittar på New Moon, från 2009. Får jag gissa så har nästan alla sett den filmen. Det här blir andra gången för mig. Såg den på bio när den kom också. Tycker dom är bra. Ska absolut se Eclipse sen när den kommer :-)


Bild från Google.se

25 mars 2010

Jaha... Älsklingen åkte hem typ direkt efter att dom hade hämtat mig på praktiken. Tråkigt. Visste att han skulle åka idag men inte så på en gång. Fast inte han som bestämde. Jesper ville väl hem antar jag. Jag måste ju stanna eftersom jag har praktik imorgon med. Känns inte bra alls måste jag säga. Inte att jag inte klarar mig utan honom, utan att vara kvar hemma hos honom själv hela dagen, hela kvällen, hela natten och säkert rätt länge imorgon. Usch. Tänkte slänga mig in i duschen nu. Duschen lockar så fort man är lite nere. För mig i alla fall.

Förlåt nu blev det långt och trist. Men det händer inte så ofta så ni får stå ut ibland ;-O
Skriver senare!



Veckans blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se


Kom ihåg att det fortfarande går att anmäla sig till denna veckas blogg-tävling. Kom igen nu! ;-D
Direktlänk till inlägget: Veckans Blogg-Anmäl här

Sorority Row

Först idag så kollade jag ju såklart på Grey's. Underbart program. Efter det så tittade jag på Sorority Row, från 2009. Den var rätt bra tyckte jag faktiskt. Blev helt chockad i början, var inte alls beredd på den händelsen. Säger inte vilken såklart, då blir det ju inge kul för er som inte har sett den. Jag rekommenderar den i alla fall.
Audrina Patridge från The Hills spelar en liten roll där i början också om det kanske lockar någon ;-)


Bild från Google.se

Kontakta mig

Fick en söt kommentar igår kväll (fast såg den idag). Det stod att hon tyckte om min blogg och undrade om jag hade någon mejl så man kan få tag på mig. Jag hade inte det, men jag skaffade en. Självklart har jag en mejl men vill inte lägga ut den personliga så gjorde en "bloggmejl". Tänkte om det är fler som undrar samma sak.
Någon kanske vill fråga något, säga något eller liknande :-)

Ni kan alltså nu mera skriva till: [email protected]

24 mars 2010

Hemkommen från praktiken. Vi åkte förbi Media Market på vägen hem också för älsklingen hade hittat min telefon där. Självklart så var batteriet slut på den så jag hann starta den och trycka på en knapp så dog den. Världen är emot mig känner jag... Blev irriterad så jag orkade inte bry mig om att be dom ladda den. Så kan det gå när man är hungrig, haha. Mathumör så det bara skriker om det. Men ska få mat snart :-)

Hur har eran dag varit so far? :-)



Veckans blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Serienördande

Först blev det:



Sen blev det:



Och efter det blev det:



Och sist men inte minst så blev det detta att somna till:



Godnatt på er! Sov så gott så görs vi imorgon efter praktiken!
Tack för alla underbara kommentarer. Dom uppskattas. Fortsätt kommentera (a)

Detta underbara örngott!



Jag har själv spanat in det här några gånger på H&M och har börjat se det på flera bloggar. Kände att jag också måste lägga upp en bild på detta underbara örngott. Det är ju så himla gulligt. Älskar rosetter.

23 mars 2010

Hej! Kom hem för en stund sen. Fick sluta ungefär en halvtimme tidigare. Jag gick hem idag. Första gången. Tog ungefär 30-35 minuter. Det var skönt ute. Småregnade, men inte så man blev blöt. Lite mysigt.
Pojkarna åkte precis iväg för att köpa lite ingredienser vi saknar för att kunna göra tacos. Mums!

Någon mer än jag som är shoppingsugen? :o



Veckans Blogg:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Kom ihåg att anmäla er till den här Veckans Blogg-tävling! Inlägget finns som vanligt under kategorin Tävlingar :-) 

Fråga till er läsare!

Varför bloggar du?

-Själv bloggar jag för att det är kul. Man kan skriva om vad man tycker, tänker och känner. Självklart tycker jag även att det är kul när man får respons på det man skriver och liknande :-)

Veckans Blogg! - Vinnaren! + Veckans Blogg! - Anmäl er här!

Veckans vinnare blev:


http://saraplusgustavsson.blogg.se

Grattis, grattis på henne! :-D



Nu är det ny vecka och ny tävling. Bara att anmäla sig. Ni anmäler er genom att skriva att ni vill vara med i det här inlägget. Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att anmäla er som vanligt. På måndag lägger jag upp de 6 finalisterna. Självklart meddelar jag er 6 som blivit finalister :-)

Anmäl er nu!

22 mars 2010

Praktiken gick bra idag med. Börjar trivas mer och mer känner jag. Är väl för man lär känna alla mer och mer. När jag kom hem så tog jag en långlånglångdusch. Superskönt. Nu håller jag på och lagar mat åt mig, pojken och Jesper. Det blir kycklingfiléer, ris och sås. Kan nog bli gott. Hoppas det. Är hungrig.

Hoppas att alla har haft en bra dag hittills? :-)

Nu ska jag fortsätta med maten, skriver lite senare! Ska lägga ut Veckans Blogg-vinnare och lite annat.

Made In Manhattan

Tittade på Made In Manhattan, från 2002, som gick på 3:an nu ikväll. Tycker den är lite mysig. Plus att jag älskar Jennifer Lopez. Både bra sångerska och skådespelerska. Dom flesta brukar bara vara bra på det ena.



Bilder från Google.se

Hon är ju bara så vacker!

Skocollage Scorett

Tittade runt lite på Scorett en stund. Fanns inte jättemycket fint måste jag säga. Lite besviken faktiskt. Men jag hittade 3 par. Två av dom är jag osäkra på hur dom skulle se ut på, men skulle kunna vara riktigt snygga.


1. Tiamo - 399:-
- Osäker på hur dom skulle se ut på, men skulle kunna se väldigt sommarfräscha ut!
2. Vagabond - 699:-
- Behöver ett par nya helt vanliga svarta pumps och tyckte dom här var snygga.
3. Tiamo - 450:-
- Även osäker på hur dom skulle se ut på. Dom är för övrigt rätt lika ett par jag köpte i somras fast ändå inte. Mina är lite enklare och finare "mönster" med remmarna, tycker jag (a)

21 mars 2010

Hej! Vi kom precis hem till Västerås. Sitter och tittar på Solsidan. Så himla bra, haha.
Idag har jag suttit och tittat på telefoner och hittade en som jag blev helt kär i. En HTC. Men vet inte om jag borde köpa ny egentligen för min är nog bara runt ett år gammal men blev riktigt sugen på den här jag hittade. Tänkte åka förbi någon affär och pilla, peta och känna på den för att se om den är så bra som den verkade men den fanns inte hos någon affär. Fanns i Stockholm men kändes lite väl att åka dit. Får be någon affär ta hem den här i Västerås så jag kan kolla. Den kostade 4000-5000 kr så vill vara helt säker på om den är värd det. Mycket pengar för en fattig student.

Hur ser eran kväll ut? :-)



Tänkte bara påminna om att idag är det sista dagen som ni kan rösta på Veckans Blogg. Ni har som vanligt fram till kl. 00.00 på er. Imorgon lägger jag upp vinnaren efter att jag kommit hem från praktiken. Ni röstar i det översta inlägget i kategorin Tävlingar :-)


Annonser från BloggPartner

Alice In Wonderland 3D

Idag var jag och älsklingen på Alice In Wonderland i Stockholm. Vi såg den i 3D. Den var helt okej tyckte jag. Jag var tveksam för jag tycker inte riktigt om den tecknade. Den här var mycket bättre. Inte världens bästa film men duger helt klart. Extra kul med 3D såklart.
Det var jag som bjöd idag. En försenad födelsedagspresent. Han fyllde ju i januari och så hade jag tänkt bjuda honom på Snabba Cash men så hade han och några vänner åkt och sett den för jag hade ju inte kunnat säga att jag skulle bjuda honom på den för det var ju en överraskning. Visste nämligen att han ville se den. Istället fick jag säga att han hade en bio att "lösa in" så det blev idag :-)


Bild från Google.se

Fixat naglarna

Klippt och målat mina naglar.


Blått nagellack - present från Thailand :-)

Vet att min hand ser helt likblek ut, men hade lite bråttom med bilden så tog första bästa. Även nagellacket är ju då lite mörkare i verkligheten.

20 mars 2010

God morgon! Ursäkta att det inte blev något mer inlägg igår, jag somnade inne hos "syster" medan vi tittade på film och gick till slut in och la mig i mitt rum. Så sjukt trött. Sovit alldeles för lite den här veckan. Lagt mig för sent, gått upp för tidigt. Trodde jag skulle sova längre nu idag men inte då. Vaknade en gång vid 9 först men då vägrade jag gå upp så lyckades somna om och vaknade 11.
Nu tänker jag äta frukost. Hoppas det finns något gott.

Hur ser eran dag ut idag? :-)

19 mars 2010 - Collage

Idag har det varit fullt upp. Blev hämtad från praktiken och fick springa in och packa inför helgen för dom vi skulle åka med hem till pojken min skulle snart komma och hämta oss. Sen väl hemma hos pojken så lånade han bilen och skjutsade hem mig till pappa och dom. Där jag är nu. Sitter inne hos "syster" och tittar på tv. "The chef" tror jag det heter. Tycker inte om såna här matprogram, finns typ hundra stycken. Men det var det som var på här inne.

Tog mig tid att göra ett collage med saker jag skulle vilja ha på H&M och JC. Var inne på MQ också, men förstod inte hur man kunde kolla på kläder och sånt på det sättet jag ville så jag struntade i det.


1. Klänning - JC - 499:-
2. Ring - H&M - 49.90:-
3. Linne - H&M - 99:-
4. Örhängen - JC - 49:-
5. Jeansjacka - H&M - 299:-
6. Skjorta - JC - 349:-
7. Kjol - H&M - 199:-
8. Jeansshorts - JC - 299:-
9. Armband - JC - stod inget pris
10. Armband - H&M - 59.90:-

John Mayer - Who Says


Är ju bara så underbar!

Troja

Nu är det Troja på 6:an. Jag tycker om den filmen. Jag älskar Akilles moves. Är det någon som kan slåss och kriga är det han. Jag hatar slutet däremot. Jag förstår inte vad Paris problem är??! Hon skriker nej och han fortsätter. Herregud. Jag blir så irriterad. Vet att det bara är film men det känns så onödigt. Vad är det han inte förstår? Jag förstår verkligen inte. Deprimerande...


Bild från Google.se



En lite smårolig sak är att jag inte förstod det där i Disney's Herkules förrän jag såg Troja. Ni vet när Fille (geten eller vad han är) säger det där om Akilles häl, att det var hans enda svaghet. Förstod aldrig vad han menade förut, haha. Jesus. Jag är seg, jag vet ;-)

Men men. Filmen började kl. 9 bara att det tog ett tag att göra inlägget.

 

18 mars 2010

Idag bestämde jag och min "chef" att jag ska jobba 8-15 varje dag. Skönt. Skulle inte orkat jobba längre, haha.
När jag kom hem så ringde Sofia så vi pratade en stund om våra praktikplatser. Både vad som är bra och vad som är dåligt. Efter det hoppade jag in i duschen och sedan lagade jag pastasallad till mig och pojken min. Därför har jag inte skrivit förrän nu.

Måste berätta en ganska stor sak. Inte stor för er säkert men för mig, haha. Jag och älsklingen ska börja springa. Herregud säger jag bara. Jag är en av världens lataste människor så det kommer bli spännande. Fast jag hade faktiskt tänkt börja springa i sommar eftersom det är bra för kroppen, hjärtat och allt. Nu har jag en anledning att börja. Roligare att göra det tillsammans med någon. Han är inte heller världens träningsfreak så han borde inte behöva klaga så mycket eller tycka att jag är alldeles för seg.



Oj så långt det blev.
Kom ihåg att rösta på Veckans Blogg! Inlägget finns i kategorin Tävlingar :-)
Ha en underbar dag så hörs vi lite senare!

 

Grey's Anatomy & How I Met Your Mother

Tittade precis på Grey's. Superbra program! Älskar det.


Med denne man

Och nu ska vi nörda How I Met your Mother


Med denne man

Vem tycker du är snyggast?

17 mars 2010

Hejhej! Idag gick dagen rätt fort på praktiken faktiskt. Skönt. Fick sluta kl. 3 som i måndags. Hoppas det är den tiden det är tänkt att jag ska sluta. Precis lagom. 8-15. Räcker gott och väl.

Idag var jag snäll och tog med en chokladboll/delikatoboll till min älskling när han hämtade mig. Då blev han glad ;-D



Hur ser eran dag ut idag? :-)

 

Desperate Housewives & Cougar Town

Sitter och tittar på Desperate housewives som alltid på tisdagar. Love it! Hoppas ni gör mig stolta och tittar precis som jag ;-D


Och efter DH är det Cougar Town :-)



Känner mig inte alls som en liten tv-nörd, haha.

Fråga till er läsare!

Vad skulle du vilja

att jag skrev om?

16 mars 2010 - Veckans Blogg! - Finalisterna

Nu så har jag fixat allting med finalisterna i Veckans Blogg. Satte mig vid älsklingens dator och gjorde om allting.
Här är dom:

1.
http://ameliesandell.blogg.se

2. 
http://estr.blogg.se

3.
http://karinmicaela.blogg.se

4.
http://nadjaflickan.blogg.se

5.
http://saraplusgustavsson.blogg.se

6.
http://tkeh.blogg.se

Nu är det bara att börja rösta på eran favorit. Ni röstar genom att kommentera bloggens siffra/namn i det här inlägget. Jag godkänner bara en kommentar/dag från samma IP-nummer. Så fort det är ny dag är det fritt fram att rösta igen. Det går självklart bra att rösta på flera om man inte kan bestämma sig. Man får tyvärr inte rösta på sig själv. Ni har till söndag kl. 00.00 på er att rösta :-)

Lite problem

Min dator laggar och vägrar göra som jag säger. Det är verkligen dags att installera om den här nu. Älsklingen får ta sig tid någon dag nu i veckan. Tycker jag i alla fall (a)
Eftersom datorn inte vill fungera så får jag lägga upp finalisterna till Veckans Blogg imorgon. Den hakar upp sig hela tiden. Går inte att ladda upp bilder och grejer. Imorgon kan jag låna hans dator om min inte vill göra som jag vill.

Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Börjar ju kl. 8 nu för tiden. Alldeles för tidigt för min del. God natt! Sov så gott!

15 mars 2010

Hej! Superdålig uppdatering jag vet och jag är ledsen för det. Hade första dagen på praktiken idag. Herregud säger jag bara. Inte alls min grej det här. Ser inte fram emot 10 veckor där. Usch usch usch. Det är inte själva stället det är fel på utan att vi var tvungna att välja praktikplats som hade med våran utbildning att göra och jag kom ju fram till för ganska längesen att jag inte vill jobba med det jag utbildar mig till, därför ska jag läsa vidare på högskolan. Är inte ett dugg intresserad av att jobba i restaurang, tror jag kommer dö under de här 10 veckorna. Nu låter jag säkert väldigt negativ, men tänk er själva att behöva göra något i 10 veckor som ni verkligen inte vill :o

Nog med detta. Nu ska jag välja ut de 6 finalisterna till Veckans Blogg!

Inflyttad och redo för filmmys och chips!

Inflyttningen hos älsklingen idag har gått bra. Lite fullt med grejer bara, men inte så superfarligt. Får nästan plats ;-D Orkar inte packa upp allting idag. Går inte riktigt heller för måste fixa lite grejer att lägga kläder i.
Igår så köpte jag Pringles - Hot & Spicy så dom ska jag festa loss på idag. Gott! Tror vi ska titta på Luftslottet som sprängdes idag. Har fortfarande inte sett den så det är väl dags :-)

14 mars 2010

God middag! Har precis rensat alla grejerna i bussen. Tagit in det som ska in hit till pappa och lät det som ska till pojken ligga kvar. Vi ska strax åka iväg till Västerås, ska plocka upp älsklingen på vägen. Idag flyttar jag alltså in, tihi. Spännande!

Det är så underbart att solen skiner ute! Har varit sol i flera flera dagar nu. Nu känns det verkligen som att våren är på väg och att snön är på väg bort. Och att våren är på väg betyder bara en sak; att sommaren snart är här! Lovely!



Veckans blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

Kom ihåg att idag är sista anmälningsdagen till den här veckans tävling. Ni har fram till kl. 00.00 på er att anmäla er och ni anmäler er i inlägget som är högst upp i kategorin Tävlingar :-)

Schampootips till blonda

Det här är till alla blonda som tittar in. Ett jättebra schampoo som jag använde när jag själv var blond. Det fungerar väl som ett silverschampoo. Kanske är ett silverschampoo. Jag vet inte, haha. Samma effekt har det i alla fall. För er som inte vet så ska silverschampoo ta bort de gula tonerna/pigmenten i håret och göra håret ljusare/vitare. Håret blir självklart inte vitt så det behöver ingen oroa sig för.


Oriflame - Colour enhancing schampoo

13 mars 2010

Ursäkta dålig uppdatering men jag har ju som sagt packat, packat, packat och slutligen flyttat. Flyttade idag. Gick mycket fortare och smidigare än jag hade väntat mig. Kom hem till pappa och dom för en stund sen. Var beredd på att komma hem senare ikväll. Vi var riktigt effektiva helt enkelt.

BYE BYE MIN ÄLSKADE LÄGENHET!

Imorgon ska vi köra över alla grejer som ska hem till älsklingen (där jag ska bosätta mig nu i minst 10 veckor framåt) Idag vet jag inte riktigt än vad jag ska göra, inte planerat något eftersom jag inte visste när jag skulle komma hem. Ska i alla fall till farmor och farfar och hämta presenter till mig och älsklingen som dom köpte åt oss i Thailand :-) Sen måste jag vänta och se om jag skulle vara "fyllechaffis" åt pojken min och sedan planera utifrån det.
Igår var jag i alla fall med min lilla Jessica på kvällen. Vi bara tog det lugnt, spelade lite spel och så där. Mysigt och trevligt. Ungefär vad man orkar efter allt superpackande.

Vad ska ni göra ikväll? :-)



Veckans Blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

12 mars 2010

Har rensat garderoben nu inför flytten. Började igår och fortsatte idag. Kläderna tog bara inte slut.
Jag har varit hur duktig som helst på att rensa tycker jag. Brukar klara av att slänga typ en tröja.


Allt det har jag rensat bort, plus lite till. Har jag inte varit duktig? (a)
(ignorera täckena i bakgrunden)

För övrigt så kom Sofia till mig igår och hälsade på. Trevligt. Hon hjälpte mig även att packa lite. Snällt. Hon sov kvar och imorse så hjälpte hon till att packa ännu mer. Mamma kom också imorse och hjälpte till och hjälper till fortfarande.



Veckans Blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

Går fortfarande att anmäla sig till den här veckans tävling. Översta inlägget, kategori Tävlingar :-)

Sminktips

Här är en video på Demi's sminkning i videon Here We Go Again. Jag är personligen inget Demi-fan men börjar få mer och mer respekt för henne i alla fall och hon är riktigt snygg i den videon. Jag hittade den här på Youtube (of course) och jag tycker att tjejen visar/beskriver bra och hon blir riktigt fin.

11 mars 2010

God morgon! Har precis ätit frukost och tittat på ett SATC-avsnitt. Det var det när lilla Brady blir döpt.
Nu tänkte jag börja packa. Flyttar ju på lördag så det är lite panik känner jag. Har packat två kartonger, haha. Typiskt mig att skjuta upp det tills det blir kris. Men men.

Idag blev jag väckt av att det plingade på. Det var folk som skulle komma och kolla/mäta nånting i min lägenhet. Det hade jag totalt glömt bort. Så sprang och öppnade i bara sov t-shirt, haha. Så kan det va´!

Hur ser eran dag ut? :-)



Veckans Blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

Jag har mina nyttiga dagar och jag har mina onyttiga dagar

... och idag blev det en onyttig :-D


Ubåt kebab special

10 mars 2010

Idag så hade vi matprov i skolan. Det gick bra, dom tyckte det var gott. Själv så skulle jag aldrig någonsin äta min varmrätt för vi var tvungna att göra en varmrätt som innehöll lax, räkor och rotselleri och jag tycker inte om något av det. Jag är lite kräsen ;-D Men efterrätten var god. Jag gjorde halloncocktail med vaniljkräm och passionsfrukt. Väldigt enkel och fräsch. Tänkte därför sätta ut recept på den:

2 glas
Ingredienser:
125 g frysta hallon
1/4 dl socker

Vaniljkräm:
½ vaniljstång
skal av 1/4 citron
1 dl mjölk
2 äggulor
½ msk majsstärkelse
1/4 dl socker
10 g smör

2 passionsfrukter

Tillagning:
Blanda hallon och socker, värm i kastrull på svag värme tills hallonen tinat och sockret smält.
Häll upp i 2 glas och ställ i frys i ca. ½ timme.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Koka upp mjölken med vaniljstång, frön och citronskal. Låt dra (sjuda) i ca. 10 min.
Ta upp vaniljstången och vispa ner äggulor, majsstärkelse och socker.
Hetta upp såsen på medelvärme under omrörning tills den börjar tjockna.
Rör ner smöret. Låt vaniljkrämen svalna något.
Dela under tiden passionsfrukterna och gröp ur kärnorna.
Fördela sedan vaniljkrämen på hallonen och låt stå i kyl i ca. ½ tim.
Toppa med passionsfrukten (kärnorna) vid servering.


Veckans Blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

Kom ihåg att anmäla er till Veckans Blogg! Inlägget finns högst upp i kategorin Tävlingar :-)

UB

Nu ska jag iväg. Ska ut på UB med några från klassen. Trevligt, trevligt.
Ha en underbar kväll!

Ändrade planer + DH

Mamma brukar ju komma på tisdagar men inte idag inte. Jag fick ju låna hennes bil i helgen så det var tänkt att hon skulle åka tåg hit men det var ju krångel som vanligt. Men men. Hon kommer imorgon istället.
Får hoppas att tågen vill gå som dom ska då.

Idag är det ju Desperate housewives. Lovely!
Vilka mer ska titta? :-)

9 mars 2010

Igår så åkte jag till min lilla älskling. Sov där. Idag har vi 8 månader (a) Sen åkte jag hem innan skolan idag. Vi hade en så värdelös lektion. Vi kollade på slutet av en film vi har tittat på. Det var ungefär 5 minuter, sen fick vi gå hem. Kändes ganska onödigt. Men men.

Nu sitter jag och pratar med Sofia i telefon och tänkte göra lite lunch. Eller frukost. Blir nog en frukost/lunch för har inte ätit frukost men är dags för lunch så det blir bra. Blir nog rostade mackor, lite start och en c-vitamin.



Veckans Blogg:


http://mystyleeh.blogg.se

Fråga till er läsare!

Om du bara fick välja två

sminkprodukter att använda

resten av livet,

vilka skulle det vara?

-Själv skulle jag välja mascara och rouge :-)

Veckans Blogg! - Vinnaren + Veckans Blogg! - Anmäl er här!

Veckans Blogg blev:


http://mystyleeh.blogg.se

Grattis till henne! :-)



Nu är det ny vecka och fritt fram att börja anmäla sig till Veckans Blogg igen. Du kommenterar som vanligt i detta inlägg att du vill vara med. Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att anmäla er. På måndag lägger jag upp de 6 finalisterna.


Anmäl er nu!

8 mars 2010

Hej! Kom hem från våran svenskalärare Mona. Det var vår sista lektion idag så vi bestämde att vi skulle åka dit istället för att ha riktig lektion. Vi fick fika och så hade vi betygsnack. Jag får mvg i slutbetyg i svenska b. Känns bra.

Sen hände något underbart trevligt idag: Vi fick veta att våra studentmössor hade kommit! Vi trodde inte att dom skulle komma förrän i april för det hade stått något om det på något papper. Så nu har jag min älskade mössa här hemma. Äntligen! Nu kan jag börja prova frisyrer och sånt där. Underbart!






Idag lite senare ska jag räkna ihop rösterna och se vem som blev Veckans Blogg! Tänkte bara äta och lite sånt där först :-)

Pastasallad!

Nu har jag precis gjort pastasallad och tänkte sätta mig i soffan och äta och titta på SATC (för ovanlighetens skull) Första söndagen på länge jag inte behöver plugga känns det som så det ska jag ta till vara på. Bara slöa!
Älsklingen kanske kommer hit en liten stund sen och hälsar på också :-)


Först 1,5-2 dl snabbmakaroner beroende på hur hungrig du känner dig, som du självklart kokar.
Sen:
½ gurka ungefär
1 tomat
1 liten burk majs (ca. 200gr) som jag personligen delar upp på två ställen
några osttärningar
toppar med gräslök

Brukar även ha fetaost, skinka och lite annat beroende på vad som finns hemma :-)
Sen häller jag på lite italiensk salladskrydda lite då och då för tycker det blir godare. Annars kan du ju använda en sån där färdigblandad dressing som är på olivolja, äppelcidervinäger/vittvinsvinäger, salladskrydda och peppar.
När jag gör sallad i "skål" så brukar jag göra egen dressing med de där ingredienserna så det blir blandat ordentligt, men svårt när jag gör på tallrik.

7 mars 2010

Hej! Förlåt för riktigt dålig uppdatering. Det blev att vi åkte direkt från mamma och dom till pojken i Västerås där på lördagen så därför kunde jag inte blogga. Hos älsklingen så var det lite folk och vi körde ölpong som vanligt, haha. Riktigt kul spel faktiskt. Rekommenderar det verkligen ;-D



Sammanfattning av helgen är att den var väldigt händelserik lördag natt-söndag dag. Orkar inte gå in på detaljer.


Påminnelse om Veckans Blogg: Idag är sista dagen ni kan rösta på den bloggen ni tycker ska vinna. Ni har som sagt fram till 00.00 på er. Inlägget finns under kategorin Tävlingar och är det översta inlägget där :-)

5 mars 2010

Gud vad det är soligt ute.
Och gud vad lycklig jag är!




Igår så kom älskligen hit efter jobbet. Han slutade väl runt 4. Sen runt halv 7 åkte vi till mamma och dom för att låna bilen så jag kunde skjutsa honom till andra jobbet idag. När vi kom dit så bjöd dom med oss ut att äta så vi åt på Crazy Town. Jag och pojken tog varsin Black & White, mamma tog Kycklingwok av något slag och Erik tog någon pastarätt med scampi. Det var riktigt gott.
Jag stannade med älsklingen på jobbet idag. Han började kl. 9 och sen åt vi lunch mellan 1-2 och sen åkte jag hem :-)
Nu ska jag åka och plocka upp Sofia så ska vi till mamma och dom. Jag ska göra klart matteprovet och sen ska vi bara umgås. Vi stannar antagligen i natt som det verkar nu. Mysigt. Lär väl bli att spela Wii och såna saker.

Får se om jag skriver senare. Om inte; Ha en underbar dag, kväll och natt! :-D

4 mars 2010

Igår så var jag med min Sofia. Vi tittade på film, pratade och åt popcorn. Hon sov kvar här och gick hem strax efter 11 imorse ungefär. Sen för en stund sen så kom pojken och Hägg hit och åt lunch. Dom jobbar extra idag här i min lilla stad så. Dom var väl här en halvtimme ungefär.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på SATC. Är beroende, haha. Dom är ju så härliga! Sen nångång ska jag väl orka planera min dag/kväll/natt :-)


Tatuering + AWARD

Nu är det så att jag har fått frågor om bild och fakta om min tatuering från några läsare, så jag tänkte svara på det i ett inlägg :-)

Bilder:




Fakta: Jag gjorde den som sagt för 2 år sen. Det är en tribal med en fjäril i. Den sitter vid/på höftbenet ungefär och jag har den på höger sida :-)



Det hände något superkul. Jag fick en Award av en annan bloggerska: enmammasliv



* Kopiera awarden från min blogg

* Länka personen som du fått den av

* Berätta sju intressanta saker om dig själv

* Välj sju bloggar som du vill ge den till

* Länka till dem

* Lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Hur intressant det blir vet jag inte, men saker ni antagligen inte visste i alla fall :-)
1. Jag är väldigt kort, jag är 1.56.
2. Jag är egentligen rädd för katter men skaffade en egen för lite över ett år sen, haha.
3. Jag har två piercingar (räknar inte med hål i öronen då)
4. Jag är ett riktigt grönsaks -och fruktfreak.
5. Är nog en av världens lataste människor.
6. Har en förmåga att sitta och babbla om absolut ingenting i flera timmar. Ingen förstår nånting, alla sitter bara och skrattar åt mig och tycker jag är helknasig :-D
7. Fram tills för kanske två veckor sen så hade jag inte facebook. Har alltid vägrat skaffa det men sedan blev jag nyfiken på vad folk la ut för bilder på mig så skaffade en till slut. Lite sent men vad tusan.

Nu till de sju jag ger awarden till:
esohlberg
videogirl
Nati
Sofka
tubemap
mammaflikkan
Nikolina

3 mars 2010 - vinprovning + grattis

Hej! I skolan idag så hade vi två prov. Först i gastronomi som jag fick vg i, rätt bra för jag trodde jag skulle få ig för kunde ingenting kändes det som. Sen hade vi prov i dryckeskunskap, vilket vi inte har fått resultaten på än.
Efter proven så hade vi vinprovning. Har nämnt förut nångång att vi skulle ha det men då hade vi det aldrig. Det var rätt äckligt för jag är inte så förtjust i vin. Vi fick inte prova så många för det var ju inte en "riktig" utan det var ju i restaurangen i skolan.


Först två sorters rödvin, sen ett dessertvin. Dessertvinet var godast enligt mig. Så ser ni vattenglas och "spottkopp"


Sen fick vi smaka på två vita viner.



Sen vill jag bara berätta en annan rätt meningslös sak och det är att min lilla tatuering fyller 2 år idag, haha. Så grattis till den! Tänk vad tiden går xD

Desperate housewives!

Idag har mamma varit här som hon brukar. Vi åt kebab och umgicks. Hon åkte för ungefär en halvtimme sen. Hon tog med sig lite grejer från lägenheten som jag klarar mig utan. Bor ju bara här i en och en halv vecka till nu.
Nu sitter jag och tittar på Desperate housewives. Är reklam nu. Jag är så glad att det har börjat igen. Älskar det! Underbart program. Dom är så sköna, haha.





Någon mer än jag som älskar det? :-D

2 mars 2010

God middag! Tog mig en "ledig" dag idag. Kände att jag behövde sova och plugga. Plus att jag inte ville gå till skolan i det här vädret. Orkade verkligen inte. Skulle ändå inte göra något viktigt på lektionen tror jag.
Jag har precis gjort frukost/lunch.


Spaghetti, majs och broccoli


Broccolin jag använder, men alla smakar väl likadant tror jag :-)

Jag stekte spaghettin från igår i en wokpanna i smör, sen när dom började bli nästan klara (dom ska bli lite gyllenbruna, det tar en stund) så slängde jag i majsen och stekte väl i kanske 3-4 min.
Under tiden så kokade jag broccoli med mycket salt. Sen slängde jag över allt på en tallrik.
Så här kan det bli när man skrapar ihop saker man har hemma så här innan mathandlingsdagen, haha.

Glass med varma hallon

Nu har jag gjort glass med varma hallon och ska mysa ner mig i soffan med täcke och kudde och titta på SATC. Underbart!

Tänkte bara ifall någon stackars liten själ inte vet hur man "gör" så tänkte jag berätta:
Du tar helt enkelt frysta hallon (så mycket du känner att du vill ha) och lägger i en kastrull, sätter på medelvärme och låter dom smälta. Jag brukar även hacka och mosa sönder dom så att det blir såsigt. Godare så tycker jag.
Tycker du att hallon är för sura så kan du ha i lite socker så blir det inte lika surt :-)
När hallonen är smälta och det är såsigt så häller du det bara över glassen. Superenkelt!


Så smaskigt blir det! :-D

Fråga till er läsare!

Vilka kändisbloggar läser du?

-Själv läser jag ingen, men kan namnet på tre haha; Kenza, Foki och Kissie
Kenzas har jag varit inne på kanske 2 gånger, Fokis 1 gång och Kissies 0 gånger.

1 mars 2010 - Veckans Blogg! - Finalisterna

De 6 finalisterna denna vecka blev:

1.
http://lolamay.blogg.se

2.
http://chocolatemonkeystar.blogg.se

3.
http://frokeneklid.blogg.se

4.
http://mystyleeh.blogg.se

5.
http://sophiaforever.blogg.se

6.
http://empoos.blogg.se

Du röstar som vanligt genom att kommentera bloggens nr/namn i det här inlägget. Du får rösta en gång/dag på samma person. Du får rösta på flera om du har svårt att bestämma dig. Man får tyvärr inte rösta på sig själv.
Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att rösta! På måndagen efter lägger jag ut vinnaren och då börjar även en ny tävling :-)

Lycka till till alla finalisterna och alla ni andra; rösta! :-D

RSS 2.0