Flirting With Forty

Det blev till att äta mackor med Philadelphiaost (som jag älskar) och sen ett glas O'boy till det. Det var gott. Inte så matigt, men det duger gott och väl.

Filmen som jag valde att titta på hette Flirting With Forty från 2008. Den var väl sådär. Trodde det skulle vara mer av en komedi. Visst hände det något roligt nångång men inte så mycket som jag trodde. Sen tyckte jag att ljudet lät konstigt, som att replikerna är inspelade i förväg och dom bara mimar. Har märkt det i andra filmer också. Det förstör lite för det känns så orealistiskt. Det ser konstigt ut, stämmer inte med scenerna och vissa skratt låter bara skumma. Tyckte den var lite småfjollig ibland också måste jag säga. Det blev lite väl känner jag.
Sen måste jag säga att Heather Locklear ser SÅ opererad ut! Främst hennes överläpp. Ser så onaturligt ut och hon har aldrig sett ut så i någon annan film jag sett. Visserligen har jag väl inte sett någon ny film med henne men i alla fall. Såg inte bra ut. Sånt kan jag störa mig lite på. Plus att jag trodde att filmen var ny, såg att den var från 2008 när jag hade tittat färdigt, haha.

Men men.
Nu ska jag borsta tänderna och slänga mig i säng!
Sov så gott! Godnatt!

KOMMENTARER
Sänt av: JENNY

naw, tacktacktack! :D

2010-01-02 @ 09:42:45
URL: http://gucciime.blogg.se/
Sänt av: mersiha

fin blogg vad gör du då?:)

2010-01-02 @ 12:49:34
URL: http://merissa.blogg.se/
Sänt av: Matilda

Sv: Åh. Tusen tack. Vad glad jag blir :)

2010-01-02 @ 15:11:10
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Sänt av: alicijah

jätte fin blogg! :)

följa varandra i bloglovin? :)

2010-01-02 @ 15:24:54
URL: http://aliciawillbo.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Spara dina uppgifter till nästa gång?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din webbplats:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0