Äntligen klar, godnatt!

Nu har jag äntligen skrivit in alla recept på datorn. Ska slänga över dom + bilder på vissa av grejerna på USB-minnet nu så jag kan ta med det till skolan imorgon så Ulrica kan föra över dom till sin dator. Tråkigt att vara utan mitt USB-minne under tiden bara. Träffar inte henne förrän på onsdag sen. Jaja, skönt att ha det gjort i alla fall så kan jag släppa tankarna på det.

Tänkte gå och sova nu, sitter och borstar tänderna. Ska bara läsa mitt tal en gång så jag inte är helt borta imorgon, haha. Är ju trots allt nationella. Det är rätt viktigt. Ha en underbar natt alla!

Ett kycklingpajsrecept har jag med minsann. Fast tycker inte om matpaj själv men boken är ju inte bara för mig ;-D

Hemma igen

Pappa skjutsade hem mig idag. Hem till min egna lilla lägenhet. Har inte varit hemma sen förra fredagen. Känns så länge. Tänk när jag har flyttat sen då. Lär kännas riktigt konstigt. Det brukar ta ett tag för mig att fatta att jag inte bor på ett ställe längre. Är lite trög, haha. Flyttar om två veckor. Det ni! Har inte kopplat riktigt än. Måste börja packa och hålla på. Hatar att flyttpacka. Finns inget tråkigare och segare. Nej. Usch.

Nu tänkte jag göra något att äta. Om jag hittar något vill säga. Rensade innan lovet så ingenting skulle ligga och möggla. Men någonting i frysen borde ju finnas. Och pasta. Det löser sig nog :-)
Efter ätandet måste jag plugga ännu mer.

(blogg.se ville inte att jag skulle få ladda upp någon bild så ni får klara er utan)

28 februari 2010

Började dagen med ett långt samtal med Sofia. Hon väckte mig den lilla lusen :-D Men det gjorde ingenting. Vi pratade om lite allt möjligt. Trevligt, trevligt. Sen la vi på för vi kom fram till att det är dags att sätta igång med pluggandet. Vi har ju en hel del. Kom förresten på att jag missade ett prov när jag skrev ner allt jag hade i veckan, jag har ju prov i matte c på tisdag också. Visste att det var något jag glömde! Kiss... Vilken vecka alltså. Jaja, bara att stå ut.
Det blir alltså en sån där underbart trevlig pluggdag för mig idag. Lovely.
Hur ser eran dag ut? :-) Bättre än min hoppas jag.



Veckans blogg:

http://hallplatslyckan.blogg.se

Gratisbio.se

För er som älskar bio är gratisbio.se perfekt. Lätt att samla ihop poäng. Sidan fungerar både i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Tänkte om någon som läser det här är därifrån. Jag har varit duktig och gjort en personlig länkbild så jag tycker att ni kan vara gulliga och bli medlemmar via den. Tycker inte ni? ;-D



Du kan även, istället för biobiljetter, välja att växla dina poäng mot presentkort på väldigt, väldigt många olika ställen. Till exempel Carlings, Glitter, Gina Tricot, Guldfynd, H&M, MQ, Åhléns, Kicks, Hemtex, Jula, Onoff, Ica, McDonalds, Pizza Hut och många, många fler! Alla kan hitta en passande affär.

27 februari 2010

Kom hem från dopet för en stund sen. Det var väl fint. Har lite svårt för präst och kyrkprat bara men det gick. En liten tjej satt och ville leka framför mig, haha. Hur gullig som helst!
Ikväll ska jag i alla fall vara med Jessica. Får se om det kommer hit lite folk och dricker lite. Inget storsupande. Är så jävla trött bara. Blev inte mycket sovande i natt. Satt och gäspa i kyrkan, kändes ju lite sådär. Men men. Får se helt enkelt hur det blir. Kanske bara blir jag och Jessica som umgås, men inge fel med det :-)
Måste nog vara här också om det ska bli något med drickandet och det känns lite jobbigt, då måste jag ju städa imorgon (a)


Jessica och jag



Veckans Blogg:

http://hallplatslyckan.blogg.se

Plugg på fredagsnatten

Nu tänkte jag plugga lite. Känns sådär men har inte gjort ett piss nu i veckan och jag har väldigt mycket som ska göras/vara gjort nu till veckan som kommer. Måste plugga och göra klart.

Veckans prov/uppgifter:
Måndag:
-Nationellt prov i svenska.
Onsdag:
-Prov i dryckeskunskap.
-Prov i gastronomi.
-En inlämningsuppgift som är överdrivet stor för den uppgiften är en 50p-kurs.
-Ska ha skrivit in alla recepten på datorn till projektarbetet och lagt det på ett USB-minne och ge till Ulrica som ska ge det till sin pappa så han kan trycka våran kokbok.




Kom ihåg att anmäla er till Veckans Blogg! Finns under kategorin Tävlingar :-)



Förresten så har jag tänkt lägga till en kategori; Recept. Ska inte vara så avancerade recept. Enkla och goda. Tänkte jag går ju trots allt Restaurang så lite borde jag ju kunna bidra med.
Vad tycks om det? :-)

26 februari 2010

Hej! Sitter i soffan, pojken spelar xbox. Åt frukost för en liten stund sen. Gud vad länge vi sov idag. Nesse och Josefin sov här också, dom åkte för en liten stund sen.
Idag har jag ingen aning om vad som händer. Får se helt enkelt. Imorgon är det i alla fall dop. Älsklingens kusin ska döpas. Trevligt. Fast vet inte vad jag ska ha på mig. Någon som har något förslag? :-) Ska i alla fall inte vara så pass uppklädd med klänning och grejer har jag förstått. Funderar lite på snygga jeans och någon snygg skjorta. Annars jeans och någon "finare" tröja. Vet inte. Vad tycker ni? :-)



Veckans Blogg:

http://hallplatslyckan.blogg.se

25 februari 2010

Hej! Blev ivägsläpad till pizzabuffé när jag vaknade. Riktigt gott. Sen var vi på Biltema en stund och köpte grejer. Pojken ska fixa toa-tv, haha.
Idag, typ nu snart, blir det till att köra ölpong med älsklingen, Jesper, Ogge, Linus, Josefin och Nesse. Har inte tänkt dricka riktigt lika mycket idag. Ska göra svaga, svaga, svaga groggar har jag bestämt mig för. Plus att jag mådde så dåligt förra gången för att jag drack både öl och sprit. Man ska ju inte blanda. Hoppas alla får en underbar kväll!
Berätta gärna vad ni ska hitta på :-)


Våran kyl just nu ^



24 februari 2010

Hej! Har varit iväg och hämtat farmor och farfar på Arlanda med pappa idag. Dom kom hem från Thailand idag. Så nu har jag lämnat tillbaka bilen också. Inge mer åkande för min del. Segt. Men blir billigare i alla fall. Helt sjukt mycket pengar som har gått åt till bensin under dessa tre veckor. Jag är superfattig. Och ändå hade dom tankat full tank innan jag fick den och pappa har tankat fullt en gång. Bensinen bara går upp i rök. Jaja. Intressant, haha.
När pappa och jag kom till Arlande i alla fall så var planet en timme försenat, vi hade inte brytt oss om att ringa och kolla så vi får ju skylla oss själva. Men det gjorde inte så mycket. Vi gick iväg och köpte varsin tidning. Jag köpte då Elle. Underbar tidning.
Någon mer som älskar den tidningen? :-D
Nu är jag i alla fall tillbaka i Västerås hos pojken min. Umgås med honom, Sofia och Hägg. Eller umgås och umgås, haha. Alla sitter vid varsin dator förutom Sofia som sitter och pluggar på ett prov vi har nästa vecka. Men det är trevligt ändå ;-D Nu blev det ett sådär långt inlägg igen. Förlåt. Hann inte skriva innan jag drog förut idag så blev lite mycket nu.


Fick med någon trevlig trendbibel också som ni ser :-)


Passade på att ta på lilla GT, han låg så fint på mattan :-D

Gjort om lite

Har fixat och trixat lite med bloggen. Inga större förändringar men. Till exempel har jag gjort en ny signatur i slutet på inläggen. Var trött på min, ville ha en enklare. Sen har jag ändrat fram och tillbaka med hur jag ska ha kommentar och kategori-grejerna. Provade att ha dom i mitten men såg lite konstigt ut med signaturen så flytta tillbaka dom under signaturen. Får fundera lite till någon annan gång. Sen har jag gjort en lite finare sån där Bloglovingrej ← Vet att den är lite suddig, ska fixa det senare. Den får duga sålänge. Eftersom jag har ansträngt mig så mycket så hoppas jag att ni lägger till mig på Bloglovin? (a) ;-)



Ikväll blir det till att titta på film med älsklingen, Sofia och Hägg. Äta chips och dricka dricka och så vidare. Mysigt. Vet inte om någon mer kanske smyger sig in hit. Man vet aldrig när man är här, haha. Nesse eller Jesper kanske vill göra oss sällskap. Vi får väl se hur det blir helt enkelt. Förlåt nu börjar inlägget bli lite väl långt känner jag.
Hur ser eran kväll ut? :-)

Hur många har lov förresten? :-)

Påminnelser!

Sitter och väntar på att pojkarna ska vara klara med maten. Är hur hungrig som helst. Det blir spaghetti och köttfärssås. Gott! Sitter och lyssnar på lite musik. Just nu Jennifer Lopez - Louboutins, den finns under kategorin Musik om någon är
intresserad :-)

Tänkte bara påminna er om två saker:
1. Glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg. Inlägget heter Veckans Blogg! - Vinnaren + Veckans Blogg! - Anmäl er här och finns under kategorin Tävlingar.
2. Gratisgen.se. Ni som låter er värvas får en länkning i ett framtida inlägg. Inlägget heter Gratisgen.se och finns under kategorin Tips.


23 februari 2010

Blev lite mycket igår. Usch. Men nu mår jag bra igen. Ska duscha med pojken nu så jag känner mig lite fräschare. Sofia och Hägg sov här igår också och är kvar fortfarande. Var prat om att dom ska stanna till imorgon så får väl se. Lär bli en lugn dag idag. Är seg.
Vad ska ni hitta på idag? :-)



Veckans Blogg:

http://hallplatslyckan.blogg.se

Ölpong

Ikväll så blir det till att umgås med älsklingen, Jesper, Nesse, Sofia, Hägg och en jag inte vet namnet på. Sorry. Hörde det nångång men det är helt borta, haha. Jag behöver oftast höra namn 27 gånger innan dom fastnar. Vi håller på med något ölspel som heter ölpong/ölpingis eller nå. Man ska i alla fall vara två lag och sen kasta en pingisboll i muggar med öl i. Varje lag har tio muggar från början. Man kastar då i motståndarlagets muggar och träffar du en mugg så ska en från motståndarlaget dricka upp ölen i den muggen och så tar man bort den muggen. Det laget som först träffat andra lagets alla muggar vinner och förlorarlaget får dricka dom muggar som är kvar i vinnarlaget också. Säkert världens sämsta förklaring men men. Ganska kul. Jag var lite halvduktig på att träffa faktiskt, tihi. Äckligt när jag fick dricka bara för man turas ju om i laget vem som får dricka. En viktig detalj är i alla fall att pingisbollen måste ligga kvar i muggen för att det ska räknas, studsar den ur så räknas den inte. Och den får studsa i hur som helst. Spelar ingen roll om den studsar mot väggen eller i en annan mugg först.

Om någon av någon anledning vill ha en bättre förklaring så är det bara att fråga så ska jag försöka, haha. Annars tar jag reda på vad det verkligen heter och sen är det bara att söka på youtube.

Hägg skulle köpa sprit så jag och Sofia får dricka grogg istället för öl också, så det blir bättre nästa gång!

Ignorera jättetuttarna, det var den bästa bilden jag hittade på google. Så får ni en idé om vad jag pratar om i alla fall :-)

Veckans Blogg! - Vinnaren + Veckans Blogg! - Anmäl er här

Veckans Blogg denna vecka blev:


http://hallplatslyckan.blogg.se

Grattis till henne! :-)



Nu är det alltså ny vecka så det är fritt fram att börja anmäla sig till Veckans Blogg. Du skriver helt enkelt i detta inlägg att du vill vara med. Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att anmäla er. Det går även bra att anmäla en kompis blogg om man vill det. På måndag lägger jag ut de 6 finalisterna!


Anmäl er nu!

22 februari 2010

Pojkarna åkte precis till Biltema så jag tänkte passa på att ta en långdusch. Hade tänkt slänga på mig en ansiktsmask också, men gör nog det någon annan dag. Imorgon kanske. Efter duschen måste jag nog plugga lite matte c. Det var längesen och jag ska helst göra prov om en vecka. Känns sådär. Skönt att få det gjort. Känner däremot inte att jag kan så mycket, samtidigt som jag inte vet vad jag borde plugga på. Jobbigt. Mamma ska få hjälpa mig sen. Finns nog risk för ig på provet, men då får det bli så. Då vet jag ju i alla fall vad jag måste plugga på sen. Kör ju på distans så jag har ingen aning om hur proven är upplagda. Därför känner jag att jag vill göra ett så jag ser hur dom fungerar och så vidare. Får jag ig är det ju bara att göra om.

Couples Retreat

Glömde skriva om en film som jag och älsklingen tittade på på Alla Hjärtans Dag. Couples Retreat från 2009. Jag tyckte den var bra. Rolig och mysig på samma gång. Den rekommenderar jag verkligen om ni har lite brist på filmidéer. Charlotte från SATC är med också som ni ser :-)




Bilder från Google.se

Gratisgen.se

Blev medlem på denna sida idag; Gratisgen.se. En väldigt simpel sida. Fungerar som alla andra såna här sidor antar jag. Man samlar poäng och växlar mot t.ex. presentkort, biobiljetter och andra saker. Tycker däremot att sidan inte begär så himla mycket poäng för att man ska få saker, så därför tänker jag ge den en chans.
Det jag nu vill be er om är att bli medlem via min länk. Som tack så kommer jag länka alla som lät sig värvas av mig i ett inlägg. Ni kommenterar helt enkelt i detta inlägg att ni har blivit medlem via min länk och jag tittar så att det stämmer :-)

http://www.gratisgen.se/ref/105664 ← länken





Tack på förhand!

21 februari 2010

God morgon! Har precis ätit frukost. Nu sitter vi och tittar på Eva och Adam-filmen, haha. Den är ju lite rolig.
Vad ska alla hitta på idag? :-)

Wedding Daze

Idag tittade vi på filmen Wedding Daze, från 2006/2007. Jag ville se den för jag inte sett den än. Såg reklam för den när jag tittade på en annan film för några dagar sen. Jag tyckte den var ganska bra. Rätt rolig. Jag tycker om tjejen, Isla Fisher, som har ena huvudrollen. Det enda var några grejer med killens föräldrar som inte ens var roligt snuskigt utan bara snuskigt. Det blev för mycket, men samtidigt så förstörde det inte direkt filmen.


Bild från Google.se

En elefant balanserade...

En elefant balanserade på en liten, liten spindeltrå-åd
Det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant

Två elefanter balanserade på en liten, liten spindeltrå-åd
Det tyckte dom var så intressant så dom gick och hämtade en annan elefant

Tre elefanter balanserade på en liten, liten spindeltrå-åd
Det tyckte dom var så intressant så dom gick och hämtade en annan elefant

Och så där kan man fortsätta hur länge som helst när man har tråkigt eller bara vill sjunga lite :-D Bara att lägga till fler och fler elefanter. Brukar sjunga den ibland när jag är med min lilla älskling. Han tycker jag är både knäpp och söt på samma gång, haha. Det är min vän Sofia som har lärt mig den här för övrigt, hade aldrig hört den tidigare. Det verkar bero lite grann på vilken skola man har gått på och vilka sånger ens föräldrar kan. Tycker den är lite gullig, haha. Någon mer som kan denna söta lilla sång? :-D

20 februari 2010

20 februari... Månaden är ju snart slut. Helt sjukt vad fort det går. Att det har snöat flera gånger den här veckan blir jag inte så glad på. Trodde, hoppades och ville verkligen att det skulle vara över nu. Orkar inte med mer vinter och snö. Vill ha vår!

Igår var vi som sagt hos mamma och dom. Vi åt, tittade på tv och sedan blev det till att köra lite Wii. Vi körde bowling och sen tennis. Trevligt. Tycker Wii är ett bra spel när man är några st. Är kul. Vi åkte hem strax efter ett. Då åkte vi hem till mig så jag fick packa inför lovet, sen åkte vi hem till älsklingen. Ska ju bo hos honom på lovet. Blev helt sjukt mycket packning. Tog ju självklart med mig GT också :-)
Vi var precis borta hos Jesper och åt och nu tänkte vi väl snart sätta på en film och mysa. Jag ville bara nörda lite med bloggen en stund (a)

Den här bilden kom upp när jag sökte på "fint" på google. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men, haha.



Kom ihåg att det fortfarande går att rösta på Veckan Blogg! Ni har ju som sagt till söndag kl. 00.00 på er. Inlägget heter Veckans Blogg! - Finalisterna och finns under kategorin Tävlingar. Bara röster i det inlägget tack :-)

Dagens outfit 100219


Grå/vitrandigt linne - H&M → Mörkblå tröja - H&M → Svarta stuprör, Crocker - JC


Nagellack Mavala, nr 19, Hong Kong. Superkär i färgen! Köpte det i somras. Underbar färg, kanske inte syns så bra på bilden, men ni får lita på mig helt enkelt :-D



Nu ska jag och älsklingen till mamma och dom och äta. Vi ska få tacos. Gott! Älskar tacos. Känns som jag har ätit det mycket nu, men man kan ju bara inte tröttna. Vet inte om vi sover där eller åker hem. Vi får se om jag skriver något mer idag. Om inte; Ha en bra kväll!

19 februari 2010

Hej! Ursäkta att jag inte skrev igår men hann inte innan jag skulle åka och sen när jag kom hem så orkade jag inte. Plus att Sofia följde ju med och vi ville bara sätta på en film och ta det lugnt och vila fötterna. Hade superont i fötterna. Det gick bra igår i alla fall även om det var mycket. Många moment att komma ihåg och tänka på men det löste sig.

Har svarat på alla trevliga kommentarer nu och tänkte sätta mig och äta frukost. Efter det tänkte jag slänga på mig ansiktsmask.
Den blir det idag - djuprengörande mask med citronskal. (klicka för större bild)
Sen tänkte jag duscha och slänga i hårinpackning. Sen ska jag klippa, fila och fixa mina naglar. Kanske måla dom också om jag känner att jag orkar. Måste städa idag också. Mindre kul. Det tar jag tag i senare. Kommer säkert inte göra det men ska verkligen försöka ta tag i det. Hade bestämt att jag skulle städa innan lovet, för då ska jag bo hos pojken min, och lovet börjar ju nu. Skönt att komma hem till fräscht.

17 februari 2010 - Trocaderokarameller??!

Sitter hemma hos älsklingen och dricker trocadero. Så gott!
Imorgon börjar jag kl. 2. Vi har s.k. Fransk Afton i restaurangen i skolan, så vi har kvällsöppet. Slutar väl runt 10-11 hoppas jag. Blir det senare blir jag nästan lite ledsen. Efter det ska jag vara med Sofia. Hon ska sova hos mig. Blir väl till att titta på film och ha mysigt. Köpte kärnfria vindruvor igår också så dom ska jag nog äta :-D Älskar vindruvor, så himla gott. Fast inte alls bra för tänderna eftersom dom är så sura men det struntar jag i. Äter inte vindruvor så ofta så det är nog ingen fara.



När jag skulle hitta bild på trocaderoflaskan så kom den här bilden upp:



Bara jag som inte hade en endaste liten aning om att det fanns trocaderokarameller??! :o Aldrig hört talas om i hela mitt liv, haha. Undra om dom är goda? Någon som har smakat? :-)

Alexandra Burke - Bad Boys

Mamma åkte precis. Hon var här som alltid på tisdagar :-) Vi färgade håret på varandra. Jag hittade en färg som var rätt lik den jag har nu för jag ville bara färga bort gamla ljusa slingor som satt nere åt skogen. Var inte så farligt men jag är överkänslig. Får se hur det ser ut när det har torkat, är fortfarande blött. Vill inte att det blev för mörkt bara.
Nu tänkte jag lägga mig och titta på film. Är supertrött. Känner att jag behöver slöa.




Tycker den här låten är rätt skön, haha.

16 februari 2010

Hej! Igår så försvann jag till älsklingen på kvällen och hade trevligt. Nesse umgicks med oss också :-)
Idag hade jag engelskaprov i skolan, gick väl helt okej. Får se vad man får helt enkelt. Jag brukar inte tänka så mycket och hålla på att spekulera hur jag tror att det gick. Tjänar ingenting till känner jag. Risken blir ju att man blir besviken då om det gick sämre än man trodde.

Nu tänkte jag sätta mig och äta toast och dricka ett glas med vitamin c - jordgubb. Hann inte med frukost i morse så blir frukost/lunch nu istället. Till det tänkte jag börja om på SATC-boxen igen. Var ju i alla fall några veckor sen jag tittade klart på hela serien, så supernörd är jag inte (a) Eller kanske ;-D

En blöting

Sa ju i lördags att jag skulle lägga upp bilder på GT när vi badade honom. Hann tyvärr inte blogga mer sen för då kom besöket. Plus att vi glömde ta just när vi badade honom men tog när jag hade burit upp honom på rummet för att torka :-)




Han ser inte riktigt lika ynklig ut här som när man badar honom. Han är supersöt men ser verkigen helt förstörd ut som att han tycker att jag är helt hemsk som utsätter honom för det. Stackarn.

Bingo

Veckans Blogg! - Finalisterna!


http://nadalian.blogg.se



http://ciabengtsson.blogg.se



http://amandajennyingo.blogg.se



http://hallplatslyckan.blogg.se



http://saandraans.blogg.se




http://jenniesplace.blogg.se



Här är veckans finalister. Ni röstar helt enkelt genom att kommentera bloggens nummer. Den första är nr 1, den andra är nr 2 och så vidare. Varje person får rösta en gång/dag så ingen håller på och kommenterar sönder. Man får självklart rösta på flera om man har svårt att bestämma sig.
Ni har fram till söndag kl. 00.00 på er att rösta och sen på måndag lägger jag ut vinnaren som sedan kommer att länkas på min blogg, precis som vanligt :-)

15 februari 2010

Hej! Struntade i ena lektionen idag för vi hade prov och jag och Sofia kände oss inte redo. Eftersom vi oftast sköter oss annars så tog vi oss friheten att strunta i den. Tänkte försöka göra provet imorgon istället. Så jag börjar 12.20 idag. Jag gick upp kl. 9 när älsklingen skulle åka i alla fall för vi ska lämna in en analys på en bok vi har läst i svenskan idag och den hade jag ju inte gjort, så den har jag gjort nu på morgonen. Tog väl 40-45 minuter ungefär. Nej nu ska jag klä på mig och packa väskan!



När jag kommer hem från skolan så kommer jag lägga ut finalisterna i Veckans Blogg. Jag meddelar såklart er som blev finalister så ni kan börja samla röster :-)

14 februari 2010

Idag är det, som alla vet, Alla Hjärtans Dag och jag tillbringar den självklart med min älskling. Vi har nyss ätit och gett varann presenter. Jag fick Aladdinhjärtan och Gelehjärtan och han fick en stor Toblerone som jag hade knytit en röd rosett runt så det såg lite roligare ut. Vi ska snart titta på film och mysa och äta våra presenter :-)





Glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg. Ni har till idag kl. 00.00 på er :-)
Inlägget heter 10 februari 2010 + Anmäl er till Veckans Blogg! och finns under kategorin Tävlingar.

13 februari 2010

Hej! Sitter på golvet och pratar med Jessica i telefon och Sofia ligger i min säng och slöar. Vi tänkte väl umgås idag. Antingen blir det jag, Sofia och Jessica eller så blir det vi tre plus min pojke och hans vän Fredrik. Men det blir en lugn kväll i alla fall. Kanske dricka lite grann om pojkarna dyker upp, men det blir mer mysdricka inte supa.
En till sak som ska göras idag är att bada GT. Har tänkt göra det ett tag. Han börjar bli lite smutsig. Men jag måste vänta tills Jenny (min plastsyster) kommer hem så hon kan hjälpa mig hålla i honom, Sofia vågar inte riktigt det. Han är ju så stor och stark så man måste vara två när man badar honom. Sofia får vara kameraman tänkte jag. Han blir så söt när han är badad. Samtidigt ser han så ynklig ut så man tycker synd om honom :o Tänkte slänga in någon bild eller två senare så får ni se på gullungen :-) Så länge får ni en bild från när han var 6 veckor gammal, då jag var och tittade på honom hos uppfödaren och blev helt kär i honom :-D

Chokladbollar

Idag är jag med min vän Sofia. Vi åt först middag och efterrätt hemma hos henne på kvällen, sen så åkte vi hem till min pappa och dom. Vi tänkte spendera våran helg här. Idag blir det bara att titta på film, mysa och äta massa gott. Vi gjorde chokladbollar för en stund sen. Ska bli supergott. Tänkte låta dom vara i kylen ett tag som man brukar för då blir dom godast.

12 februari 2010

Gud vad stressigt det blev när jag vaknade. Vaknade av att älsklingen skickade sms och skrev att jag skulle komma ihåg att flytta på bilen eller lägga i mer pengar. (Jag fick nämligen ställa mig på betalparkering igår för alla utanför hans hyreshus var upptagna) Och det hade jag självklart inte gjort. Jag hade tid till halv 11 och han skickade sms kl 11. Så jag slängde på mig leggings till sov t-shirten, stövlar, jacka och halsduk och småsprang dit. Så nu får jag stå till halv 1, vilket borde räcka för älsklingens föreläsning slutar kl 12. Tur att ingen hade varit där och kollat för då hade jag fått böter och det har jag inte råd med just nu säger jag bara.

Never Back Down

Ännu ett filmtips, haha. Tycker om film så blir lätt så ibland. Gör faktiskt inte inlägg om alla filmer jag ser utan bara de jag, för det mesta, tycker att ni borde se. Har även skrivit ibland om jag tycker att det inte var så mycket att titta på.
Igår tittade jag alltså på Never Back Down från 2008. Det är andra gången jag ser den. Tror jag såg den första gången i slutet av sommaren då det var någon som tipsade mig. Jag tycker den är bra. Jag gillar den!


Bild från Google.se

11 februari 2010

Hej! Ska snart åka till älsklingen. Myspys.
I skolan idag var jag nära på att somna gåendes, jag skojar inte. Är så himla trött. Känns lite sådär att sätta sig bakom ratten då men jag får sätta på hög musik och sjunga som en galning eller något så går det nog hur bra som helst ;-D

Vill ha mina grejer som jag och mamma beställde från Yves Rocher i tisdags. Jag beställde en mascara som var nedsänkt till nästan halva priset och två ansiktsmasker.

Fuktighetsgivande mask med druvsaft

Djuprengörande mask med citronskal

FATTYBOM tipsade om dessa masker på sin blogg för ett tag sedan och jag tänkte att jag skulle prova dom :-) 



Fortsätt anmäl er till Veckans Blogg! Inlägget heter 10 februari 2010 + Anmäl er till Veckans Blogg! och finns under kategorin Tävlingar.

Obsessed

Igår tittade jag på filmen Obsessed från 2009. Såg den i somras för första gången och blev sugen på att se den igen. Jag blir riktig arg när jag tittar på den filmen. Verkligen riktigt jävla skitsur! Men jag älskar den. Man blir arg för den störda bruden i filmen är verkligen störd och man tänker sig in i situationen och man blir så arg. Man hatar henne av hela sitt lilla hjärta, haha. En film som verkligen väcker starka känslor. Visserligen irriterade och frustrerade känslor men det gör ingenting, man älskar den ändå! Så den rekommenderar jag verkligen. Superbra film!


Bild från Google.se


Kom ihåg att fortsätta anmäla er till Veckans Blogg i inlägget här nedanför :-)

 

10 februari 2010 - Anmäl er till Veckans Blogg!

Hej! Kom hem för en liten stund sen. Jag och Sofia var iväg och handlade lite efter skolan. Hon ville ha Pringleschips - Hot & Spicy och jag köpte Alla Hjärtans Dag-present till pojken min :-)

Nu är det så att jag har tänkt börja med Veckans Blogg-tävlingar i bloggen. Hade tänkt Månadens Blogg först men får bli Veckans istället. Så det är alltså bara att börja anmäla sig. Blir lite konstigt nu för jag kom på det mitt i veckan. Man kan anmäla sig fram till på söndag och på söndag lägger jag ut finalisterna som kommer vara 6 st. Sen får man rösta hela nästa vecka och då den söndagen lägger jag ut vinnaren som sedan länkas hela den veckan. Har egentligen ett bättre system och hade tänkt vänta så det kunde funka men nu orkar jag inte vänta, haha. Så att det blir lite knasigt den här första gången får alla leva med :-D




Anmäl er nu!

Dagens outfit 100209

Har haft lite problem med Blogg.se idag så därför har jag inte kunnat skriva något inlägg eller lagt ut dagens outfit som jag lovade förut idag. Men nuså!


Svart linne - H&M → Blå/vit-randig tröja - Vero Moda → Mörkblåa stuprör, Crocker - JC

Var ju som sagt med mamma och Sofia idag. Trevligt, trevligt! Mamma gjorde spaghetti och köttfärsås. Så gott!
Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Sov så gott allihopa!

9 februari 2010

God middag! Har precis ätit frukost och bytt om. Snart dags att gå till skolan. Efter skolan så ska jag och Sofia ner på stan och titta lite. Hon skulle ha ny mascara och så ville hon kolla om det finns någon tröja hon vill ha. Efter det ska vi hem till mig. Sofia ska vara med på mammadagen idag, det var riktigt längesen hon träffade min lilla mamma så det ska bli trevligt.
Slänger in dagens outfit senare tänkte jag. Ha en bra dag tills dess!



Idag har älsklingen och jag varit tillsammans i 7 månader. Grattis på oss, tihi :-D

8 februari 2010 - Jennifer Lopez - Louboutins

Hej! Riktigt dålig uppdatering jag vet, men det blir som sagt lätt så under helgerna.
Jag hade studiedag idag, så jag kunde stanna hos Älsklingen idag och tänker stanna tills imorgon. Börjar kl 12 imorgon så hinner åka på morgonen. Vi har 7 månader imorgon så då hinner jag i alla fall ge honom en liten puss (a) tog med GT hit eftersom jag skulle vara borta två nätter. Tycker inte om att lämna honom ensam! Han ska ju bo här 10 veckor sen så lika bra han får mysa in sig i lägenheten. Plus att vi lär bo här på sportlovet vecka 8 :-)

Sitter just nu och väntar på att han och Jesper ska komma tillbaka. Dom är och handlar mat. Det blir tacos idag. Gott! Det var Älsklingen som tänkte på mig så han bestämde att det skulle ätas idag för dom hade tänkt äta det nångång i veckan ändå. Snällt! Nu tror jag att jag ska göra lite te :-D

7 februari 2010 - Har du hört ryktet om Morgans?

Hej! Igår var jag ju som sagt på bio med Andreas. Vi såg Har du hört ryktet om Morgans? från 2010. Jag tyckte den var rolig och bra. Den rekommenderar jag! Den var ganska typisk alla andra romantiska komedier fast lite lite annorlunda ändå.


Bild från Google.se



Nu sitter jag hos älsklingen och vi ska titta på film och äta Ben & Jerry's. Gott gott.
Jag köpte Jamaican Me Crazy och han köpte Caramel Chew Chew. Vi har inte ätit någon av dom tidigare så ska bli spännande!

Ha en bra kväll nu allihop!

6 februari 2010 - Dagens outfit 100206

Håller på och gör mig iordning inför bion. Det blir Har du hört ryktet om Morgans? som jag trodde. Kanske för att jag fick välja, hehe. Ska bli trevligt. Vi ska äta innan också för det ingick i min julklapp av Älsklingen. Valfri bio + mat. Perfekt. Ska bli mys!


Ljusrosa linne - H&M → Grå lång tröja - H&M → Svarta strumpbyxor - Lindex



Nej nu ska jag sminka mig så vi kan åka. Heron blir det :-)
Ha en bra kväll!

5 februari 2010 - Dagens outfit 100205

Sitter här med Jessica hemma hos mig. Vi ska bowla med Älsklingen och Fredrik. Trevligt. Dom kommer väl och hämtar oss snart för jag bokade banan till kl 9. Fredrik ville köpa tröja så Älsklingen fick åka dit och göra honom sällskap, haha. Tänkte slänga in dagens outfit. Fick ta med mobilen för jag glömde min kamera i väskan som jag lämnade i bilen när Älskligen åkte iväg. Så ni får ha överseende med att bilden är riktigt dålig.


Vit t-shirt med rosa tryck (syns inte) - Carlings → Grå tröja (ser typ blå ut på bilden) - H&M → Svarta stuprör, Crocker - JC

 

4 februari 2010

Kom hem för en liten stund sen. Så skönt att vara hemma. Dagen har varit så seg! Har varit i serveringen och sprungit runt. Jobbigt.

Mitt i städandet av restaurangen så ringde Jessica. Hennes mamma och plastpappa hade varit med om en bilolycka. De hade voltat två varv med bilen (!!) Som tur var så hade dom inga allvarliga skador. Han hade brutit/skadat något revben och hennes mamma var det ingen direkt fara med alls som jag förstod det och båda hade lite blåmärken och småsår. Läskigt sånt där. Man får vara glad att dom klarade sig, dom voltade ju ändå två varv. Bilen var helt förstörd. Gud. Tycker inte om sånt där, speciellt inte när det handlar om folk man känner. Så himla hemskt och läskigt och usch.

Nu ska jag åka till Västerås till Älsklingen! Hej så länge!

The Hitcher

Kollade alldeles nyss på The hitcher från 2007. Tycker verkligen om den filmen. Slutet är ju det bästa med hela filmen. Så... ah... klockrent! Alltid när jag tittar på den filmen så tänker jag på när en vän sa att jag var så lik Sophia Bush i filmen, speciellt i en viss scen när hon sitter i bilen. Jag var nämligen mörkhårig då. Det tog jag verkligen som en komplimang, hon är ju hur söt som helst :-D



Bilder från Google.se

3 februari 2010

Hej! Idag har jag varit med Sofia. Först efter skolan så åkte vi ner på stan och gjorde lite nyttiga saker. Hon hämtade ut ett paket och jag gick in på apoteket och köpte nattkräm. Sen åkte vi hem till mig och umgicks. Trevligt.
Har precis ätit lite pastasallad och nu så tänkte jag nog plugga lite matte c. Tråkigt men måste göras. Blir nog inge storplugg direkt men i alla fall nånting.

Jag och Älsklingen pratade förut och jag ska dit imorgon efter skolan. Vi kanske stannar där över natten, annars åker vi väl hem framåt kvällen. Vi visste inte riktigt. Vi kom även fram till att vi nog ska på bio på lördag. Mys. Jag fick nämligen i julklapp att jag fick välja bio och ställe att äta så det ska jag utnyttja nu. Vill se Har du hört ryktet om Morgans? eller vad den heter :-)

Nej nu ska jag ringa och prata lite med Jessica innan jag sätter igång med pluggandet! :-D

Hårinpackning

Mamma var här idag som vanligt på tisdagar :-) Vi åt pizza/kebab och umgicks. Hon plockade även med sig lite grejer som jag inte behöver dom två månaderna som är kvar tills jag flyttar. Hon tog lite handdukar och sängkläder och sånt. Blir mindre att flytta runt på sen.
Efter att hon hade åkt, som var för ungefär en timme sen, så hoppade jag in i duschen. Jag passade även på att slänga i hårinpackning som jag köpte idag. Så skönt. Håret känns så friskt och underbart efter hårinpackning.


Elvital hårinpackning för färgat hår eftersom mitt hår är färgat. Lite suddig bild men det får vi leva med!
Min snygga tapet i bakgrunden. Den kommer jag sakna när jag flyttar :-( Fick välja alla tapeter/färger innan jag skulle flytta in. Älskar den där tapeten. Har den som fondvägg.

Bil i tre veckor!

Nämnde innan jag åkte till skolan att jag har bil idag, men det är lyckligare än så. Jag kommer ha bilen i tre veckor! Det ska bli helt underbart. Slippa vara så låst. Farmor och farfar åker till Thailand idag och ska vara där i tre veckor, så i söndags fick jag ta bilen. Riktigt riktigt snällt. Jag är ju inte det enda barnbarnet dom har men jag är däremot enda tjejen så farmor kände väl att det var tryggast att låna ut den till mig, haha. Plus att det i och för sig bara är två till som har körkort (de andra är för små) och den ena har egen bil vet jag. MEN I ALLA FALL :-D


En sån tror jag det är; Skoda Octavia rs :-)



Nu blir det lunch och matte c!

2 februari 2010

God middag! Kom hem för snart en halvtimme sen. Åkte ju till Älsklingen igår. Ska snart åka iväg till skolan och ha min lilla lektion. Känns helt meningslöst att åka dit för en lektion. Samtidigt skönt att det inte är flera. Man blir så lat när det är så lite bara, vilket inte är så bra. Det lilla plugg man har att göra gör man i stort sett inte. Man orkar inte. Inte bra. Måste sätta igång att räkna matte c. Ska nog göra det när jag kommer hem sen. Måste verkligen komma igång ordentligt. Är trots allt en 100 p kurs som jag ska göra på 3-4 månader. Bäst att sätta igång.
Jag är väldigt glad att jag har bil idag i alla fall. Skulle nog struntat i skolan om jag hade varit tvungen att gå. Känner mig helt seg idag. Helt slut. Vet inte varför. Sov inte så mycket i natt så kanske är det.

Jaja, dags att göra sig iordning det lilla jag ska göra!

Law Abiding Citizen

Igår så tittade jag och älskling på Law Abiding Citizen, från 2009, som jag ville se. Det var med min nuvarande favorit Gerard Butler. Älskar den människan just nu. Tycker han är så bra! Men nog om det. Jag har redan haft ett inlägg där jag har berättat hur bra han är, haha.

Filmen var ganska bra tyckte jag. Han var lite sinnes men eftersom hans familj hade blivit mördad så tyckte jag att det var helt okej. Han var jäkligt smart också. Jag var på hans sida hela tiden. Han gav bara igen för vad de hade gjort emot honom. Fullt förståeligt tycker jag. Kanske är min kärlek som förblindar mig ;-)
Helt klart en sevärd film!


Bild från Google.se


Nu är Andreas här och ska hämta mig! Skriver kanske senare, annars gör jag det imorgon när jag kommer hem! Ha det så bra! 

 

1 februari 2010

Hej! Kom hem från Sofia för en liten stund sen. Hon, jag och Ulrica har jobbat med projektarbetet. Vi kom fram till mycket bra saker idag faktiskt. Inte alltid vi gör det.
Pratade nyss med praktikplats så nu är det fixat. Det blev inte där jag tänkte först för hon som ägde hade sålt så hon skulle sluta i april och min praktik tar inte slut förrän i maj-juni så det blev lite krångligt. Men hon gav mig ett tips på ett annat ställe där hennes svägerska jobbar så där fick jag praktikplats. Det viktiga var ju att det var i Västerås och det blir det. Bo hos Älsklingen i 10 veckor, underbart!

Skrev inte igår för jag tog hand om pojken min som var liiiiiiiite för bakis. Kände inte att jag hade tid att sätta mig vid datorn då faktiskt. Ville ta hand om min lilla alkis :-D

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt. Ska till Älsklingen senare :-)

 

RSS 2.0